yarın anneler günü......içimdeki boşluğu kalbimdekı sızıyı umutsuzluğu sizin yokluğunuzu kelimeler dökme o kadar zorki geçen yıl anneler gününde dünyanın en büyük hediyesi bana verilmişti sığamıyodum su koca dünyaya çünkü benimleydin ve tesadüf ogün öğrenmiştim benimle oldugunu fakat kısa sürdü bu mutluluk sende diğer kardeşlerın yanına gittin ve arkanda yıkık dökük beni bıraktın neyi denesem olmadı dolduramadı sizin boşluğunuzu ve biliyorum da dolmayacak takiii meleğimi kucağıma allana dek.....belkide diğer dunyada benim hediyem cektıgım sıkıntılara mükafatım olacaksınız...isterdim ki canımdan bi can kutlasın anneler gününü sizin yerinize öğrencilerim kutladı öğretmenim üzülmeyin size dua ederiz gelecek yılda bebeğiniz kutlar dedi ve yanağımdan içime bir damla yaş süzüldü sizin yerinize onları kokladım öptüm ve yarın annaler günü içim burkulacak yüreğim daralacak günler gececek ama ben biliyorumki her gecen gün beni size yaklaştıracak... RABBİMM ne olur bu yavrusuz geçirecegım son anneler günü kutlu olsun ve meleğim artık gelsinnnn.... ARKADAŞAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZATTIM AMA EN IYI SİZ ANLARSINIZZ.. ANNELER GÜNÜZ KUTLU OLSUN BEBKLERİNİZLE DAHA NİCE SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORUMM veeee BİZzzz YOLUNU HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ GELMEK BİLMEYEN ANNE ADAYLARI SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İNSALLAH BİDAHAKİ SEFEREE RABBİM BİZE DE NASİP EDER BİZDE TADARIZ BU GÜZEL DUYGULARI DUA VE SABIRLA......HASRETİN ADI - UMUDA DOĞRU
yarın anneler günü......içimdeki boşluğu kalbimdekı sızıyı umutsuzluğu sizin yokluğunuzu kelimeler dökme o kadar zorki geçen yıl anneler gününde dünyanın en büyük hediyesi bana verilmişti sığamıyodum su koca dünyaya çünkü benimleydin ve tesadüf ogün öğrenmiştim benimle oldugunu fakat kısa sürdü bu mutluluk sende diğer kardeşlerın yanına gittin ve arkanda yıkık dökük beni bıraktın neyi denesem olmadı dolduramadı sizin boşluğunuzu ve biliyorum da dolmayacak takiii meleğimi kucağıma allana dek.....belkide diğer dunyada benim hediyem cektıgım sıkıntılara mükafatım olacaksınız...isterdim ki canımdan bi can kutlasın anneler gününü sizin yerinize öğrencilerim kutladı öğretmenim üzülmeyin size dua ederiz gelecek yılda bebeğiniz kutlar dedi ve yanağımdan içime bir damla yaş süzüldü sizin yerinize onları kokladım öptüm ve yarın annaler günü içim burkulacak yüreğim daralacak günler gececek ama ben biliyorumki her gecen gün beni size yaklaştıracak... RABBİMM ne olur bu yavrusuz geçirecegım son anneler günü kutlu olsun ve meleğim artık gelsinnnn.... ARKADAŞAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZATTIM AMA EN IYI SİZ ANLARSINIZZ.. ANNELER GÜNÜZ KUTLU OLSUN BEBKLERİNİZLE DAHA NİCE SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORUMM veeee BİZzzz YOLUNU HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ GELMEK BİLMEYEN ANNE ADAYLARI SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İNSALLAH BİDAHAKİ SEFEREE RABBİM BİZE DE NASİP EDER BİZDE TADARIZ BU GÜZEL DUYGULARI DUA VE SABIRLA......HASRETİN ADI - UMUDA DOĞRU
kızlar hastalandım hamile değilmişim(
güzel dilekleriniz için tesekkur ederım arkadslarr canım sıkma canını mevlam hayırlısını ve saglıklısını versın bılıyosunkı hamıle kalmak onemlı degıl onemlı olan saglıklı bı sekılde kucagımıza almak rabbım en kısa zamnda nasıp etsın bızlere....
canım seni çok iyi anlıyorum.bugün eşim sağolsun anneler günü nedeniyle üç tane imitasyon bilezik aldı.eve gelince onlara baktım baktım ağladım ve öptüm çünkü onlar benim için bebeklerimi temsil ediyor.onlarda üç tane belki saçma ama işte..artık her geçen anneler günü bana çok dokunuyor şiir tam benim şu anki ruh halimi anlatıyor.ne diyelim canım sabırdan başka birşey gelmiyor önümüzdeki anneler gününde bizde bebeklerimizle oluruz inş. lütfen arkadaşlar anne olanlar ve bu yolda ilerleyenler bizlerede dua edin sizlerinde anneler gününü kutlarım bebeklerinizle daha nice anneler günü geçirmeni temennisiyle sevgiler...a.s.yarın anneler günü......içimdeki boşluğu kalbimdekı sızıyı umutsuzluğu sizin yokluğunuzu kelimeler dökme o kadar zorki geçen yıl anneler gününde dünyanın en büyük hediyesi bana verilmişti sığamıyodum su koca dünyaya çünkü benimleydin ve tesadüf ogün öğrenmiştim benimle oldugunu fakat kısa sürdü bu mutluluk sende diğer kardeşlerın yanına gittin ve arkanda yıkık dökük beni bıraktın neyi denesem olmadı dolduramadı sizin boşluğunuzu ve biliyorum da dolmayacak takiii meleğimi kucağıma allana dek.....belkide diğer dunyada benim hediyem cektıgım sıkıntılara mükafatım olacaksınız...isterdim ki canımdan bi can kutlasın anneler gününü sizin yerinize öğrencilerim kutladı öğretmenim üzülmeyin size dua ederiz gelecek yılda bebeğiniz kutlar dedi ve yanağımdan içime bir damla yaş süzüldü sizin yerinize onları kokladım öptüm ve yarın annaler günü içim burkulacak yüreğim daralacak günler gececek ama ben biliyorumki her gecen gün beni size yaklaştıracak... RABBİMM ne olur bu yavrusuz geçirecegım son anneler günü kutlu olsun ve meleğim artık gelsinnnn.... ARKADAŞAR KUSURA BAKMAYIN BİRAZ UZATTIM AMA EN IYI SİZ ANLARSINIZZ.. ANNELER GÜNÜZ KUTLU OLSUN BEBKLERİNİZLE DAHA NİCE SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORUMM veeee BİZzzz YOLUNU HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ GELMEK BİLMEYEN ANNE ADAYLARI SİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İNSALLAH BİDAHAKİ SEFEREE RABBİM BİZE DE NASİP EDER BİZDE TADARIZ BU GÜZEL DUYGULARI DUA VE SABIRLA......HASRETİN ADI - UMUDA DOĞRU
marguerita canım artık bebeğini almaya sayılı günler kalmış bende değişiklik olmadığından sessiz takip ediyorum hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş. banada dua et sevgiler..umut sevgim liste yapıyorsun ya ben ona inan cesaret edip benide ekle diyemiyorum çünkü, hep kervana katılıp yarıda kalıyor çok korkuyorum o yüzden canım beni ister ekle ister ekleme sana kalmış.etrafımda benimle hamile kalmışlarla kıyaslandım şimdiye kadar işte o şu kadar seninki ne kadar gibi herhalde ondan şimdi onların bebeklerini görünce kötü oluyorum işte canım ama rabbim büyük gerisi hikaye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?