Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gerçekten çok duygulandım okuyunca gözyaşlarına boğuldum.belki bebeklerimizi kucağımıza alamadık ama onların bizi öbür dünyada bekleyeceklerini biliyoruz umarım dediğin gibi seneye bebeklerimiz kutlar hepimizin anneler gününü.

sevgili umutsevgim ne guzel anlatmissin ve verdigin sitede ne guzel sozler vardi valla beni mahvettin aglamaktan senağlama gozumde yas kalmadi allahtan dilerim sana ve senin gibi bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkese rabbim bu dunyanin en guzel duygusu anneligi tattirsin anneler gunun kutlu olsun canim eminim cok mukemmel bir anne olucaksin sen bir dahaki seneye beraber kutlariz insallah dualarim seninle opuyorum seni a.s.

kızlar hastalandım hamile değilmişim (

güzel dilekleriniz için tesekkur ederım arkadslarr canım sıkma canını mevlam hayırlısını ve saglıklısını versın bılıyosunkı hamıle kalmak onemlı degıl onemlı olan saglıklı bı sekılde kucagımıza almak rabbım en kısa zamnda nasıp etsın bızlere....

ahhhhh umut sevgim bitirdin beni o ne sözler hele o şiir biraz daha sabır kardeşim yüce rabbim seninde yüzünü güldürecek benimde öbür dünyada 4 oğlum var inşallah onlar bize ahirette şefatçi olacaklar dua etmekten başka çaremiz yok birbirimizi o kadar iyi anlıyoruzki senin sözlerinin üstüne söz söylemeye bile gerek duymuyorum benim 7 yıldır yaşadığım duygular ama işallah bu sefer yüzüm gülecek seninde yüzün gülücek işallah inan hep dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim bizi yavrularımıza kavuştursun

sağol umut sevgim çok haklısın umarım sen de biraz önce kucağına alırsın Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, ben de bu konuyu araştırıyordum. İlk gebeliğimde 8 haftalıkken bebek içimde ölmüş ve 11. haftaya kadar da hiç bir şekilde kanama olmadı, doktora gittiğimde ölmüş olduğunu söyledi. Üzüldüm tabii. ikinci kez aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için tam olarak tahlilleri yaptırmak istedim, kanla ilgili yapılan tahlillerde bir problem yok ama faktör analizi sonucunda aynı problemle karşılaştım. sonuç şu şekilde yazılı ;

faktör v geninin G1691A bölgesinde heterozigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir.

Doktorum sağolsun yanına gittiğimde tahlil sonuçlarına bakmadı bile, bütün sonuçlar çıksın dedi, ben de bekliyorum. En son kromozomla ilgili olan tahlil var, çıkması 1 buçuk ay kadar sürüyormuş, onu bekliyorum.

İçimde çok da korku yok,bir bebeği çok istiyorum, inşallah Allah herkese bu güzel duyguyu tattırmayı nasip eder.

mrb arkadaslar uzun zamandır yoktum gerci yokluğumda farkedilmemiste :))öncelikle doğum yapmıs arkadasları tebrik ediyorm Allah analı babalı büyütsün hamile olan anne adaylarımızada Allah kolaylık versin hayırlısıyla kavustursun yüce rabbim cocuk bekleyen arkadaslarada Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin (AMİN ).umutsevgim gözlerim doldu kız yazdıklarınla Allahım ins.gelecek seneki anneler gününe kucagına almayı nasip eder ins.bebisi.AMİN.ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN

umutsevgim niye beni unuttun arkadasım bekleyenler listesinde :)))simdiden anneler gününüz kutlu olsn arkadaslar

arkadaslar bendede miyom tesbit edildi rahim arkasında bunun icin doktor tahlil istedi cok korkuyorm ar kötü huylusumu iyi huylusumu cıkcak birde buna kafayı takmaya basladım sadece bir bendemi var ne bu sornda kan pıh.testlerinbir kacını aldım diğerlerini daha almadım doktor miyom içinde bise söylemedi simdilik tahlil sonucuna göre konscak cok kotüyüm arkadaslar aklıma geldikce ya ne olur dua edin bana

sırılsıklam bir özlemdi
gözlerimden akan
damla damla bir ümitle
içimde oyalanan
dokunmanın coşkusuyla
taştı boşandı birden
saklanamaz bir çağlayışla
kurtulduk esaretten

evet sendin beklenen
evet sendin istenen
eksikliği gözlenen
yokluğunda özlenen

asabiydim ondandı
hep mutsuzdum ondandı
yıllar yılı saklandı
gözyaşıyla kutlandı

Gidişinde çok ani oldu ya gelişin gibi
ışin doğrusu varlığına alışmaktan daha zor oldu Yokluğuna alışmak
Alıştım mı bilmiyorum ama mecbur olduğumu biliyorum
Boşver coskusuda çok güzeldi varlığının
Yokluğunun acısıda hiç fena değil hani

Soranlara neden böyleyim bilmediğimi söyledim
Yalandı bu sensizlikti
Keyifsizlik sebebim
Gelişinle eksik parçam
Bir anda tamamlandı
Sende gördün ya
o an sevinçten nasıl da ağlandı

canlarım, bu yüce duyguyu birçok anneden farklı olarak acıların kayıpların uzun bekleyişlerin sonunda tatmış olan kıymetli bebeklerin özel annelerinin, biraz telaşlı biraz endişeli de olsa yine de büyük bir mutlulukla şimdilik karınlarında (inşallah yakında kucaklarında ) bebeklerine kavuşmayı bekleyen tatlı
anne adaylarımızın ve büyük bir umutla hamiş kalmayı bekleyen cennetteki meleklerinin sabırlı annelerinin bu özel gününü kutluyor ve gelecek anneler gününde inşallah buradaki arkadaşlarımın hepsinin kucakları bebişleriyle dolsun diliyorum...öpüyoruz kızımla...sevgiler...herşey gönlünüzce olsun...

tual in "hala aşksın sen" adlı şarkısıdır bu arkadaşlar, dinlediniz mi hiç bilmiyorum ama, kızımı beklerken dinlediğim özel bir şarkıdır benim için paylaşmak istedim sadece...

ravzacım, bu arada aklıma gelmişken canım, ananas suyu al iç, bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor, doğal östrojen etkisi yapıp rahim iç tabakasının daha kolay kalınlaşıp bebiş için uygun ortamın oluşmasında yardımcı oluyor...hadi hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah...ben çok içmiştim, genelde tüp bebek uygulamalarından sonra doktorların tavsiye ettiği birşey bu , benimki doğal yollardan olmuştu ama ben yinede içmiştim ananas suyunu, yalnız % 100 doğal olanını al, daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bi daha hatırlatiim dedim...bir zararı yok korkma öyle olsa doktorlar önermezler...naçizane tavsiyem, şimdi aklıma geliverince yaziim dedim...öptüm

canım seni çok iyi anlıyorum.bugün eşim sağolsun anneler günü nedeniyle üç tane imitasyon bilezik aldı.eve gelince onlara baktım baktım ağladım ve öptüm çünkü onlar benim için bebeklerimi temsil ediyor.onlarda üç tane belki saçma ama işte..artık her geçen anneler günü bana çok dokunuyor şiir tam benim şu anki ruh halimi anlatıyor.ne diyelim canım sabırdan başka birşey gelmiyor önümüzdeki anneler gününde bizde bebeklerimizle oluruz inş. lütfen arkadaşlar anne olanlar ve bu yolda ilerleyenler bizlerede dua edin sizlerinde anneler gününü kutlarım bebeklerinizle daha nice anneler günü geçirmeni temennisiyle sevgiler...a.s.

marguerita canım artık bebeğini almaya sayılı günler kalmış bende değişiklik olmadığından sessiz takip ediyorum hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş. banada dua et sevgiler..umut sevgim liste yapıyorsun ya ben ona inan cesaret edip benide ekle diyemiyorum çünkü, hep kervana katılıp yarıda kalıyor çok korkuyorum o yüzden canım beni ister ekle ister ekleme sana kalmış.etrafımda benimle hamile kalmışlarla kıyaslandım şimdiye kadar işte o şu kadar seninki ne kadar gibi herhalde ondan şimdi onların bebeklerini görünce kötü oluyorum işte canım ama rabbim büyük gerisi hikaye..

canim nerelerdesin sen yaa arada bir ugra buralara ben sana ikide bir varmi bisey diye sorup sikmak istemiyorum ama inan hep aklimdasin canim tabiki dularaimdasin her zaman hemde hepiniz inan bugun umutsevgimin verdigi siteye girdim hem agladim hem dua ettim hepimize :ecrin_bebek: bende daha kucagima almadim ve alincaya kadarda korkularim devam ediyor gercekten hicde kolay degil cunku yasadiklarimiz bu arada hepimizin anneler gunu kutlu olsun biliyorumki bizler en emektar anneleriz cunku kendi sagligimizi hice sayip onlara sahip oluyoruz umarim birdahaki anneler gununde bos kucaklarin hepsi dolar hepinizi cok opuyorum :1hug:

hepimizin anneler günü kutlu olsun
ama hepimizin :lepi: ister doğurmus olsun iser doğurmamıs..canlarım her doğuran anne olmuo biliosunuz.bazen doğurmayanlar onlardan daha güzel anne oluyo :asigim: onlarında anneler günü kutlu olsun..meleğim az kaldı bebeğim 3 senemiz kaldı kavusmamıza :asigim: seni doğurmasamda annenim/bebeğimsin/cemremin kardeşisin :asigim: ondan önce vardın şimdie varsın :asigim: seninle hazırlandım anneliğe ben...ah meleğim cemremde kızım cok seviyorum ama sen ilk göz ağrımsın benim :asigim:

umutsevgim verdiğin liknkteki videoyu seyrettim..cemremden önceki günlerim geldi gözümün önüne....ooffff..yazamıycam ben cıkıyorum.....

[COLOR="Black"]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER[/COLOR]
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş

muamu

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz
:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda[/QUOTE]
nisaa
06EE
umutluyuz

Rapunzell_82

VALLA DENEMEKTEN BAŞKA CAREMİZ YOKK TAM GAZ ÇALIŞMALARA DEVAMMM.kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…