merhaba canım ya duktuz venozus konusunda bilgilisin canım galiba ya benim de a dalgası derin çıktı çok korkuyorum sende de öyle bir sorun olmuş galiba ne oldu sağlıklı oldu mu bebek
gecmiş olsun canım, ben baslarda 0.4 clexane kullanıyordum, 32 lerden sonrsa 0.6 a cıkardi ama bende hic mide bulantısı yapmadi.. iLACİN prospektusunu de bir oku istersen[/QUOTE
Oncelikle saglikli yavrunu kucagina almaya nasip etsin insallah.peki sende hamile kalmafan oncemi baslamistin.
mrb arkadaslar ben amasyadayım ama kontrole samsuna üniversitede idris bey var ona gidiyorum.bu migraci tosun için oradaki sekreterler o gebe takibi yapmıyor dediler.kafam karıstı .gebe takibi yapıyor mu
kızlar bana yardımcı olurmusunuz?? daha doktoruma göstermedim ama sonuç normal yzıyor fakat kafam karıştı çünkü hiç bir bilgim yok..
faktör v G1691A LEIDEN NORMAL
MTHFR C 677T NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL yazıyor ama arkadaşlar kafamı karıştıran şu rakamlar mesela 677t yazıyorya yanı benım sonucuma göre kan pıhtılaşması yok gibi normal diyor ama bu rakamlar nedir benı aydınlatırmısınız ??
Taranan genlerin isimleri onlar canim
yani kan pıhtılaşması yok degilmi canım??
Kızlar bişey soracam benim adetime bir hafta var martin 3 ne yada 4 ne adet günüm bir haftadir benden beyaz krem gibi kokusuz akıntı geliyo gazım var acayip derecede bide belim çok ağrıyor ayakta fazla dursam ağrıyo otursam agriyo bide ara ara uykum geliyo cabuk yoruluyorum sadece göğüslerimde hassaslik yok sizce ben hamile olabir miyim nolur cevap yazın kızlar psikolojik olarak kafaya hiç takmadim
Yazdiklarin icin sojuc normal gorunuyo cnm...pihtilasmayla ilgili bsy goremedim gecmis olsun
gecmiş olsun canım, ben baslarda 0.4 clexane kullanıyordum, 32 lerden sonrsa 0.6 a cıkardi ama bende hic mide bulantısı yapmadi.. iLACİN prospektusunu de bir oku istersen[/QUOTE
Oncelikle saglikli yavrunu kucagina almaya nasip etsin insallah.peki sende hamile kalmafan oncemi baslamistin.
canım bende factorVLeiden heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot idi. Hamile kalmadan 1 ay once corasprine basladim, haftada 3 kez ... hamile kalmadan 5 ay oncesinden de folbiol içiyordum.. Clexane ı bebegin kese içinde gordukten sonra baslatti, yaklasık 7 haftalıktım sanırım.34 haftalıkken corasprini bıraktirdi. igneye devam
canım bende factorVLeiden heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot idi. Hamile kalmadan 1 ay once corasprine basladim, haftada 3 kez ... hamile kalmadan 5 ay oncesinden de folbiol içiyordum.. Clexane ı bebegin kese içinde gordukten sonra baslatti, yaklasık 7 haftalıktım sanırım.34 haftalıkken corasprini bıraktirdi. igneye devam
duygu kullandıgım clexan dozu kactı bide kadın dogum dısında hematolojiy gidior musun.sitede bazı akadaslar clexan dozunu hematologla ayarladıklarını yazmıs..ya biraz bilgi versen maşallah güzel ilerlemiş hamileleiğin darısı bize.bendede seninkine benzer bozukluk var 3500 hibor aspirin kullanıyorum.hep ilacın dozu ya yetersiz ise düşüncesini kafamdan atamıyoum.kendime stres yapıyorum..
Canimm bendede faktor v leidrn normal-protrombin mutasyonu ve mthfr mutasyonu (c677t) heterozigot cikti.simdi iste hamile kalmakicin calismalara basladik.Sanitim igne kanini dusurebilir dedi 15 gun sonra gidicem test yapcaklar dusuk cikarsa kesicegini soyledi.
Bana da cvp yazın lutfen
Bana da cvp yazın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?