ne güzelll maşallah allah analı babalı büyütsün darısı başımıza desene :) sizin gibi örnekler oldukça mutlu oluyoruz ya. bi kaç sorum olacak :) sizin faktörler neydi? kaçlık iğne kullandınız? aspirin içtinizmi ne zaman kestiniz? son olarak doğumu sezaryanmı normalmi yaptınız?bende iğneyle bebegımı kucağıma aldım su an 11 günlük. korkmayın allah nasıp etmısse herset vaktınde olacaktır
Merhaba arkadaşlar ben 1 dış gebelik geçirdim.Dış gebelikten sonra yapılan trambofili testimde mthfr a1298c homozigot mutasyon saptandı...dış gebeliğimden sonra 3 ay geçti şuan.tekrar hamilelik düşünüyoruz..dün öğrendim kan pıhtışalması sorunumudüşünceleriniz neler?
İlk gebeligimde bebegim 8 haftslikken kontrilde oluydu kurtaj oldum 2 gebeligimdede dusuk oldu bu 3 gebeligim ilk bebeyi kaybettigimizde tahlilleri yapyirdi dr ve 3 faktorumde hetorozigot mutssyon saptandi hamile kalmadan once folbiol ve coraspin iciyodum hamile oldugumu yani adetimn olmasi gerektigi gun olmadigimda hemen fraxciparin 0.6 b12 basladim yani benim pihtim col huzli cunku 2 gebelogimde daha adetim gecikeli 3 gun olmustuki pihti atti dusuk oldu yani ama simdi sukur alahima iyiym senin kac tane kaybin var
teşekkür ederim aylinduru.doktorum şuan coraspirinden bahsetmedi hamle kalınca iğne dedi.acaba kullanmak mı daha iyi olurdu hamilelikten önce.
bende iğneyle bebegımı kucağıma aldım su an 11 günlük. korkmayın allah nasıp etmısse herset vaktınde olacaktır
teşekkür ederim aylinduru.doktorum şuan coraspirinden bahsetmedi hamle kalınca iğne dedi.acaba kullanmak mı daha iyi olurdu hamilelikten önce.
ilk testle ikinci testin arasında kaç gün var bilemiyorum ama en az iki günde bir değerin ikiye katlaması lazım.eğer testlerin arasında iki gün varsa bence çok güzel bi değergecen ay 6 sıydı reglım bu ay da 2 sınde olucaktım deger hesaplamasını bılen varmı kızlar beta hcg degeri ılkı 731,9 2 cısı 1588 normalmı bu degerler nasıl hesaplanıyor mol gebelık gecırdım ya korkuyorum doktor 3 cuyude ıstedı ıyı gozun aydın dedı ama anlam veremedım nıye 3 cuyu ıstedı beta hcg yı
bua ya bende yumurta büyütücü hap kullanıorum senin gibi. doktorum ilişki içinde gün verdi inşallah bende senin gibi bu ay hamile kalırımTabi bu arada drm yumurtlamayi arytiran bi hapta vermisti o hapi ictigim ay hamile kaldim gunleri falan soylemisti o ay kaldim
bua ya bende yumurta büyütücü hap kullanıorum senin gibi. doktorum ilişki içinde gün verdi inşallah bende senin gibi bu ay hamile kalırım
Merhaba arkadaşlar.
Tup bebk yöntemiyle hamile kaldım su an 10hafts icindeyim.
Bende Mttfr677 ve faktor v leiden heterozigot. ..
Bunun icin gunde bir aspirin ve clexane 0.4 kullanıyorum.
Fakat surekli kanamam oluyor ck korkuyorum. Kullanipta kanamasi olan var mi.
Doktorum hematologla gorusmemi doz ayarlaması yenilemesini soyledi.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim canim.canım aspirin kanama yapabiliyomuş doktorum bana kalp atışlarını duyana kadar verdi sonrasında kesti ama bazı kişiler 7. ayına kadar iğne aspirin devam edyor bünye meselesi sanırım ben yine bazen arada aspirin alıyorum 3 günde bir falan ne olur ne olmz diye doktorunla konuş mutlaka kanama iyi bişey değil.
benim tüp bebek değil tedavilik bi durumum olmadı hiç doğal hamilelik ama bende bebe aspirini ve clexane 0.4 kullanıyorum çok şükür hiç bi problemim olmadı.
ilk testle ikinci testin arasında kaç gün var bilemiyorum ama en az iki günde bir değerin ikiye katlaması lazım.eğer testlerin arasında iki gün varsa bence çok güzel bi değer
evet 2 gun var canım 731.9 1588 3423 2 şer ğ unle yaptırdıgım degerlerımmm nasıl kızlar degerlerım doktorda yoktu
Bana doktorlar clexane igneye dogumdan bir gun oncesine kadsr devam edeceksin dediler.
Faktor v leiden ciddi bir pihtilasma sorunu sanirim.
Merhaba arkadaşlar.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?