Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy canım benim kendini bu kadar sıkma rahat ol
doktorum bana 18.haftadan sonra hissedersin dedi.. ben bugün 19+ haftalığım hala doğru düzügn bişey hissetmedim ama yineden çooook rahatımm ..
rahat ol canım inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi

bende yeni yeni hissediyorum net olarak. 17-18.haftalarda seyirme olarak hissetmiştim. sanki gözün seyiriyor gbi göbek deliğinden aşağı kısımda 1 veya 2 kez seyiriyordu ara ara meğersem bebek hareketlerinin hissedilmeye başlaması öle oluyormuş. ama 20. haftadan sonra hissedilmeye başlanıyormuş genelde :) sakın korkma bende korkudan hissedemiyordum şimdi o kadar hoşuma gidiyorkiii o hareketlenince onu dinliyorum neler yapıyordur diye... yavaş yavaş başlarsın sende hissetmeye :)
saat 4 de randevum var dr.a bakalım o zamanda inşallah hareketli olurda neler yapıyorsa görürüm :)

Merhaba arkadaşlar formu başından sonuna kadar okudum ve paylaşımlarınızdan bir çok şey öğrendim. Ben 7 haftalık 1 düşük , 30 haftalık suyumun gelmesi sebebiyle sezeryan ile erken doğum ( bebeğim 15 gün yaşayabildi 1300 kğ doğdu ) doğumdan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve gelişmeyen bi gebelik yaşadım 11 haftalık kürtaj oldum .Bunun sonucunda cerrahpaşa fakultesinde genetik testlerim yapıldı MTHFR A1298C heterozigot olduğum ortaya çıktı. 6 ay geçti üzerinden şuanda coraspin , becozyme c ve folbiol kullanıyorum önümüzdeki ay bende denemelere başlamayı düşünüyorum.Hamile kaldığımı öğrendiğim zamanda iğneye başlıyacağım.Sizler bana bi umut oldunuz Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Sagol canım,
Korunmuyorum.Ama hamıle kalcam bu ay kaldım mı dıye cok vesevese yapıyorum.Belkıde ondan böyle oldu.Biraz düşünmemek lazım galıba.Ben cok takmısım hayırlısı..Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah..:1hug::

valla canımcım bu ay sırf şu küslük yüzüne gitti bebek falan-tatlicadiarzu-güzelim zaten bu ay adet olunca bizim koca kafalı kocişe dedim yumurtlama günlerini takmıyalım kafamıza adetten sonra 2 günde bir yapalım dedim garanti olsun tutsun bu ay diyedelikafaduldenama adet bitti adamdan tık yok uyuyo :1shok:neymiş bahar yorgunuymuş bizimkibendede tepe attı tabi benmi atlıycam onun üstüne yaa-tatlicadiarzu-söylendim durdum kavgamıda ettim geçen gün akşam geliyo yanıma iş işten geçmiş gitmiş yaklaşmaya çalışıyo yüz vermedim tabi bir dahaki yumurtlama gününe kadar da yüz vermeyi düşünmüyorum düz duvara tırmansın dursunkaydirigubbakcemile3

mumamu, yiğit'e sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. Gözünüz aydın güle güle büyütün. Darısı bizlere olsun.yerimseniben

günaydın kızlar ıkı gün önce kürtaj oldum bebek kesede oluşamadı bı öncekı hamılelıgımde bir sefer gördük kalp atışlarını 2aylıktı benı araştırmaya alacaklar ben istanbuldayım zeynep kamıl hastanrsine gıdecegım o hastaneye gıdıp tedavi olan arkadaşlar varmı varsada memnunlarmı ne olur yardım edın

ah canm valla kac ay o kusluk yuzunden bizde bebek isini ertelik.
deli oluyodum. hic utanmadan kavgasini bile ediyodum.
biliyorum cok sinir bozucu bi olay.
sen hesap yap bekle seninki gelince kicini donup uyusun.
insallah olur be guzelim. o her ayi beklemek.
sonrada bi inat ugruna bosuna gitmesi.
bende senin gibi ambargo koydum 45 gun tekrar yumurtlama zamani
kabul ettim. ise yaradi.: insallah bebeklerimize kavusururuz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kizlar size sormayi unuttum ben cok sidettli kasiniyorum.
gogsum sirtim yuzum kollarim. sizdede varmi ya.
sanilrim CELEN de kasinmisti.
bugun doktora gidecegim. ne olur dua edin doktor iyi seyler soylesin.
gelince tekrar yazarim. yuce Rabbim korktugumuza ugratmasin.
en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
hepiniz icinde istiyorum bunu.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar geçmişi okuyamadım çünkü sayfalar çok ilerlemiş
Ben 9hafta 2günlük hamileyim ama yapılan genetik testinde trombofili hastası olduğum ortaya çıktı
Aranızda benim gibi trombofili hastası olan varmı

Merhaba canım. öncelikle çok geçmiş olsun. yaşadıkların çok zor. Ben de 37 haftalık bebeğimi kaybettim. Ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum.
Sen cerrahpaşaya mı devam edeceksin gebe kaldığında? bir de metioninden sınırlı diyet verdiler mi sana? iğne kaçlık önerdiler? ben de istanbul'da yaşıyorum. dr unu merak ettim. neler önerdiklerini. ben mthrf 677 homozigot.
umarım bu gebeliğinde herşey yolunda gider ve alırsın bebeğini kucağına...herkes ve ben de tabii ki :Saruboceq:

cherry76 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah Allahım Hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eder. Benim doktorum MEDıCALPARK bahçelievler hastanesinde Prof. Fahri Öçer Kendisi Cerrahpaşa da öğretim üyesi ben kendisinden çok memnunum inanılmaz güvenilir ve işinde hakkatten 1 numaradır. ıgne için henüz bişey konuşmadık hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez gidicem .Ben MTHFR A1298C heterozigot olduğum için diyetten bahsetmedi hiç doktorum aslında aspirinde kullanmana gerek yok dedi ama ben burdan edindiğim bilgiler doğrultusunda kullanıyorum..... :)

selam arkadaşlar;
forumda hamile olan tüm arkadaşları yürekten kutluyorum, (darısı tüm bebek bekleyen anne adaylarının başına, tabi benimde ) allah tamamına erdirsin, hamile olan arkadaşlar aranızda MTHFR A 1298 C geninde homozigot mutasyon tespit edilen varmı,sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var. Daha önce de dediğim gibi 3 düşük yaptım ve psikolojik olarak da çok yıprandım, cevaplarınız için şimdiden tşk ederim. selamlar

Meraba arkadaşlar.Ben 2 ay önce 37+5 te ilk bebeğimi karnımda kaybettim.Öncesinde hiç düşük yaşamadım.Riskli gebelikler bölümünde iyi bir doktora muayene oldum.Sonuçlarım,
FAKTOR 5 LEıDEN : NORMAL
PROTROMBıN 20210 A MUTASYONU : NORMAL
PAI GEN MUTASYONU : NORMAL
MTHFR 677T MUTASYONU : HETEROZıGOT

bunların dışında bütün kan değerlerim normal aralıkta(protein, c vitamini ,folik asit...vs )

Doktorum ,mthfr 677t mutasyonunun heterozigot olmasının her 100 kişiden 40 ında olduğunu, tek başına bir risk taşımadığını ama önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettiğim için önlem amaçlı olarak korunmayı bırakmadan 1 ay öncesinden folik asit ve asprin almam gerektiğini ve iğneyede gerek kalmayacağını söyledi.Ayrıca sezaryen tarihinden 9 ay sonra korunmayı bırakmamı söyledi.Sizce 9 ay çok geç değilmi kızlar.

Bebeğimi mthfr heterozigot yüzünden kaybetmiş olabilirmiyim diye sordum.Sanmıyorum dedi.

Ama ben çok endişeliyim kızlar.Bu konuda bir bilgisi olan yada benimle aynı durumda olan var mı?Şimdiden teşekkür ederim...

sevgili ada bende aynı dertten 7 haftalık bebeğim karnımda öldü sonrasında öğrendim 10 yaşında kızım var onda böyle bişi çıkmamıştı kürtaj sonrası 3 ay bekledik bu ay denedik ama olmadı hamile kalmadan folbiole başlanıcak hamilelik boyuncada 9 ay iğne olucaz dr. öyle dedi bende çok kötü günler yaşadım ama moralini bozma tedavimize bakıcaz ama dr.iyi seç ve günün gelmeden 2 gün önce kan testini yaptır pozitif çıktığında hemen dr git bana dr.um öyle dedi allah hepimize muradımızı versin canım

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım yaz iyce kendini göstermeye başladı havalar güzelleşti bu günler güzel günlerimiz ama havalar iyiye ısınınca ne yaparız bilmiyorum

mumamu tekrar gözün aydın allah yiğit bebeği analı babalı büyütsün şansı bahtı açık olsun canım mutluluğunu bütün kalbimle paylaşıyorum

sevgili marguarite senin gününde günün sayılı artık her an doğum haberini alabiliriz allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sorunsuz bir şekilde

hamile olan arkadaşlarıma sorunsuz bir hamilelik hamileliği bekleyen arkadaşlarımada en kısa sürede hamileliği nasip etsin hayırlısıyla tabiki

sonuyok geldimi eşin görüştünüzmü doktorla umarım güzel haberlerle dönersin canım benim dört gözle bekliyorum hemen yaz olurmu

bu arada kızlar 16.haftaya kadar cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktorumuz bundan sonra yasak kalktı ama 10-15 günde bir olsun dedi ama korkuyorum bebeğime birşey olacak diye ne olur yardımcı olun lütfen biraz tiyo verin bizimki durmuyor ama benim içim huzursuz bana kalsa 9 ay hiç düşünmem yardım edin kızlar

bu arada üçlü testimde güzel çıktı birdahaki randevumuz 8 haziranda ayrıntılı ultrasona gireceğiz artık orda cinsiyetini göstersin yaramaz yoksa bozuşacağız kızlar hepinizi desteği için ayrı ayrı teşekkür ederim ben bu günlere bile geleceğimizi düşünmezdim ama artık o kadar umutluyumki normal bir hamileden farksız hissediyorum kendimi umut herşeyin ilacı kızlar umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin allaha ve kendinize güvenin allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

selvihan ne zaman randevun haftaya kontrolün vardı sanırım hangi güne geliyor

Sevgili angel,teşekkür ederim cevabın için, benimde 2 ve 3 gebeliğim 7 ve 8 haftada gelişme olmadığı için alındı, aslında 2. düşükten sonra teşhis konmuştu, doktor 3. de kalp atışını duyalım öyle iğneye başlayalım dedi, ama malefes duyamadık ve kürtaj oldum, yani biraz doktor kurbanıyım, 3. gebelik öncesi 7 ay folic plas ve coraspin kullandım, ocak sonu kürtaj oldum o günden buyana o ilaçlarıda görmek dahi istemedim, geçen ay ünv. gittim ve kromozom analizi istedi,özelde yaptırdım sonuçları hafataya alacağım bide ona bakılacak,doktor folic plas ve aspirine devam et dedi fakat henüz başlamadım kromozom tahlilleride bi çıksın ona göre başlayacağım, burada ki arkadaşların yazdıklarını okuyunca umutlanıyorum, bilmiyorum, hayırlısını diliyorum hep, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, neyse ....öyle işte çok dolmuşum .

marguarite ne güzel az kaldı güzel haberler vermene Allahın izniyle... Allahın izniyle çabucacık kolay bir doğum olsun ve bebişinle kavuşun inşallah.

evet canım havalar ısındı allah yardımcımız olsun yaa ben birde adanayım düşünün halimi dışarı çıkamıyorum nefes bile alınmaz artık..hayırlısı katlanıcaz

canım vallahi ben daha önce bebeğimi kaybettiğimde çok acılar çektim en büyük tesellicim eşim oldu.. o yüzden bu hamileliğimde beni benden çok o düşünüyo..tamam zor bir durum erkekler açısından ama ben doğuma kadar ciddi bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum.. 1 kere düşündük o ralarda bir hafif leke gelmişti bende sonra korktuk biz.. napayım kocacım sıkıcak dişini ..
bir zararı olmasada korkuyorum ben bu korkuylada bişey yapamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…