ravzacım, bu arada aklıma gelmişken canım, ananas suyu al iç, bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor, doğal östrojen etkisi yapıp rahim iç tabakasının daha kolay kalınlaşıp bebiş için uygun ortamın oluşmasında yardımcı oluyor...hadi hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah...ben çok içmiştim, genelde tüp bebek uygulamalarından sonra doktorların tavsiye ettiği birşey bu , benimki doğal yollardan olmuştu ama ben yinede içmiştim ananas suyunu, yalnız % 100 doğal olanını al, daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bi daha hatırlatiim dedim...bir zararı yok korkma öyle olsa doktorlar önermezler...naçizane tavsiyem, şimdi aklıma geliverince yaziim dedim...öptüm
ya kızlar soda içen varmı aranızda bazıları sakıncalı bazıları ii diyo napcaz......
canım bende normalde hiç asitli içecekler içmem ama benim iştahım maşallah herşeyi yer içerim,bazen yemekleri çok abartıyorum sanırım sonra şişkinlik oluyor çok rahatsız oluyorum birazcık soda içiyorum napim
doktoruma dediğimde çok abartma iç demişti ama detaylı konuşmadım bende küçük bir bardakta içiyorum sodayı..
ya kızlar soda içen varmı aranızda bazıları sakıncalı bazıları ii diyo napcaz......
kaydirigubbakcemile5 ii bari bende ara sıra içiyim o zaman. aslında içinde minaral var faydalı olsa gerekkaydirigubbakcemile3 halsizlik normal canım ya sıcaklarda etklili oluyor bu duruma bende eskisi kadar enerjik değilim daha dikkatli olmaya çalışıyorum kendimce.daha haziran var temmuz var sıcacık napcaz bakalım kaydirigubbakcemile3
evet canım öyle yaz ayları bakalım nasıl geçiricez ama ben bu duruma seviniyorum ,doğum zamanımız yaz olsaydı hem biz hem bebek saha sıkıntıya düşerdik gibi..ben eylül sonu ekim başı gibi doğum yapacam .. ben birde adanadayımm .yazın sıcakta nefes almak bile zor allah yardımcımız olsun
canım benim soda değil maden suyu içmemiz gerekiyor sodanın yararlı hiç bir şeyi yokmuş ama maden suyu doğal olduğu için ve içindeki mineraller sayesinde çok faydalıymış günlük 1 tane içebilirsin ama sade olanlarından meyveli olanlarından değil içinde katkı maddesi olmaması gerekiyor hani şu ankaranın ünlü bir ilçesi varya b,,,pazarı diye geçiyor onu önermişti doktorum sende rahatlıkla içebilirsin canım ayrıca oğluşunun ve seninde iyi olmana çok sevindim kendinize çok iyi bakına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?