Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaslar nasılsınız clexan ve folbıol kullanan arkadaslarım doktorunuz sıze de karacıger enzımlerınıze baktırmak ıcın kan testı yapıyor mu bana yaptıar az bıraz yuksek geldı

Merhaba. Folbilol karaciğer enzimlerini yükseltir mi.?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Folbilol karaciğer enzimlerini yükseltir mi.?

sanırım yapabılıyormus cunku ben ılk kullandıgımda 15 gun de bır karacıger enzımlerı ve cbc yanı kansızlık falan var mı dıye falan test dedıler yaptırdık karacıger enzımı yuksek geldı

Benimde tahliller de yuksek cikmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti. Ama acaba başka bir sorun varmidir diye merak ediyordum

Benimde tahliller de yuksek cikmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti. Ama acaba başka bir sorun varmidir diye merak ediyordum

bana da ılactan olabılır dedı doktorum ve ılacları kesmemı ıstedı olacak ıs degıl clexan harıcı kes dedı nasıl kesılır ya zaten bebek ıcın alıyorum ben o ılacları

bana da ılactan olabılır dedı doktorum ve ılacları kesmemı ıstedı olacak ıs degıl clexan harıcı kes dedı nasıl kesılır ya zaten bebek ıcın alıyorum ben o ılacları

Gerçekten bazen Dr.larida anlamak mümkün değil. Gerçekten işini düzgün yapan hastaya değer veren Dr.u bulmak çok zor

Arkadaşlar bi sorum olacak size ben 9 ay clexsane kullancam rapor çıkıyormu bu ilaca yüzdesini ödüyormusunuz

Arkadaslar merhaba. Kan pihtilasmasinsan bir dusuk yasadim. 7 aydan sonra hamile kaldigimi ogrendim. 17 martta beta hcg 1136 iken dun yani 5+2 gunlukken beta 9457 cikti. Doktor degerlerin cok iyi artigini soyledi. Fakat karindan yapilan muayeneds keseyi zar zor gordu oda cok kucuk kese . Altan bakmadi . Yani 3mm falandir ancak. Doktor hersey iyi dedi ama sormak istedim. Her gun 0.4 oksapar kullaniyorum allah herkesin kucagina almayi nasip etsin

Arkadaslar merhaba. Kan pihtilasmasinsan bir dusuk yasadim. 7 aydan sonra hamile kaldigimi ogrendim. 17 martta beta hcg 1136 iken dun yani 5+2 gunlukken beta 9457 cikti. Doktor degerlerin cok iyi artigini soyledi. Fakat karindan yapilan muayeneds keseyi zar zor gordu oda cok kucuk kese . Altan bakmadi . Yani 3mm falandir ancak. Doktor hersey iyi dedi ama sormak istedim. Her gun 0.4 oksapar kullaniyorum allah herkesin kucagina almayi nasip etsin

Allah kucagina almayi nasip etsin. Icini rahat tut. Degerler yuksek ne guzel.

Önemli değil Ben de kullanıyordum ama bebeğimi kaybettim :-(
Allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun.üzüldüm.hayirlisi Allah tan.. Yeni mi oldu. Simdi neden olduğuna bakilacak mi

Çok geçmiş olsun.üzüldüm.hayirlisi Allah tan.. Yeni mi oldu. Simdi neden olduğuna bakilacak mi

Çok teşekkürler ederim cuma günü akşam düşük yaptım eşimle doktora test yaptırmak istediğimizi söyledik 2 ay sonra yaptıranilirsiniz dedi

Merhaba.. benimde bir düşüğüm (9 haftalık kalp durması sonucu kürtaj) var ve tekrar hamile kalmadan önce testlerimi yaptırmak istiyorum. Sizin gibi yapmayı düşünüyorum. 2-3 düşük yaptım diyeceğim ama korkuyorum yalan söylemekten.ama tekrar aynı şeyi yaşamakta istemiyorum. Bana fikir verir misiniz lütfen. Kafam çok karışık..

raporu nerde çıkarttın devlet hastanelerindemi benden aldılar bugün nası oluyor anlamadım

hacettepeden aldım raporumu. iğne yazdırırken doktora raporunuzu gösterin, sanırım ayrı bir sistemden yazıyorlar. eczanede rapor görünüyor ve katılım payı ödenmiyor. bende ilk başlarda kutu başına 15 TL ödemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…