- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
merhaba canım, genelde tekrarlayan düşük ile belli ediyor kendini ama yoğun kan pıhtılaşması olanlarda daha farklı şeyler olabiliyor. bildiğim kadarıyla ailede kalp, kan..vb hastalıkları olan, varisleri olan kişilerde pıhtılaşma fazla olabiliyor. adette yoğun pıhtı gelmesi etkilimidir bilemiyorum doktorun daha net cevaplar verir canım.
Cook tesekkur ederim canim. Allah oglusuna da sana da uzun omurler versin. Ben de o gunleri gorebilecek miyim acaba. Rahat olmaya calisiyorum ama olmuyor. Insallah her sey iyi olur. Pazartesi randevun var, bakalim hayirlisi:)
hamile olma ihtimalin bence var hem erken baktırmısın hemde hergün ikiye katlasa hatrı sayılır bi değere ulaşır. bende bu ay adetime 4 gün kala baktırdım ama 2.0 çıktı doktorum yüksek ihtimalle yok dedi ve bu sabah tam günümde adet oldumArkadaslar merhaba daha once iki dusuk yaptiim icin hamileligi erken öğrenip igneye baslayaacagim adet olmama 8 gun var kan tahlili yaptirdim 3.8 cikti yaninda supheli bolumune girdigi yaziyor gogusler şişti kasik agrim var ara ara sizce hamile olma igtimalim varmi ve igneye pazartesi baslasam sorun olrmu eger hamileysem
Sağol canım cevabın için.Ben 5 ay önce miyom ameliyatı oldum o yüzden de olabilir benim durumum ekimde kontrolüm var bu konuyu da sorucam zaten.doktorum gebelik önerince herşeyi araştırır oldum.Böyle bir konu görünce acaba mı dedim??
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne ala :) kontrolünde muhakkak sor canım bende merak ettim. belki bi işarettir oda. araştırman güzel bişey ama bazı şeyler malesef yaşanmadan öğrenilmiyorallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Arkadaslar hormon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyat ne kadar
dün doktordaydım rahim toparlanmış mı felan diye bide gebelik öncesi tahlillerimi yapsın diye gittim hiç bişy yapmadı smear yaptı gönderdi, ne alaka anlamadım, 3. ay yasağım bitti , tekrar başlayım çalışmalara die gitmiştim adama ısrarla söyledim toparlanmıştır dedi üşendi heralde sepet kafabir de ben direkt hematolojiye yaptırdım ama sonucumu ailem göndercek , yine aslında hematolojiye sormak istiyorum, kadın doğumcuların çok bilmediğini söylemişlerdi burda , inş. yoktur ama varsa dozunu onların ayarlaması daha iyiymiş, sizce doğrumu bu? siz ne düşünüyorsunuz ?
merhaba arkadaşlar ben su içmek istiyorum fakat içince mide bulantısı yapıyor bunu yaşayan aranızda var mı ve ne gibi bir çözüm buldunuz?
evet canım kafamızı rahatlatabilsek çok önemli ama olmadıkca rahatlamıoda daha kotu düşünüo insan en kotu senaryoları yazıo ben dostınex kullanıorm ama korunmuyorm belki allah verirde olur ama olmasından zıyade saglıklı olması önemli allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar düşük dışında başka şikayetiniz var mı? Benim adet dönemlerimde hep pıhtı şeklinde geliyor kan.Hatta parça parça kan pıhtıları ve yoğun şekilde 2,3 gün falan geliyor.Bu bir belirti midir sizce??
Arkadaslar hormon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyat ne kadar
merhaba arkdaşlar bende 8 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması nedeniyle oksapar 4000 iğne vuruluyorum hergün coraspin ve folbiol yarım olarak kullanıyorum. merak ettiğim genelde claxane kullanılıyormuş oksapar kullanan var mı aranızda?
benim bütün tahlillerimi kadın doğum doktorum yaptı sonuçlarına göre iğnemide kendi verdi ama burda bazı arkadaşlar hematolojıyede gittiler gördüklerinde yardımcı olacaklardır sana
su önemli doktorun ne diyor cok fazla bulanıyosa mıde bulantısı hapı sorabilirsin doktoruna
sanırım prolaktın hormonu için doztınex kullanıyosun bende kullandım ama benim dr dostınex kullanırken korunmamı soylemişti
benim bi belirtım yoktu sadece kan alınırken kanım çok koyu olrdu bunuda hiç sormadım doktora pıhtılaşmadan mı bilmiyorum
ben 3-4 sene önce 100 kusure yaptırmıştım ama sımdı hepsini yapıyomu bilmıyorumda tsh falan sağlık ocağı yapıyo bılgın olsun
Kizlar 2 düşük yaptim önceden ve erken igneye baslamak icin test yaptirdim kanda pozitik cikti yaklasik 3.5 haftalik hamileyim sanirim bu benim tahminim doktora yarin gidicem 5 gundur göğüs lerim agriyordu ama bugün agrisi azaldi sadece yanlari hafif dokununca agriyornormalde adet olmam gereken gune 4 gun var daha onceki kötü tecrublerimden dolayi stresten olabilirmi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum igne işe yaramiuormu diye korkuyorum
Kizlar 2 düşük yaptim önceden ve erken igneye baslamak icin test yaptirdim kanda pozitik cikti yaklasik 3.5 haftalik hamileyim sanirim bu benim tahminim doktora yarin gidicem 5 gundur göğüs lerim agriyordu ama bugün agrisi azaldi sadece yanlari hafif dokununca agriyornormalde adet olmam gereken gune 4 gun var daha onceki kötü tecrublerimden dolayi stresten olabilirmi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum igne işe yaramiuormu diye korkuyorum
canım bişey sorucam yaşamışsın madem banada yardım et.. ben ilk bebegimde boş gebelik yaşadım.. şimdi ikinci için ugraşıyoruz bi haftaya kalmaz varmı yokmu anlıcam.. ama doktor bu testi önemsemedi ilk düşükte yapılmaz dedi.. ama ikinciyide düşürdükten sonra ne işe yarar kiben çok korkuyorum sence yaptırayımmı şimdi? yada yaptırdım diyelim ne zaman başlanmalı tedaviye benim için geçmi artık.. bugün sat a göre 3+1 gebe olmam lazım.. eger varsa..
canım üniversite hastanesine gidip tıbbi genetik bölümünden yaptırmıştım ben ama benim kalbi durmuştu ilkinde sende oradan yada özel bir labaratuarda ücretb karşılığı yaptırabilirsin.iğne için geç değil senin için erken bile ama sende pıhtılaşma yoksa boşuna kullanmış olursun bence önce tetsler yapılmalı
çok sagol canım.. ben özelde çalışıyorum üniversitede yaptırmam oldukça zor.. dışardada bayagı bi ücreti var sanırım.. aslında o sorun degil yaptırırım illaki ama doktorlar önemsemedi sadece bi ihtimal olarak söylediler.. bakalım fırsat bulursam giderim..
bence kesinlikle baktır.ben ilk düşükten sona bakılmadığı için çok pişmanım ikinci bebeğimide düşürmezdim. bak şimdi kaç aydır uğraşıyoruz olmuyor ve bebek tedavisi için doktora gittim dün klomene başladım.bir sürü emek veriyorum ve üzüntü yaşıyorum. ilk düşükten sonra öğrenseydim şu an doğurmuştumcanım üniversite hastanesine gidip tıbbi genetik bölümünden yaptırmıştım ben ama benim kalbi durmuştu ilkinde sende oradan yada özel bir labaratuarda ücretb karşılığı yaptırabilirsin.iğne için geç değil senin için erken bile ama sende pıhtılaşma yoksa boşuna kullanmış olursun bence önce tetsler yapılmalı
canım çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim hamile olmana inşallah sağlıkla alırsınız bebeğini kucağına darısı bizim başımıza:))bir önceki msjı yanlış alıntı yapmışım:))))Kizlar 2 düşük yaptim önceden ve erken igneye baslamak icin test yaptirdim kanda pozitik cikti yaklasik 3.5 haftalik hamileyim sanirim bu benim tahminim doktora yarin gidicem 5 gundur göğüs lerim agriyordu ama bugün agrisi azaldi sadece yanlari hafif dokununca agriyornormalde adet olmam gereken gune 4 gun var daha onceki kötü tecrublerimden dolayi stresten olabilirmi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum igne işe yaramiuormu diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?