Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de öyle düşünüyorum canım. çünkü benim adetler düzenlidir yani 28 günde bir olurum demek bu ay tutturamadık neyse önümüze bakacaz başka çare yok testi yaptırdığım gün adetin 22. günüydü

selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. bende cuma günü hemotoloji bölümüne gidicem bakalım doktor ne diyecek. büyük ihtimalle genetik testeleri yapıcak. benim doğumdan sonra ortaya çıktı pıhtılaşma sorunum.kızımınnn bana hediyesi:)

canım pıhtılaşma genetik daha önce var olan bişey nasıl ortaya çıktı merak ettim. çünkü benim ilk gebeliğim de bi sorun yoktu sağlıklı bi şekilde sorunsuzca oğlum dünyaya geldi sonrasnda bi 11 bi de 4 haftalık 2 düşüğüm oldu genetik testleri yaptk pıhtılaşma çıktı senin de buna benzer mi oldu

canım benim ilgin ve desteğin için teşekkür ederim. artık ilk zamanlardaki kadar aşırı tepki vermiyorum. en azından kendimi yıpratmamaya çalışıyorum. ben allaha havale ettim. o bilir ne yapacağını. olmuyosa da bunda da var bir hayır. bekleyip göreceğiz. inşallah güzel haberler alabilirsem burada sizinle paylaşmayı çok isterim.

burcu_gen
burcucum merhaba nasılsın. sana bir şey sormak istiyorum sakıncası yoksa. hatırladığım kadarıyla iğne tedavisi görürken düşüğün olmuş sonrasında da sağlıklı gebelik yaşamıştın ve hala hamilesin. canım kısaca bu tedavi görürken kullandığın ilaçları ve sonrasında değişen bir tedavi yöntemi olduda mı bu sefer sağlıklı gebelik yaşadın anlatabilir misin. belki bana bir faydası olur diye soruyorum canım. şimdiden teşekkürler.

valla canım benim doğum öncesi ve doğum sırasında hiç bi sıkıntım yoktu 1 ay erken doğum yaptım. doğumdan 12 gün sonra bacağım şişti ve morardı dvt teşhisi koydular. sol bacağımda pıhtı oluştu coumadin kullandım şimdi geçti hap da içmiyorum protein c sonucum biraz düşük çıktı doktorum da hemotolojiye gönderdi şimdi araştırcaklar işte. bakalım sınuç ne olacak.

canım sana kızının hediyesi değil bu hastalık malesef sen de varmış zaten. büyük çoğunlukla da gebelikte ortaya çıkıyo düşüğe sebep oluyo ya da senin gibi doğum sonrası pıhtı atmasına. şanslıymışsın bacağına atmış, başka bir organa atsa allah korusun hayati tehliken olabilirdi. ya da bebişine bişey olabilirdi. umarım tedavinle de bundan sonra sıkıntı yaşamazsın.

canım senin durumunun şuan yaşadığının aynısını yaşadım ben tıpatıp aynı hemde...sürekli belirsizlik..bi büyüyor kese bir duruyor..ama içinde bebek yok..derken 10.haftada kese yapısı bozuldu..kürtaj yapmak istemiyorum bu kese düşer dedi doktor..bekledim bekledim düşmeyince yine gittim doktora kese iyice armut gibi olmuştu..kürtaj istemiyorum dedim..bi mide hapı vermişti bana ama o hapın amacı tamamen farklıydı..neyseee ben o hapı kullanmaya gerek kalmadan o gece kanamam başladı ve bir yumruk büyüklüğünde kese düşürdüm..sonra işte kanamam adet şeklinde devam etti..sonra ben korunmadım ohhh bol bol ilişki :))) Allah verirse olur dedim..vermezse de Allah bilir kaderde yazılanı yaşarız dedim..anaaa hemen hamile kaldım..eskiler der ki düşüğün bi ayağı içinde olur diye oldu işte şimdi 32.haftadayım..inşallah sağlıkla bitiricem bakalım..hayırlısı ALLAHTAN..

canım ben de beklemekten birşey olur mu diye korkuyordum. eşim özellikle çok endişeli. dr. alalım dese hemen aldıracak. ben de malum hiç istemiyorum. ne bileyim neden oluyor anlamıyorum. peki sen bu düşüğü pıhtılaşma tedavisi görürken mi yaşadın. benimö gibi olanlar var mı diye merak ediyorum bu aralar. allahım inşallah sonunda senin de yüzünü güldürür ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

canım daha öncede yazmıştım ben aynı şeyi yaşadım kese büyüdü büyümedi değer bi düştü bi yükseldi bende iğne kullanmaya başlamıştım hamile olduğumu anlar anlamaz ama malesef kese ne büyüyodu ne kanamam oluyodu beklemekte çok can sıkıcıydı en son 9 haftalıktı kürtaj oldum çünkü benim adetlerim çok düzenlidir geç döllenme v.s gibi ihtimalimde yoktu inşallah senin mucizen gerçek olur

arkadaşlar bu gen testi özel hastanelerde yapılıyor mu ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı.

ben genetik tanı merkezinde yaptırmıştım eşimle benim genetik tahlilimizde vardı içinde 1.5 milyar para ödedim

arkadasım kese buyuyorsa vardır bebek ufaktır gozukmez sen hemen kurtaja yatma skın arkadastada denılmıstı kesede yok dıye ama varmıs sımdı 4 yasuında cocuk sakın ha gıt baska doktorlara baktır kese buyuorsa vardır ben ce bebek arkadasta yatacaktı kurtaja son kes gıdeyım dedı ve bebegı gozuktu devlette baktırdı ozeller gormemıstı ve bu arkadasın reglısı bıle ay ay olmuyordu sakın ha sımdı ne kafar oldu senın

evet burcu bende merak ettim..iğnelerim evde..hamile kalınca kullanıcam ama iğneye rağmen düşük olursa ne yapıcam ben...normal doğum isterdim hep,kürtajdan sonra normalden bile soğudum...bidaha yatırmasın rabbim kürtaj için o masaya

arkadaşlar bu gen testi özel hastanelerde yapılıyor mu ve fiyatı ne kadar acaba bilgisi olan var mı.
ayşe devlet hastanesinde yada üniversitede parasız yaptırabilirsin..doktorundan isterdsen yönlendiri seni

1,5 milyar mı iyiymiş. sigortada yaptırıp 1 ay sonuç beklemeye mecburuz yani:)

canım nerede yaşıyosun bilmiyorumda,
istanbul,ankara gibi şehirlerde yoğunluktan geç veriyolar...
ama yakınında başka bir ile gidip yaptırabilirsin..
ben sivas ta yaptrdım,10 gün de çıktı sonuç....
ama eğer hamileliğin yoksa 1 ayda bekleyebilirsin...
1.500 tl çooooooook para:))
inşallah bebeğine harcarsın o paranı

ben 2 haftada aldım canım sonucu devlette sadece genetık esoımle benım ıcın yapıldı o 1 aydı pırtılaşmalar 2 haftada cıkıyor ıstanbulda mısın ıstanbuldaysan kartal arastırmaya gıt hemotolojıye bayagı ıyı orası

arkadaslar ben sım dı hamıle degılım ama bu pırtılasma ıcın rapor hazırlatayım mı ne dersınız verırılermı sonrasında ugrasmama adına elımde bulunsun mu bugun kadın doguma gıttım hormon verdım yarın sonuclarımı aldıgımda ısteyım mı kadın dogumdan ne dersınız nasıl ı yol ızleyeyım

arkadaslar ben sım dı hamıle degılım ama bu pırtılasma ıcın rapor hazırlatayım mı ne dersınız verırılermı sonrasında ugrasmama adına elımde bulunsun mu bugun kadın doguma gıttım hormon verdım yarın sonuclarımı aldıgımda ısteyım mı kadın dogumdan ne dersınız nasıl ı yol ızleyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…