Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol canım cevabın için.Ben 5 ay önce miyom ameliyatı oldum o yüzden de olabilir benim durumum ekimde kontrolüm var bu konuyu da sorucam zaten.doktorum gebelik önerince herşeyi araştırır oldum.Böyle bir konu görünce acaba mı dedim??

Cook tesekkur ederim canim. Allah oglusuna da sana da uzun omurler versin. Ben de o gunleri gorebilecek miyim acaba. Rahat olmaya calisiyorum ama olmuyor. Insallah her sey iyi olur. Pazartesi randevun var, bakalim hayirlisi:)

hiç sıkma canını rahat ol :)
sen kendini ferah tut gerisi gelecek.aklına bi soru takılırsa ben burdayım :)

hamile olma ihtimalin bence var hem erken baktırmısın hemde hergün ikiye katlasa hatrı sayılır bi değere ulaşır. bende bu ay adetime 4 gün kala baktırdım ama 2.0 çıktı doktorum yüksek ihtimalle yok dedi ve bu sabah tam günümde adet oldum(zaten bekliodumda ama senin için ii bi değer umudunu kaybetme

ne demek canım yardımcı olabildiysem ne ala :) kontrolünde muhakkak sor canım bende merak ettim. belki bi işarettir oda. araştırman güzel bişey ama bazı şeyler malesef yaşanmadan öğrenilmiyor allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Amin canım inşallah sende bi çırpıda doğurursun sağlıklı bebişini :))

benim bütün tahlillerimi kadın doğum doktorum yaptı sonuçlarına göre iğnemide kendi verdi ama burda bazı arkadaşlar hematolojıyede gittiler gördüklerinde yardımcı olacaklardır sana

merhaba arkadaşlar ben su içmek istiyorum fakat içince mide bulantısı yapıyor bunu yaşayan aranızda var mı ve ne gibi bir çözüm buldunuz?

su önemli doktorun ne diyor cok fazla bulanıyosa mıde bulantısı hapı sorabilirsin doktoruna

sanırım prolaktın hormonu için doztınex kullanıyosun bende kullandım ama benim dr dostınex kullanırken korunmamı soylemişti

benim bi belirtım yoktu sadece kan alınırken kanım çok koyu olrdu bunuda hiç sormadım doktora pıhtılaşmadan mı bilmiyorum

Arkadaslar hormon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyat ne kadar

ben 3-4 sene önce 100 kusure yaptırmıştım ama sımdı hepsini yapıyomu bilmıyorumda tsh falan sağlık ocağı yapıyo bılgın olsun

banada oksapar yazmışlardı ama eczanede olmadığı için clexane verdiler bende onu kullanıyorum.cleaxane.

Kizlar 2 düşük yaptim önceden ve erken igneye baslamak icin test yaptirdim kanda pozitik cikti yaklasik 3.5 haftalik hamileyim sanirim bu benim tahminim doktora yarin gidicem 5 gundur göğüs lerim agriyordu ama bugün agrisi azaldi sadece yanlari hafif dokununca agriyornormalde adet olmam gereken gune 4 gun var daha onceki kötü tecrublerimden dolayi stresten olabilirmi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum igne işe yaramiuormu diye korkuyorum

canım bende daha önce bır ay kullandım dostınexi o zaman korunmustum ama şimdi gebelik olursa keseriz ilacı korunmayabilirsin dedi bende korunmak istemedim acıkcası çünkü bi çok dr o şekılde kullandırıo ilacı kullanmayınca yukselio bu seferde gebelik olmuo çünkü, gebelik kategorısı b grubu bi ilaç gebelikte bu grupta bi çok ilacı ihtiyaç durumunda kullanıolar artık allah ne zaman nasıl planladıysa bize sadece dua edip beklemek düşüo

strestendir canım kötü düşünme yarın bi daha kan baktır degerin kaçtı kaça yükseldi bi kontrl edersin

canım bişey sorucam yaşamışsın madem banada yardım et.. ben ilk bebegimde boş gebelik yaşadım.. şimdi ikinci için ugraşıyoruz bi haftaya kalmaz varmı yokmu anlıcam.. ama doktor bu testi önemsemedi ilk düşükte yapılmaz dedi.. ama ikinciyide düşürdükten sonra ne işe yarar ki ben çok korkuyorum sence yaptırayımmı şimdi? yada yaptırdım diyelim ne zaman başlanmalı tedaviye benim için geçmi artık.. bugün sat a göre 3+1 gebe olmam lazım.. eger varsa..

canım üniversite hastanesine gidip tıbbi genetik bölümünden yaptırmıştım ben ama benim kalbi durmuştu ilkinde sende oradan yada özel bir labaratuarda ücretb karşılığı yaptırabilirsin.iğne için geç değil senin için erken bile ama sende pıhtılaşma yoksa boşuna kullanmış olursun bence önce tetsler yapılmalı

çok sagol canım.. ben özelde çalışıyorum üniversitede yaptırmam oldukça zor.. dışardada bayagı bi ücreti var sanırım.. aslında o sorun degil yaptırırım illaki ama doktorlar önemsemedi sadece bi ihtimal olarak söylediler.. bakalım fırsat bulursam giderim..

Canım hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

canım yaptırmanı öneririm benımde tek kayıp var hep gerek yok dedıler ıstedgımde medıcana belıkdüzü ismail özdemır ıkıncı kayıbı beklemek anlamsız psıkoljık acıdanda bakmak lazm bu duruma dedı ve yapalım dedı ben ıstemeden 170 muayene ve 380 dı sanrım 4 deger bakıldı ve pıhtılasma sorunum cıktı sımdı dua edıyorm kendısıne gıttiğime ve testı yaptrdıgıma sagolsun kendı dr mada gosterdım sonucu o hala çok fazla önemli bulmasada ben durumumu bılıyorm en azından, olası bır gebelıktede tekrardan ismail beye gıtmeyı dusunuorum

Arkadaslar mrb,bnmde pihtilasma problemim var ve 3 kaybim var simdi tekrar hamile kalmak icin tedavi oluyorum,kayip yasayip bebegine kavusan arkadaslar nolur umut olun bize,ben hep kan sulandirici olarak innohep kullandim,ama hemotoloji claxane 0.6 kullanmami onerdi ins faydasini görürüm

bence kesinlikle baktır.ben ilk düşükten sona bakılmadığı için çok pişmanım ikinci bebeğimide düşürmezdim. bak şimdi kaç aydır uğraşıyoruz olmuyor ve bebek tedavisi için doktora gittim dün klomene başladım.bir sürü emek veriyorum ve üzüntü yaşıyorum. ilk düşükten sonra öğrenseydim şu an doğurmuştum

canım çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim hamile olmana inşallah sağlıkla alırsınız bebeğini kucağına darısı bizim başımıza:))bir önceki msjı yanlış alıntı yapmışım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…