çok teşekkür ederim sağlık ocağına gitmem gerekiyordu ordada sıkıntı olmaz dediler kalp atışınıda dinledimBirşey olmamıştır. Bildiğim kadarıyla yarın bugün yaptığın saatte yapman gerekiyor ama akşam tekrar yapma.
merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardiyolipin banada bakıldı ıgg ve ıgm.
anti kardiyolipin ıgg negatif
anti kardiyolipin ıgm pozitif yazıyor sonucumda
senin sonuç nasıl yazıyor orta pozitifim demişsin? bilgi verebilirmisin canım.ıgg ve ıgm bakıldımı hangisi pozitif ?
referans aralığımı var yoksa sadece negatif pozitif diyemi belirtilmiş.
aa herkes b12 mi alıyor? doktoruma sorsam 2 haftalık tatilde..napsam bende alıp kullansammıki.
B12 eksik ise folik asit in bi anlmı pek olmuyormuş ikisi irbirini tamalıyo diyelim kısacası ben Folidoce kullanıyorum folik asit içinde B12 de var ekstra içmen gerekmiyor bunu kullanabilrsin.
Evet Allah'a binlerce şükür aldık kalp atışlarını zaten öyle verdi iğneği. bugün sağlık ocağında olacaktım kaçırdım saati kendim vuracağım korkuyorum biraz sen nereden vuruyorsun göbekten mi koldan mı. ya yanlış felan vururum diye korkuyorum öyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum ama... acısında felan değil yani
Canim ben gobekten vurdum bugun gobekten daha iyi dediler.cok sevindim rabbim tamamini erdirsin sagcakla kucagina al ins.igneye alisirsin zamanla vurduktan sonra ovalama sadece bastir yoksa morariyor
Anladım ya yemek sonrası öncesi farketmez dimi kullanan birini bulup konuşmak zor yeni başlayınca böle olunuyor sanırım :) bu arada göbekten 90 derece açıyla mı vuruyorsun özellikle demişler ya merak ettim bu denileni yapıyormusun diye
farketmez ne zaman oldugu aynı saatte vurmaya dıkkat et yeter.evet dık tut ıgneyı oyle batır ve oyle cek tuttugun etı oyle bırak ve bastır zamanla alışırsın inş.
son birşey daha soracağım iğneyi batırdıktan sonra geri çekip şırıngaya kan alıp öyle mi ilacı enjekte ediyorsun. yoksa batırdıktan sonra direk mi enjekte ediyorsun :)
yok canım yok ne kanı ole olsa ben yapamam zaten dırek enjekte et hazır siranga degılmı zaten. oksapar kullanmıyormuydun sen?
evet oksapar 4000 lik kullanıyorum bugün ilk kez yapacağım kendime birazdan ondan sorup duruyorum biraz geç kaldım bugün :)
korkma kendını sıkma yatacagına yapman daha ıyı sonra bıraz uzanıp dınlenırsın gobegın bıraz sızlar o yuzden uzan dınlen soracagın seylerıde sor vurduktan sonrada soracagın bısey varsa sor cekınme bende hamıle kalınca sana soracagım seyler cıkar yardımlasırız inşallah cıkar yanı :)
vurdum şimdi ama göbekten yappamadım denedim de delemedim gene koldan vurdum eşim yardımcı oldu ama kendim vurdum hafif sızlıyor sonra geçiyor sağol
:) hadı masallah o zaman allah yardımcın olsun darısı bıze ınşallah[/QUOT
Sağol canım darısı başına inşallah.
SLM arkadaşlar bugün kader anımdı 5 ci tüp denememde negatif çıktı
Bendede HETEROZİGOT çıkmıştı.kor asprin ve göbekten kan sulandırıcı iğne vuruldum.
Birde benim ıgg rubellam pozitif çıktı bu ne anlama geliyor sanırım kızamıkla ilgili .Bu rubella tahlilini doktor benden istemişti yaptırmıştım fakat ben vermemişim doktora onlarda sormamışlar bugün neler yapmışız onlara bakayım dedim ve onu farkettim.Acaba bu ıgg pozitif olmasının bir sıkıntısı varmı arkadaşlar.
canım benim bu ay da negatif çıktı sonuç.aslında betahcg 2 çıktı doktorumu aradım adetime 4 gün kala yaptırdım testi yükselme ihtimali varmı dedim yok dedi ve kendisi beni yumurta takibi için adetimin ikinci günü çağırdı. oçağırmasaydı ben 1 ay daha deneyip gidicektim. yani benim için tedavi süreci yine başladı. sana tavsiyem doktorundan memnun değilsen değiştir.gerçekten bu konuda oyalanan doktorlar vakit kaybettiren doktorlar çok.bu işlerde vakit kaybetmeye gelmio tatlım. hangi şehirde yaşıyosunkadın dogumcumdan geldim 1298 homozıgot mutasyn ve bır kurtaj hıkayem ama cok önemlı bı sorun olmadıgnı gebelk oncesı sadece folbıol kullanmam gerektıgnı hamılelıkte aspırın ve ıgne kullanabılecgmı soyledı once gebelık deıd ıkı ay daha bekleyn sonr ayumurta takıbı yapalım dedı gecmste prolaktn sorunmd avardı acaba dedım yuksledımı yıne bakalm dedı ben ısteynce ve prolkatın 36,4 olmus yıne yukselmıs kendım ıstemesem baktırmayı daha 3 ay 5 ay bekelrdım herlde gecmstede 93u gormustm prolaktnde yarın sonucu gosterıcem ama dr um ilgisiz kalıo gibi önemsemio gibi gelıo mutasyonumu falanda canım cok sıkıldı
canım benim bu ay da negatif çıktı sonuç.aslında betahcg 2 çıktı doktorumu aradım adetime 4 gün kala yaptırdım testi yükselme ihtimali varmı dedim yok dedi ve kendisi beni yumurta takibi için adetimin ikinci günü çağırdı. oçağırmasaydı ben 1 ay daha deneyip gidicektim. yani benim için tedavi süreci yine başladı. sana tavsiyem doktorundan memnun değilsen değiştir.gerçekten bu konuda oyalanan doktorlar vakit kaybettiren doktorlar çok.bu işlerde vakit kaybetmeye gelmio tatlım. hangi şehirde yaşıyosun
Merhaba, cok uzun zamandir sizi takip ediyorum. Bugun de yazmaya karar verdim. Uzun bi hikayem var. esim ve ben akdeniz anemisi tasiyicisi oldugumuz icin subat ayinda pgt ile hamile kaldim. Kalp atisi olmadi, bos gebelikten kurtaj oldum. Yapilan testlerde mthfr 1298 homozigot mutant oldugum ortaya cikti, kromozomlarda sorun yok. Smdi yine pgt ile 5 haftalik hamileyim. Clexan 0,4+folbiol kullaniyordum, kendi doktorum disinda gittigim prof coraspin de kullanmami soyledi fakat 10 gun sonra pembe akintim basladi. Acik renk kan gibi. 3 gundur devam ediyor. Hemen iki doktora gittim, rahimde ya da kesede kanama alani olmadigini, kan sulandiricinin bunu yapabilecegini soylediler. Doktorlardan biri coraspini kes dedi, digeri devam et dedi. Benim durumumu yasamis olan var mi? Ne yapmaliyim? Nolur yardim edin, bebegimi kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?