Ben kanamamdan dolayı acile gittiğimde doktor iğne ve aspirin çok erken başlanmış sana dedi normalde 2 ve daha fazla düşük yapanlara veriyoruz dedi bugün özele gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi ama bırak diyemem bebeğe birşey olursa vicdan azabı cekerim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında pırtılaşma varmı halen bilmiyorum bu konuyla ilgili hiçbir test yapılmadı ilk gebeliğimden dolayı doktorum bundan dolayı olmuş olabilir dedi 10 kullan bi bakalım dedi kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışları vardı o yüzden 9 ay devam et deyip rapor çıkardı
Allahım sanada inşallah 2 bebeğini sağlıklı bir şekilde nasip eder bende çok korkuyordum halende korkuyorum kesesi çok küçük gelişmemiş dediler eğer böyle devam ederse bebeğiminde gelişmesi ve kalbi duracak :-(
Amin.Rabbim ne verirse Hayirlsini versin. İnşallah sorunsuz geçer. Dr.lar 2-3 düşük yaşadıktan sonra testleri yaptiriyorlar. Tabi kadınlar bu arada çok kayıplar veriyor. Keşke ilk düşükten sonra gerekli tahliller yapilip ona gore tedavi olup saglikli gebelikler yaşansa
Aslında çok beklemeye gerek yok. Sorun yasanacaksa 1 yil beklesende yine ayni sorun yasaniyor.
Elinde olmadan O psikoloji ile sürekli tekrar düşerse diye düşünüyorsun korkup hep ileri tarihe attım ben :-( aslında benim ablam sezeryan ile doğum yaptı ve doktor hatası yüzünden 3 hastane gezip doğumdan sonra 2 ameliyat daha oldu 2 ay yoğun bakımda yattı ve sadece bilinci açıktı ve kalbi atıyordu diğer bütün organları iflas etti allaha Şükür şimdi çok iyi ama çok şey yaşadık ve etkilendim o yüzden de çok korkuyorum :-(
Amin.Rabbim herkese şifa versin. Doktor 3 ana damarını kesmiş ve sadece çocuğu alıp kapatmış ne çocuğun eşini almış ne de kestiği damarları dikmiş kan kaybından önce karaciğer çok çalıştığı için sarılık oldu sonra böbrekleri iflas etti diyalize bağlandı 2 kere ameliyat oldu çocuğun eşini ilk ameliyatta aldılar rahminin yüzde yirbeşini kanaması azaltır bir diye aldılar daha sonraki ameliyatında o 3 damarı bulup diktiler ama ard arda ameliyata girmekten zatüre oldu akçiğerleri çalışmadı solunum cihazına bağlandı ama oğluna kavuşabilmek için savaştı ve kazandı şimdi hiçbir rahatsızlığı kalmadı ama yaşadığı acılar hep taze :-( allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın ve kimseyi böyle doktor eline düşürmesinAllah korusun.Rabbim bütün hastaların sifasini versin. Ablanin nesi vardi sezaryende ne oldu(
Rabbimin mucizeleri.Allah yavrusuna bagislasin.nazil bir Dr.muş o öyle. Allah iyilerle karsilastirsin. Alt tarafi bir sezaryen dersin ama neler yasanmis.
Allah hepimizin sifasini versin. İnşallah bebeğin saglikli bir şekilde doğar. Kontrolleri ihmal etme
arkadaslar merhaba,
cok sukur dogum yaptim.. umarım sizler de hamile kalıp bebişlerinizi alırsınız kucagınıza.. sizlere de bilgi vermek istedim belki benle benzer durumda olanlar vardir diye.. İlk hamileligim de kan pıhtılasma sorununu bilmeden cocugumu kucagıma aliştim. 2.si 8 haftalıkken kalp atıslarının durması sebebi ile alındı. testleri yaptirdim MTHFR1298 heterozigot ve factorV Leiden heterozigot varmıs. dr 3 ay ara dediydi ama ben 6 ay ara verdim. oncesinde 3 ay folbiol kullandim.1 ay oncesinde de corasprin kullandim ama 2-3 gunde 1 tane. hamile kalınca da kalp atısı duyuldugunda clexane 0.4 yaptim gunde 1 kez. yaklasık 30 haftalıkken belirli periyodlarda antifactor XA a bakıldı ve 30 haftalık civari ve sonrasında clexane 0.6 kullanmaya basladim.tum gebelik boyunca da folbiol a devam ettim.39. haftada epidural sezeryan ile dogumum oldu. Corasprini 34 haftalıkken bırakmıstım. İgneyi de dogumdan 36 saat once.. Ddogum yaptiktan 3 gun sonra clexane 0.4 e yeniden baslatti dr.um, lohusalıkta kullanacagim...Umarim sizler de saglıklı bir sekilde bebişlerinize kavusursunuz.
CNM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN. BENDEDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI. HAMİLE KALMADAN ÖNCE FOLİK ASİT KULLANDIM. Daha sonra gebe kalır kalmaz daha anladığımda hemen test yapıp kan sulandırıcı iğne ve hamilelik öncesi asprin önerdi doktorum. ben 2 kayıp yaşamştım biliyorsun. şuan bebeğim 22 haftalık herşey gzl gidiyor inşallah hep böyle devam eder. hiç kafana takma çözülmeyecek bi sorun değil çok şanslısın ilkinden sonra öğrendin şuan ona göretekbir alacaksın. doktorunu iyi araştır iyi seç.
arkadaslar merhaba,
cok sukur dogum yaptim.. umarım sizler de hamile kalıp bebişlerinizi alırsınız kucagınıza.. sizlere de bilgi vermek istedim belki benle benzer durumda olanlar vardir diye.. İlk hamileligim de kan pıhtılasma sorununu bilmeden cocugumu kucagıma aliştim. 2.si 8 haftalıkken kalp atıslarının durması sebebi ile alındı. testleri yaptirdim MTHFR1298 heterozigot ve factorV Leiden heterozigot varmıs. dr 3 ay ara dediydi ama ben 6 ay ara verdim. oncesinde 3 ay folbiol kullandim.1 ay oncesinde de corasprin kullandim ama 2-3 gunde 1 tane. hamile kalınca da kalp atısı duyuldugunda clexane 0.4 yaptim gunde 1 kez. yaklasık 30 haftalıkken belirli periyodlarda antifactor XA a bakıldı ve 30 haftalık civari ve sonrasında clexane 0.6 kullanmaya basladim.tum gebelik boyunca da folbiol a devam ettim.39. haftada epidural sezeryan ile dogumum oldu. Corasprini 34 haftalıkken bırakmıstım. İgneyi de dogumdan 36 saat once.. Ddogum yaptiktan 3 gun sonra clexane 0.4 e yeniden baslatti dr.um, lohusalıkta kullanacagim...Umarim sizler de saglıklı bir sekilde bebişlerinize kavusursunuz.
Hamile olan arkadaslar bebeklerinizin kalbini duydunuz mu iğneyle aspirin gerçekten işe yariyormu bende iki kere kürtaj oldum olursa eğer bu ilk olacak hamile değilim merak ettigim konu sağlıklı bi şekilde kucağına alan varmı iğnenin gerçekten faydası oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?