Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

marguarite ne güzel az kaldı güzel haberler vermene Allahın izniyle... Allahın izniyle çabucacık kolay bir doğum olsun ve bebişinle kavuşun inşallah.

insallah canim o guzel haberi burdaki tum dostlarima veririm insallah dedigin gibi kolay olur dogumum:1shok: sende yolu yariladin artik ne kadarlik oldun durumunda iyi anladigim kadariyla insallah sonuna kadarda boyle gider rabbim sanada hayirli dogumlar nasip eder opuyorum canim :1hug:

merhaba kızlar fundacım ve esercim beni merak etmişsiniz teşekkür ederim
evet dün gittik dra veee kromozom sonuçları temiz çıktı allaha şükürler olsun
şu anda kan pıhtılaşması üzerinde duruluyor henüz o testim çıkmadı 10 güne kadar çıkacak inş
ondada sorun yoktur
yalnız drbize korkulacak bişey yok çocuğum olmaz diye korkmayın muhakkak olur sonuçlar iyi dedi bu saatten sonra kadın doğumcun sayesinde onun verdiği tedaviye göre sanırım bu hamileliğinde alırsın bebeğini kucağına dedi
güzel di haberler yani ayrıca 15 gün sonra eşimin spermiyogram testi var onun da sonucu tahminim çabuk çıkar bende haziran sonunda korunmayı bırakırım sanırım temmuzdada gelsin bebiş ne güzel olur
tabi hayırlısı herşeyin geç olsunda güç olmasın
hepinize sevgiler
marguerita sen hala doğurmadınmı kız hadii bekliyoruz bebişimizi inş herşey yolunda gider alırsın hayırlısıyla bebişini canım bende tık yok bari sizler şenlendirin ortamı topiğimiz bebeklerle dolsun

merhaba melek. öncelikle kaybın için çok üzüldüm ve geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın. ben de 5,5 ay önce yaşadım aynı olayı. dr um bana eğer normal doğum yaparsam 40 gün sonra, sezeryan yaparsam en az 6 ay beklememi söylemişti. dikiş olduğu için ancak kapanırmış ve yeni gebelikte karın gerileceği için risk oluşuyormuş. sen de sezeryan olmuşsun. hem bu sebeple, hem psikolojik açıdan hem de gebelikte anne vücutta çok şey kaybettiği için (kalsiyum, vitaminler v.s.) onları geriye toplaması sebebiyle o kadar beklemeni söylemiş olabilir.

amin canım ya umarım hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. ben 27 haftayı bitirdim şükürler olsun. iyiyiz 2 hafta sonra kontrolümüz var. 15 gündür görmedik oğlanı zaten ösledimkaydirigubbakcemile3. insan 26 haftadan sonra anlıyor hamileliği ya da sıcaklar bu hale getirdi beni. izmir yanıyor resmen temmuz gibi sıcak. ilk kez öğlen uyku bastı beni.çok öpüyorm seni ve bebişihihoyyyt

Kızlar herkese slm :) bende dün dr.a gittim bebiş ii ama aşağıda ve 3-4 hafta sonra rahim ağzı ölçülecekmiş erken doğum riski yaşamamam için. bu arada bebişim 26cm. ve 530gr. ağırlığındaymış. ve 21+0 olması gerekirken22+6 çıktı ultrasonda. sizin nasıl bilgilerinizi bekliyorum karşılaştıralım. :)
SONUYOK ii sonuç olmasına sevindim. bu arada sen hangi kadın doğumcuya devam ediyorsun. umarım en kısa zamanda seninde ii haberlerini okuycaz :)

adacım,sonuçların çıkınca sen benim dediklerimi yap bence iyi bir prof.bul önce ve denemeye başlayınca her ay günün gelmeden tahlilini yaptır pozitif çıkınca hemen iğneye başla artık riske atma sende yıpranmışındır artık moralinide yüksek tut bunlarıyaşayıp şimdi bebeği olan çok var ben hep öyle düşünüyorum senin yaşını bilmiyorum ama 36 ya kadar umut çok.elbet allahım bizede muradımızı verecek hayatım öyle düşün:CüvCüv:

slm melek adaşımsın ve tahlillerimiz aynı ama benim dr um öyle düşünmüyor canım iğneye kesinlikle gerek var bende 7 haftalıkken bebeğim karnımda öldü çok araştırıldı ve o iğneden olsaymışım şimdi yaşayabilirmiş benim bir kızım var onda böyle bişi olmamıştı ama drum yeni ortaya çıkmış olabilir dedi ve denemeye başladığın ay günün gelmeden 2 gün önce tahlil yaptır kandan pozitif çıkınca hemen gel o gün başlıycaz dedi bilgin olsun cnm yaşadıklarımız kötü birer tecrübe oluyor bir daha yaşamamak için daha dikkatli olmalıyız sen bir kaç dr daha sor ama sezeryan olduysan 9 ay çok olmayabilir vucut kendini anca toplar umarım en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla

canim bende bugun doktordaydim.
14+5 im bebek yuzde 80 erkek dedi.
hersey normal cikti. insallah
allahin izniyle
bebeklerimizi kucagimiza lairiz.
rabbim cok buyuk.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

angel34
bendede FAKTOR 5 LEıDEN heterozigot,
MTHFR 677T MUTASYONU : HETEROZıGOT
ve kayseri de yaşıyorum sen hangi doktora gidiyorsun

selam .. yeni üye oldum 3 kez hamile kaldım . kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.son hamileliğimde iğne vurdum kan pıhtılaşması ile ilgil olduğunu söylemişti doktorum ama bir işe yaramadı.istanbulda yaşıyorum.tavsiyede bulunursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekli...

gecmiş olsun moonprincess.doktorun test yaptımı pıhtılasmayla ilgili?yoksa fikrimi bööle?bence bi tıp fakültesinde test yaptır canım.eğer pıhtılasma faktorun cıkarsa hamilelik öncesi folik asit ki ben olsada olmasada kullan derim.bide coraspin kullanıcaksın.hamileliğini öğrendiğin andan itibarende kalp atısını beklemeden doktorunun sana verdiği heparin iğnelerini kullanıcaksın.sonuç:kucağında sevimli mi sevimli nur topu gibi bir cocğun olucak inşallah allahın izniyle :Saruboceq:

canim tahlillerinin temiz cikmasina cok sevindim tabiki sende kucagina alican bebisini allahin izniyle neden olmasinki insallah yakinda senide bekliyoz hamisler arasina hayirlisiyla
kiz valla dogurmaya pek niyetim yok burdakiler de yani esimin akrabalarida soruyorlar dogurmucanmi diye yok diyom diside ciksin sonra sırnaşık şey bizim orda oyle derlerde cok gecikince dogum valla heran iste bekliyom saka bir yana ayin 20 sinde de randevum var bakalim yetisirmiyim bilmiyom simdi sabah aksam yeni bir igneye baslandi biraz ondan vurulayimda risk olmasin dogumda bakalim hayirlisi tabiki opuyorum canim allaha emanet ol :1hug:

canim masallah iste yolun yarisinida gecmissiniz insan gormeyince ozluyor tabi seni cok iyi anliyorum evet cok dogru hamileligin en zor zamanlari yarisindan sonraki donemleri gercekten cok zordu benimde hele birde bebek buyukse yatakta saga sola donmesi ayri bir dert inanirmisin her dondugumde elimle karnimi kaldirarak donuyorum yoksa canim cok yaniyor neyse olsun bunada cok sukur
izmirin sicagini cok iyi bilirim biraz erkenmi bastirdi bu sene sicaklar valla ben bu sene izmire gelcektim izine ama sicaklardan birde bebek kucuk olunca korktum ve vazgectim insallah seneye ordayim Allahin izniyle cok ozledim canimmm izmirimi opuyorum seni ve oglumuzu canim allaha emanet olun :1hug:

esercim cok uzuldum canim kendine cok dikkat et valla ben hatirlamiyorum ne kadardi ama bu kotu degil bildigim kadariyla kucuk degil buyuk cikiyor buna sevinmelisin karsilastirmaya bile gerek yok bence lutfen gelismelerden bizi haberdar et merakda birakma olurmu canim ama bol bol istirahat etmen lazim baska caren yok kendine ve bebise iyi bak canim allah emanet olun :teselli:

sonuyokcum çok sevindim kromozom testlerinin güzel çıkmasına inşallah diğer testlerinde güzel çıkar ve bir an önce aramıza katılırsın hayırlısıyla ne güzel herkes sırasıyla hamile kalıyor allaha çok şükür sorun yaşamıyoruz topiğimiz gerçekten uğurlu maşallah diyelim kızlar

esercim sanada geçmiş olsun çok üzüldüm canım çok iyi dinlenmen gerekiyor biliyosun inşallah bir sorun çıkmadan tamamlarsın hamileliğini ve küçük oğluşunu alırsın kucağına canım sakin kendini üzme olurmu allaha şükür şu anda ikinizde iyisiniz sadece biraz fazla dikkat etmen gerekiyor olsun canım herşey bebeklerimiz için sonuçta allaha emanet ol bebişini ve seni çok öpüyorum

valla çok sıcak canım inan. iki akşamdır klima açıp yatsan yatarsın sadece alışmamak içim klimaya açmıyorum ama uyku bölük pörçük durumda. kafamçokkarıştıdün biraz eşimlede atıştık sinirden hiç uyumadım sabaha kadar dön durklava::teytey:. izmire gelirsen beklerim ama gerçekten haberleşiriz önceden.

sevgili NAZLI ,CELEN VE FUNDA 1980 nasılsınız kızlar.bugün dışarda o kadar güzel bir hava var ki anlatamam.birazdan dışarı çıkacağım.uzun zamandır dışarı çıkamıyordum.daha önce demiştim bebişimin plesentası aşağıda olduğu için erken doğum riski var demişti dr. bunun için haftada iki gün prulotn iğne vuruluyorum.dr. bu kontrolümde herşeyin çok iyi olduğuu plesantanın yukarı çıktığını kanamanın da ondan kaynaklandığıı söyledi.şimdilik iğnelere devam edelim dedi yani iğneleri 30.haftaya kadar kullanmanın iyi olacağını söyledi.bizde devam kararı aldık.iğneler rahimdeki kasılmaları engelliyormuş.
küçümenim allaha şükür çok iyi gelişimi ultrasona göre önde gidiyor.kilo ve boyuda iyi .inşallah sonuna kadar böyle sornsuz olur.rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarım burdaki herkes çin.hepinizi çok seviyorum ve bu sienin uğuruna inanıyorum.

sevgili MARGUERİTA caım benim benim inşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.yazılarını heyecanla takip ediyorum inşallah bebişini sağsalim kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyorum.
sevgili LAL 82 VE MUMAMU sizler nasılsınız bebşlerini nasıl annelik nasıl gidiyor.güzel haberlerinizi yazın sizler bize ışık oluyorsunuz.bbişerinizle güzel sağlıklı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…