Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herkese merhabalar,
Ben de 2 kez kürtaj oldum bebeklerimin kalbi durduğu için en sonuncusunda bi sürü test yaptırdım pıhtılaşma, genetik (eşimin,benim ve bebeğin) kromozom,hsg... ama hiçbirşey çıkmadı...
Rıza Madazlı ya kadar gittim yok bişey dedi sonra kendi doktoruma sordum şimdi bana corasprin verdi (3 aydır içiorum) hamile kalana kadar kullan dedi hamile kalınca da ilk 3 ay iğneye başlıcaz dedi ama bende pıhtılşama yok anlamadım neyse hadi bunlara tamam dedim ama ılk 3 ay kan sulandırıcı kullandıktan sonra ya yıne pıhtı olursa Allahım kafam çok karıştı ne olur bana bir yardım edin gittiğim doktorda alanında uzman doçent vs. ne yapim bilmiyorum buna da inanmazsam kıme inanim diyorum...
bu arada pco hastasıyım.

canım çook sevindim hele bir de ikiz. maşallah. hayırlarla sağlıkla doüur bebişlerini inş.

kızlar zaman yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum..epidural sezaryen olacağım..ama bu nasıl birşeydir..yanii korkuyorum ben belden verilen anestezi tüm vücudu etkiler mi acaba?? oksijen olayı nasıl olacak?? bende yaklaşık 2,5 aydır balgamlı öksürük var ve ne içtiysem geçmiyo aklınıza gelen herşeyi denedim..geceleri öksürükten boğuluyorum..sürekli boğazımda bir hırıltı..bazen nefesim kesiliyor sanıyorum..geniz akıntım var ve geçmiyor.. yani bunların hepsini düşününce ya epidural işlemezse bana mecbur bayıltılıcam ki benim sorunum genelden çabuk uyanamıyorum ve uyanırken çok zorluk çekiyorum..doktor bunu bildiği için epidural yapılacak sana dedi ama yine çok korkularım var.. baş ağrısı yada bel ağrısı bunları düşünmüyorum bile tıp epidural anestezi konusunda çok ilerledi özellikle türkiye de yapılan sezaryenler çok başarılı yüzdelere sahip..ama ben kan görünce bayılan biriyim bu olayı nasıl atlatıcam bilemiyorum..sezaryen korkusu daha şimdiden sardı beni..felaket senaryoları da cabası ((

canım bence düşünme aklına getirme çünkü insan düşündükçe kafasında kuruyo. sonra bi bakıyosun aslında senin hiç tahmin ettiğin gibi değil. belki daha bile kötüdür senin düşündüğünden. öyle olsa bile yapacak birşey yok. bu bebek bi şekilde çıkacak:) orada kalacak hali yok. genelde biz bayanlar panik olduğumuz için genel anestezi daha iyi oluyor. hem hastanın hem de dr. un rahat etmesi açısından. ama zaten epiduraldede arada perde oluyor sanırım. görmüyorsun yani kan falan görmeyeceksin herhalde. sadece belki orada dr. ların konuşmalarını duymak seni tedirgin edebilir. kesiyoruz falan gibi. onları da bir şekilde atlatacaksın. bence dediğim gibi hiç düşünme. oluruna bırakmakta fayda var.

Canım konunun ilk sayfaya bırakılabilmesi için düzenleyen kişinin konu sahibi olması gerekiyor.admine iletilirse neden olmasın..kazen ilgileniyor sanırım..
eğer ilk konuyu açan arkadaşımız az giriyosa veya hiç girmiyorsa ki mesaj sayısına baktımda baya baya az..onun yerine konuyu başkasına verebiliyolar diye biliyorum...gebelik bölümünü kim yönetiyorsa ona mesaj atarsak belki buradan birini atarlar topic yönetimi için ve ilk sayfa daha kullanışlı olur..

merhaba canım bende 2 kez gebelık kaybı yaşasım 1. kımyasal gebelıkti 2.gelışımı cok yavastı gerıden gelıyodu kurtaj olmak zorunda kaldım bende romatızmal hastalık var doktorum onunla alakalı olabılecek butun testlere baktı bısey cıkmadı bıde 677 mutasyon testı kagıtta oyle yazıyodu ona baktırdım bısey cıkmadı anlayacagın bendede pıhtılaşma yok sanırım mutasyon testınden bı tane daha varmıs ona bakılmadı bu yaptırdıgım testın düğerıymış oda çok pahalı test özelde yaptırmıstım 150 mılyon para verdım 1 tane teste diğer istedıgını yaptırmadım bende doktor bı sorun olmasa bıle senın gıbı sebepspz yere gebelık kaybı yasayanhastalara gebe kalmadan önce coraspın gebe kalıncada iğne verıyoruz dedi benımde kafam çok karısık bu konuda pıhtılaşmam yoksa bu iğne nın dozu bu seferde çok gelmezmı dıye bır suru gelgıtler var kafamda Allah hakkımızda hayırlısını versın herseyın.......

Son düzenleme:

pıhtılasma yoksa neden sulandırıcı yıceksın anlamadım benımde ıkı dusugum olmustu cok gecmıs olsun canım alllah sag salım cocuk nasıp etsın saglıklı.canım bende pıhtılasma cıktı doktorum ıgneyı dogana kadar vurulcaksın dedı artı coraspırınde kullanıyorum yanı senın ole bısı var dıyelım uc aylık igne olmaz ki bıldıgım kadarıyla ben ıkı bucuk aylıkken ıgneye basladım o da sonucumu 1,5 ay bekledıgım ıcın sen onu baska bı doktorla goruz bence allah yardımcın olsun

saolasın canım ıcımı rahatlattın allah razı olsun senden allahım herkese nasıp etsın saglıklı hayırlı evlatlar amınn

doğru söylüyorsun canım..listeyi genelde elif düzenliyor sanırım ona verilebilir...daha güzel olur hemen görmüş oluruz tabloyu kimdir nedir..

Kvrck canim benim masallah ne guzel Bak o kadar acilardan sonra Rabbim yuzunu guldurecek bebisini kucaginda gormeye cok Az kaldi. Darisi bizlere insallah.

Insallah canim saglikla hayirlisiyla. Bayagi gelmisin masallah eminim bundan sonrada guzel gecer Allahin izniyle

reglı oldum offfffff umıtler suya dustu
Kiyamam yaaa uzulme saglikla gelsin de varsin bu ayda Boyle gecsin canim

epidural doğumda arada perde oluyor sen hiç bişey görmüyosun benim başımda ayrıca anestezi doktorum durmuştu ve sürekli beni konuşturdu şakalar yaptı o yönden şanslıydım.

o zaman ben mesaj atıyorum..kızlar ilk sayfa elif arkadaşımıza verilsin bilgileri günceller...belki iğne yapımıyla ilgili genel tüyolar yazarız,not şeklinde...ve doktorlarımızıda belki belirtiriz ilk sayfada...böylece yeni gelen arkadaşımız olursa sadece ilk sayfaya bakması yeterli olur...elif arkadaşımız kabul ederse ona devredilsin bu sayfa eğer yönetimce uygun görülürse

Gunaydin pihtidaslarim benim

Hepinize hayirli haftalar diliyorum

Guzel dualarinizin gerceklestigi haftalar olsun insallah

Hepimizin dualari Kabul olsun

Rabbim hepimizin gonlune gore verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…