canim bu bebeklerin hareketleri nezaman hissediyor.
ben 14+4 teyim daha bisey hissetmiyorum.
o yuzden evhem yapiyorum. aslinda bisey sormak istiyorum kendinizi nasil hissediyosunuz. ben kendimi iyi hissediyorum sanki bebek yokmus gibi.
bu yuzdende biaz korkuyorum ne oldu acaba biseymi oldu diye.
4. ayimin icindeyim karnimda oyle cok cikmadi. sanki biraz gaz var gibi.
sis ve sert. sizce normalmi biraz daha buyuk olmasi gerekmiyormu.
ben biraz minyonum. kemiklerim ufak ondanmi sizce. yarin doktora gidicem
insallah cok iyi gecer. belki cinsiyetinide gorurler.doktora gidecegim zaman boyle telasli oluyorum. korkuyorum ne ollur bana dua edin.
allah hic birimizi korktugumuza ugratmasin. insalah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
canim bu bebeklerin hareketleri nezaman hissediyor.
ben 14+4 teyim daha bisey hissetmiyorum.
o yuzden evhem yapiyorum. aslinda bisey sormak istiyorum kendinizi nasil hissediyosunuz. ben kendimi iyi hissediyorum sanki bebek yokmus gibi.
bu yuzdende biaz korkuyorum ne oldu acaba biseymi oldu diye.
4. ayimin icindeyim karnimda oyle cok cikmadi. sanki biraz gaz var gibi.
sis ve sert. sizce normalmi biraz daha buyuk olmasi gerekmiyormu.
ben biraz minyonum. kemiklerim ufak ondanmi sizce. yarin doktora gidicem
insallah cok iyi gecer. belki cinsiyetinide gorurler.doktora gidecegim zaman boyle telasli oluyorum. korkuyorum ne ollur bana dua edin.
allah hic birimizi korktugumuza ugratmasin. insalah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
sevgili gobete eger korunmuyorsan psikolijik olarak sisme yapar cunku benimde oyle olur heran hamile kaldim diye ister istemez siserdi sanki uc aylik hamile gibi olurdum hatta hamile kaldigimda bile o kadar buyuktu ve utanirdim sorarlardi kac aylik diye ogrendiklerinde sasirirlardi yani bence oyle birsey olabilir bosuna stres yapma belli bir zaman sonra gecer merak etme sen opuyorum:1hug:
kız allah senı ne yapsın kus ama bebeıs ıcın yapıyom calısmaları de senın ıcın degıl de :)valla yumutlamayı kacırmabıde bu adet duzensızlıklerı rahım bebek arayınca oluyomus sen kusme calısmalara devam ett olurmu sekerrrr
tüm arkadaşlara yazdığınız dilekler için teşekkür ediyorum. çok şükür bebek ve ben iyiyiz ismini YİĞİT koyduk.biraz gaz probleri var ama zamanla atlatır. tabii uykusuz gecelerimizde başladı. bu arada bende tam iyileşemedim yaımınbüyük olmasındanmı bilmem ama daha kendimi toparlayamadım. benim iğnelerdenmi bilmiyorum doğum sonrası çok kanamam oldu. doktorlar bile şaşırdı ard arda kanamayı durdurucu serumlar verdiler.çok şükür bugünlere geldik çocuk özlemi olan tüm arkadaşlarımıza en yakın zamanda ALLAHnasip etsin 29 SELVİHAN sağol iyiyiz seninde yolun yarısından çoğu bitmiş hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah MARGARİTTA senin heyecanını anlıyorum gün yaklaştıkça sanki insana uzuyormuş gibi gelir senin tam günde belli değil galiba normal doğum olduğu için ALLAH KURTARSIN DİYORUM SAĞLICAKLA bebeğine kavuşursun.
valla canımcım bu ay sırf şu küslük yüzüne gitti bebek falan-tatlicadiarzu-güzelim zaten bu ay adet olunca bizim koca kafalı kocişe dedim yumurtlama günlerini takmıyalım kafamıza adetten sonra 2 günde bir yapalım dedim garanti olsun tutsun bu ay diyedelikafaduldenama adet bitti adamdan tık yok uyuyo :1shok:neymiş bahar yorgunuymuş bizimkibendede tepe attı tabi benmi atlıycam onun üstüne yaa-tatlicadiarzu-söylendim durdum kavgamıda ettim geçen gün akşam geliyo yanıma iş işten geçmiş gitmiş yaklaşmaya çalışıyo yüz vermedim tabi bir dahaki yumurtlama gününe kadar da yüz vermeyi düşünmüyorum düz duvara tırmansın dursunkaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar formu başından sonuna kadar okudum ve paylaşımlarınızdan bir çok şey öğrendim. Ben 7 haftalık 1 düşük , 30 haftalık suyumun gelmesi sebebiyle sezeryan ile erken doğum ( bebeğim 15 gün yaşayabildi 1300 kğ doğdu ) doğumdan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve gelişmeyen bi gebelik yaşadım 11 haftalık kürtaj oldum .Bunun sonucunda cerrahpaşa fakultesinde genetik testlerim yapıldı MTHFR A1298C heterozigot olduğum ortaya çıktı. 6 ay geçti üzerinden şuanda coraspin , becozyme c ve folbiol kullanıyorum önümüzdeki ay bende denemelere başlamayı düşünüyorum.Hamile kaldığımı öğrendiğim zamanda iğneye başlıyacağım.Sizler bana bi umut oldunuz Allah hepimizin gönlüne göre versin.
selam arkadaşlar;
forumda hamile olan tüm arkadaşları yürekten kutluyorum, (darısı tüm bebek bekleyen anne adaylarının başına, tabi benimde ) allah tamamına erdirsin, hamile olan arkadaşlar aranızda MTHFR A 1298 C geninde homozigot mutasyon tespit edilen varmı,sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var. Daha önce de dediğim gibi 3 düşük yaptım ve psikolojik olarak da çok yıprandım, cevaplarınız için şimdiden tşk ederim. selamlar
kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım yaz iyce kendini göstermeye başladı havalar güzelleşti bu günler güzel günlerimiz ama havalar iyiye ısınınca ne yaparız bilmiyorum
mumamu tekrar gözün aydın allah yiğit bebeği analı babalı büyütsün şansı bahtı açık olsun canım mutluluğunu bütün kalbimle paylaşıyorum
sevgili marguarite senin gününde günün sayılı artık her an doğum haberini alabiliriz allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz bir şekilde
hamile olan arkadaşlarıma sorunsuz bir hamilelik hamileliği bekleyen arkadaşlarımada en kısa sürede hamileliği nasip etsin hayırlısıyla tabiki
sonuyok geldimi eşin görüştünüzmü doktorla umarım güzel haberlerle dönersin canım benim dört gözle bekliyorum hemen yaz olurmu
bu arada kızlar 16.haftaya kadar cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktorumuz bundan sonra yasak kalktı ama 10-15 günde bir olsun dedi ama korkuyorum bebeğime birşey olacak diye ne olur yardımcı olun lütfen biraz tiyo verin bizimki durmuyor ama benim içim huzursuz bana kalsa 9 ay hiç düşünmem yardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?