Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Birşey olmamıştır. Bildiğim kadarıyla yarın bugün yaptığın saatte yapman gerekiyor ama akşam tekrar yapma.
çok teşekkür ederim sağlık ocağına gitmem gerekiyordu ordada sıkıntı olmaz dediler kalp atışınıda dinledim

canım benim ıgm değerim orta derecede pozitif değerimde 31,6 çıkmış referans aralığı 30-80miş

birde kızlar siz doğuma kadar iğneyi göbekten mi yapacaksınız

SLM arkadaşlar bugün kader anımdı 5 ci tüp denememde negatif çıktı
Bendede HETEROZİGOT çıkmıştı.kor asprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne vuruldum.
Birde benim ıgg rubellam pozitif çıktı bu ne anlama geliyor sanırım kızamıkla ilgili .Bu rubella tahlilini doktor benden istemişti yaptırmıştım fakat ben vermemişim doktora onlarda sormamışlar bugün neler yapmışız onlara bakayım dedim ve onu farkettim.Acaba bu ıgg pozitif olmasının bir sıkıntısı varmı arkadaşlar.

Canim ben gobekten vurdum bugun gobekten daha iyi dediler.cok sevindim rabbim tamamini erdirsin sagcakla kucagina al ins.igneye alisirsin zamanla vurduktan sonra ovalama sadece bastir yoksa morariyor

Canim ben gobekten vurdum bugun gobekten daha iyi dediler.cok sevindim rabbim tamamini erdirsin sagcakla kucagina al ins.igneye alisirsin zamanla vurduktan sonra ovalama sadece bastir yoksa morariyor

Anladım ya yemek sonrası öncesi farketmez dimi kullanan birini bulup konuşmak zor yeni başlayınca böle olunuyor sanırım :) bu arada göbekten 90 derece açıyla mı vuruyorsun özellikle demişler ya merak ettim bu denileni yapıyormusun diye

farketmez ne zaman oldugu aynı saatte vurmaya dıkkat et yeter.evet dık tut ıgneyı oyle batır ve oyle cek tuttugun etı oyle bırak ve bastır zamanla alışırsın inş.

farketmez ne zaman oldugu aynı saatte vurmaya dıkkat et yeter.evet dık tut ıgneyı oyle batır ve oyle cek tuttugun etı oyle bırak ve bastır zamanla alışırsın inş.

son birşey daha soracağım iğneyi batırdıktan sonra geri çekip şırıngaya kan alıp öyle mi ilacı enjekte ediyorsun. yoksa batırdıktan sonra direk mi enjekte ediyorsun :)

son birşey daha soracağım iğneyi batırdıktan sonra geri çekip şırıngaya kan alıp öyle mi ilacı enjekte ediyorsun. yoksa batırdıktan sonra direk mi enjekte ediyorsun :)

yok canım yok ne kanı ole olsa ben yapamam zaten dırek enjekte et hazır siranga degılmı zaten. oksapar kullanmıyormuydun sen?

evet oksapar 4000 lik kullanıyorum bugün ilk kez yapacağım kendime birazdan ondan sorup duruyorum biraz geç kaldım bugün :)

korkma kendını sıkma yatacagına yapman daha ıyı sonra bıraz uzanıp dınlenırsın gobegın bıraz sızlar o yuzden uzan dınlen soracagın seylerıde sor vurduktan sonrada soracagın bısey varsa sor cekınme bende hamıle kalınca sana soracagım seyler cıkar yardımlasırız inşallah cıkar yanı :)

vurdum şimdi ama göbekten yappamadım denedim de delemedim gene koldan vurdum eşim yardımcı oldu ama kendim vurdum hafif sızlıyor sonra geçiyor sağol

rubella igg pozitif demek daha once kizamik gecirmissin demektir.igm de bakilmistir sanirim.o da suan geciriyor olup olmadigini gosterir.

canım benim bu ay da negatif çıktı sonuç.aslında betahcg 2 çıktı doktorumu aradım adetime 4 gün kala yaptırdım testi yükselme ihtimali varmı dedim yok dedi ve kendisi beni yumurta takibi için adetimin ikinci günü çağırdı. oçağırmasaydı ben 1 ay daha deneyip gidicektim. yani benim için tedavi süreci yine başladı. sana tavsiyem doktorundan memnun değilsen değiştir.gerçekten bu konuda oyalanan doktorlar vakit kaybettiren doktorlar çok.bu işlerde vakit kaybetmeye gelmio tatlım. hangi şehirde yaşıyosun

canım benım hamıle kalamama sorunum prolaktınden kaynaklanıo buyuk ıhtımal cunku ılkını ılk ayda hamıle kaldım bu hormon hamılelkte yukselırmıs kurtajdn sonra muhtemeln hıc dusmedı 4 ay sonra falan artık adet duzenımı bozmaya basladı ıkı 3 ayda ben bekledım kendı hatam belkı duzleır olur bole seyler dıye sonra baktm 3.ay aynı hormon tahıllerınde prolaktn 93cıktı dr um bu degerle zaten hamılelık olamaz dedı yanı kım bılır kac aydır bosa beklemısım sonra ılac kullandım bır ayda oyle korundum dustu bır ıkı ay muhtemeln ıyıdı 3.ay baktrdım yıne yuksek sımdı yıne busefer 2 ay kullanıcam ılacı ama korunmayacagım kısmet bakalım yanı 1 seneyı buluo kurtaj olalı eylulde ama saglıklı denedıgım surecım kısa o yuzden hemen tedavı baslamıycam sanrım 2 aya fıkrım degısısrse yumrta takıbıne gıderım belkı ama ablamda 1 seneyı gecmıstı hamıle kaldıgında bı ay klomenle yumurta takıbı yapıldı oda yumrtayı fazla buyuttu kıste dondu ertesı aya ıstemedı ara verdı dr u tedavıye devam edecektı dıer aya gelırsn dedı o ara verdgı ayda hamıle kaldı bıraz daha sabır dıorum sımdılık tedavı ıcın dr umda benım ıstegımle baslıcaktı tedavıye daha erken demıstı oda yınede belkıde vakıt kaybedıorm ama bılmıorum senın için uzuldum aslında erkende bakıılmıs ama kesın yukselmez demesındede bır bıldıgı vardır yınede allahtan ümit kesılmez sıfır degıl degerın gec dollenme olursa yukselebılrde

Merhaba, cok uzun zamandir sizi takip ediyorum. Bugun de yazmaya karar verdim. Uzun bi hikayem var. esim ve ben akdeniz anemisi tasiyicisi oldugumuz icin subat ayinda pgt ile hamile kaldim. Kalp atisi olmadi, bos gebelikten kurtaj oldum. Yapilan testlerde mthfr 1298 homozigot mutant oldugum ortaya cikti, kromozomlarda sorun yok. Smdi yine pgt ile 5 haftalik hamileyim. Clexan 0,4+folbiol kullaniyordum, kendi doktorum disinda gittigim prof coraspin de kullanmami soyledi fakat 10 gun sonra pembe akintim basladi. Acik renk kan gibi. 3 gundur devam ediyor. Hemen iki doktora gittim, rahimde ya da kesede kanama alani olmadigini, kan sulandiricinin bunu yapabilecegini soylediler. Doktorlardan biri coraspini kes dedi, digeri devam et dedi. Benim durumumu yasamis olan var mi? Ne yapmaliyim? Nolur yardim edin, bebegimi kaybetmek istemiyorum

aldiginiz ilaclarla ilgili yazilari okudumda kizlar cogunuz clexan 04 yanindada aldiginiz ilaclar var hatta ignenin dozu bile ayarlaniomus doktor tarafindan bana doktor sadece clexan verdi ve kullan dedi okadar baska bisey vermedi bu durumum bana garip geldi.

Canım ne yazık ki bu rahatsızlığımız için doktorlar arasındada kesin bir tedavi yöntemi yok. Hepsi kendine göre bir yöntem uyguluyor ve hangisinin daha doğru olduğu kimse tarafından çok bilinmiyor. Bende cleaxe 0,4 ve corasprin kullanıyorum. Asprine hamile kalmadan önce başladım, iğneye hamile kalınca. Ve doktorum da kesinlikle aspirini bırakmamı istemiyor. bir ara mide rahatsızlığı geçirdiğim aşamada bile kesinlikle kullanacaksın dedi. Ama burdaki çoğu arkadaşın doktoruda aspirinli tedavi uygulamıyor sadece iğneyle devam ettiriyorlar. Ne yazık ki doktorlarımıza güvenmekten başka çarede kalmıyor bizim için... Hangisi kafana yatıyorsa o doktora gitmeye devam et.. Ama kesin bir reçetesi yok bu rahatsızlığın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…