canım belki bu ay geç yumurtlamışsındır bazen bu ağrılar olabiliyor,birde üşütmemeye dikkat et...emin olmak için de bir kaç gün daha bekle sonra baktırırsın kanda..inşaallah hamişsindir
inan canım şu an o kadar ağrıyo ve moralimi bozuyor ki sorma tek tesellim üşütme olabilir düşüncesi. ama bi ağrı bu kadar da uzun sürmez ki. korkumun asıl nedeni 4 haftalık düşüğümde tek belirtim karın ağrısıydı test yaptık ve o şekilde düşük olacağnı öğrendk bhcg hep düşüyordu . ama şu anki durumum biraz daha farklı yumurtlamadan hemen sonra karnım ağrıdı bu kadar erken belirti olurmu kii
günaydın kızlar bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihinden yaklaşık 3 gün sonra yani 4 gündür karnım ağrıyo ve bu ağrım hiç çıkmadı karnımdan. çok şiddetli değil ama hep var korkuyorum acaba ters giden bişey mi var diye adetime 7 gün kaldı doktora gitsem bişey anlaşılırmı ya da bhcg yapsam sağlıklı bi sonuç elde edermiyim. kızlaar cevap verin eğer gebelik oluştuysa da hemen bu kadar yani yumurtlamadan hemen sonra belirti verir mi kii(oluştuysa da kesin sağlıklı bi gebelik değildir)
canım hemen karamsar olma böylee...2 gün sonra bir baktır bakalım bhcg ne çıkacak..o yüzden kendini rahatlatmaya çalış...ayaklarınıda sıcak tut...
günaydın kızlar bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihinden yaklaşık 3 gün sonra yani 4 gündür karnım ağrıyo ve bu ağrım hiç çıkmadı karnımdan. çok şiddetli değil ama hep var korkuyorum acaba ters giden bişey mi var diye adetime 7 gün kaldı doktora gitsem bişey anlaşılırmı ya da bhcg yapsam sağlıklı bi sonuç elde edermiyim. kızlaar cevap verin eğer gebelik oluştuysa da hemen bu kadar yani yumurtlamadan hemen sonra belirti verir mi kii(oluştuysa da kesin sağlıklı bi gebelik değildir)
çok teşekkür ederim canım bebeğinle uzun sağlıklı ömürler diliyorum
Canım benimde aynı şekilde olmuştu...Adetime bir buçuk hafta kala karın ağrım ve pembe akıntım olmuştu...Ben de çok korkmuştum...Sonra araştırdım pembe akıntı,ağrılar falan yumurtlama belirtisiymişTam gününü tutturmuşum O arada hamile kalmışım..Benim de biraz geç döllenme olduğu için,adet günümde yaptığım idrar testinde çıkmıştı..Önceden de yapmıştım negatif çıkmıştı...Yani biraz beklemelisin....
ah kuzum yaa benim bebeğim yokkiben 7 kez kaybettim bebeklerimi,eskiden bu topikte daha fazla vakit geçiriyordum ama şimdi pek yokum en son kürtajımdan sonra nerdeyse 1 yıl olacak bir daha cesaret edemiyoruz çocuk yapmaya
canım biraz rahatlattın ama benim ağrım hiç çıkmıyo gece gündüz var çok şiddetli değil bi de karnımın hertarafında hissediyorum senin ağrın nasıldı. tam benimde 1 buçuk hafta öncesi başladı sadece 10.günde akıntım oldu o zaman karnım ağrımıyodu o zaman yumurtlama olurmu ki
kusura bakma canım inş. olur ama şöyle diyim bizim denemekten başka çaremiz yokcesaretini topla hem 1 yıl da geçmiş vücut toparlanmıştır da o yüzden fazla erteleme. ben de 8 ay korundum bu ay bıraktım korunmayı şu aralar karnım ağrıdığı için keşke korunsaydım bu ne ya diyorum. ama ertelesek te nereye kadarr canımm
canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim inşallah sanada sağlıklı sıhhatli evlat verir senin durumunda sanırım benim ki gibi olmuş benim kendisi düşmemişti kürtaj olmak zorundA kalmıştım inşallah seninkisi eğer sağlıksızsa kendisi düşerde kürtaj olmazsın beklemek bi süre sonra sıkıyor çünkü önüne bakmak istiyorsun ilaçlarını kestinmi peki
Canım benim Rabbim sabırlarının mükafatını sana fazlasıyla versin inşallah....Kalbine huzur versin....
canım üzülme herşey ALLAH TAN elımizden hiç birşey gelmıyor vardır bundada bır hayır daha buyuk olsa kalp atışlarını duyup hareketlerını hıssesdıpte bısey olsaydı ozaman daha zor olurdu ben kendımı hep öyle avuttum ben de yasadım aynı senın yasadıgını kesem çok yavas buyudu kurtaj oldum bende rabbım bıdaha yaşatmasın bıran evvel raabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat verır inş.bu uzuntunu unutturur....
Senay.... canim belki toparlar kese kendini, hatirladigim kadariyla Gec dollenme olmustu sende degilmi.. Biraz. Beklesin belki toparlanir diycem ama simdi ne soylesem bos.
Igne kullanmana ragmen bu sekilde mi oldu?
Her kayip buyuk bir Aci oluyorrr.. Allahim beterinden korusun..
Daha buyuk acilar olmasin. Ama yinede her bi kayip yuregimize evimize inen bi ates.. Buna ragmen cabucak toparlanip gayret etmek lazim.. Ne diyebilirimki... aklima .son kaybim geldi, ama Bak bi sekilde kendimizi iyilestirmekden baska care yok...
Doktorun Kim? Istanbul da misin?
Daha uzman doktorlar bulmakda fayda var belkide.. Bu kadar igneye ragmen..?
canım ne desem boş biliyorum allahım dayanma gücünü versin. ben 1 kere yaşadım o acıyı hala yüreğim sızlıyor. senin için hangisi hayırlıysa o olsun . umarım bir an önce toparlar yeni umutla başlarsın ...
canım, sorma doktor yüzünden gerildim belkide o gün. gerçi herşey yolunda diye bayramdan sonra gel dedi. ama son zamanlarda herkes zaten 2 haftada bir gidiyor. neyse gidicem nitekim 2 hafta sonra. iğne ve aspirin konusunda hiçbirşey söylemedi benim doktorum hala kullanıyorum bende. boşver sen o doktor kesilenleri. o konularda hiç korkum yok, tek korkum bebeğimi sağ salim kucağıma alabilmek. doğum şeklim sezeryan olarak kesinleşti gibi, çünkü göbek kordonunu boynuna dolamış bu sıpa. buna rağmen normal doğum yapanlar var ama bebek sıkıntıya girerse sezeryana dönüyormuş. ben bunları göze alamam zaten. olurum paşa paşa sezerayanımı bebişm iyi olsunda. sezeryanda olsa doktorum sonuna kadar bekleyecek gibi gözüküyor.kız bebek olsa şimdi bile alırız sıkıntı olmaz ama erkeklerin akciğeri geç gelişiyormuş. 8 kasım gibi olabilir dedi ama o da kesin değil. benim tosun 2500 gr olmuş boyunu söylemiyor uzun zamandır zaten. senin oğluşun nasıl kilosu,boyu kesin mi doğum tarihin güzelim ...
canımcım hoşgeldin. iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruz artık . günler geçmek bilmiyor. bir kere daha sabrına hayran oldum bu durumda normal doğumu bekleyebildin ya tebrik ederim :):):)
canım nasılsın bugün. her geçen gün insan biraz daha iyi hissediyor... herhalde duruma alışıyoz diye. sana da bir bilgi vereyim benim şubat ayındaki düşüğüm şöyle oldu adetim 1 gün gecikti idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü daha doktora gitmeden karnıma ağrı girdi ve 2 gün boyunca çıkmadı hemen doktora gittk bhcg istedi ilk 530 çıktı ultrasonda bişey görmedi vajinal ultrasondan baktı küçük bir kese var dedi(yanılmıyorsam 7-8 mm di) sonra ertesi günü tekrar bhcg istedi yaptk 490 ve 2 gün arayla yapıyoduk testi yavaş yavaş düşüyordu ben kürtajdan çok korktuğm için hocam dedim inş. kürtaj olmaz dedim yok kendiliğinden düşer dedi ve biliyomosun tam 47 gün sonra düştü eğerki ters bişey olmazsa kendiliğinden düşmesini bekle o şekil daha iyi oluyo.sen deneyimlisin bu konuda ama bu defaki galiba biraz daha farklı oldu
canım benim teşekkür ederim. aslında tersine her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum sanki. bir huzursuzluk, mutsuzluk, umutsuzluk var içimde. zaten işimdeki sıkıntılarım yüzünden yüzüm gülmez olmuştu. şimdi iyice kendimden geçtim. evet kendimi toparlamaya çalışacağım ama biliyorum ki eskisi gibi asla olamayacağım. benim de adetim 2 gün geçinceye kadar normaldi biliyosun o ara hcg düştü sonra tekrar yükseldi ama bu sefer de 2 katı yükselmedi. yani o hcg değeri düşüşünde aslında ters giden birşeyler olduğunu biliyordum ve bu sonucu hep beklememe rağmen yine de üzüldüm. kendimi hiç ümitlendirmemiştim oysa. evet dua ettim rabbime, ilaçlarımı kullandım yani elimden ne geliyosa onu yaptım ama olmadı yetemedim malesef. ben de kürtaj olmayı hiç istemiyorum.
sağlıksızsa inş. kendiliğinden düşer ve bi daha bu durum yaşanmaz. işteki sıkıntıları hiç takma ara ara çalışan herkeste oluyo çok ta önemli değil sıkıntı olmazsada olmuyo ne yaparsın.benim de moralim bozuk karnım ağrıyo kaç gündür yine sağlıksız bi gebelik mi diye hep aklımdan geçiriyorum şu an gidip bhcg de yapamıyorum yapsam kesin bişey çıkmayabilir diye. bi yandan da düşünüyorum eğer gebelik oluştuysa bile hemen yumurtlama taihinden 3 gün sonra belirti verirmi ki herhalde vermez diye teselli ediyorum kendimi allah yardımcımız olsun çokk kötü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?