Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar üçlü test kaçıncı haftalar yapılırsa en doğru sonucu verir? benim doktor 15. haftaya randevu verdi bebek önden gidiyorsa yapılır dedi hemşireside bebeğin boyutunu ölçüp yapıcak dedi, ama en doğru sonuç 16 ve 18. haftalardaymış???

hepiniz kısa sürede canlarım oldunuz gerçekten. kimseyle konuşamadım şeyleri sizinle paylaşabildim ve birbirimiz için hiç tanımıyorken böyle güzel dualar edebildik. birbirimize moral olmaya çalıştık gerçekten çok teşekkür ediyorum. evet yeniden ayağa kalkıp kaldığım yerden devam etmeliyim bunu çok iyi biliyorum. pes etmeyeceğim. ama üzüntülerim de ben de iz bırakıp gidiyorlar malesef. herşeyden korkar oldum. ben bu kadar korkak bi insan değildim ama yaşadıklarım dolayısıyla gerçekten korkak ve umutsuz biri oldum. tek çarenin korkularının üzerine gitmek olduğunu biliyorum. inşallah en kısa zamanda bebişime kavuşursam sanırım korkularımdan da kutulacağım ya da belki yeni korkular eklenecek:) neyse ki çaresiz bir dert değil sadece kaya gibi sabır istiyor. inşallah olacak ben de başaracağım ve burada sizlerle bebişimle ilgili şeyleri paylaşacağım inş.

canım eğer şüphen devam ederse bir kaç gün sonra tekrarla derim ben. biraz acele etmişsin ama neyse. çünkü var olsa bile şu an kanda çıkmayabilir. hayırlısı.

geçen hafta sanki biraz az almış gibi geldi üzüldüm biraz ama sonra zaten kilosu önde olduğu için pek takmadım bakalım yarın kaç çıkacak :26:sağlıklı olsunda kilo nasılsa alınır

gözünaydın canım ben 3 ayım bitene kadar 3 günde bir ultrasona girdim

ben 2 testi 11+3 haftalık yaptırdım 3 lü yaptırmadığım için bilmiyorum

amin canım inşallah o günlerde gelecek...

anladım canım.üniversite zor iş.sadece üniversitedeil ki seni beni anlamaları zor oluyor.onlar için bizim sıkıntılarımız işden kaçmak için bahane oluyor...bende öğretmenim ve anlayışsız müdürümle uğraşıyorum.işimde de mutlu değilim.pis depresyondayım...

Kızlar merhaba,

Benım 9. hafta ıcınde bır bebek kaybım olmustu.
Ve su an yenıden hamıleyım.

Ancak bu hamılelık te kan pıhtılasması ıle ılgılı testlerımı de yaptırmıstım, sonucları bugun aldım.
Buna gore kan pıhtılasması, proteın c ve s gıbı degerlerde hep normal aralıkdayım.
Genetık testın yorum kısmında ıse yapısal kromozom anomalisi gözlenmemiştir, demiş.
Ama tromboli paneli ekteki gibi..
Buna gore benım bu topicde hep duydugum heterozigot denılen seyden mı oluyorum ben_?
Kan sulandırıcı mı kullanmam gerekıyor?
İkisi normal diğerlerinde heterozigot dıyor
bu tam olarak sızlerın de yasadıgı sey mıdır?

Bılgısı olanlar acıl yardımcı olursa cok sevınırım...

Faktör V Leiden Analizi Normal:1691 GG
Protrombin Genetik Analizi Normal 20210GG

MTHFR-C677 MUT. Analizi Heterozigot 677CT

MTHFR-A1298C MUT.Analizi Heterozigot 1298 AC

evet canım mthfr 677 ve 1298 genlerinde taşıyıcı bireysin ve sen de pıhtılaşma problemi var. o yüzden vakit kaybetmeden bir dr. la görüşüp iğne başlaman gerekiyor. tebrik ederim bu arada allah tamamına erdirsin ne diyelim.

ne diyeyim allah böyle anlayışsız insanlara türlü belalar versin diyeceğim neyse beddua etmedim etmeyeceğim. allah sana da sabır versin ne diyeyim canım. ben hep karanlık günlerin sonunda muhakkak gün doğacaktır diye umut ediyorum. öyle avutuyorum kendimi.

canım eğer şüphen devam ederse bir kaç gün sonra tekrarla derim ben. biraz acele etmişsin ama neyse. çünkü var olsa bile şu an kanda çıkmayabilir. hayırlısı.

evet canım biraz acele ettim ama mecbur hissettim çünkü diğer düşüğümün tek belirtisi bu şekilde yaşadığm karın ağrısıydı o yüzden gidip test yaptm acaba gebelik oluştu da sağlıksız bi gebelikmidir diye yaptım o yüzden açıkçası bu ay hamilelik inş yoktur diye içimden geçirdim. aslında rahatlamıştm gebelik yok diye ama şöyle bi gerçek te var biraz erken yaptım galiba tekrarlıyacam testi.

sağol cnm benım
doktora gıtmeden once hemen bugun coraspın alıp ıcıcem
aksam mı ıcılıyor
ac - tok farkedıyor mu kızlar..

canım 1,75 falan. tok karnına alıyosun. sabah akşam farketmez. sen akşam başlarsan öyle devam edersin.

çok teşekkürler
aldım geldim bile
akşam yemekten sonra içerim o zmn
çok teşekkürler kızlar
yani bu sitedeki kara gün dostlugu hıcbır yerde yok
yandım desek, biri mutlaka tutar cıkarır bızı

Allah hepinizden razı olsun kızlar....
Amin...

bişey değil canım sen ve bebişin iyi ol da. canım bir de limon suyu iç. belki faydası olur.

geçen hafta sanki biraz az almış gibi geldi üzüldüm biraz ama sonra zaten kilosu önde olduğu için pek takmadım bakalım yarın kaç çıkacak :26:sağlıklı olsunda kilo nasılsa alınır

canım bır yerlerde okumustum muz yemek anne karnında bebge kılo aldırıyormuş bayagı oldu okuyalı ondan nerede okudum bılemıyorum muz ve bırde yanılmıyorsam pekmez bı bak arastır ve ye afıyet olsun sımdıden

26 hazıran 23 temmuz 17 agustos 13 eylul reglı tarıhlerım bu sekılde duzenlı bu ay 9 olmam gerekıyordu olmadım reglı pazaretsı ıdrarda baktım bısey cıkmadı ben reglı olmadım daha halen hcg mı yaptırsam acaba ne dersınız yorumlarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…