sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?
mrb ben innohep 0,7 kullanıyorumda nası göndereceksin? soğuk kalması gerekiyor çünkü.birde drun neden iğneni değişti?
sizin hangi mutasyonlarınız var acaba? DOktor dozunu neye göre ayarlıyor merak ettim ondan sordum?
mrb ben innohep 0,7 kullanıyorumda nası göndereceksin? soğuk kalması gerekiyor çünkü.birde drun neden iğneni değişti?
Mrb kızlar
Bisey sormak istiyorum cleaxne 0,4 vurulmaya basladım bugun gunde 1 tane cooook yaktı batarkende zorlandım bunun kolay bı yolu yokmudur ???? Arıca 93 tl verdım 10 tanesine eczaneden ... Forumda okudum ucretsız alanlarda olmus nasıl aldınız ne yapmam lazım ayda 300 tl yapıyo maalıyetlı baya devlet yarısınıda olsa karsılamaz mı acaba bılgım olmadıgı ıcın soruyorum tesekkurlerr
Bu arada kan testım bugun ılkkez yaptırdım 35 cıktı ptesı yıne yaptırcam ınsallah devam eder saglıklaa ....
İlk gunler cok yakiyor zamanla alisiyorsun...Sgk varsa devlette hemotoloji bolumunden rapor alirsan hicbir ucret odemezsin...Ben raporsuz sgk yla 27,50 odefim 20 taneye senin cokmus neden ?
Vsllaaa bılmıyorumkı sormadımda sgk karsılıyomu dıye kazıkladı ezcacı resmen demesı lazımdııı sgk varmı dıye sızdee bızdeee pat dye aldık konu bebek oluncaaa arıyorum suan ezcaneyı nobetcıden almıstıkkk
Canim Sgk karsiliyor eczanenin sormasi lazimdi parani al firsat verme boylelerine...
Aradık recetesız oldugum ıcınmıs acemi oldugumdannn tabi bu sefer boyle oldu napalı cok saol uyardıgın ıcın bızde her ay 300 nasıl vercez dıyoduk esımle
Senınde hayırlı olsun arkadasım yenı hamıslerdensin sanırım :)) allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :) artık buraya girerrim takip ederim ... Degerim 35 cıktı senin kactı ?
anladigim kadariyla recetesiz almissin igneni.o verdigin paraya 8kutu falan alabilirdin. bence baska bir eczaneye git sor.bu igneler icin oncelikle rapor cikartmalisin ki durekli igne bittikce dra gitmek zorunda kalma.raporlu olursan baska dr a da gidip yazdirabilirsin.igneni ce 18kutuya kadar alabilirsin bir seferde.rapor katilim payli ve katilim paysiz cikartilabiliyor. bu dr un insiyatifine kalmis birsey.katilim payli olursa 10 kutuya 150 tl civarinda veriyorsun. kayilim paysiz olursa fark verilmoyormus.eczaneye sor ve katilim paysiz taniya ne yaxilmadi gerekiyorsa onu yazdir dr a.Mrb kızlar
Bisey sormak istiyorum cleaxne 0,4 vurulmaya basladım bugun gunde 1 tane cooook yaktı batarkende zorlandım bunun kolay bı yolu yokmudur ???? Arıca 93 tl verdım 10 tanesine eczaneden ... Forumda okudum ucretsız alanlarda olmus nasıl aldınız ne yapmam lazım ayda 300 tl yapıyo maalıyetlı baya devlet yarısınıda olsa karsılamaz mı acaba bılgım olmadıgı ıcın soruyorum tesekkurlerr
Bu arada kan testım bugun ılkkez yaptırdım 35 cıktı ptesı yıne yaptırcam ınsallah devam eder saglıklaa ....
pihtilasmanin hamile kalmayi etkileyen bir yani yoktur.ama hamilelikten sonra problwmler baslar.mutasyonun bunun icin onemli.mutasyon derecedine gire kan sulandiruci igne kullanman gerekiyor.once iyi olduguna inandigin bir dr bulmalisin ve onun kontrolunde hamile jalmalisin.gebelik oncesi genelde b12,folbiol ve aspirin.kullaniliyor.hamilelikle beraber ignelere baslaniyor.
anladigim kadariyla recetesiz almissin igneni.o verdigin paraya 8kutu falan alabilirdin. bence baska bir eczaneye git sor.bu igneler icin oncelikle rapor cikartmalisin ki durekli igne bittikce dra gitmek zorunda kalma.raporlu olursan baska dr a da gidip yazdirabilirsin.igneni ce 18kutuya kadar alabilirsin bir seferde.rapor katilim payli ve katilim paysiz cikartilabiliyor. bu dr un insiyatifine kalmis birsey.katilim payli olursa 10 kutuya 150 tl civarinda veriyorsun. kayilim paysiz olursa fark verilmoyormus.eczaneye sor ve katilim paysiz taniya ne yaxilmadi gerekiyorsa onu yazdir dr a.
.
Cokkkk teskuur ederim baya acıklayıcı ve detaylı oldu ... Ben ilkkez kullancagım icin bilmiyordum detay ve bikac aydır deniyorduk supriz bi gebelik oldugu icin doktorda gebe kalınca baslaman gerekiyor onlem amaclı diyince gittik aldık ... Keske 1 ay once gittigimde doktora yazdırmıs olsaydık receteyi elimde hazır bulunurdu neyse ptesi gunu herhangi doktora gitcem evime yakın bakayım yazabilcek mi 2 /3 aylık igne
Acıkcası sizin nasıl oldu bilmiyorum ama kızlar 4 dusuk yasadım ben(( sonuncusu kendi dustu hepsi 6. Haftada .. Bu igneleri gittigim prof vermedi bana bende ocaktan beri gitmedim ona testlerin hepsi temiz gerek yok dedi .. Bizdede sorun yok sadece pko var bende .. Sonra arastırırken netten seval hanımı buldum ona gittim ucretsiz danısmanlık icin o kendisi baktı hersey normal dedii deneyin dedi gebe kalınca cleaxne alırsın dedi ve aklımda kaldı bu igne. İnsallah saglıklaaa ilerlerr bebegimmm aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ( bana destek olursanız cok sevinirim sohbet etmeye rahatlamaya ihtiyacım var aynı seyleri yasayanlar birbirinin halinden iyi anlar
anladigim kadariyla recetesiz almissin igneni.o verdigin paraya 8kutu falan alabilirdin. bence baska bir eczaneye git sor.bu igneler icin oncelikle rapor cikartmalisin ki durekli igne bittikce dra gitmek zorunda kalma.raporlu olursan baska dr a da gidip yazdirabilirsin.igneni ce 18kutuya kadar alabilirsin bir seferde.rapor katilim payli ve katilim paysiz cikartilabiliyor. bu dr un insiyatifine kalmis birsey.katilim payli olursa 10 kutuya 150 tl civarinda veriyorsun. kayilim paysiz olursa fark verilmoyormus.eczaneye sor ve katilim paysiz taniya ne yaxilmadi gerekiyorsa onu yazdir dr a.
.
Cokkkk teskuur ederim baya acıklayıcı ve detaylı oldu ... Ben ilkkez kullancagım icin bilmiyordum detay ve bikac aydır deniyorduk supriz bi gebelik oldugu icin doktorda gebe kalınca baslaman gerekiyor onlem amaclı diyince gittik aldık ... Keske 1 ay once gittigimde doktora yazdırmıs olsaydık receteyi elimde hazır bulunurdu neyse ptesi gunu herhangi doktora gitcem evime yakın bakayım yazabilcek mi 2 /3 aylık igne
Acıkcası sizin nasıl oldu bilmiyorum ama kızlar 4 dusuk yasadım ben(( sonuncusu kendi dustu hepsi 6. Haftada .. Bu igneleri gittigim prof vermedi bana bende ocaktan beri gitmedim ona testlerin hepsi temiz gerek yok dedi .. Bizdede sorun yok sadece pko var bende .. Sonra arastırırken netten seval hanımı buldum ona gittim ucretsiz danısmanlık icin o kendisi baktı hersey normal dedii deneyin dedi gebe kalınca cleaxne alırsın dedi ve aklımda kaldı bu igne. İnsallah saglıklaaa ilerlerr bebegimmm aynı seyleri yasamaktan korkuyorum ( bana destek olursanız cok sevinirim sohbet etmeye rahatlamaya ihtiyacım var aynı seyleri yasayanlar birbirinin halinden iyi anlar
Hayırlı olsun arkadaşım. Öncelikle inş. gebeliğimiz bu sefer sağlıklı gelişir. Benimde pers. günü kan testi sonucum 35,42 çıktı. şimdi bekliyorum ben o gün doktora gittim hemen ve bana da iğne yazdı. Raporum filan yok direkt 10 tanelik iğneyi aldım normal sgk katılım payı ödedim. benim iğnemin adı innohep. Clexanı ilk gün doktor kendi yaptı o çok yakmıştı. bu iğne yakmıyorda canını. simdi 2 gündür kendim oluyorum iğnemi. bende kan pıhtısı sorunu çıktı o yüzden oluyorum. ayrıca yazan doktor kadın doğumcuydu ve sgk ödedi. Senin adet günün geçti de mi 35 cıktı? Hangi günde bu sonucu yakaladın?
Hayırlı olsun arkadaşım. Öncelikle inş. gebeliğimiz bu sefer sağlıklı gelişir. Benimde pers. günü kan testi sonucum 35,42 çıktı. şimdi bekliyorum ben o gün doktora gittim hemen ve bana da iğne yazdı. Raporum filan yok direkt 10 tanelik iğneyi aldım normal sgk katılım payı ödedim. benim iğnemin adı innohep. Clexanı ilk gün doktor kendi yaptı o çok yakmıştı. bu iğne yakmıyorda canını. simdi 2 gündür kendim oluyorum iğnemi. bende kan pıhtısı sorunu çıktı o yüzden oluyorum. ayrıca yazan doktor kadın doğumcuydu ve sgk ödedi. Senin adet günün geçti de mi 35 cıktı? Hangi günde bu sonucu yakaladın?
Hayırlı olsun canım seninde .Ayy cok sevndimmm beraberiz,35,5 cıkmıstı benimde evet reglimm geciktii ama benim gununde olmazz nisan 28 olmustum sonra mayıs 2 oldum .. 30 u biraz geciyor boyle oldugu icin 6 sında olurum diye dusundum baktım olmayınca test yaptırdım ondan once silik cıktı idrarda ... Bende aslında bilemiyorum 30 gun üzerinden mi hesaplamalıyım haftalıgımı yoksa 6 haziranda olmam gerekiyordu diye mi ... Netten baktım 5 haftalık diyo ama deger dusukk gecenki gebeligimde regl gunu 78 di 2 gun sonra 195 olmustu :) ıyı gozuyle baktık ılerledı ama dustu yınede kullandıgım ılaclara ragmen.. RABBBIM DEVAM ETTIRCEKSE 35 ı bıle devam ettırırrr bence sayıyaa cok takmamaya calısyorum ama elde degıl forumları hep okuyorumm hayırlısı dıye dua edıyorummm... Sureklı tefriciye okuyorummmm.... Gecen ay 4444 tamamlamıstık annem komsum ablam ben kuzenim pesinede denemelere baslamıstıkkk insallahh guzel sonuclarla ilerlerizz ikimizdee vallahi cok sevindimmm konusacagım birini buldum diye
Hayırlı olsun canım seninde .Ayy cok sevndimmm beraberiz,35,5 cıkmıstı benimde evet reglimm geciktii ama benim gununde olmazz nisan 28 olmustum sonra mayıs 2 oldum .. 30 u biraz geciyor boyle oldugu icin 6 sında olurum diye dusundum baktım olmayınca test yaptırdım ondan once silik cıktı idrarda ... Bende aslında bilemiyorum 30 gun üzerinden mi hesaplamalıyım haftalıgımı yoksa 6 haziranda olmam gerekiyordu diye mi ... Netten baktım 5 haftalık diyo ama deger dusukk gecenki gebeligimde regl gunu 78 di 2 gun sonra 195 olmustu :) ıyı gozuyle baktık ılerledı ama dustu yınede kullandıgım ılaclara ragmen.. RABBBIM DEVAM ETTIRCEKSE 35 ı bıle devam ettırırrr bence sayıyaa cok takmamaya calısyorum ama elde degıl forumları hep okuyorumm hayırlısı dıye dua edıyorummm... Sureklı tefriciye okuyorummmm.... Gecen ay 4444 tamamlamıstık annem komsum ablam ben kuzenim pesinede denemelere baslamıstıkkk insallahh guzel sonuclarla ilerlerizz ikimizdee vallahi cok sevindimmm konusacagım birini buldum diye
:) memnun oldum bende. Benimde 2 tane kalp durması sonucu kürtajım var olursa bu 3. olacak. Tabi senin gibi çok korkuyorum bende. Doktor gebeliğini erken öğrenip iğnelere baslaman lazım bu sefer demişti. adetime 5 gün vardı benimde. 15 mayısta olmuştum en son. normal günlerim yarın öbür gün filan. idrarda silik çıkınca bende senin gibi koştum kan tahliline. 35 banada düşük geldi ama doktor bir hafta sonra ölçtür yine gel dedi. Bakalım bekliyoruz şimdi hayırlısıyla. Bundan önceki gebeliğimde bu günlerde 1700 çıkmıştı değer. o da çok yüksekti gerci ama bu da çok düşük anlamadım ki :) neyse sonuç önemli inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür artık şu mübarek günler hürmetine. Bir daha boynu büyük bırakmaz bizleriaminn... bilgilerimizi paylaşırız yine.
biz baska topikte duamizi da sohbetimixi de yapiyoruz.istersen oraya da ugrayabilirsin.adi:kan pihtilasmasi yuzunden bebegini kaybedenlerin sohbet ve dua paylasimi.suan biz de salavat okuyoruz.katilabilirsin.
Benim protein aktivitesi dusuk homosistein yuksek..Aptt,protrombin zamanive aktivitesi,inr testlerine gore ayarladi..
Ben ignelerimi oda sicakliginda sakliyorum dolaba koymuyorum 25 derecede oda sicakliginda saklanir yaziyor recetesinde..Doktor degistirdim ignem o yuzden degisti...Nerdesin canim ihtiyacin varsa gonderirim...
biz baska topikte duamizi da sohbetimixi de yapiyoruz.istersen oraya da ugrayabilirsin.adi:kan pihtilasmasi yuzunden bebegini kaybedenlerin sohbet ve dua paylasimi.suan biz de salavat okuyoruz.katilabilirsin.
Ok gelirim linke bakarım simdi cok sevinirimm kan pıhtılasması testlerimr bakıldı bı tanesi homozigot mutant cıktı hafif dendi bebe aspirini basladım 1 aydır iciyorum bebe aspirini coraspini 6 aydır ... Seval hanım tekrarlayan dusuk yasayanların testlerı temız cıksada ben rutın olarakk clexane verıyorum demıstı boylece basladıkk coooook dua edıyorumm cokkk elımde zıkırmatık yatarken agrım oldugunda kasıgımdaa baslıyorum tefrıcıyeyı okumaya benı rahatlatıyo anlatamam sıze mısıl mısıll uyuyorum sonraa tamamlayabılırsem bebegım ıcın kendım okumaya evamm edıcem gucune vekuvvetıne ınanıyorum canı gonulden!!!!! Hemen bakıyorum kızlarr lınke
canım hangi testler yapılıyor bilemiyorum. onu bir dr.a sor istersen. ama bu şekilde bağışıklık problemi olanlara kortizon kullandırıyorlar diye biliyorum. çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebğini alırsın kucağınaArkadaşlar hepinize merhabalar.Ben de sizlerle aynı sorunları yaşamaktayım.3 gebelik kaybım var.Şimdi 2.tüp bebek için gün sayıyorum.6 yıllık evliyim. Kanımda pıhtılaşma sorunları çıktı.clexsan kullandım ama yinede sonuç olumsuz.Ben bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlarım oldugunu düşünüyorum.Ama nerede hangi testleri yaptırmam gerektiğini bilmiyorum.Kafam çok karışık. Eski sayfaların bazılarını okudum.Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar odugunu gördüm.Bagışıklık sistemi sorunların da neler yapılıyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?