Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi olur canım..benim doktor kontrolüm var çıkmam lazım ama gelince mutlaka atıcam inşallah...

herkese iyi ve güzel günler. nasılsınız kızlar. ben yine muallaktayım. malum bugün devletteki dr. a gittim. kese yine büyümüş 25 mm olmuş. geçen hafta yolk kesesini gördüğünü söylemişti ama bu hafta göremedi. herhalde geçen hafta yanlış görmüştü. kalp atımı yine yok. kese boş galiba. 10 gün sonra gel dedi. kanama olursa hemen gel dedi. eğer kese boşsa çaresi kürtaj mış yarın da özele gideceğim bakalım o ne diyecek kafam karman çorman. bu şkeilde devam ederse sanırım bayramdan sonra belli olacak akıbetim. allah hayırlı yazılar yazsın kızlar ne diyeyim. elimden birşey gelmiyor sabırla beklemekten başka. sizin bir fikriniz var mı? 9. haftaya giriyorum adet tarihime göre.

Kızlarr herkese saglıklı gunlerrr, adet tarıhıme son bes gun kaldı ıdrar da gebelık cıkarmı bu surede cok sters oldum sızce
test yapımmı cıkmazsa dıe korkuyorum adet tarıhını beklemek benı oldurdu, şımdı yapsam cıkarmı acaba :///

şenaycım herkesin durumu birbirinden farklı tabii ama benzer durumu yaşadım.geçen haziranda hamile kaldım..testte 1 hafta geçince çıktı..şehirdışındaydım tahminimce 6 haftalıkken doktora gittim.doktor baktı kese var ama 6 haftayla uyumlu değil dedi..3 hafta daha bekledim.gelişmedi bebek falanda görülmedi..hcg değerim çok azcık arttı ama 2 ye katlamadı..malesef kürtaj oldum..9 haftamda kese hala 5 haftalık gibiydi..büyümüyordu...
ama erkesin durumu aynı değil tabii..bu forumda bekleyip bebeğinin kalp atımını duyanda var..umarım sen onlardan olursun

çok teşekkür ederim canım kafam çok karıştı. geçen hafta kesenin gelişim durmuş dedik. bu hafta 25 mm çıktı. ben de anlamadım hayırlısı. umarım beklememin sonucunda güzel haberler alabilirim.

idrarda çıkmaz ama kanda çıkabilir bi baktır istersen.

canım beta hcg ni bu ara hiç tekrar baktırdınmı o da bilgi verebiliyor bu durumda

benim 5 gün kala çıkıyodu yumurtlama tarihini biliyosan ona göre değerlendirmelisin

Hildancım sen nasılsın. baktırdın mı varmıymış bişey. hakkında hayırlısı olur inşallah.

canım perşembe günü yani adetime 7 -8 gün kala yaptırdım sonuç negatifti. o yüzden pek umudum olmadığı için bidaha baktırmadım.kesin sonuçmudur yoksa bidaha ne zaman tekrarlıyım adetim çarçamba ya da perşembe günü olcak.şu an için bi belirtim yok sadece hep karın ağrım vardı cuma günü geçti allahtan ama bugün yine ara ara ağrıyo inş geçerr

canım ben adet tarihime 7-8 gün kala kanda yaptm negatifti. galiba benim olumsuz. bidaha da baktırmadım. şu an idrarda çıkmaz ama kanda baktırsan belki çıkar ama istersen 2 gün daha bekle net sonucu öğrenirsin. mesela ben erken yaptrmak zorunda kaldm karın ağrılarmdan dolayı o yüzden şu an keşke bekleseydm diyorum ama mecburdum sennn bekle canımm çarşamba yap benim de adetim çarşamba ya da perş. olceekk

hildan nbr canım batlarımız aynı sanırım 18-19 ekim hayırlısı canım yaaaa
bendede belirti yok test felan yaptırmadım gögüslerim çok ağrıyor ve hassas
klasik adet belirtisi bakalım hayırlısı :26::26:

canım seni gördüm burda mutlu oldum ara ara gel benim de hesaplayıcıya göre 18 ekim. perşembe çok ağrım vardı korktum sağlıksız bi gebelik mi oluştu yine dedim test yaptım negatifti ama kesin de olmıyabilir hayırlısı canım . haberlerini mutlaka ver ben de paylaşırım ya kırmızılandığımı ya da gebe olduğumu:)

canım bugün tekrarlarsan kesin sonucu alabilirsin ama beklemek istersen de nasıl olsa birkaç güne belli olacak. aslında benim bildiğim adetin 21. gününden sonra belli oluyormuş kanda. bu da 28 günde bir adet olan biri için adetine 1 hafta kala demek oluyo. ama işte araya geç döllenme muhabbeti girince de işler değişiyo. o yüzden büyük ihtimalle sonuç geçen yaptırdığındaki gibi negatif ama kesin değil tabiki

canım en son 5. haftada baktırmıştık. dr. lar artık baktırmana gerek yok ultrasonla takip edeceğiz dedikleri için hiç baktırmadım.

canımm allah sana sabır versin bu şekilde beklemek ne olduğunu ne olacağını bilememek bi sonuca kavuşamamak çok kötü ama sen yine de içini farah tut her zaman dua et herşeyde var bir hayır. umarım kürtaja gerek kalmaz. ya inş. sağlıklı bi gebeliktir ya da sağlıksızsa da kendiliğinden düşer kendini korkutma.herşey geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…