o zaman ben mesaj atıyorum..kızlar ilk sayfa elif arkadaşımıza verilsin bilgileri günceller...belki iğne yapımıyla ilgili genel tüyolar yazarız,not şeklinde...ve doktorlarımızıda belki belirtiriz ilk sayfada...böylece yeni gelen arkadaşımız olursa sadece ilk sayfaya bakması yeterli olur...elif arkadaşımız kabul ederse ona devredilsin bu sayfa eğer yönetimce uygun görülürse
günaydııııınnn kızlaaarr :))) mutlu ve sağlıklı günler dilerim hepinize :))
Cemocum nasilsin tatlim? Hersey yolundadir insallah
şenaycım herkesin durumu birbirinden farklı tabii ama benzer durumu yaşadım.geçen haziranda hamile kaldım..testte 1 hafta geçince çıktı..şehirdışındaydım tahminimce 6 haftalıkken doktora gittim.doktor baktı kese var ama 6 haftayla uyumlu değil dedi..3 hafta daha bekledim.gelişmedi bebek falanda görülmedi..hcg değerim çok azcık arttı ama 2 ye katlamadı..malesef kürtaj oldum..9 haftamda kese hala 5 haftalık gibiydi..büyümüyordu...herkese iyi ve güzel günler. nasılsınız kızlar. ben yine muallaktayım. malum bugün devletteki dr. a gittim. kese yine büyümüş 25 mm olmuş. geçen hafta yolk kesesini gördüğünü söylemişti ama bu hafta göremedi. herhalde geçen hafta yanlış görmüştü. kalp atımı yine yok. kese boş galiba. 10 gün sonra gel dedi. kanama olursa hemen gel dedi. eğer kese boşsa çaresi kürtaj mışyarın da özele gideceğim bakalım o ne diyecek kafam karman çorman. bu şkeilde devam ederse sanırım bayramdan sonra belli olacak akıbetim. allah hayırlı yazılar yazsın kızlar ne diyeyim. elimden birşey gelmiyor sabırla beklemekten başka. sizin bir fikriniz var mı? 9. haftaya giriyorum adet tarihime göre.
şenaycım herkesin durumu birbirinden farklı tabii ama benzer durumu yaşadım.geçen haziranda hamile kaldım..testte 1 hafta geçince çıktı..şehirdışındaydım tahminimce 6 haftalıkken doktora gittim.doktor baktı kese var ama 6 haftayla uyumlu değil dedi..3 hafta daha bekledim.gelişmedi bebek falanda görülmedi..hcg değerim çok azcık arttı ama 2 ye katlamadı..malesef kürtaj oldum..9 haftamda kese hala 5 haftalık gibiydi..büyümüyordu...
ama erkesin durumu aynı değil tabii..bu forumda bekleyip bebeğinin kalp atımını duyanda var..umarım sen onlardan olursun
Kızlarr herkese saglıklı gunlerrr, adet tarıhıme son bes gun kaldı ıdrar da gebelık cıkarmı bu surede cok sters oldum sızce
test yapımmı cıkmazsa dıe korkuyorum adet tarıhını beklemek benı oldurdu, şımdı yapsam cıkarmı acaba :///
çok teşekkür ederim canım kafam çok karıştı. geçen hafta kesenin gelişim durmuş dedik. bu hafta 25 mm çıktı. ben de anlamadım hayırlısı. umarım beklememin sonucunda güzel haberler alabilirim.
Kızlarr herkese saglıklı gunlerrr, adet tarıhıme son bes gun kaldı ıdrar da gebelık cıkarmı bu surede cok sters oldum sızce
test yapımmı cıkmazsa dıe korkuyorum adet tarıhını beklemek benı oldurdu, şımdı yapsam cıkarmı acaba :///
Hildancım sen nasılsın. baktırdın mı varmıymış bişey. hakkında hayırlısı olur inşallah.
canım perşembe günü yani adetime 7 -8 gün kala yaptırdım sonuç negatifti. o yüzden pek umudum olmadığı için bidaha baktırmadım.kesin sonuçmudur yoksa bidaha ne zaman tekrarlıyım adetim çarçamba ya da perşembe günü olcak.şu an için bi belirtim yok sadece hep karın ağrım vardı cuma günü geçti allahtan ama bugün yine ara ara ağrıyo inş geçerr
hildan nbr canım batlarımız aynı sanırım 18-19 ekim hayırlısı canım yaaaa
bendede belirti yok test felan yaptırmadım gögüslerim çok ağrıyor ve hassas
klasik adet belirtisi bakalım hayırlısı :26::26:
canım beta hcg ni bu ara hiç tekrar baktırdınmı o da bilgi verebiliyor bu durumda
canım perşembe günü yani adetime 7 -8 gün kala yaptırdım sonuç negatifti. o yüzden pek umudum olmadığı için bidaha baktırmadım.kesin sonuçmudur yoksa bidaha ne zaman tekrarlıyım adetim çarçamba ya da perşembe günü olcak.şu an için bi belirtim yok sadece hep karın ağrım vardı cuma günü geçti allahtan ama bugün yine ara ara ağrıyo inş geçerr
canım en son 5. haftada baktırmıştık. dr. lar artık baktırmana gerek yok ultrasonla takip edeceğiz dedikleri için hiç baktırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?