Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aspirini kullanmadığım için bilmiyorum ama iğneyi doğumdan ya 1 gün ya da 2 gün önce bırakacakmışım.

Gözün aydın. Benim de haftaya pazartesi kontrol. Her dönemin kendine özgü korkuları var :)

Şenaycım geçmiş olsun, her ne kadar böyle bir ihtimali beklesen de üzülmememn mümkün değil elbette. Sonraki mesajlarından anladığım doktorun bağışıklık sisteminin eşinin spermlerine savaş açması ihtimalinden bahsetmiş. Bununla ilgili testleri yaptırmış mıydın? Öncelikle bence mümkünse (sanırım Ankara'ya gelebilirsin) Hacettepe'de o testleri de yaptır ondan sonra kendinize bir yol çizin. Kromozom testlerini yaptırmıştınız değil mi, hatırlayamadım ama yaptırmadıysanız ona da baktırmalısın. Ben de son kaybımı iğne kullanırken yaşadım, eğer başka bir sorun çıkmazsa bu sana ümit olsun bak nerelere geldim şimdi. İyi bak kendine. Bu arada ben 9 haftalık kürtaj olmama rağmen sadece 1 ay korunmuştum.

Kızlar ben bu aralar çok yoğundum giremedim pek. Eskiyi okumaya çalıştım ama arada atladıysam birşeyleri affedin.
Biz iyiyiz oğluşumla, pazartesi kontrol var. NSTye sokacakmış. Benim bir şikayetim yok çok şükür, bakalım ne diycek doktor.
Hepinizi öpüyorum.

canım en azından kürtajdan sonra da uzun süre beklememek beni biraz rahatlattı. kromozom teslerini yaptırmamıştık. gerek görmemişlerdi. şimdi artık ne gerekiyorsa yaptıracağımı söyleyeceğim dr. a yeter artık deneme yanılma tahtasına döndüm. 0,4 olmadı 0,6 o,6 olmadı 0,8 tekrar olursa ne olacak. ankara da gidebileceğim ve üniversitede tahlillerini yaptırabileceğim bu konuda uzman prof var mı bildiğin canım. ben gaziden bir hocaya gitmiştim ama kendisi sanırım bu konuda uzman değil. yani çok rahat yaklaşmıştı mevzuya.

Ben Hacettepe'de Sinan Beksaç'a gitmiştim ama sanırım hasta almıyor, fakat orada başka bir hoca da bu konuda bilgili olabilir. Veya belki tanıdık vs. bulabilirsen ulaşabilirsin doktora. Tüm testler o hastanede yapılabiliyor.

canım 20 eylül bu ay da 17 ya da 18 ekim de olmam gerekiyor

canım cuma günü kesin çıkar gebelik olup olmadığı eğer adetlerin düzenliyse diye düşünüyorum. bi dene istersen. sağlık ocağında aile hekimine gidip hamilik ihtimalin olduğunu ve test yaptırmak istediğini söyle ama adetinin henüz gecikmediğini söyleme çünkü o zaman yapmıyorlar.

teşekkür ederim canım araştıracağım. bi tanıdık var ama deneyeceğim.

evet canım şu ana kadar hep düzenlidir adetlerim. ben de cuma günü yaparım dedim kesin sonuç çıkar diye ama ağrılarım çok oluca merak ettim erkenden de yapabilirmiyim diye. benim eşim de aile hekimi o da biraz daha bekliyelim dedi bi de soğukta almış ya da enfeksiyon da kapmş olabilirsn dedi ama ben direk sağlıksız bi gebelik midir diye aklımdan geçiriyorum gel görki bu durumda ilaçta kullanmak istemiyorum.

benimkide geçen hafta 2.916 çıktı boyuda 46 cm di o hafta 100 gr almıştı bakalım cuma kontrol var kaç olmuş tabi yine öncesinde nst :18:doğum sezaryen olduğu kesin de tarih konusu duruma göre bayram öncesi yada ertesi diye konuştuk geçen hafta sağlıkla doğsunda normal sezaryen önce yada sonra farketmiyor bizler için :18:hergün hareketlerini dinlemekten uykularım kaçıyor biraz hareket etmese endişe alıyor rabbim yardımcımız olsun

canım o yazdığın aşıyı ben yaptırdım istanbuldayım lenfosit aşısı hamile kalmadan önce 3 sefer hamile kalıncada 2 sefer yapılıyor biraz maliyetli faydasını görenler varmış ama ben malesef görmemiştim kalp atışı durmuştu 7 haftalıkken eşinden kan alınıp onu hazırlayıp sana enjekte ediyorlar

iyi olmana svindim canım bu aralar pek gözükmüyorsun arada uğra merakta bırakma bizleri

kızlar nerdesiniz yaaa?? walla herkes toplanmış bir sürü konuşmuş ben kaçırmışım..şaka bir yana özlüyorum sizleri yaa :)) benim bu kız çok kıpırdak bişey sanırım şuanda kaburgamı delme işiyle uğraşıyor..bikaç gün sonra ağzımdan çıkacağını düşünüyorum :))

yaa ben de bi ümit ona sarılmıştım ama. belki o yüzdense diye ama şu an hamilesin sadece iğnelerin yardımıyla mı durdu bebişin.

yaa ben de bi ümit ona sarılmıştım ama. belki o yüzdense diye ama şu an hamilesin sadece iğnelerin yardımıyla mı durdu bebişin.

evet canım bi önceki hamileliğimde yaptırmıştım geçen sene ekim ayında kürtaj oldum malesef merkezin adı fertijin araştır istersen ama bebek sahibi olamayıpta bu aşıyla fayda görenlerde çok var karar senin

bu bebişler çok hareketli olur canımız acıyo deriz etmezler uyandırmaya çalışırız ne olacak bu halimiz bilmem canım benimkide uzanmışım sanırım sol tarafımı tırmalıyor

burcu_gen
burcucum az önce hastaneyi aradım evet dediğin gibi yeni hasta kabul etmiyomuş. tanıdık vardı hastanede o da emekli olmuş. offf ne yapacağım bilmiyorum.

canım nasılsın sen sezaryen olmuştun nasış geçti ayılman agrın falan zor oldumu bide sontamı ne takılıyormu genel aneztezide

bu bebişler çok hareketli olur canımız acıyo deriz etmezler uyandırmaya çalışırız ne olacak bu halimiz bilmem canım benimkide uzanmışım sanırım sol tarafımı tırmalıyor

evet canım yaaa :)) ama napalım elimizde değil ki... korkuyoruz işte ama ben kaburgamı deşmesinden çok memnunum..:)) yapabildiği kadar yapsın..ama yeter ki iyi olsun..erken doğmasın bana yeter

Maşallah annesi...Bir annenin vücuduyla ilgili hissedeceği en güzel şey bu hareketler olsa gerek...Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

kızlar hepiniz iyisinizdir umarım bikaçgündür çok yoğun geçti giremedim ara ara baktım ama yazamadım yarın inşallah tek tek sohbet ederiz. Allah hepmizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…