Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herşeyden önce hayırısını istemeliyiz.ben 2. bebeğimi isterken çevremde hamile kalamayan çok arkadaşım vardı bende korkuyordum adetimin düzeni bozuktu o aralar ve kalamayacağım diye düşünüp üzülüyordum.çok dua ettim denemelere başladık hemen hamile kaldım.oğlumda hiç sorun yaşamamıştım bunda kaybetmek aklımın ucundan geçmedi nitekim hamile olduğumu öğrendikten sonra çok sevindim ama sonradan sonraya yanlış zaman bak kalabiliomuşum gerçekten hazır değilmişim gibi hisler geldi bana sanki istemiyormuşum düşse üzülmezmişim gibi bile düşündüm sanki amaç hamile kalmaktı kaldım bitti gibi garip duygulara kapıldım nitekim bebeğimi kaybettim.şimdi düşünüyorumda kıymetini bilmedim gerçekten belkide vucudumda etkilendi bu durumdan bilemiyorum.aslında hamile kalmak değil sadece o bebeği sağlıkla dünyaya getirebilmek hepsi önemli.geç olsun güç olmasın mihrimah diyeceğim oki hayırlı zamanda sonunda bebeğimizi kucaklayabileceğimiz rahat hamilelikler nasip etsin yüce yaradan inşallah.

canım benide bıraz bunlar üzüo işte bend ehemen olmaz sanmıstım iyi bırakalım korunmayı nasıl olsa 4-5 aya oluo cevremdekıler hep öyle dıerek bıraktık korunmayı ve hıc beklemıodum test yapmayı bıle dusunmuodum 1-2 gun gectı adet olurum olur öyle benım gecıkır dıodum ısrar uzerıne test yaptm sılık cızgıyı gordum ve sevınemedım bıle ne hıssettıgmı bılemedım hem ıstıyodum hem hazır dıılmısım herlde dıe dusundum hep bi acaba vardı kafamda şimdi onlarında pişmanlıgı var işte degerını bılemedım sevınmedm bıle allah aldı sımdı o cıft cızgıyı gormek ıcın nasıl beklıyorum dıe.. neyse verende allah alanda haklısın saglık yerınde olsun herseyın cozumu var cok şükür halımıze zaten 2 aya tedavıyı duusnmuorm daha prolaktın yuzuunden saglıklı denedıgım ay sayısı cok az daha gereksız bır tedavıde bulmak ıstemıorum kendımı hersy yoluna girsın bebekte gelecektır dogru zamanda saolasın tum destegın ıcın sanada en kısa zamanda rabbim şifa versin ve gonlundekı gıbı olsun hersey

destek için değil gülüm ya bende içimi döküyorum biyandan sana.prolaktine kafayı fazla takma ama benim arkadaşım 1 sene hiç doktora gitmeden denedi olmadı gidince prolaktin yüzünden kalamadığını öğrendi.o ara ben hamileydim benimde kazara olmuştu benim doğumuma 15 gün kala öğrendi hamile olduğunu sonra ikimizinde oğlu oldu aralarında 8 ay vardı şimdi onunla 4 ay arayla hamile kalmıştık yine o öndeydi bu sefer hemde ilk denemesinde kaldı ve ağustosta 2. oğlunu aldı kucağına.benim yakın akrabamda benden büyük bi abla ilk bebeğinde yaşadı aynısını şuan bi oğlu bi kızı var.mutlaka düzene girecektir ilaçlarını ve kontrollerini aksatma.

bende 3 düşük yaşadıktan sonra araştırıldı ve kan pıhtılaşmam olduğu anlaşıldı.en son düşüğümü 15.02.2013 de yaşadım.şu an hamileyim ve clexane 0,4 mg iğne kullanıyorum her gün.birde folbiol ve bebe aspirini.bugün kalp atışlarımızı duyduk.darısı herkesin başına.

Rabbim sizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah..
Ama biz hepimiz çok sıkıntılar yaşadık
Kimi zzaman tükendik, hayal kırıklığına ugradık
Kimi zaman agladık, kimi zaman bıktık usandık
Yıkıldık, üzüldük burda dertleştik paylaştık sıkıntılarımızı, hepimiz birbirimizin dilinden öyle güzel anladıkki..
Kimi zaman eşlerimizin ya da ailelerimizin cevremizin bizi anlamadığı zamanda soluğu burda birbirimizde aldık..
Cevreden gelen iğneleyici laflara bile burda birbirimizden güç bularak ayakda kalmaya çalıştık..
Yılmadık mı? Yıldık kimi zaman ama birbirimiz sayesinde yolumuza devam ettik..
Sizlerinde olacak bol bol dua edin ve güçlü olmaya çalışın ve bu topikden ayrılmayın:) eninde sonunda olacak inşallah. Benim için mucizeydi olması. Oldu çok şükür sizinde olacak..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Evlatlarımızı korusun onları bizlere bağışlasın Rabbim inş. Amin.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.sana hangi tahlillerin sonucu pıhtılaşma teshisi kondu.anti kardiyolipin testi bakıldımı sonuç ne çıktı mutasyonların neler? çok sevindim bebeğin sana sımsıkı tutunur bu sefer inşallahh

Igneden hic korkma yasadiklarimiz yaninda igne kolayi ben 9 ay yaptim ignemin saatini 4 gozle bekledim bebegim icin zamanla alisiyosun igneye rabbim yardimciniz olsun

bu örnekler insana moral oluo:) benım ablamladada yuksektı biara (bızde genetıkmıdır nedır) onunda bebiş geç geldi cok yuksek degıl ama engelleıo olabılır demıstı dr u ılac kullandı bı ay duzeldı 4-5 ay sonra gebelık oldu benım bayagı yuksektı degerım ılk basta 93tu dustu ılacsız ılk ay norml sınırlardaydıda ama nolduysa sonra yıne yukseldı 34 oldu 2 ay ılaca devam busefer, stres hep sebebi yani inşallah mr cekılmedım henuz dr umda ıstemedı ama herlade hıpofızden suphelenseydı ısterdı ve o zaman ılacı bıraktgım ayda yukselmıs olurdu dıye dusnuorum bılmıorum bekleyıp gorcez:)

Kızlar herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum bi sorum olacak sizlere iğnemi dün gece 11de vurulmam gerekiyordu ama yorgunluktan unutmuşum bu sabah 7de aklıma geldi hemen vurdum ama sizce bi sakıncası varmıdır benim anti kardiyolipinde orta pozitifim var ve tüp bebek gebeliği olduğu için vuruluyorum fikri olan varmı

hepinize masallah allah çok daha mutlu etsin sizi yasananlar kolay degıl cevrede cok etkılıo evet sureklı bır hadi yokmu bebek baskısı bıde benım ılk kayıbıda pıhtılasma sorununuda pek kimse bılmıo solemıorumda cunku bu sefer daha cok fazla uzulucem onlar sordukca bebek sormaları bıle üzüo gerçi neyse siz bana umut oldunuz toparldım kendımı bıraz ve yılmak yok dedım bu ay hıc yapmamstım ovulasyon testı yaptım dırek kopkoyu t cızgsını gordum calısmalra devam dedım elımızden geelnı yapıp allahtan beklemekten baska yapacak bişiyemiz yok

Birşey olmamıştır. Bildiğim kadarıyla yarın bugün yaptığın saatte yapman gerekiyor ama akşam tekrar yapma.

merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardiyolipin banada bakıldı ıgg ve ıgm.
anti kardiyolipin ıgg negatif
anti kardiyolipin ıgm pozitif yazıyor sonucumda

senin sonuç nasıl yazıyor orta pozitifim demişsin? bilgi verebilirmisin canım.ıgg ve ıgm bakıldımı hangisi pozitif ?
referans aralığımı var yoksa sadece negatif pozitif diyemi belirtilmiş.

merhaba arkdaşlar bende 8 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması nedeniyle oksapar 4000 iğne vuruluyorum hergün coraspin ve folbiol yarım olarak kullanıyorum. merak ettiğim genelde claxane kullanılıyormuş oksapar kullanan var mı aranızda?

Igneden hic korkma yasadiklarimiz yaninda igne kolayi ben 9 ay yaptim ignemin saatini 4 gozle bekledim bebegim icin zamanla alisiyosun igneye rabbim yardimciniz olsun

hamile oldugumu ogrensem her acısına karsı dayanıcam ama iğneyı boyle kullanıp adet gunum gelınce de adet olursam asıl o zaman korkuların en buyugu bana tam bı yıkım olur yanı ama beklıyorum ıns adet olmıcam ve vurundugum 16 iğne boşa gıtmıcek..bide ilk iğneyı dun vurdum kolumdan birsey olmaz demı koldan gobekten yada bacaktan yazıo zaten ?

ben varım ben de hep o markayı goruyorum oksapar ıyı degılmı yoksa kızlar bızımle paylaşın:) ben hamıle degılım ama drum tedbir amaçlı baslattı bana bakalım sonu ne olacak.kalp atışlarını duydunmu?

Yasadiklarini bende yasadim hamilelik oncesi igneye basladigim icin adet olunca uzuluyosun ama sonrasinda yine umutlaniyosun buz burda genelde gobek ve bacaktan vuruyoduk morarma yapiyo cunku kolu bilmiyorum ben 9 ay boyunca karnimdan yaptim

Merhaba arkadaşlar ben eski uyelerdenim.kizimi nisan 2012 de dogurdum.. bazen girip foruma okuyorum bugün de bir bakayim dedim ve karamsar yorumlari okudum size moral vermek için yazmak istedim. Ben ilk bebegimi 16. Haftada düşürdü m. Uzun mesele anlatmayayim sonra kan pıhtılaşma si oldugumu öğrendim. 9 ay boyunca igne vurdum bazen 3 bazen günde 2 kere. Sizin gibi cok umutsuz oldugum zamanlar oldu. Kanamalar gecirdim yattim bazi zamanlar bişey olmasın diye dışarı bile çıkamadım. Ama kizim olduktan sonra hepsini unuttum. Hatta igne yaptığım günler sanki hiç yaşanmamış gibi simdi..biliyorum cok zorlu bir süreçten geciyorsunuz ama moralinizi bozmayin. Ben her gun aglardim siz yapmayın. .biraz moral verebildiysem cok mutlu olurum..

Evet Allah'a binlerce şükür aldık kalp atışlarını zaten öyle verdi iğneği. bugün sağlık ocağında olacaktım kaçırdım saati kendim vuracağım korkuyorum biraz sen nereden vuruyorsun göbekten mi koldan mı. ya yanlış felan vururum diye korkuyorum öyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum ama... acısında felan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…