Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ben de 2. bebeğimi ptesi günü kürtajla aldırmak zorunda kaldım yine.ikinciye kalbi duruyor her şey çok güzel başlıyor kalp atımlarını dinliyoruz falan ama ilki 10. haftada 2.si 8. haftada kalpleri durdu.hiç kanamam olmyor şikayetim olmuyor...bebek patolojiye gitti bakalım ne çıkacak..eşimle ben de bir sürü genetik testten geçecekmişiz...çok sıkıntılıyım ne çıkar diye...benm gibi kanaması olmayıp tekrarlayan kalpdurması yaşayan var mı? ne yapayım nerelere gideyim?...çok kötüyüm psikolojik olarak çkmüş durumdayım çok zor bi şey Allahım kimsye yaşatmasın ikinci kez umutlarım yıkıldı gitti...

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi 8 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum sonra araştırmaya başladım ve kanımda pıhtılaşma çıktı sende mutlaka araştır

kızlar bu iğneleri göbekten tek başınızamı yapıyorsunuz :44:

evet cnm.
karindan ve bacaktan kendim yapiyorum.
koldan ise birinin etimi tutmailsi gerekiyor.

en cok bacak aciyor. en az da gobek.
gobek deliginin 4 parmak sagina ya da soluna yapabilirsin igneyi.

evet cnm.
karindan ve bacaktan kendim yapiyorum.
koldan ise birinin etimi tutmailsi gerekiyor.

en cok bacak aciyor. en az da gobek.
gobek deliginin 4 parmak sagina ya da soluna yapabilirsin igneyi.

sağol cutem, yavaş yavaş araştırayım bende artık bu iğneleri ,hamile kalırsam çift çizgiyi görür görmez mi gideyim yoksa kanda değerim arttıktan sonra mı gideyim :44:

sağol cutem, yavaş yavaş araştırayım bende artık bu iğneleri ,hamile kalırsam çift çizgiyi görür görmez mi gideyim yoksa kanda değerim arttıktan sonra mı gideyim :44:

cnm. igneyi bence aksam yap hep. benim gibi sabah yaparsan ilerleyen aylarda karindan zor oluyr. aksama kaydirmak zorunda kalirsin. onun icin her aksam ayni saatte yap. yani evde biri olsun.

eger doktorun gebeligi ogrenince baslayacaksin dediyse, nasil olsa senin yumurtlama gununu bilecegiz. ona gore dpo9 da test yaparsin. cikmazsa dpo10 da da yaparsin. pozitifi gorunce de baslarsin igneye. deger artisini bekleme guzelim.

tamam canım aynen dediğin gibi yaparım o zaman sağol buradada peşindeyim artık engin bilgilerinden yararlancağım , iyi ki varsın

tamam canım aynen dediğin gibi yaparım o zaman sağol buradada peşindeyim artık engin bilgilerinden yararlancağım , iyi ki varsın

ne demek cnm.
sagolsun buradaki kizlar da cok yardim etti bana. onlar da yazar sana bildiklerini.
sen bana ulasamazsan ozelden de mesaj atabilirsin cnm.

Kızlar bende de mthfr c677 ve 1298 heterozigot ayrıca faktör xııı heterozigot.. Doğum yapalı 13 ay oldu.. 7 aylık olana kadar kızımı emzirdim emzirmeyi bırakına sadece 2 ay adet gördüm en son Ekim 20 de adet adet oldum o zamandan beri olmadım adet.. Gittim bütün hormon testlerimi yaptırdım hamilelik baktırdım ultrasona girdim hiç bir sorun yok herşey normal ama bana hem sinir hem sıkıntı hem de şişlik yaptı bugün doktor bana TARLUTAL isimli bir ilaç verdi 5 gün sabah akşam yutacakmışım..ama asla hareketsiz kalmaman gerek dedi.. Ee peki ben şimdi napıcam?? Yutsam mı yutmasam mı korkuyorum.. Benim gibi olup bu tip ilaç kullanarak adet olan var mı?? Bişey oldu mu lütfen acill cevap verin kızlar lütfen

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi 8 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum sonra araştırmaya başladım ve kanımda pıhtılaşma çıktı sende mutlaka araştır

ilk bebekten sonra mı araştırıldı canom senin?keşke benim de araştırılsaydı belki 2.yi kaybetmezdim. bu pıhtılaşma falan nasıl bir test sonucu belli oluyor ki?benim normal rutin kan tahlillerimde her şey normal çıkar hep??( hemogramda yani) pazartesiş gnü kontrolüm var bebek araştırıldı sonuçlarını öğrenicez..inşallah halledilebilecek bir sorundur bizdeki de.çok korkuyorum Allahım 3.yü kucağıma almayı nasip eder imnşallah

Canım geçmiş olsun, doktorun kullan diyorsa kullan ama, bunu kullanırken bu 5 günlük sürede kan sulandırıcı kullanman gerekiyor mu onu öğren, onun haricinde bi problem olacağını sanmıyorum...

canım geçmiş olsun, benim ilk düşükten sonra araştırıldı. Sadece kan veriyorsun, sonra sonucu bekliyorsun. Hemogramda herhangi bir problem olması gerekmiyor, benim de hemogramım çok normal çıkardı, onula bir ilgisi yok bu pıhtılaşmanın. İnşallah Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar, hiç birimize...

rica ederim canım, inşallah herşey yolunda gider
Ama herşeyin başı sağlık, bunu unutma. Sen sağlıklı olmadıktan sonra, bebeğin de olamaz. O yüzden kafanı çok fazla yorup da kendine dert edinme. Tamam çok zor bir durum evlat acısı yaşamak, ama acılarımızı içimize gömüp, geleceğe umutla bakmamız lazım Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:

cok saol cnm inş rast gder işim

cnm ben arastrma hastanesınde yaptrmayı dusunuyorum inş orda vardr saol cnm cvabın ıcın

canım doktorlar ilk düşüğü önemseseler böyle olmaz dı tabi ama ne yapalım Allahın takdiri üzülme demesi kolay ama bende hiç kendimde değilim aklımda hep bu var elim ayağım tutmuyor inş tahlillerin temiz çıkar

Selam kizlar ben bebegimi 7 haftalikken kaybettim testler yapildi c677t heterozigot cikti ve apc resistansi 1,16 cikti yani yuksek . Folik asit degerim protein s ve c degerim normal. Bazi testlerim hala cikmadigi icin doktora gidemiyorum. Sonucu benim gibi olan ve doktoruyla gorusen var mi?

ahhh ahh şimdiki aklım olsa illaki incelenmesini isterdim ama ne bileyim ilkti dedik sağlıklı olsa kalbi durmazdı dedik..belki yine de öyle evet ama işte araştırılmadan içi rahat etmiyor insanın pzartesi bebeğin sonuçları çıkçak ama bakalım bizim testler ne zman yapılcak??nerde yapılcak?ne çıkçak?ooof ooff ( Allahım hepimize sağlıkla nasip etsin tekrardan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…