Marguerite inşallah çok kısa bir zaman sonra güzel haberinle seviniriz hepimiz :)
Bol şans, sağlık ve kolaylıklar dilerim :)
ayy canım benim allah sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin güzel sevinçli haberlerini alırız hep inşallah
allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin marguerite cim :Saruboceq: darısı isteyen herkese :Saruboceq:
aminnnn celencim sagol bitanem gorucekmiyiz o gunu isteyen herkese nasip etsin rabbim cemreyi seni cok optum :1hug:
sagol bitanem amin insallah sorunsuz bir dogum olur opuyorum seni:1hug:
kızlar birşey sorucamsize. ben normalde 27-28 günde bir adet oluyorum. bu ay 4. günde adetim bitti. genelde bu günde biter zaten. ve 5. gün yumurtlama belirtisi olan beyaz akıntıyı gördüm. 3 gün sürdü ve 9. gün kesildi. tabi biz bu arada kocişle küstük çalışmadık. bugün adetin 10. günü adamla hala küsüz. acaba diyorum erken yumurtlamamı oldu yoksa bu aralar yumurta çatlamışmıdır ilişkide bulunsammı. kızgınım yüz vermek istemiyorum benim kocaya. ama 28 günde bir adet görenler 14. gün yumurtluyo ya benimde bugün 10.gün napsamki kızlar ya( adetin 9.günü yumurtlama olmazmı acaba offfff
KIZLARR selam,
Ben haftanın bellı günlerınde koraspırın,folbiol,becozyma kullanıyorum.2 aydır bu ılaclara devam edıyorum.15 gundur karnımda bı sıslık var ne oldugunu anlayamadım.Sankı 2-3 aylık hamıleler gıbıyım.Agrım sızım yok.Sadece dısdan bakıldıgında karnım şiş duruyor. İlaclar şişlık yaparmı lütfen bana yardımcı olun.acaba su toplaması falan olabılırmı?Doktora gıtmedım.Kılo aldım desem metıonınden sınırlı dıyet yapıyorum.Daha cok zayıfladım.Bu şişlik neyın nesı anlayamadım.
bilmiyorum aynı şekilde bi sorun olabilir mi, ben o ilaçları kullanmadım ama...
bu sene çok olmuyor ama 1 hafta tuvalete gitmediğim oluyordu ve karnım da davul gibi oluyordu. hatta geçen sene o kadar şişmişti ki normalde 40-42 beden kıyafet giyerken bu şişlikle bi pantolon aldım, 44 beden olmadı ve 46 beden aldım. ve bundan 1 hafta sonra o şişlik bi anda yok oldu, o pantolonu da tekrar giyemedim. o zamanlar aşırı bi sters içindeydim, olaylardan çok da kolay etkilenirim, gittiğim bi doktor da stresin böyle sonuçları olabileceğini, rahat olmamı falan söylemişti.bayanların genel şikayetleri arasında da yer alıyor bu.yaş kaç olursa olsun.
muhakkak ki ilaçların da etkisi vardır.bana göre doktor kontrolüne en kısa zamanda git,düzenli kontrolün varsa biraz daha erkene al.inşallah sorununu halledersin. geçmiş olsun.
canım heyecanını paylasıyorum.allah kolaylıkla hayırlısıyla ıkınızıde kurtarsın , saglıcakla kavustursun ınsallah. aminnn...sende dogumda duaalarını esırgeme nolur...hemen haber aalabılcezmıkı senden? catlarız bız sımdı yazana kadar :)
tüm arkadaşlara yazdığınız dilekler için teşekkür ediyorum. çok şükür bebek ve ben iyiyiz ismini YİĞİT koyduk.biraz gaz probleri var ama zamanla atlatır. tabii uykusuz gecelerimizde başladı. bu arada bende tam iyileşemedim yaımınbüyük olmasındanmı bilmem ama daha kendimi toparlayamadım. benim iğnelerdenmi bilmiyorum doğum sonrası çok kanamam oldu. doktorlar bile şaşırdı ard arda kanamayı durdurucu serumlar verdiler.çok şükür bugünlere geldik çocuk özlemi olan tüm arkadaşlarımıza en yakın zamanda ALLAHnasip etsin 29 SELVİHAN sağol iyiyiz seninde yolun yarısından çoğu bitmiş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah MARGARİTTA senin heyecanını anlıyorum gün yaklaştıkça sanki insana uzuyormuş gibi gelir senin tam günde belli değil galiba normal doğum olduğu için ALLAH KURTARSIN DİYORUM SAĞLICAKLA bebeğine kavuşursun.
KIZLARR selam,
Ben haftanın bellı günlerınde koraspırın,folbiol,becozyma kullanıyorum.2 aydır bu ılaclara devam edıyorum.15 gundur karnımda bı sıslık var ne oldugunu anlayamadım.Sankı 2-3 aylık hamıleler gıbıyım.Agrım sızım yok.Sadece dısdan bakıldıgında karnım şiş duruyor. İlaclar şişlık yaparmı lütfen bana yardımcı olun.acaba su toplaması falan olabılırmı?Doktora gıtmedım.Kılo aldım desem metıonınden sınırlı dıyet yapıyorum.Daha cok zayıfladım.Bu şişlik neyın nesı anlayamadım.
tüm arkadaşlara yazdığınız dilekler için teşekkür ediyorum. çok şükür bebek ve ben iyiyiz ismini YİĞİT koyduk.biraz gaz probleri var ama zamanla atlatır. tabii uykusuz gecelerimizde başladı. bu arada bende tam iyileşemedim yaımınbüyük olmasındanmı bilmem ama daha kendimi toparlayamadım. benim iğnelerdenmi bilmiyorum doğum sonrası çok kanamam oldu. doktorlar bile şaşırdı ard arda kanamayı durdurucu serumlar verdiler.çok şükür bugünlere geldik çocuk özlemi olan tüm arkadaşlarımıza en yakın zamanda ALLAHnasip etsin 29 SELVİHAN sağol iyiyiz seninde yolun yarısından çoğu bitmiş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah MARGARİTTA senin heyecanını anlıyorum gün yaklaştıkça sanki insana uzuyormuş gibi gelir senin tam günde belli değil galiba normal doğum olduğu için ALLAH KURTARSIN DİYORUM SAĞLICAKLA bebeğine kavuşursun.
SEVGİLİ MUMAMU,TUĞÇE 8 canlarım gözünüz aydın olsun bebişleriniz nasıl.inşallah iyisinizdir.
MARGUERİTA heycanını anlıyorum inşallah herşey çok güzel olacak rabbim hayrlı doğumlar nasip tsin.
SILAYA sres yok güzelim rahat ol.bebişin etkileniyor.stres yaptıkça işller karışıyor.gönlünü ferah tut canım.bi yerde biz ne yapsak boş herşey olacağına varıyor.zaten bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat edeceksi.çok eğlenceli oluyor .
sevgili GELGİT V ESER İZMİR sizler nasılsınız.
AYYY araamızda senle 3 hafta var sanırım :) bende işlerin yoğunluğundan giremiyorum eskisi nete. arada girip okuyorum va kaçıyorum. bendede 2 li ve 3lü tarama testleri ii çıktı yarın kontrole gidicem. bu arada hareketlerini baya bir hissediyorum hatta bazen uykumdan bile uyanıyorum onun hareketlerinden dolayı. umarım bu kontrolleride sağlıkla atlatırız. senin bebişin hareketleri nasıl. dışarıdan da hissedilebiliyor mu artık benim eşim hissedemiyor diye ölücek kahrından. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?