Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

2defa dusukten sinra 26 haftalik gebeyim 3 faktorumde pihti var bizim gibu hastalarin erken digum riski varmis bilgisi olanlar bide bebegim normalden 2 hafta onde gidiyir bole olanlar varmi yardim lutfen

idrar testimi yaptın canım eğer idrarsa daha erken kanda baktırsan belli olur inşallah hamilesindir:)

idrar testi canım kan vermedım, bu ay prolaktın yuksektıya cok umudum yok yumurta gelişmio yuksekken öncekınde öyle olmustu ovulasyona cok yakın basladım ilaca gec kaldım yanı ama yinede allahın bileceği iş bekleyip görücez

2defa dusukten sinra 26 haftalik gebeyim 3 faktorumde pihti var bizim gibu hastalarin erken digum riski varmis bilgisi olanlar bide bebegim normalden 2 hafta onde gidiyir bole olanlar varmi yardim lutfen

merhaba öncelikle allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım. erken doğum riski illa bizim gibilerde olacak diye bişey yok. her gebelikte olabilir. kişiden kişiye değişebilir. doktorun muayenede bişey demediyse kasılma falan görmediyse sorun yoktur. benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyor önde gidenlerde sorun olduğunu düşünmüyorum. gelişimi güzel demekki :)

Kizlar asiri derecede bulantim ve kusmam var
Listede duzenleme ve guncelleme isteyen arkadaslar
Lutfen ozele msj atin daha oncede yazdim
Bir tane ozele msj geldi gecmisr cok bakamiyorum
Acildi serumdu derken az kaldi gececek insallah

Sagolasin cok tesekur ederim alah evlatlarimiza kavustursun ins
Dr kontorolde erken dogum riski olabilir senin rahatsizliginda dedi ama detayli ultrason falan bakmadan soyledi acaba dedim herkezde mi varrr.

Bide sizin kac haftalik kac gram onu soyleyebilirmisiniz merak ediyorum cok etrafimda hic hamile yok hic kiyas yapamiyorum

Bide sizin kac haftalik kac gram onu soyleyebilirmisiniz merak ediyorum cok etrafimda hic hamile yok hic kiyas yapamiyorum

tekrar selam aylinduru, erken doğum riski aslında bir çok gebede olabiliyor. Kan pıhtılılar özellikle öylemi bilemiyorum. Benim doktorum sen normal bir hamilesin sadece iğne oluyorsun okadar dedi. belki pıhtıların hangi faktörlerden olduğu taşıyıcı yada kalıtımsal olup olamdığı ilede alakalıdır. benim çevremde çok benim gibi olup 39. haftada doğum yapan var. ama kan pıhtılaşma sorunu olmayıp erken doğum riski olan arkadaşımda oldu. bence gebeliğe göre değişiyor.
ben en son kontrole 23 ağustosta gitmiştim o zaman ben 21+3tüm bebişim 22+2 idi. 515 grmadı. şimdi bu salı şeker yüklemesi için gidicem o zaman ne çıkar bilemiyorum.

Cok sagol en azindan bilgi edindim biraz rahatladim benim 25 haftsmda bebisim 1130 gramdi dr tombul dedi gercektende baktim hep netten 2 hafta onde kiloda oluyo ama sizinkide buuuk ihtimal 25 haftada o kiloda olur cunku cok bi fark yokmus icim rahatladi coook sagol

evet canım dediğin gibi olabilir. önde gitmesinde sorun yok diye biliyorum sadece bebiş iyi besleniyor ki önde gidiyor diye düşünüyorum. doktorlarda bişey demiyor anormal falan gibi.. zaten geriden gelmesi sorun önde gitmesi değil bence. büyüsünde sağlıkla tombiş mombiş hiç sorun değil sizin mutasyonlar neydi?

Benim protrombing20210a dafibrinojen455g-a da. Bide mthfra1298cde yani dr demesi 3 faktorunde birden pihti var diyo bu yuzfen en yuksek yani 0,6 lik ignebirde coraspin 100 mg birde b12 vitamini.ile folbiolsyz senin gebelik devam etmez dedi zaten drmunda kizinda bu rahatsizlik varmis sansima bu yuzden cok bilgili sukurler olsun

evet şanslıymışsın :) bende mtfhr heterozigot var. 0,4lük iğne, vitamin, demir hapı, b12 kullanıyorum. baştan aspirinde içtim doktor bıraktırdı kanama yapabilir diye. doktorun bu 2 hafta önde gitmesine bi yorum yaptı mı?

Yani aaa cok iyi onde gidiyo demiyor aksine cocugun onde olmasi sekerle alakali olabilir diyi korkutuyo seker gebelikte olusursa bebegin kilosu artiyomys ondan suphelendi ama seker cikmadi sukur genede heray bakiyor seker yani bilemedim iyi demiyir tombul olmasina ondanda merak ettim iste

Benim bebegimde ultrasonda 2 hafta onde onde gidiyodu erken dogum olmadi canim 37 de dogum yaptim ama acilma falan degildi sebebi suyum bitmek uzereydi rahat ol benim dr hic onde gitmesini problem olarak gormedi baxen cok aliyolar kiloyu bazen az saglikla kucagina alman dilegiyle

Ya cok sevindim ne guzel alah bizide zamaninda kavustursun duru hanimla bencede ultrason biraz fazla tartabiliyodur birebir ayni oldugunu sanmiyorum

merhaba arkadaşlar ben tedavi ile hamile kaldım bana doktorum firaxiparine verdi kalp atışını duyunca karnınızdada sıvı birikmesi yoksa kesin dedi ama bana hiçbirşeklide genetik testi falan yapılmadı ben şimdi kesip kesmemekte karasızım korkuyorum sadece PTT VE INR gibi testler yapıldı INR :0,98 çıktı firaxiparine iğneye rağmen sizce düşükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…