kızlar bu iğneleri göbekten tek başınızamı yapıyorsunuz :44:
evet cnm.
karindan ve bacaktan kendim yapiyorum.
koldan ise birinin etimi tutmailsi gerekiyor.
en cok bacak aciyor. en az da gobek.
gobek deliginin 4 parmak sagina ya da soluna yapabilirsin igneyi.
sağol cutem, yavaş yavaş araştırayım bende artık bu iğneleri ,hamile kalırsam çift çizgiyi görür görmez mi gideyim yoksa kanda değerim arttıktan sonra mı gideyim :44:
cnm. igneyi bence aksam yap hep. benim gibi sabah yaparsan ilerleyen aylarda karindan zor oluyr. aksama kaydirmak zorunda kalirsin. onun icin her aksam ayni saatte yap. yani evde biri olsun.
eger doktorun gebeligi ogrenince baslayacaksin dediyse, nasil olsa senin yumurtlama gununu bilecegiz. ona gore dpo9 da test yaparsin. cikmazsa dpo10 da da yaparsin. pozitifi gorunce de baslarsin igneye. deger artisini bekleme guzelim.
tamam canım aynen dediğin gibi yaparım o zaman sağol buradada peşindeyim artık engin bilgilerinden yararlancağım , iyi ki varsın
ne demek cnm.
sagolsun buradaki kizlar da cok yardim etti bana. onlar da yazar sana bildiklerini.
sen bana ulasamazsan ozelden de mesaj atabilirsin cnm.
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi 8 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum sonra araştırmaya başladım ve kanımda pıhtılaşma çıktı sende mutlaka araştır
Kızlar bende de mthfr c677 ve 1298 heterozigot ayrıca faktör xııı heterozigot.. Doğum yapalı 13 ay oldu.. 7 aylık olana kadar kızımı emzirdim emzirmeyi bırakına sadece 2 ay adet gördüm en son Ekim 20 de adet adet oldum o zamandan beri olmadım adet.. Gittim bütün hormon testlerimi yaptırdım hamilelik baktırdım ultrasona girdim hiç bir sorun yok herşey normal ama bana hem sinir hem sıkıntı hem de şişlik yaptı bugün doktor bana TARLUTAL isimli bir ilaç verdi 5 gün sabah akşam yutacakmışım..ama asla hareketsiz kalmaman gerek dedi.. Ee peki ben şimdi napıcam?? Yutsam mı yutmasam mı korkuyorum.. Benim gibi olup bu tip ilaç kullanarak adet olan var mı?? Bişey oldu mu lütfen acill cevap verin kızlar lütfen
canım geçmiş olsun, benim ilk düşükten sonra araştırıldı. Sadece kan veriyorsun, sonra sonucu bekliyorsun. Hemogramda herhangi bir problem olması gerekmiyor, benim de hemogramım çok normal çıkardı, onula bir ilgisi yok bu pıhtılaşmanın. İnşallah Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar, hiç birimize...ilk bebekten sonra mı araştırıldı canom senin?keşke benim de araştırılsaydı belki 2.yi kaybetmezdim. bu pıhtılaşma falan nasıl bir test sonucu belli oluyor ki?benim normal rutin kan tahlillerimde her şey normal çıkar hep??( hemogramda yani) pazartesiş gnü kontrolüm var bebek araştırıldı sonuçlarını öğrenicez..inşallah halledilebilecek bir sorundur bizdeki de.çok korkuyorumAllahım 3.yü kucağıma almayı nasip eder imnşallah
canım geçmiş olsun, benim ilk düşükten sonra araştırıldı. Sadece kan veriyorsun, sonra sonucu bekliyorsun. Hemogramda herhangi bir problem olması gerekmiyor, benim de hemogramım çok normal çıkardı, onula bir ilgisi yok bu pıhtılaşmanın. İnşallah Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar, hiç birimize...[/QU
2. gebeliğimde coraspin de kullanmıştım aslın da önlem olsun diye ama tek başına yeterli gelmiyor heralde,tabi eğer bende de böyle bir problem varsa..ama neden olabilir neden olabilir diye düşünmekten kafamı yicem(( .her şey o kadar mükemmel başlıyor kalp atımları çok iyi gelişmesi çok iyi oluyor sonra neden kalbi duruyor diye hep düşünüyorum en kısa zamanda bütün testleri yaptırıp ne olduğunu görmek istiyorum çok saol arkadşm yrd olduğun için
rica ederim canım, inşallah herşey yolunda gider2. gebeliğimde coraspin de kullanmıştım aslın da önlem olsun diye ama tek başına yeterli gelmiyor heralde,tabi eğer bende de böyle bir problem varsa..ama neden olabilir neden olabilir diye düşünmekten kafamı yicem(( .her şey o kadar mükemmel başlıyor kalp atımları çok iyi gelişmesi çok iyi oluyor sonra neden kalbi duruyor diye hep düşünüyorum en kısa zamanda bütün testleri yaptırıp ne olduğunu görmek istiyorum çok saol arkadşm yrd olduğun için
ben de aynen oyle yavas yabas kaydirmagi palnliyrm cnm. yarim saat yarim saat kaydirayim derken her aksam ayni saate denk getiririm diyrm.
ben aspirini de igneyide sabah kullaniyrm. aspirini yine sabah almaya devam ederim. genelde birini sabah birini aksam kullaniyr arkadaslar.
hastanenin genetik inceleme bolumu yapiyr testleri. oraya gidn direk. onlar size yol gosterir.
Allah sabır versin. İnşallah Allah tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder.
Pıhtılaşma testleri hastanelerin genetik bölümlerinde yapılıyor. Ancak, her hastanede bu bölüm bulunmuyor. Ben İstanbul Zeynep Kamilde yaptırmıştım. Yaklaşık 5-6 haftada sonuçlandı.
ilk bebekten sonra mı araştırıldı canom senin?keşke benim de araştırılsaydı belki 2.yi kaybetmezdim. bu pıhtılaşma falan nasıl bir test sonucu belli oluyor ki?benim normal rutin kan tahlillerimde her şey normal çıkar hep??( hemogramda yani) pazartesiş gnü kontrolüm var bebek araştırıldı sonuçlarını öğrenicez..inşallah halledilebilecek bir sorundur bizdeki de.çok korkuyorumAllahım 3.yü kucağıma almayı nasip eder imnşallah
canım doktorlar ilk düşüğü önemseseler böyle olmaz dı tabi ama ne yapalım Allahın takdiri üzülme demesi kolay ama bende hiç kendimde değilim aklımda hep bu var elim ayağım tutmuyor inş tahlillerin temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?