Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bebe aspirini ben son düşüğümden beri kullanıyorum her gün bir tane.hâlâ daha da devam ediyorum.6+4 de duydum kalp atışlarını.görüldüyse atıyodur canım duyman gerekmez.ilerde sana da duyurur doktorun.

canım yarın için aldım randevuyu.. son bişey sorayım.. diyelimki bu rahatsızlık var gebeligin hangi döneminde başlaman gerekiyor ilaca??geç kalmak istemiyorum yani ilk haftalarda olması gerekiyomu?
anım bana doktorum hamile kalmadan 3 ay öfolidoce a bir ay önce de 100 lük kor aspirin başla dedi. hamile kaldığını öğrenir öğrenmez gel hemen iğneye başlayalım dedi. ama senin doktorun ne der bilemiyorum .bu durum doktora göre ve senin durumuna göre değişir o yüzden nedesem yanlış olur.ama şöyle bi fikir veriyim doktoruna sor şimdilik zararı olmazsa tedbir amaçlı aspirin kullanıyımmı de en azından testin sonucunu öğrenene kadar riske atmamış olursun

rahat rahat konuşanlar yaşamadıkları için anlayamazlar canım.güçlü ol duyma dinleme ve bu konuda konuşana aynen sana yaptıkları gibi dann diye cavabını ver yani kötü niyetli olanlara ben öyle yapıyorum içimde kalıp üzülceğime söyleyip rahatlıyorum onları utandırıyorum.sadece dua et rabbim büyük hazinesi bol bizleri boş çevirmez sabret.bak sen benden daha şanslısın sen hamile kalabiliosun bak ben bu ay tedaviye başladım.1 yıl öncede bebek tedavisi oluyodum .başladığım yere bi yıl sonra geri döndüm hemde iki kayıpla.kendiliğimden hamile kalmak benim için mucizeyken iki kez oldu ve kaybettim.hamile kaldığım dönemde tüp bebeğe iki aşılamam kalmıştı düşün o noktada rabbim verdi ama var bi bildiği geri aldı.sen istediğini yap en iyi doktora git en iyi tüp bebeği yaptır rabbim istemeden olmaz.inşallah hepimizin duaları kabul olur sıkma canını moralini yüksek tut zor bi yoldayız hepimiz güçlü olmak zorundayız

hmm tamam sagol canım verdim testi 15 gün sonra alıcam sonucu.. inşallah bişey yokturda gerek kalmaz ilaca igneye..

başımızı şişirmek ne demek bize böyle anlatanlar umut oluo canım anlattıgın için tesekkürler hepimiz mutlu sona ulasırız ınsallah:)

Tabi ulasacaksiniz mutlu sona cunku hepiniz cok istiyosunuz yumuk elli bebisler :) RABBIMIN izniyle olacak o cok isteyen israrla isteyen caresiz kullarini geri cevirmez emin olun

Saol canim isallah hepimizin yavrulari hayirli olur umutlariniz hic solmasin arkadasim

Sen kimmisin sen surekli dusuk yapan deil herseye ragmen o acilara katlanip hala bikmadan usanmadan yavrunu kucagina almaya calisan bi anne adayisin her dusukten sonra kahrolan yere dusen ama sonra bi yavru saibi olmak icin aslanlar gibi ayaga kalkan cesur birisin hic uzulme inan aynilarini daha beterini yasadim daha dun evlenip ustume cocuk doguranlarin sorulari kaynanamin yoksa sana buyumu yaptilar demesi bana buyuyu kim yapacak sen yapan :) esimin garibin icten ice alasada yanimda gulmesi ha bu arara hic kimsem yoktu kocamdan baska ailem baska sehirde esimin ailesiylede pek aramiz yok esim ise gidince kala kalirdim tek basima dedim rabbim bana bi evlattan ote yanima bi nefes bi arkadas ver yarabim kizlar hic emerak etmeyin tez zamanda sizi hic birakmayan bi arkadas gelecek yaniniza nolur inanin siz bole yazdikca sanki ben yasiyorum bu sıkıntilari olacak isallah dilekleriniz gerceklesecek

Canim tesekur ederim isallah sende sagsalim yavrunu kucaklarsin hic korkma yat dinlen ev koksun kirden:)sen bebegine odaklan bol bol yesillik ye ozellile marul. Komedi filmleri izle ben kemal sunali cok severim surekli onun filmlerini izler motive olurdum kendini eglendir :) tamam

bugün canım çok sıkkın meleğimi kaybedişimin senesi bugun belkı sabah mutlu bi haberle içimdeki acı azalır dedim ama 9-10 eylulde beklıyorum adeti test yaptım negatıf cıktı

bugün canım çok sıkkın meleğimi kaybedişimin senesi bugun belkı sabah mutlu bi haberle içimdeki acı azalır dedim ama 9-10 eylulde beklıyorum adeti test yaptım negatıf cıktı

canım erken bakmışsın bende sen gibi bakıp negatifi görmüştüm adet günüm tekrar bakmıştım ozaman çıkmıştı Rabbim tez vakit bebeişini göndersin inşallahh

canım erken bakmışsın bende sen gibi bakıp negatifi görmüştüm adet günüm tekrar bakmıştım ozaman çıkmıştı Rabbim tez vakit bebeişini göndersin inşallahh

erken baktım biliorum canım ama işte bir umut belki olur mutlu olurum dedim bırde hem dostınexi bırakmak için hemde iğne için ne kadar erken o kadar iyi diye baktım yoksa bi sorun olmasa adet gecene kadar bakmaya hiç niyetim yok artık,benimde inşallah seninki gibi sonradan gorunur

adetım 6 agustostu bugun doktora gıttım kan alındı ve degerım 731,9 ıyımı kızlar bu ayın 2 sınde olmam gerekıyordu renglımı mol gebelık gecırdım bır oncekı gebelıgımı sızce nasıl 2 gun sonra tekrar baktıracam kandA GEBELIKE VE CLEANKS 4 VURULDUM KOLDAN KARINDAN MI VURULMALIYDIM SIZCE ACIL
CEVAP VERIN

degerın bence çok iyi canım ama tabi önemli olan artıstaki takibi mol gebelikte 2 den çok fazla katlanarak artıo diye bılıyorum ama yınede cok fazla bılgım yok clexanıda koldanda vuruo burda arkadaslar gordugum kadarıyla dr una danıs ıstersen ama benim bıldıgım koldan karından bacaktanda yapılabılıyor bu ıgneler

evet oyle molde artış fazla oluyor delı olucam bakalım 2 gun sonraya hayırlısı ılk olarak koldan yaptı hemsıre hanım ama bılemıyorum karından mı yaptırsaydım dıye dusundum yarın gıdecem sorucam

Faktor 5 heterızıgot mtfr 677 heterızotum benım durumumda olan kımler var yenılerden arkadaşlar

Canım hamilemisin? Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Buarada ben mthfr1298 heterozigotum. Allahım gönlünüze göre versin

Canım hamilemisin? Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Buarada ben mthfr1298 heterozigotum. Allahım gönlünüze göre versin

inşallah umudum bılıyorum hamıle oldugumuda mol gebelık gecırdım ya ondan da korkuyorum oyle bısey olmasın dıye degerım nasıl dıye sorayım dedım sızlere

zaten hiç bir iş yapmıyorum. herşeyi eşim yapıyor. yemek bile yapmıyorum. gelişmelerden haberdar edicem seni. güzel cümlelerin için teşekkür ederim.

doktorum 10. haftada randevu verdi . bekliyorum şu an. umarım duyarım . bilgilerin için teşekkür ederim. duyar duymaz haber vericem :)

731 bence çok iyi bi değer canım iki gün sonda ikiye katlarsa 10 numara olur valla inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın hayırlı olsun. bu araa iğne hkkınd bi bilgim yok daha iğne kullanmak ban nasip olmadı inşallah hmile kalırsam olucak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…