Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nısaa ÖzÜrdılerım kız lısteye aldım sımdı unutmusum sende canını sıkma dusuklere bu sebep oluyosa ılacla falan atılır ıns evlatlarını saglıcakla kucagına alırsın dr gorusmedınmı opt kıb

06ee canım bende aynı durumdayım hamıle kalıyorum fakat ılerleyemıyorum ıns bu lıste ugurlu gelır bızede guzel bı sekılde ılerlerız bazen dıyorumkı kendı kendıme hanı mevlam sevdıgı kula dert verırmıs ya demekkı rabbım benı cok sevıyo dıyorum bır gun bızde alcazz yavrularımıza bazen ıcımızı umutsuzluk kaplasada ben ınanıyorum dua ve sabır....

benı lısteye neden ekelemedım canımcım :))
sevdanın lıstesınde vardım..fazla yazmasamda sızlerı takıp edıyorum...
bende sorun mthfr1298...heterozigot
proteın c ve s deggerlerım dusuk

yok cnm ya daha görüsmedimki doktorla tahlillerin bir kısmı cıkmadı onları aldıktan sonra görüscez kib cnm kocaman öpüyorm

merhabalar kızlar, öncelikle hepimizin anneler gününü kutluyorum, henüz hamile kalamayanlarda vakti gelince anne olacagı için ben şimdiden kutlayım dedim. bu arada dogumdan sonra pek giremedim kızlar mumamu dogum yapacaktı benden sonra, noldu? inşallah iyi haberler vermiştir size, bana da müjdeli haberi verirmisiniz birirniz? mumamuyu çok merak ediyorum.

nazlı, sido, meryem, selvihan, marguerite, eserizmir, funda, papatyasüreyya, gelgit ... ve aklıma gelmeyen diger hamilelerimiz nasıl? son durumları bilmiyorum umarım herkes için hersey yolundadır.

ravzacım tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin inşallah herşey çok güzel gider canım. hamişligi bekleyen herkes bebişlerine an kısa zamanda kavuşur inşallah..

herkese selam, öpüyorum

kızlar güzel annelerimizin şişko hamişlerimizin ve bebiş yolu bekleyenlerin anneler gününü kutluyorum
benimde üst komşumun altı yaşında bir kızı var anneler günümü kutlamaya geldi hediyesiyle çok sevindim her anneler günün de kutlar benide oda benim kızım işte

teşekkür ederim arkadaşım ananas suyu aradım bulamadım geçen yazmıştın zaten hemen alayım içeyim dedim bulamadım ananasın kendisini yesem olmazmmmı kendisi var suyu yok tavsiyen için çok teşekkür ederim kendine iyi bak arkadaşımmm öptümmmkaydirigubbakcemile5

CANLARIM annelerimizin, anneliğe adım atanlarımızın, anneliğe hazırlananlarımızın hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN:.........hepinizi cok seviyorum ve dualarımdan eksık etmıyorum.allah hepimizi sag salım meleklerımıze kavustursun ınsallahhh..hepınızı opuyorum...

bu arada 3 gundur yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum.cumartesı ayrıntılı ultrason randevum vardı.cuma gunu gıtmeden once tum tahlılleri yaptırıp oyle gıtmek ıstedım.hoca dururmumu tam olarak degerlendırebılsın dıye. ama daha once kanama zamanı , pıhtılasma zamanı ve trombosıtlerıme bakılıyodu.bu kez fıbrınojenede bakıldı. sonuclar cıktı.normal gıbıydı.ama fıbrınojem 180-350 arası normalken 645 cıkmıstı. pıhtılasmayı saglayan madde oldugunu ogrenınce cok korktum.doktorumu aradım telaslanmamamı, testı tekrar yaptırmamı soyledı.baska bı yerde yaptırdım 460 cıktı.yıne yuksektı ama en azından o kadar deıldı.doktorum fıbrınojenın gebelıkte yukselecegını endıselelnmememı soyledı.ertesı gun PROF.DR. RECEP HAS a gittim.şiddetle tavsiye edebilirim.muayenehanesi şişlide. dururmumu anlattım.muayene ettı.ilk olaral bebegı degerlendırdı.bebekte anotomık kusur gorunmuyor gozunuz aydın dedı. sonra benım durumumu degerlendırdı.besleyıcı damarlarında durumu ıyıymıs cok sukur.tahlıllerı degerlendırdı. ıgnelere devam dedı. aspırın eklemeye hıc gerek yok dedı. fıbrınojen tahlılını arada tekrarla ve ıgnelere son gune kadar devam dedı. bana guzelce anlattı.tehlıkede olmadımı bunun gebelıge baglı normal bır artısta olabılecegını soyledı...yanı cooook streslı bı kac gun gecırdım.ama cok sukur bebısımde bende ıyıyız sımdı.Allahıma sukurler olsun...hepımızın allah yardımcısı olsun.sızı sevıyorum.

bu arada nazlıcım,gelgit,selvıhan,marguarıte,eserizmir,pataya,meryem,funda bkale kızlar nasıl gıdıo anlatın bıraz......

celen, sen,lal,mumamu ne mutlu bu guzel gunde sızlere....

Arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar iğneyi göbekten vurdunuz..20.haftam bitti..Bacağa geçsem diyorum ama tam olarak nereye vurulması gerekiğini de bilmiyorum...

arkadaşlar selam uzun bir zamandır giremedim evde işler vardı. annemde kaldım bir süre iş yerinden de izinliydim. biz iyiyiz oğluşla. tekmeleri baya sıklaştığı için daha rahatız. ama mide yanmalarımız arttı bu aralar. şu iğne işine gelince sağolun resim koymuşsunuz valla ii olmuş sanırım kırmızı olan yerler bizim vuracağımız yerler. ben bya göbekten yanlara kaydım da nerdeyse iki karış yana vuuryorum morarma olmuyor gibi ama çok yakın yerlerden vuruyorum sanrım aynı bölge içerisinde. 26 hafta doldu hala göbekteyim ben ama artık bacağa geçerim geceleri korkmaya başladım baya bebişe gelcek diye. bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..

selam kızlarr
hepinize sevgiler,sağlıklı günler,doğumlar ,bebekler dilerim öncelikle... işler çok yoğun o yüzden geçmişi okuyamadım hepinizi öpüyorum...

ya kızlar soda içen varmı aranızda bazıları sakıncalı bazıları ii diyo napcaz......

canım bende normalde hiç asitli içecekler içmem ama benim iştahım maşallah herşeyi yer içerim,bazen yemekleri çok abartıyorum sanırım sonra şişkinlik oluyor çok rahatsız oluyorum birazcık soda içiyorum napim
doktoruma dediğimde çok abartma iç demişti ama detaylı konuşmadım bende küçük bir bardakta içiyorum sodayı..

kızlar yaaa
ben şimdi 18+5 haftalık oldum bu aralar bende halsizlik olutu yaa ..şuana kadar şükür hiçbirşey yaşamamıştım normal hayatım devam ediyordu yani hamilelik sıkıntısı hiç olmamıştı da işte birkaç gündür halsizlik var en ufak bir işte cabuk yorulur oldum...hiç sevmedim bu durumu hiç iş yapamıyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor

kaydirigubbakcemile5 ii bari bende ara sıra içiyim o zaman. aslında içinde minaral var faydalı olsa gerekkaydirigubbakcemile3 halsizlik normal canım ya sıcaklarda etklili oluyor bu duruma bende eskisi kadar enerjik değilim daha dikkatli olmaya çalışıyorum kendimce.daha haziran var temmuz var sıcacık napcaz bakalım kaydirigubbakcemile3

ya kızlar soda içen varmı aranızda bazıları sakıncalı bazıları ii diyo napcaz......

nazlı dr.umla ben konuşmuştum. bana da hazır eyve suları asitli içecekler yasak demişti bende sudan başka içecek yok mu deyince içinde mineral olduğu için soda tüket ama katkılı olanlarından değil demişti. katkılı olanları derkende bu meyve aromalıları kastetmiş. yani sade soda hergün içebilirmişiz. zararı olmuyormuş. bende başladım hergün öğleden sonra 1 soda içiyorum tabii ki sade olanlarından :)

evet canım öyle yaz ayları bakalım nasıl geçiricez ama ben bu duruma seviniyorum ,doğum zamanımız yaz olsaydı hem biz hem bebek saha sıkıntıya düşerdik gibi..ben eylül sonu ekim başı gibi doğum yapacam .. ben birde adanadayımm .yazın sıcakta nefes almak bile zor allah yardımcımız olsun

canım benim soda değil maden suyu içmemiz gerekiyor sodanın yararlı hiç bir şeyi yokmuş ama maden suyu doğal olduğu için ve içindeki mineraller sayesinde çok faydalıymış günlük 1 tane içebilirsin ama sade olanlarından meyveli olanlarından değil içinde katkı maddesi olmaması gerekiyor hani şu ankaranın ünlü bir ilçesi varya b,,,pazarı diye geçiyor onu önermişti doktorum sende rahatlıkla içebilirsin canım ayrıca oğluşunun ve seninde iyi olmana çok sevindim kendinize çok iyi bakın a.s.

canım ben temmuz sonunda doğum yapcam Allahın izniyle yani en sıcak dönemde olcaz aman sağ salim gelsinde ben başka birşey istemiyorum. adanada baya sıcak oluyor arkadaşım var orada ondan biliyorum. ama izmirde acayip nem var yazın sıcaktan çok nem insanı yıpratan. aman olsun ben herşeye razıyım yahuuudelikafadulden hayırlısıyla alalımda kucağımıza..

anladım canım benim kastettiğimde maden suyu aslında içmemiz gereken. ama dün bir kaçamak yaptım ve fast food insanı oldum. ya napıyım 6.5 ayda bir kez olur dimikaydirigubbakcemile3. doktor kontrolümüze daha kocaman 2 haftaaaa var bakalım nasıl durcam ben. fundacım ya şu bacaktan yaparken iğneyi tam nereye denk getirmek gerekiyor ayrıntılı tarif istiyorum:sm_cool: yan mı tam üst mü dört parmak olayını anladım ama gerisi karışık:1no2: bir ara yazarsan sevinirim çok öptük seni ve bebişiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…