Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Vala ben igneyi dogumdan 3 gun once kesicem bence kesmeyin ve bu konuda uzman olan bo dr gorusun yada genetik testlerinizi yaptip sonuclariniz normalse kesin bence hemen kesmeyin dr hemen kes diyolar ama guven olmaz emin olmadan

ben b 12 follıbol ve aspırın clenaks 0.4 verdı demır vermedı bana ben de heterızıgotum mtfr 677 faktor 5 heterızıgot yeterlı gelırmı acaba gebelık oncesı hıc aspırın kulllanmadım adetım 2 gunu başladım ıgneye benm gıbı olan varmı sonradan başlayan ılaca

canım sen zamanında başlamışsın sorun yoktur eminim. şimdi kaç haftalıksın?

Yaa ozluyosundur izmiri kesin benimde esim.karadenizli evet nasipse kizim olucak seninde kiz oylemi bicirik olcaklar

özlemezmiyim çok özlüyorum. eşimde izmirli bide duble özlüyoruz :) kızlar çok tatlı ya allah kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah sana bişey sorucam canım iğne dozunda doktor bi değişkliğe gittimi gidecekmi? kiloya göre veriliyor deniyor iğne dozu kilo aldıkça dozu değişebilir diyolar ama

canım sen zamanında başlamışsın sorun yoktur eminim. şimdi kaç haftalıksın?

gecen ay 6 sıydı reglım bu ay da 2 sınde olucaktım deger hesaplamasını bılen varmı kızlar beta hcg degeri ılkı 731,9 2 cısı 1588 normalmı bu degerler nasıl hesaplanıyor mol gebelık gecırdım ya korkuyorum doktor 3 cuyude ıstedı ıyı gozun aydın dedı ama anlam veremedım nıye 3 cuyu ıstedı beta hcg yı

Evet ya bende memurum ilk kirklareline atandim izmir diye diye oldum sukur geldim amin ins bebislerimize kavusalim bana dr demesi faktorune gore igne dozu belirleniyormys mesala benim 3 faktorumde old icin en yuksek 0,6 lik vuruluyorum aradada aptt degerime bakiuoz kandan coraspin ve bu igneyle anca normal cikiyo yane bundan asagi olmazmis bana zaten 2 gebeligimde 0,4 vuruluyodum yeterli gelmedi

Benim bildgim cifte katlamasi normal oluyo srninde ole gizukuyo dr emin olmak icin 3 istemis bence icini ferah tut

senı hangı faktorlede var sorun hamılemısın kac hamılelık yasadın

İlk gebeligimde bebegim 8 haftslikken kontrilde oluydu kurtaj oldum 2 gebeligimdede dusuk oldu bu 3 gebeligim ilk bebeyi kaybettigimizde tahlilleri yapyirdi dr ve 3 faktorumde hetorozigot mutssyon saptandi hamile kalmadan once folbiol ve coraspin iciyodum hamile oldugumu yani adetimn olmasi gerektigi gun olmadigimda hemen fraxciparin 0.6 b12 basladim yani benim pihtim col huzli cunku 2 gebelogimde daha adetim gecikeli 3 gun olmustuki pihti atti dusuk oldu yani ama simdi sukur alahima iyiym senin kac tane kaybin var

senı hangı faktorlede var sorun hamılemısın kac hamılelık yasadın

Simdi ise 26 +2 deyim alahin izniyle ama cok sorunlu gecti ilk 3 ay progestan igne ve fitil kullandim icte kanama ve plasenta asagida rahim agzundaydi sonrada erken dogum riskin var demeye basladilar sekerden korktular derken bu zamana geldik ins tamamina ereriz rabbime sukur

Merhaba arkadaşlar ben 1 dış gebelik geçirdim.Dış gebelikten sonra yapılan trambofili testimde mthfr a1298c homozigot mutasyon saptandı...dış gebeliğimden sonra 3 ay geçti şuan.tekrar hamilelik düşünüyoruz..dün öğrendim kan pıhtışalması sorunumu düşünceleriniz neler?

Merhaba hic canini sikma artik pihtisi olmayan insan kalmadi yeni cagin hastaligi bu coraspin baslican ve gebe kaldigin gibide igne baslican iste bu kadar korkulcak bi durum yok sklima

teşekkür ederim aylinduru.doktorum şuan coraspirinden bahsetmedi hamle kalınca iğne dedi.acaba kullanmak mı daha iyi olurdu hamilelikten önce.

teşekkür ederim aylinduru.doktorum şuan coraspirinden bahsetmedi hamle kalınca iğne dedi.acaba kullanmak mı daha iyi olurdu hamilelikten önce.

selam cnm ben hamilelikten önce coraspin kullanıyodum doktorum yumurtlamada kalitesizlik olur dediği için yumurtlama döneminde içmedim. hamile kalınca iğne oldum kalp atışlarını duyana kadar coraspirinde içtim sonra bıraktırdı doktorum. kanama yapabilir diye. sanada ondan vermemiştir canım.

canımcım selaaam :) bende mthfr heterozigotluk var bana 0,4lük verdi sadece şimdilik sorun çıkmıyo şükür. bi kaç yerde kiloya göre ayarladıklarını okudum ondan şaşırdım. faktöre göre demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…