Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım belki bu ay geç yumurtlamışsındır bazen bu ağrılar olabiliyor,birde üşütmemeye dikkat et...emin olmak için de bir kaç gün daha bekle sonra baktırırsın kanda..inşaallah hamişsindir

inan canım şu an o kadar ağrıyo ve moralimi bozuyor ki sorma tek tesellim üşütme olabilir düşüncesi. ama bi ağrı bu kadar da uzun sürmez ki. korkumun asıl nedeni 4 haftalık düşüğümde tek belirtim karın ağrısıydı test yaptık ve o şekilde düşük olacağnı öğrendk bhcg hep düşüyordu . ama şu anki durumum biraz daha farklı yumurtlamadan hemen sonra karnım ağrıdı bu kadar erken belirti olurmu kii

merhaba kızlar nasılsınız? size bi sorum olacak aranızda hiç kullandığı iğneler yüzünden plesentada kanama yaşayan oldumu? ben suan o yüzden evde dinlenmekteyim, günde 2 kere 0.6 clexan kullanıyorum dr um iğnelerin dozu çok yüksek, plesentada ince damarlardan oluşan bi yapı kanama yaşanabiliyo bazen dedi... kendi kendine toparlar kanama alanı pıhtılaşıp düşer dedi çok şükür 2.kontrolümde azaldığını gördük cuma günü tamamen geçtiğini görmek umuduyla gidicem hastaneye,ama yinede çok endişeliyim... varmı aranızda benim durumumla karşılana?

canım hemen karamsar olma böylee...2 gün sonra bir baktır bakalım bhcg ne çıkacak..o yüzden kendini rahatlatmaya çalış...ayaklarınıda sıcak tut...

Canım benimde aynı şekilde olmuştu...Adetime bir buçuk hafta kala karın ağrım ve pembe akıntım olmuştu...Ben de çok korkmuştum...Sonra araştırdım pembe akıntı,ağrılar falan yumurtlama belirtisiymiş Tam gününü tutturmuşum O arada hamile kalmışım..Benim de biraz geç döllenme olduğu için,adet günümde yaptığım idrar testinde çıkmıştı..Önceden de yapmıştım negatif çıkmıştı...Yani biraz beklemelisin....

Canım benimde aynı şekilde olmuştu...Adetime bir buçuk hafta kala karın ağrım ve pembe akıntım olmuştu...Ben de çok korkmuştum...Sonra araştırdım pembe akıntı,ağrılar falan yumurtlama belirtisiymiş Tam gününü tutturmuşum O arada hamile kalmışım..Benim de biraz geç döllenme olduğu için,adet günümde yaptığım idrar testinde çıkmıştı..Önceden de yapmıştım negatif çıkmıştı...Yani biraz beklemelisin....

çok teşekkür ederim canım bebeğinle uzun sağlıklı ömürler diliyorum

ah kuzum yaa benim bebeğim yokkiben 7 kez kaybettim bebeklerimi,eskiden bu topikte daha fazla vakit geçiriyordum ama şimdi pek yokum en son kürtajımdan sonra nerdeyse 1 yıl olacak bir daha cesaret edemiyoruz çocuk yapmaya

canım biraz rahatlattın ama benim ağrım hiç çıkmıyo gece gündüz var çok şiddetli değil bi de karnımın hertarafında hissediyorum senin ağrın nasıldı. tam benimde 1 buçuk hafta öncesi başladı sadece 10.günde akıntım oldu o zaman karnım ağrımıyodu o zaman yumurtlama olurmu ki

ah kuzum yaa benim bebeğim yokkiben 7 kez kaybettim bebeklerimi,eskiden bu topikte daha fazla vakit geçiriyordum ama şimdi pek yokum en son kürtajımdan sonra nerdeyse 1 yıl olacak bir daha cesaret edemiyoruz çocuk yapmaya

kusura bakma canım inş. olur ama şöyle diyim bizim denemekten başka çaremiz yok cesaretini topla hem 1 yıl da geçmiş vücut toparlanmıştır da o yüzden fazla erteleme. ben de 8 ay korundum bu ay bıraktım korunmayı şu aralar karnım ağrıdığı için keşke korunsaydım bu ne ya diyorum. ama ertelesek te nereye kadarr canımm

Benim ağrımda bir kaç gün sürmüştü..Çok şiddetli değildi.Sızlama gibiydi...Pembe akıntı yumurtlama belirtisiymiş..Bazen oluyormuş...Ben de o dönem yüzmüştüm...Acaba bebek vardı da yüzünce düştü mü diye falan korkmuştum....Sonra hamile olduğumu ve döllenmenin geç olduğunu öğrendim...

önemli değil canım...valla 7 bebek ten sonra bayağı korkuyorum artık üstelik tüm gerekli ilaçlarıda kullanmama rağmen,ama dediğin gibi denemekten başka çare yok bakalım hayırlısı..

ben de kendisinin düşmesini istiyorum. çünkü bu sefer 6 ay gibi bekleme süresi olacak. zaten yaşım 33. yaşım söz konusu olmasa belki biraz daha az tedirgin karşılayabilirdim bu durmu. ama her defasında yaşım aklıma geldiğinden endişelerim 2 ye katlanıyo ve ya bebek sahibi olamazsam diyorum. dr. ilaçlarına devam et haftaya yişne görüşelim dedi. kese büyüyo olsaydı belki bir ümit haftaya kalp atışını dyabiliriz derdim ama durmuş. müdahale etmek istemiyorum dedi. kendi kendine düşmesini bekleyeceğiz dedi. ama ben de hamilelik belirtisi de yok. düşük belirtisi de. böyle arafta bekliyorum.

amin canım. zaten beterin beteri var diyerek avutuyorum kendimi. allahtan sağlıklı, hayırlı evlat istedim hep. hayırlısı böyleymiş.

canım 0,6 kullanıyodum. bir de coraspin. üstelik tedbir amaçlı 0,4 lül iğneyi de 10 gün öncesinden vurmuştum. sonra hamile kalınca 0,6 ya geçtik. dr. un söylediği 2 şey var. hamile kalıp düşüreceksin illaki birinde tutacak. bir tane 10 düşükten sonra 11. de durmuş. iğnenin dozunu 0,8 yapacaz dedi. bu gebeliğimim kimyasal bir gebelik olmadığını ve normal bir gebelik olduğunu söyledi ultrasona bakarak. bir diğer yolun da eşimden alınacak kanla bana bir aşı yapılması yöntemini. dediğine göre benim vücudum ondan gelen kromozomları kabul etmiyor ve bloke etmeye çalışıyormuş. o yüzden de düşükle sonuçlanıyormuş. ben niğde de yaşıyorum. istanbul da ve ankara da birkaç merkezde bu teknoljinin olduğunu söyledi. ama eşim tekrar hamile kalmadan önce yapılması gereken başka ne testler varsa onları yaptırırız ondan sonra diyor. çünkü her defasında benim nasıl psikplojik olarak çöktüğümü görüyor. yapacak birşey yok. ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmış. şu an bile sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağım diyorum kendi kendime. ilaçlarımı aynı düzenle kullanıyorum. bir ihtimal belki diyorum. bir yandan da düşecekse düşşsün diyorum kafam karman çorman anlayacağın.

canım ne diyebilirim ki. her defasında aynı şeyleri yaşamak ağır geliyor. ama o kadar çaresizsin ki hiç birşey gelmiyor elinden. rabbim herhalde ne kadar garip ne kadar aciz olduğumuzu hatırlatıyor.

canım nasılsın bugün. her geçen gün insan biraz daha iyi hissediyor... herhalde duruma alışıyoz diye. sana da bir bilgi vereyim benim şubat ayındaki düşüğüm şöyle oldu adetim 1 gün gecikti idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü daha doktora gitmeden karnıma ağrı girdi ve 2 gün boyunca çıkmadı hemen doktora gittk bhcg istedi ilk 530 çıktı ultrasonda bişey görmedi vajinal ultrasondan baktı küçük bir kese var dedi(yanılmıyorsam 7-8 mm di) sonra ertesi günü tekrar bhcg istedi yaptk 490 ve 2 gün arayla yapıyoduk testi yavaş yavaş düşüyordu ben kürtajdan çok korktuğm için hocam dedim inş. kürtaj olmaz dedim yok kendiliğinden düşer dedi ve biliyomosun tam 47 gün sonra düştü eğerki ters bişey olmazsa kendiliğinden düşmesini bekle o şekil daha iyi oluyo.sen deneyimlisin bu konuda ama bu defaki galiba biraz daha farklı oldu

canım benim teşekkür ederim. aslında tersine her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum sanki. bir huzursuzluk, mutsuzluk, umutsuzluk var içimde. zaten işimdeki sıkıntılarım yüzünden yüzüm gülmez olmuştu. şimdi iyice kendimden geçtim. evet kendimi toparlamaya çalışacağım ama biliyorum ki eskisi gibi asla olamayacağım. benim de adetim 2 gün geçinceye kadar normaldi biliyosun o ara hcg düştü sonra tekrar yükseldi ama bu sefer de 2 katı yükselmedi. yani o hcg değeri düşüşünde aslında ters giden birşeyler olduğunu biliyordum ve bu sonucu hep beklememe rağmen yine de üzüldüm. kendimi hiç ümitlendirmemiştim oysa. evet dua ettim rabbime, ilaçlarımı kullandım yani elimden ne geliyosa onu yaptım ama olmadı yetemedim malesef. ben de kürtaj olmayı hiç istemiyorum.

sağlıksızsa inş. kendiliğinden düşer ve bi daha bu durum yaşanmaz. işteki sıkıntıları hiç takma ara ara çalışan herkeste oluyo çok ta önemli değil sıkıntı olmazsada olmuyo ne yaparsın.benim de moralim bozuk karnım ağrıyo kaç gündür yine sağlıksız bi gebelik mi diye hep aklımdan geçiriyorum şu an gidip bhcg de yapamıyorum yapsam kesin bişey çıkmayabilir diye. bi yandan da düşünüyorum eğer gebelik oluştuysa bile hemen yumurtlama taihinden 3 gün sonra belirti verirmi ki herhalde vermez diye teselli ediyorum kendimi allah yardımcımız olsun çokk kötü bir durum

canım aynen dediğin gibi gebelik hemen öyle belirti verecek bişey değil. adet tarihin kaçtı senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…