Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

MARGUERİTA heycanını anlıyorum inşallah herşey çok güzel olacak rabbim hayrlı doğumlar nasip tsin.
amin canim insallah dedigin gibi hersey cok guzel olucak allahin izniyle
sende masallah yolun yarisini bitirmissin iste herseyin yolunda olmasina cok sevindim uzun bir suredir yoktun sende bu kadar habersiz birakma sonra merakta kaliyoruz arada bir ugrayin haberler verin bize kendine ve bebise cok iyi bak selvihancim opuyorum bitanem

sagol bitanem amin insallah sorunsuz bir dogum olur opuyorum seni:1hug:

canım heyecanını paylasıyorum.allah kolaylıkla hayırlısıyla ıkınızıde kurtarsın , saglıcakla kavustursun ınsallah. aminnn...sende dogumda duaalarını esırgeme nolur...hemen haber aalabılcezmıkı senden? catlarız bız sımdı yazana kadar :)

SELVIHANCIM cok sevındım guzel haberlerıne...

kızlar yazdım bı ara ama kımse gormedı sanırım...bende ayrıntılıya gırdım.cok sukur ıyı gectı.ama cok endıselendım.cunku fıbrınojen yanı kanı pıhtılastıran madde normalden 2 kat yuksek cıktı.ayrıntılıya gıttıgım prof.dr. recep has ıgneye son gune kadar devam dedı.baya bı telas atlattım yanı.ama ıyıyz sukurler olsun...

iyi oldğunuza sevindim canım ben hamile olmadığım halde fibrinojen 600 çıkmıştı bende acaba hamile kalınca yükselirmi doktor önemli değil demişti ama sen söyleyince kafam karıştı kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

kız allah senı ne yapsın kus ama bebeıs ıcın yapıyom calısmaları de senın ıcın degıl de :)valla yumutlamayı kacırmabıde bu adet duzensızlıklerı rahım bebek arayınca oluyomus sen kusme calısmalara devam ett olurmu sekerrrr

Arkadaşlar merhaba;
dün nöbetçiydim yeni kalktım ve kalkarkalkmazda foruma girdim belki bi paylaşım alırım diye, arkadaşlar gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var, kocaeliden benim sorunumu yaşayan kimse varmı, riskli gebeliklerde tavsiye edeceği bir doktor olursa sevinirim, güvenebileceğim bir doktor bulamadım, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
selamlar, sevgiler.... :1hug:

tüm arkadaşlara yazdığınız dilekler için teşekkür ediyorum. çok şükür bebek ve ben iyiyiz ismini YİĞİT koyduk.biraz gaz probleri var ama zamanla atlatır. tabii uykusuz gecelerimizde başladı. bu arada bende tam iyileşemedim yaımınbüyük olmasındanmı bilmem ama daha kendimi toparlayamadım. benim iğnelerdenmi bilmiyorum doğum sonrası çok kanamam oldu. doktorlar bile şaşırdı ard arda kanamayı durdurucu serumlar verdiler.çok şükür bugünlere geldik çocuk özlemi olan tüm arkadaşlarımıza en yakın zamanda ALLAHnasip etsin 29 SELVİHAN sağol iyiyiz seninde yolun yarısından çoğu bitmiş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah MARGARİTTA senin heyecanını anlıyorum gün yaklaştıkça sanki insana uzuyormuş gibi gelir senin tam günde belli değil galiba normal doğum olduğu için ALLAH KURTARSIN DİYORUM SAĞLICAKLA bebeğine kavuşursun.

KIZLARR selam,
Ben haftanın bellı günlerınde koraspırın,folbiol,becozyma kullanıyorum.2 aydır bu ılaclara devam edıyorum.15 gundur karnımda bı sıslık var ne oldugunu anlayamadım.Sankı 2-3 aylık hamıleler gıbıyım.Agrım sızım yok.Sadece dısdan bakıldıgında karnım şiş duruyor. ılaclar şişlık yaparmı lütfen bana yardımcı olun.acaba su toplaması falan olabılırmı?Doktora gıtmedım.Kılo aldım desem metıonınden sınırlı dıyet yapıyorum.Daha cok zayıfladım.Bu şişlik neyın nesı anlayamadım.

bilmiyorum aynı şekilde bi sorun olabilir mi, ben o ilaçları kullanmadım ama...
bu sene çok olmuyor ama 1 hafta tuvalete gitmediğim oluyordu ve karnım da davul gibi oluyordu. hatta geçen sene o kadar şişmişti ki normalde 40-42 beden kıyafet giyerken bu şişlikle bi pantolon aldım, 44 beden olmadı ve 46 beden aldım. ve bundan 1 hafta sonra o şişlik bi anda yok oldu, o pantolonu da tekrar giyemedim. o zamanlar aşırı bi sters içindeydim, olaylardan çok da kolay etkilenirim, gittiğim bi doktor da stresin böyle sonuçları olabileceğini, rahat olmamı falan söylemişti.bayanların genel şikayetleri arasında da yer alıyor bu.yaş kaç olursa olsun.
muhakkak ki ilaçların da etkisi vardır.bana göre doktor kontrolüne en kısa zamanda git,düzenli kontrolün varsa biraz daha erkene al.inşallah sorununu halledersin. geçmiş olsun.

Sagol canım.Ben tuvalate cıkıyorum ama acaba adetıme 1 hafta kaldı ondan şişmiş olabılırmı?Doktora randevu alıp gıtmem 15 gun suruyor.1-2 gun daha bekleyım gecmezse doktora gıdeyım.

cok sagol canim dualarim her zaman sizinle :ecrin_bebek: ben ne zaman doguma gidecegim belli degil gitsemde hemen cikarmiyorlar en az 5 gun normal dogumda tutuyorlar onun icin merak etmeyin canlarim fibrinojeni sormussun canim benimde sorunlu cikti sanirim yuksekti ama doktorum hamilelikte yuksek cikmasi normal dedi ve tekrar yapilacak korkulacak birsey yok yani diger sonuclarin iyi cikmis cok sevindim umarim sonuna kadarda boyle sorunsuz gider sevgiyle kal canim a.s.

cok sevindim iyi olmaniza adiyla yasasin insallah oglusun hayirli bir evlat olsun uykusuz gecelerde o guzelliklerin tuzu biberi varsin olsun yeterki canlarimiz sagolsun canim ya kanaman neden o kadara cok olmuski birsey soylemedimi doktorlarin benim bugun heparin ignem sondu yarinsabahtan itibaren tam tersi kan pihtilastirici yapilacak 15 gun sabah aksam doktor hem kolay dogum olsun hemde hemde kanamayi rahat durdurmak icin dedi yoksa bende acikcasi korkuyordum kanamayi durduramazlar diye evet canim benim normal dogum ve gunum belli degil ama boylesi daha heyecanli biliyormusun heran sancim tutuyor ben esim heyecan yapiyoruz delikafadulden allah herkese boyle guzel heyecanlar versin insallah saglicakla kal ikinizide cok opuyorum :1hug:

sevgili gobete eger korunmuyorsan psikolijik olarak sisme yapar cunku benimde oyle olur heran hamile kaldim diye ister istemez siserdi sanki uc aylik hamile gibi olurdum hatta hamile kaldigimda bile o kadar buyuktu ve utanirdim sorarlardi kac aylik diye ogrendiklerinde sasirirlardi yani bence oyle birsey olabilir bosuna stres yapma belli bir zaman sonra gecer merak etme sen opuyorum:1hug:

canım yaa tekrar tebrik ederiz sağlıklı analı babalı büyüsün yiğit..
ayy sizleri görünce sanki kendim doğurmuşum gibi oluyor... inşallah bizlerde sizler gibi sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

AYYY araamızda senle 3 hafta var sanırım :) bende işlerin yoğunluğundan giremiyorum eskisi nete. arada girip okuyorum va kaçıyorum. bendede 2 li ve 3lü tarama testleri ii çıktı yarın kontrole gidicem. bu arada hareketlerini baya bir hissediyorum hatta bazen uykumdan bile uyanıyorum onun hareketlerinden dolayı. umarım bu kontrolleride sağlıkla atlatırız. senin bebişin hareketleri nasıl. dışarıdan da hissedilebiliyor mu artık benim eşim hissedemiyor diye ölücek kahrından. :)

canim bu bebeklerin hareketleri nezaman hissediyor.
ben 14+4 teyim daha bisey hissetmiyorum.
o yuzden evhem yapiyorum. aslinda bisey sormak istiyorum kendinizi nasil hissediyosunuz. ben kendimi iyi hissediyorum sanki bebek yokmus gibi.
bu yuzdende biaz korkuyorum ne oldu acaba biseymi oldu diye.
4. ayimin icindeyim karnimda oyle cok cikmadi. sanki biraz gaz var gibi.
sis ve sert. sizce normalmi biraz daha buyuk olmasi gerekmiyormu.
ben biraz minyonum. kemiklerim ufak ondanmi sizce. yarin doktora gidicem
insallah cok iyi gecer. belki cinsiyetinide gorurler.doktora gidecegim zaman boyle telasli oluyorum. korkuyorum ne ollur bana dua edin.
allah hic birimizi korktugumuza ugratmasin. insalah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…