merhaba arkadaşlar ben tedavi ile hamile kaldım bana doktorum firaxiparine verdi kalp atışını duyunca karnınızdada sıvı birikmesi yoksa kesin dedi ama bana hiçbirşeklide genetik testi falan yapılmadı ben şimdi kesip kesmemekte karasızım korkuyorum sadece PTT VE INR gibi testler yapıldı INR :0,98 çıktı firaxiparine iğneye rağmen sizce düşükmü
Bide siz hangi ildesiniz ben izmir
canım normalde izmirliyim :) ama şuan eşimin işi gereği zonguldaktayım. kızın mı olacak? benimkide kız :)))))))))))
evet şanslıymışsın :) bende mtfhr heterozigot var. 0,4lük iğne, vitamin, demir hapı, b12 kullanıyorum. baştan aspirinde içtim doktor bıraktırdı kanama yapabilir diye. doktorun bu 2 hafta önde gitmesine bi yorum yaptı mı?
ben b 12 follıbol ve aspırın clenaks 0.4 verdı demır vermedı bana ben de heterızıgotum mtfr 677 faktor 5 heterızıgot yeterlı gelırmı acaba gebelık oncesı hıc aspırın kulllanmadım adetım 2 gunu başladım ıgneye benm gıbı olan varmı sonradan başlayan ılaca
Yaa ozluyosundur izmiri kesin benimde esim.karadenizli evet nasipse kizim olucak seninde kiz oylemi bicirik olcaklar
canım sen zamanında başlamışsın sorun yoktur eminim. şimdi kaç haftalıksın?
özlemezmiyim çok özlüyorum. eşimde izmirli bide duble özlüyoruz :) kızlar çok tatlı ya allah kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah sana bişey sorucam canım iğne dozunda doktor bi değişkliğe gittimi gidecekmi? kiloya göre veriliyor deniyor iğne dozu kilo aldıkça dozu değişebilir diyolar ama
Benim bildgim cifte katlamasi normal oluyo srninde ole gizukuyo dr emin olmak icin 3 istemis bence icini ferah tutgecen ay 6 sıydı reglım bu ay da 2 sınde olucaktım deger hesaplamasını bılen varmı kızlar beta hcg degeri ılkı 731,9 2 cısı 1588 normalmı bu degerler nasıl hesaplanıyor mol gebelık gecırdım ya korkuyorum doktor 3 cuyude ıstedı ıyı gozun aydın dedı ama anlam veremedım nıye 3 cuyu ıstedı beta hcg yı
Benim bildgim cifte katlamasi normal oluyo srninde ole gizukuyo dr emin olmak icin 3 istemis bence icini ferah tut
senı hangı faktorlede var sorun hamılemısın kac hamılelık yasadın
senı hangı faktorlede var sorun hamılemısın kac hamılelık yasadın
Merhaba arkadaşlar ben 1 dış gebelik geçirdim.Dış gebelikten sonra yapılan trambofili testimde mthfr a1298c homozigot mutasyon saptandı...dış gebeliğimden sonra 3 ay geçti şuan.tekrar hamilelik düşünüyoruz..dün öğrendim kan pıhtışalması sorunumudüşünceleriniz neler?
evet cnm aynen ondanBenim bildgim cifte katlamasi normal oluyo srninde ole gizukuyo dr emin olmak icin 3 istemis bence icini ferah tut
teşekkür ederim aylinduru.doktorum şuan coraspirinden bahsetmedi hamle kalınca iğne dedi.acaba kullanmak mı daha iyi olurdu hamilelikten önce.
Evet ya bende memurum ilk kirklareline atandim izmir diye diye oldum sukur geldim amin ins bebislerimize kavusalim bana dr demesi faktorune gore igne dozu belirleniyormys mesala benim 3 faktorumde old icin en yuksek 0,6 lik vuruluyorum aradada aptt degerime bakiuoz kandan coraspin ve bu igneyle anca normal cikiyo yane bundan asagi olmazmis bana zaten 2 gebeligimde 0,4 vuruluyodum yeterli gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?