Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Haklisin, aslinda tup bebek icin gittigim doktoruma guvenmeliyim bence. Cunku coraspin al diyen prof, ben bu mutasyonda igne ya da coraspine gerek duymuyorum sadece folbiol yeterli, sana bu ilaclari baslattiklari icin kesmiyorum diyor ama benim bir kurtajim var. o yuzden, su kanama gecene kadar coraspin almicam. Forumda da cok gordum benim gibi olup igneyle devam edenleri. Allaha emanet, rabbim yavrularimizi bize bagislar insallah.

kızlar bana acil yardım edın.. bende kan pıhtılaşması var bu yuzden 1 kez kurtaj oldum gebeliği yıne tatıldeyken ogrendım sımdı bat tarıgım gene tatıle denk gelıyor olurda hamıle kalmıs olursam denız falan bı zarar verır mıkı acaba cok celıskıde kaldım iğnede kullanıyorum :S

merhaba canım;
bendede kan pıhtılaşması var,bu nedenle 2 kaybım oldu.3. gebeliğim bu ve clexane 0,4 yanısıra coraspin kullanıyorum.ilk zamanlar 1,5 ay kadar şakır şakır kanamam oldu bu nedenle aspirine ara verdim senin gibi.vücut iğneye adaptasyon sorunu yaşıyor korkma sakın.bende 2 ay sonrası kesildi şükür şimdi oğluşum ve ben iyiyiz,darısı başına :)

Cook tesekkur ederim canim. Allah oglusuna da sana da uzun omurler versin. Ben de o gunleri gorebilecek miyim acaba. Rahat olmaya calisiyorum ama olmuyor. Insallah her sey iyi olur. Pazartesi randevun var, bakalim hayirlisi:)

Bende de mthfr 1298 homozigot mutasyon var kanamalarım olduğunda doktorum coraspini bıraktırıyordu, 2. Kanamadan sonra tamamen kesti hatta.

Denizin bi zararı olmaz, ıslak oturma ama.

ben sen bir sene oldu diyince tamamını deneyerek geçirdiğini düşündüm doğru senin problemin hormon ve bir yılın çoğunluğunda sağlıklı denemelerin olmamış inşallah iki ay sonra iyi sonuç alırsın bende adet olmayı bekliorum gitmek için.bide aslında düşündüm geç döllenme die ama bakalım gecikirsem bi daha kan veririm.hayırlısı olsun ya inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hepimiz iyi haberler alırızcanım

o piskoloji çok kötü işte benimde sık sık aklıma gelio ya hiç olmazsa ya eşim hiç baba olamazsa ben anne olamazsam yıkıcı bi düşünce hiç düşünmemek lazım ama biz hemen herşeyin en kötüsünü düşünürüz en kötü senaryoyu yazarız:))))) .bu ara bende ii hissediorum burda konuşmak içini dökmek ii gelio önceden pek girme fırsatım olamaıodu bu ara hergün burdayım inşallah hamilelik habewrlerimizi doğum haberlerimizi bebeklerimizle ilgili şeyleride yine burda paylaşırız bide burda herkes biribirine dua edio herkes birbiri için amin dio inşallah dualarımız kabul olur

canım ben çok sıkıntılı bi tedavi süreci geçirdim bana doktorum üç aşılama hakkın var sonra tüp bebeğe başlıcaz dedi.ilk aşılama negatif çıktı benim piskoloji yerlerde tabi sona ultrasonum biraz karışık çıktı bi ay ara verelim dedi ben o ay doğru düzgün ilişki olmadığı halde hamile kaldım.onuda öğrenişim çok komik geciktim test aldık hep negatif çıkıo ya yaptım bekledim biraz tek çizgi çöpe attım ertesi güm çöp kovasını boşaltıodum teste bi baktım çizgi çift olmuş hemen bi test daha yaptım pozitif çıktı.sona ikinci hamileliğimde doktor üç ay ara verin dedi bende olmuyo die bir ay erken bıraktım korunmayı ama yine adetimden sonra memlekete gittik bi evde kalabalığız bütün aile var dolayısıyla ilişki olamadı ve ben yine hamile kaldım kafayı rahatlatmak lazım ben bunu iki seferde yaşadım ama şimdi kafamı boşaltamıorum bütün dünyam hayatım bu iş oldu bilmiorum ondanmı iki seferdir negatif sonuç alıorum.

kimisi önce başlatıo kimisi sonra onu doktoruna sorsan doktorun daha ii bilir canım

kimisi önce başlatıo kimisi sonra onu doktoruna sorsan doktorun daha ii bilir canım

dün doktordaydım rahim toparlanmış mı felan diye bide gebelik öncesi tahlillerimi yapsın diye gittim hiç bişy yapmadı smear yaptı gönderdi, ne alaka anlamadım, 3. ay yasağım bitti , tekrar başlayım çalışmalara die gitmiştim adama ısrarla söyledim toparlanmıştır dedi üşendi heralde sepet kafa bir de ben direkt hematolojiye yaptırdım ama sonucumu ailem göndercek , yine aslında hematolojiye sormak istiyorum, kadın doğumcuların çok bilmediğini söylemişlerdi burda , inş. yoktur ama varsa dozunu onların ayarlaması daha iyiymiş, sizce doğrumu bu? siz ne düşünüyorsunuz ?

ben gazi üniversitesinde yaptırdım testi sonucumu almaya gittiğimde beni uzun uzadıya bilgilendirdi bu hastalıkla ilgili.ama sonucumu alıp doktoruma gittim ve hamile kalırsamda doktorumla devam edicem tedaviye.testi yaptırdığım yerle bi ilgim kalmadı doktorundan memnunsan bence doktorunla devam et zaten aptt testleri yapılıyomuş sık sık ona göre dozu değiştiriyorlarmış doktoruna bu testleri yapıp yapmadığını sor ona göre karar ver bence.

bak ben bunları bilmiyordum çok saol ya sonucumu almaya gittiğimde sorarım , burdan insan ne çok şey öğreniyor , allah razı olsn arkadaşm

evet canım kafamızı rahatlatabilsek çok önemli ama olmadıkca rahatlamıoda daha kotu düşünüo insan en kotu senaryoları yazıo ben dostınex kullanıorm ama korunmuyorm belki allah verirde olur ama olmasından zıyade saglıklı olması önemli allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar ben su içmek istiyorum fakat içince mide bulantısı yapıyor bunu yaşayan aranızda var mı ve ne gibi bir çözüm buldunuz?

merhaba ilknur2013 canım malesef bunun tam bi çözümü yok su içmen çok önemli. istersen limon sık içine biraz ferahlatır. en az günde 2 lt su içmelisin. bebeğin her 2 saatte amniyotik sıvısı yeni suyla değişiyor. süt, limonata, ayran gibi içeceklerde de su var. onlarıda tüketirsen hem içimi kolay olur hem keyif verir. bende bol bol su içmeye çalışıyorum.

Arkadaslar merhaba daha once iki dusuk yaptiim icin hamileligi erken öğrenip igneye baslayaacagim adet olmama 8 gun var kan tahlili yaptirdim 3.8 cikti yaninda supheli bolumune girdigi yaziyor gogusler şişti kasik agrim var ara ara sizce hamile olma igtimalim varmi ve igneye pazartesi baslasam sorun olrmu eger hamileysem

merhaba canım ne zaman öğrendin pıhtılaşma olduğunu hangi tahliller yapıldı? sonuçlarını yazarsan buraya sevinirim.benim kardiyolipin bakıldı pozitif çıktı doktor adet olmam gereken gün test bakıp aynı gün pozitifi görürsem iğneye başlamamı söyledi ama gebelik deneyeceğimden 1 ay önce folbıol ve corasprin başlamamıda söylemişti.doktorun bu konuda bilgilendirmedimi seni.kanda 2 güne bir 2ye katlanması gerekir sen 3 gün sonra tekrar baktır bence eğer yükseliş varsa doktorunla görüşmelisin.iğneye başlatabilir.bazı doktorlarsa keseyi görünce başlatıyor.bu kararı doktorun vermeli

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar düşük dışında başka şikayetiniz var mı? Benim adet dönemlerimde hep pıhtı şeklinde geliyor kan.Hatta parça parça kan pıhtıları ve yoğun şekilde 2,3 gün falan geliyor.Bu bir belirti midir sizce??

merhaba canım, genelde tekrarlayan düşük ile belli ediyor kendini ama yoğun kan pıhtılaşması olanlarda daha farklı şeyler olabiliyor. bildiğim kadarıyla ailede kalp, kan..vb hastalıkları olan, varisleri olan kişilerde pıhtılaşma fazla olabiliyor. adette yoğun pıhtı gelmesi etkilimidir bilemiyorum doktorun daha net cevaplar verir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…