Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben ist. dayım hatta kartalda oturuyorum:) ama orda hemotoloji bölümü yok diye biliyorum marmara eğitim araştırmadan randevu aldım.

Merhaba Arkdaslar
sevinc007 isimli arkadasinizdan gelen talep dogrultusunda konu sahibi sevinc007 olarak degistirilmistir. Kendisi bir kullanici ismi vermemis bu sebeple kendisine atadim.

Guzel paylasimlar dileriz...

evet canım ist. da yaşıyorum protein c sonucumu tam 1 ay sonra almıştım.hamile değilim dediğin gibi 1 ay beklerim yine sonuç için. sigortası olmayan insanlar napıcak bilmiyorum 1500 milyarla insan lar ev geçindirmeye çalışıyorlar. ALLAHTAN SİGORTAMIZ VAR...

Merhaba Arkdaslar
sevinc007 isimli arkadasinizdan gelen talep dogrultusunda konu sahibi sevinc007 olarak degistirilmistir. Kendisi bir kullanici ismi vermemis bu sebeple kendisine atadim.

Guzel paylasimlar dileriz...
teşekkür ederizzz...
elif5507 arkadaşımız için madamikse mesaj atmıştım ama sevinçte olur sanırım..

teşekkür ederizzz...
elif5507 arkadaşımız için madamikse mesaj atmıştım ama sevinçte olur sanırım..

Bu goreve hangisi gonullu olursa onu ataylim. Isim vermeyince ben kendisine atadim, elif hanim listeyi tutuyor ve vaktimi almaz derse ona da atayabiliriz. Lutfen son durumu bana bildirirseniz ona gore aksiyon alalim.

Iyi gunler

Bu goreve hangisi gonullu olursa onu ataylim. Isim vermeyince ben kendisine atadim, elif hanim listeyi tutuyor ve vaktimi almaz derse ona da atayabiliriz. Lutfen son durumu bana bildirirseniz ona gore aksiyon alalim.

Iyi gunler
iki arkadaşada soralım sevinç yapamam derse size bilgi verelim...şimdilik sevinçte kalsın.saolun:)

evet canım ben pıhtılaşma tedavisi görürken oldu bu düşüğüm..hemde clexane 0.6lık kullanıyordum ben..hemdeeee o zamanki gebeliğim klomen tedavisi ile olmuştu bende polikistik over de var canım düşün yanii durumum aslında çok vahimdi..ama şimdi güzel kızımı Allah bana hiç tedavisiz verdi öyle klomen çatlatma iğnesi falan olmadım çok şükür..ama bu seferkini erken öğrendim ve daha sıkı bir tedavi uyguladık..inşallah canım sende yakın zamanda feraha erersin..ama kürtaj olma şimdilik bekle mutlaka vücut onu dışarı atacaktır eğer sağlıksız bir kese ise..rabbim bizi muntazam yarattı unutma..kürtaj olmak demek rahimin dışarıdan bi etkiyle temizlenmesi demek bu ona zarar da verebilir ve senin 4-5 ayına mal olur..sabret senay eğer bu kese gelişmezse düşer korkma Allah'a sığın..O'na dua et yardımcın olacaktır..benim için de yapmış olduğun duaları kabul etsin yüce yaradan..inşallah bende kızım da sağlıklı bir şekilde üstesinden geliriz bu durumumuzun :)

ben msj atana kadar konu sahibi değişmiş bile..listeyi düzenleyecek birisi olsunda farketmez kim olursa..bu arada bugün doktora gittim kızlar bebeğim önce korkuttu ama şimdi çok şükür kalp atışlarını duyduk..Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..Bu arada hıbor 3500 0.2 ml kullanamya devam ediyorum..her yerim mosmor benmi beceremiyoruım acaba

Selam kızlar.Şöyle bir geçmişe baktım.Her şey yolunda sanırım... Ben de son iki gün iğne vururken problem yaşadım..İğneyi bastırıyorum bastırıyorum bir türlü içeri girmiyor...Sonunda enjektörü değiştirince diğeri rahat girdi.İki defa böyle oldu...Acaba enjektörlerde mi problem vardı diye düşündüm...Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç.???

canım sen clexanmı kullanıyorsun..birde ben iğnemi yaparken kanatıyorum bazen sizdede oluyormu..
Bazen enjektörler bozuk çıukabiliyromuş canım bakmak lazım...

canım sen clexanmı kullanıyorsun..birde ben iğnemi yaparken kanatıyorum bazen sizdede oluyormu..

Evet canım clexane kullanıyorum..Ama çok kötü oldum ya..Resmen delik delik oldum bastırıyorum bastırıyorum girmiyor bir türlü...Tüm cesaretim kırıldı yani..Muhtemelen enjektörler bozuktu....Bende de bazen kanama oluyor....Normal yani.Doktoruma sormuştum.

Elifte girmiş siteye Elifcim listeyi ilk msjda görmek için msj atmıştık admine..konu sahibi olarak seni düşündük genelde listeyi sen düzenlediğin için..tabi önce sana soralım ok. dersen konu sahibi sen olacaksın..liste ilk sayfada güncel olarak durması daha iyi olur..

kızlar eve yeni geldiğimden anca girebildim.galiba sayfayı bana yönlendirmek istiyorsunuz.ben topikte yeni sayılırım herkesin bilgisini tam bilmiyorum ama bana devredilirse yapmayada çalışırım yönetici nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi verirse...tabi sizlerinde bilgilerinizi güncel olarak bana vermeniz gerekir....

slm..bende tup bebek yontemıyle hamıle kalmıstım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı doktorumda genetık test ıstedı bugun sonucu aldım vıtamınsızlık ve kan pıhtılasması cıktı vıtamınsızlık ıcın ıgne ve hap verdı..fakat pıhtılaşma ıcın bısey vermedı arkdslar clexan dıe ıgneden bahsedıyor bunu gebe kalıncamı kullanıcam o yuzdenmı vermedı aklıma takıldı dondurulmus embrıyolarım war onları denıcem acaba o zmnmı ıgne veırcek kan pıhtılasması ıcın azcık kafam karıstı gıbı=) nıe bana bu ıgneden vermedı dıe

Tabi anlatayim hemen. Gecen eylulde simdiki doktoruma gittigimde bana hergun clexane olmami, folbiol ve benxol almami soylemisti eylul sonunda da asilama yaptirmistim. Coraspin kullanmiyordum. Asilamadan sonra adet zamaninda kanamam oldu tutmadi zannettik, bir sonraki ay baktim hamileymisim megerse. Degerim cok iyi yukselmisti, kalp atislari vardi herhangi bir sorun yoktu sadece bir hafta geriden geliyordu, onu da asilamadan sonra arkadan gelen bir yumurtanin dollenmis olmasina baglamistik. Sonraki kontrol de iyiydi, 9. Haftada gittigimde ise olmustu bebisim. Bu sefer ne degisti...ayrica coraspin de kullandim, diger hersey ayniydi. Bir de doktor aptt diye bir test yapmaya basladi pihtilasma durumunu gormek icin. 7haftada hafif kanama seklinde lekelenmem oldu coraspini biraktim 1 hafta sonra yeniden basladim, o arada apttye bakildi cok dusuk cikti igneyi ikiye cikardi doktor, sonra galiba 9haftaydi yine kanama oldu yine biraktim coraspini bir daha da baslamadim. Simdi hala 2 x 0,4 clexane ile devam ediyorum. Bu hamileligimde progesteron degerim iyiydi o yuzden ilk kanamam oldugu zaman yapilan 1 tane igne haricinde progesteron da kullanmadim.

arkadaşlar ii akşamlar yeni katıldım bende benim 1 kürtaj 1 düşüğüm var doktorum bana hamile kalıkalmaz hemen gel sana iğne yapcam dedi ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bana yardımcı olurmusunuz

BURCUGEN canım yaaa nasıl geçti zaman dimi az kaldı annesi bebişine kavuşmana

Hadi gozun aydin. Morariyor canim merak etme, moraran yere yapmamaya calis.

Bana da oldu birkac defa baska igne aldim oldu, ya da baska bir yere yapmayi denedim.

Arada kaniyor onemli degil bilfigim kadariyla.

Genelde tup bebek tedavilerinde embriyo yerlestirilmeden once basliyorlar kan sulandirici igneye, bence doktoruna sor bu konuyu.

arkadaşlar ii akşamlar yeni katıldım bende benim 1 kürtaj 1 düşüğüm var doktorum bana hamile kalıkalmaz hemen gel sana iğne yapcam dedi ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bana yardımcı olurmusunuz
Cogunlukla tedaviye baslayanlar saglikli bir sekilde devam ediyorlar hamileliklerine ama tabi bunun istisnalari var, fakat simdi istisnalari dusunmenin anlami yok. Teshis kondugunu ve bunun bir tedavisi oldugunu bil yeter. Hatta o istisnalar biri de bendim ama simdi 33 haftalik hamileyim, sonucta her kayip bir yikim oluyor ama elbet sonrasinda bir gun bizlerin de yuzu guluyor. Aklina takilanlari burada sorabilirsin elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.

bende de 1 düşük var...nana da aynı şekilde amile kalıkalmaz hemen gel sana coraspin vericem dedi... iğne ile daha da sağlama almış dr un ne zaman oldu en son düşüğün... korkma olmaz bişi... bi forumu incele rahatlyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…