Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım ya duktuz venozus konusunda bilgilisin canım galiba ya benim de a dalgası derin çıktı çok korkuyorum sende de öyle bir sorun olmuş galiba ne oldu sağlıklı oldu mu bebek

Merhaba evet maalesef bilgiliyim canım kızımda böyle bişey cıkınca baya bi araştırmıştım.

sonrasında bi doç a muayeneye gıttım tekrar bakılsın dıye ve doktor hiçbirsorun olmadığını

dalganın gayet ıyı durumda oldugunu söyledi....halbuki ilk bakan yer de defalarca bakmıştı ve bakan kişide

radyolog fln değil perinatolog yani işinin uzmanıydı ve 1 hafta arayla 2 incelemede de duktusz venozus cıkmsıtı

sonrasında ben baska bi dr a gitmeye karar verdım doç. bir perinatolog a gittim ve bebgımın kalbi de dahıl hiçbir

organında sorun olmadıgını öğrendik sevncten uca uca cıktık resmen muayenehaneden eğer istanbudaysan bi gözük

muayene ücreti de makul yani bakırköyde yeri...yani gercekten vardı öyle bişeyde okudugumzu dualar esmalar

sonucu mucizeye mi tanık olduk yoksa en basta bakan dr gercekten defalarca bakmasıan ragmen yanlıs mı

gördü bilemıyorum sonucta bebeğim şu an 13 aylık tatlı mı tatlı bi bebiş canım....

bu konuda cok fala yanlıs teshis olabılıyormus üzülme sakin ol ve baska bir dr a daha gözük

3 bebek kaybettim 4. de kavustum kızıma çok zorlukalrdan gectım ama hepsi gecti gitti çok şükür

bu arada pek çok şeyı de ister istmez öğrendım bi sorun olursa mesaj atarak ulaşabilirsin bana

rahat güzel bir hamilelik ve kolay doğumlar dilerim :*

Kızlar bişey soracam benim adetime bir hafta var martin 3 ne yada 4 ne adet günüm bir haftadir benden beyaz krem gibi kokusuz akıntı geliyo gazım var acayip derecede bide belim çok ağrıyor ayakta fazla dursam ağrıyo otursam agriyo bide ara ara uykum geliyo cabuk yoruluyorum sadece göğüslerimde hassaslik yok sizce ben hamile olabir miyim nolur cevap yazın kızlar psikolojik olarak kafaya hiç takmadim

mrb arkadaslar ben amasyadayım ama kontrole samsuna üniversitede idris bey var ona gidiyorum.bu migraci tosun için oradaki sekreterler o gebe takibi yapmıyor dediler.kafam karıstı .gebe takibi yapıyor mu

mrb bn amasyalıym ama samsunda oturuyorum ben ikiz hamileydm ve 25 haftalık ikizlerimi kaybettm 2012 de o dönem tıp fakultesinde mıgraci bey perinatolojı bolumunde benimle ilgilenmişti gebe takıbı yapıyodu şimdi bilmiyorum. başka iyi hocalar vardı isimler duymuştum değişik tayfun alper profdu o bakmıştı ve migraci bey ...

kızlar bana yardımcı olurmusunuz?? daha doktoruma göstermedim ama sonuç normal yzıyor fakat kafam karıştı çünkü hiç bir bilgim yok..

faktör v G1691A LEIDEN NORMAL
MTHFR C 677T NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL yazıyor ama arkadaşlar kafamı karıştıran şu rakamlar mesela 677t yazıyorya yanı benım sonucuma göre kan pıhtılaşması yok gibi normal diyor ama bu rakamlar nedir benı aydınlatırmısınız ??

Son düzenleme:

Taranan genlerin isimleri onlar canim

Canim ben kasik agrisi disinda hicbi belirti yasamadim o yuzden bi fikrim yok maalesef insallah hamilesindir

merhaba arkadaşlar benimde 2 düşük 2 kürtaj oldu son kürtajdan sonra birde rahim yapışması oldu ameliyat oldum sözde açıldı ama eşimin sperm yapısında bozukluk var 8 aydır hamile kalamıyorum ben hiç iğne kullanmadım hiç bir doktor vermedi iğneyi coraspirin-folbiol-progestan kullandım hamileliklerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…