Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar kanın akışına durumuna bakmak için yapılan test hangi dönemde yaptırılıyor daha dr bana yapmadı sanırım 6 haftalık hamileyim iğneleri 12 gündür vuruyorum.

Mrb kızlar

Bisey sormak istiyorum cleaxne 0,4 vurulmaya basladım bugun gunde 1 tane cooook yaktı batarkende zorlandım bunun kolay bı yolu yokmudur ???? Arıca 93 tl verdım 10 tanesine eczaneden ... Forumda okudum ucretsız alanlarda olmus nasıl aldınız ne yapmam lazım ayda 300 tl yapıyo maalıyetlı baya devlet yarısınıda olsa karsılamaz mı acaba bılgım olmadıgı ıcın soruyorum tesekkurlerr

Bu arada kan testım bugun ılkkez yaptırdım 35 cıktı ptesı yıne yaptırcam ınsallah devam eder saglıklaa ....

sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?

Benim protein aktivitesi dusuk homosistein yuksek..Aptt,protrombin zamanive aktivitesi,inr testlerine gore ayarladi..
mrb ben innohep 0,7 kullanıyorumda nası göndereceksin? soğuk kalması gerekiyor çünkü.birde drun neden iğneni değişti?

Ben ignelerimi oda sicakliginda sakliyorum dolaba koymuyorum 25 derecede oda sicakliginda saklanir yaziyor recetesinde..Doktor degistirdim ignem o yuzden degisti...

sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?

Benim protein aktivitesi dusuk homosistein yuksek..Aptt,protrombin zamanive aktivitesi,inr testlerine gore ayarladi..
mrb ben innohep 0,7 kullanıyorumda nası göndereceksin? soğuk kalması gerekiyor çünkü.birde drun neden iğneni değişti?

Ben ignelerimi oda sicakliginda sakliyorum dolaba koymuyorum 25 derecede oda sicakliginda saklanir yaziyor recetesinde..Doktor degistirdim ignem o yuzden degisti...Nerdesin canim ihtiyacin varsa gonderirim...

selam kızlar bendede kan pıhtılaşması var bu gebeliğe engel almaz değilmi gebelik oluşunca düşük riski çokmu...

İlk gunler cok yakiyor zamanla alisiyorsun...Sgk varsa devlette hemotoloji bolumunden rapor alirsan hicbir ucret odemezsin...Ben raporsuz sgk yla 27,50 odefim 20 taneye senin cokmus neden ?

İlk gunler cok yakiyor zamanla alisiyorsun...Sgk varsa devlette hemotoloji bolumunden rapor alirsan hicbir ucret odemezsin...Ben raporsuz sgk yla 27,50 odefim 20 taneye senin cokmus neden ?

Vsllaaa bılmıyorumkı sormadımda sgk karsılıyomu dıye kazıkladı ezcacı resmen demesı lazımdııı sgk varmı dıye sızdee bızdeee pat dye aldık konu bebek oluncaaa arıyorum suan ezcaneyı nobetcıden almıstıkkk

Canim Sgk karsiliyor eczanenin sormasi lazimdi parani al firsat verme boylelerine...

Canim Sgk karsiliyor eczanenin sormasi lazimdi parani al firsat verme boylelerine...

Aradık recetesız oldugum ıcınmıs acemi oldugumdannn tabi bu sefer boyle oldu napalı cok saol uyardıgın ıcın bızde her ay 300 nasıl vercez dıyoduk esımle

Senınde hayırlı olsun arkadasım yenı hamıslerdensin sanırım :)) allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :) artık buraya girerrim takip ederim ... Degerim 35 cıktı senin kactı ?

Canim 69 cikti ilk degerim bir hafta sonra 910 cikti .. İnsallah senin de degerin guzel guzel yukselir..

anladigim kadariyla recetesiz almissin igneni.o verdigin paraya 8kutu falan alabilirdin. bence baska bir eczaneye git sor.bu igneler icin oncelikle rapor cikartmalisin ki durekli igne bittikce dra gitmek zorunda kalma.raporlu olursan baska dr a da gidip yazdirabilirsin.igneni ce 18kutuya kadar alabilirsin bir seferde.rapor katilim payli ve katilim paysiz cikartilabiliyor. bu dr un insiyatifine kalmis birsey.katilim payli olursa 10 kutuya 150 tl civarinda veriyorsun. kayilim paysiz olursa fark verilmoyormus.eczaneye sor ve katilim paysiz taniya ne yaxilmadi gerekiyorsa onu yazdir dr a.
.

Merhaba arkadaşım.Hayırlı olsun hamileliğin.Allah kucağına almayı nasip etsin..homosisteinim yüksek demişsin..Kaç acaba..Benimkide 9 çıktı.

Arkadaşlar hepinize merhabalar.Ben de sizlerle aynı sorunları yaşamaktayım.3 gebelik kaybım var.Şimdi 2.tüp bebek için gün sayıyorum.6 yıllık evliyim. Kanımda pıhtılaşma sorunları çıktı.clexsan kullandım ama yinede sonuç olumsuz.Ben bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlarım oldugunu düşünüyorum.Ama nerede hangi testleri yaptırmam gerektiğini bilmiyorum.Kafam çok karışık. Eski sayfaların bazılarını okudum.Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar odugunu gördüm.Bagışıklık sistemi sorunların da neler yapılıyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

canım hangi testler yapılıyor bilemiyorum. onu bir dr.a sor istersen. ama bu şekilde bağışıklık problemi olanlara kortizon kullandırıyorlar diye biliyorum. çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebğini alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…