merhaba arkadaslar nasılsınız clexan ve folbıol kullanan arkadaslarım doktorunuz sıze de karacıger enzımlerınıze baktırmak ıcın kan testı yapıyor mu bana yaptıar az bıraz yuksek geldı
Merhaba. Folbilol karaciğer enzimlerini yükseltir mi.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım yapabılıyormus cunku ben ılk kullandıgımda 15 gun de bır karacıger enzımlerı ve cbc yanı kansızlık falan var mı dıye falan test dedıler yaptırdık karacıger enzımı yuksek geldı
Benimde tahliller de yuksek cikmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti. Ama acaba başka bir sorun varmidir diye merak ediyordum
bana da ılactan olabılır dedı doktorum ve ılacları kesmemı ıstedı olacak ıs degıl clexan harıcı kes dedı nasıl kesılır ya zaten bebek ıcın alıyorum ben o ılacları
Arkadaşlar bi sorum olacak size ben 9 ay clexsane kullancam rapor çıkıyormu bu ilaca yüzdesini ödüyormusunuz
Arkadaslar merhaba. Kan pihtilasmasinsan bir dusuk yasadim. 7 aydan sonra hamile kaldigimi ogrendim. 17 martta beta hcg 1136 iken dun yani 5+2 gunlukken beta 9457 cikti. Doktor degerlerin cok iyi artigini soyledi. Fakat karindan yapilan muayeneds keseyi zar zor gordu oda cok kucuk kese . Altan bakmadi . Yani 3mm falandir ancak. Doktor hersey iyi dedi ama sormak istedim. Her gun 0.4 oksapar kullaniyorum allah herkesin kucagina almayi nasip etsin
Evet rapor çıkıyor ve 3 kutu clexane 10 luğa 40 lira ödeniyor
tşk canım bende öyle yapayım o zaman rapor çıkartayım
Önemli değil Ben de kullanıyordum ama bebeğimi kaybettim :-(
Allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun.üzüldüm.hayirlisi Allah tan.. Yeni mi oldu. Simdi neden olduğuna bakilacak mi
Önemli değil Ben de kullanıyordum ama bebeğimi kaybettim :-(
Allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım çok üzüldüm kaç aylıkken kaybettin bende ilk bebegimi 3 aylıkken kaybettim allah sabır versin
Arkadaşlar bi sorum olacak size ben 9 ay clexsane kullancam rapor çıkıyormu bu ilaca yüzdesini ödüyormusunuz
Allah sabir versin kardesim...bu kadar kaybi yaşamak ne kadar zordur kim bilir..benim ilkti 7 ocakta kenfiliginden düştü ..Allah afgetsin bi daha ayni seyi yasamamak icin 2 dusuk yaptim dedim oyle testleri yaptirdilar..keske sende ilk dusukte gemen yaptirsaydin csnm..gerci saolsun dr lar muhatap olupta aciklamiyolar ki tek bildikleri bu tür seyler normal ....
benim raporum var ve katılım payı ve herhangi bir yüzde ödemiyorum.
raporu nerde çıkarttın devlet hastanelerindemi benden aldılar bugün nası oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?