Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende iğneyle bebegımı kucağıma aldım su an 11 günlük. korkmayın allah nasıp etmısse herset vaktınde olacaktır
ne güzelll maşallah allah analı babalı büyütsün darısı başımıza desene :) sizin gibi örnekler oldukça mutlu oluyoruz ya. bi kaç sorum olacak :) sizin faktörler neydi? kaçlık iğne kullandınız? aspirin içtinizmi ne zaman kestiniz? son olarak doğumu sezaryanmı normalmi yaptınız?

canım benımde aynı mutasyonum var ilk öğrendıgımde bende çok üzüldüm bende sadece folbıol kullanıyorum gecmısımde bır kayıbım var gelısmedı kalp atısı olmadı gebelık olunca corasprın ve ıgne dedi iki dr a gıttım bırısı perınatlgtu gebelık oncesi corasprını oda baslamadı neden bılmıorum şimdi gebelık için ugrasıyorum ama benım prolaktın sorunum cıkıo karsıma gebelıgı önluo stresten sanrım yukselio malesef buarada cok takıp etmıorum ama haftada bı ıkı kezde benexol alıorum b12 de onemlı dıolr folık asıtın yanında dr vermesede kendımce arada takvıye yapıorm sana dr un neler verdi kullanman için

2 kayıp ama ben yenı başladım ıgneye ve b12 folllıbolla sacece 1 kutu aklıma geldıkce b12 ve folık acıd kullanıyordum hepsı 1 haptı o kadar

ilk testle ikinci testin arasında kaç gün var bilemiyorum ama en az iki günde bir değerin ikiye katlaması lazım.eğer testlerin arasında iki gün varsa bence çok güzel bi değer

bua ya bende yumurta büyütücü hap kullanıorum senin gibi. doktorum ilişki içinde gün verdi inşallah bende senin gibi bu ay hamile kalırım

Aynen ins kalirsin canim hap zaten yumurtanin olgunlasmasini saglikli olmasini.sagliuomus yani sansi daha cok.arttiriyo ve kalitesinide artiryomus o hapla 4 ay icinde kalman gerekiyo demisti kalamazsan 4 ay sonra goruuruz dedi ilk ay kalmisim rabim sanada tez zamanda nasip etsin ins

Merhaba arkadaşlar.
Tup bebk yöntemiyle hamile kaldım su an 10hafts icindeyim.

Bende Mttfr677 ve faktor v leiden heterozigot. ..

Bunun icin gunde bir aspirin ve clexane 0.4 kullanıyorum.

Fakat surekli kanamam oluyor ck korkuyorum. Kullanipta kanamasi olan var mi.

Doktorum hematologla gorusmemi doz ayarlaması yenilemesini soyledi.

Teşekkürler.

canım aspirin kanama yapabiliyomuş doktorum bana kalp atışlarını duyana kadar verdi sonrasında kesti ama bazı kişiler 7. ayına kadar iğne aspirin devam edyor bünye meselesi sanırım ben yine bazen arada aspirin alıyorum 3 günde bir falan ne olur ne olmz diye doktorunla konuş mutlaka kanama iyi bişey değil.

benim tüp bebek değil tedavilik bi durumum olmadı hiç doğal hamilelik ama bende bebe aspirini ve clexane 0.4 kullanıyorum çok şükür hiç bi problemim olmadı.

Teşekkür ederim canim.
Doktorum ilk kanama oldugunda aspirini kes dedi.kanama gecince devam rt dedi.
Ama kanama gene basladi.oda zaman bir hematologla gorus dozu tekrar ayarlansin sana fazla geliyor olabilir dedi.

benim tüp bebek değil tedavilik bi durumum olmadı hiç doğal hamilelik ama bende bebe aspirini ve clexane 0.4 kullanıyorum çok şükür hiç bi problemim olmadı.

Canim sende de benimle ayni durum mu var.
Bana doz fazla geliyor olabilirmiş s oyle dedi dr.

Diger dr da.hematologa gerek yok biz zatrn dozu sana gore ayarlamisizdir..
Aspirin ve clexane devam et dedi.
Bol progestan al bir kac haftaya gecer dedi..

Clexane gobekten yapıyordum kola gectim.
Sindi kanama durdu bir kac gun takip edecrgim basladigi an hematologa gideyim ozaman.
Cok korkuyor insan

Bana doktorlar clexane igneye dogumdan bir gun oncesine kadsr devam edeceksin dediler.
Faktor v leiden ciddi bir pihtilasma sorunu sanirim.

arkadaşlar 2 aydır düzenli coraspin kullanıyorum.
ve adet dönemlerinde olan aşırı kanamalarım azaldı üstelik çook uzun süren adet dönemimin de süresi kısladı.. çok şaşkınım böyle bi faydası olabilir mi bu ilacın?

ilk testle ikinci testin arasında kaç gün var bilemiyorum ama en az iki günde bir değerin ikiye katlaması lazım.eğer testlerin arasında iki gün varsa bence çok güzel bi değer

evet 2 gun var canım 731.9 1588 3423 2 şer ğ unle yaptırdıgım degerlerımmm nasıl kızlar degerlerım doktorda yoktu

evet 2 gun var canım 731.9 1588 3423 2 şer ğ unle yaptırdıgım degerlerımmm nasıl kızlar degerlerım doktorda yoktu

Hayırlı olsun canım. Doktoruna danış ama Bence degerlerin iyi. Gözünaydın :) inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin .

Bana doktorlar clexane igneye dogumdan bir gun oncesine kadsr devam edeceksin dediler.
Faktor v leiden ciddi bir pihtilasma sorunu sanirim.

Merhaba aysun saglikla kucagina alirsin ins,bende d faktör v leiden var ve üc dusugum var,sen ne kullaniosun bana tekrar hamile kaldigimda clexane 0.6 baslamami soledi dr um,

ben de f 5 mtfr 677 de var sorun ben de yenı amıleyım yen başladım baska ne kullanıyorsun ve kac aylık senın ebegn nerede oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…