canım ben temmuz sonunda doğum yapcam Allahın izniyleyani en sıcak dönemde olcaz aman sağ salim gelsinde ben başka birşey istemiyorum. adanada baya sıcak oluyor arkadaşım var orada ondan biliyorum. ama izmirde acayip nem var yazın sıcaktan çok nem insanı yıpratan. aman olsun ben herşeye razıyım yahuuudelikafadulden hayırlısıyla alalımda kucağımıza..
anladım canım benim kastettiğimde maden suyu aslında içmemiz gereken. ama dün bir kaçamak yaptım ve fast food insanı oldum. ya napıyım 6.5 ayda bir kez olur dimikaydirigubbakcemile3. doktor kontrolümüze daha kocaman 2 haftaaaa var bakalım nasıl durcam ben. fundacım ya şu bacaktan yaparken iğneyi tam nereye denk getirmek gerekiyor ayrıntılı tarif istiyorum:sm_cool: yan mı tam üst mü dört parmak olayını anladım ama gerisi karışık:1no2: bir ara yazarsan sevinirim çok öptük seni ve bebişiŞeniz
kızlar karyotip sonucum çıkmış sonucum hocadaymış allah izin verirse
perşembe günü gidip görüşeceğiz inş kötü birşey yoktur çok merak ediyorum
aslında daha erken gitmek isterdim ama eşim iş için istanbula gidecek maalesef onu beklemek zorundayım
Arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar iğneyi göbekten vurdunuz..20.haftam bitti..Bacağa geçsem diyorum ama tam olarak nereye vurulması gerekiğini de bilmiyorum...
Evet canım , adaçayı özellikle çok tehlikeliymiş...Östrojen içeriyormuş...Rahimde kasılmalara neden oluyormuş , bu da düşük tehlikesi demek Allah korusun...Maydanoz da gene idrar söktürücü olduğu için tehlikeli ..Annem sabah programlarında dinliyormuş sürekli , o anlatmıştı...Rastgele bitki çayı içmememiz lazım ...papatya süreyya bal hakkında bilgim yok ama bende duyduklarımı listeleyeyim sizlerde bilginizi paylaşın
bana zararlı dedikleri;
maydonoz,nane,nar bunlar zararlıymış yaa ben bir türlü doktoruma soramadım unuttum.. bildiğiniz bir zararı varmı..
birde bazı yerlerde okudum balık yiyormusunuz ne sıklıkta bazı balıklar kan pıhtılaşmasını tetikliyormuş..bende korkumdan hepsinden vazgeçtim
bana da hamilelik öncesi yaşadığınız tecrübeleri, kan phtılaşmasıyla ilgili yaşadığınız sorunları anlatır mısınız? sayfaları dolaşıyorum, soruma cevap bulamadım, daha önce yazdım, kimseden ses çıkmadı. madem aynı soruna sahibiz, lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
heterezigot ve homozigot farkıyla ilgili doktorlarınızın görüşünü ve asprin-iğne tercihleri en azından...
canım hamilelik öncesi ben böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilmiyordum bebek yapmaya karar verdiğimiz zaman yapılan kan testinde homosistein değerinin yüksek çıkması neticesinde gen testi yapıldı ve mthfr 677 heterezigot olduğumu öğrendim ve hamile kalmadan 3 ay önce coraspirin folbiol ve becozym c kullandım hamile kalınca da bu ilaçlara ilaveten 0.2 lik cleaxan iğne kullanıyorum şu anda 15+2 hamileyim ve çok şükür herşey yolunda.
heterezigot homozigota göre daha hafif düzeyde bir kan pıhtılaşması olduğunu, heterezigotta sorunlu olan genin bir taraftan yani ya anneden ya da babadan geldiğini ancak homozigotta her iki taraftanda geldiğini bu yüzden heterezigota göre biraz daha tehlikeli olduğunu biliyorum. canım eksik biliyorda olabilirim benim söyleyebileceklerim bu kadar bu arada senin ki hangisi hetero mu homozigot mu?
Merhaba arkadaşlar , nazlı soda konusunu sormuştu ya , ben de aynen yazan arkadaşlar gibi biliyorum..Yani soda değil de "doğal mineralli su " diye satılanlardan içmek gerekiyor ...Ben sık sık içiyorum , sade alıp içine limon sıkıyorum...
Ben de balı merak ediyorum kızlar.. Hamile arkadaşlarım bal yiyor musunuz ? Ya hani bebeklere belli bi yaşa kadar bal verilmiyor ya...Belki saçma olabilir ama ben de o düşünceden hareketle hamileyken yemek zararlı olur mu diye düşünüyorum ....Yemek istediğim halde kafama takıldı , yiyemiyorum...Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Günaydın arkadaşlar, pek yazamasam da sizleri takip ediyorum.
Güzel haberlerinizle umutlanıyorum. Cesaret buluyorum. iyi ki varsınız ve iyi ki tecrübelerinizi buradan paylaşıyorsunuz.
Hepinize güzel bir gün diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?