Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Size ilk dusugunuzden sonra kan pihtilasma testi yaptilar mi. Benim ilk düşük olduğundan hiçbirşey yaptirmadilar ve tekrar hamile kalinca icmem için ilaç aspirin herhangi bir şey önerme di.Dr. tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında pırtılaşma varmı halen bilmiyorum bu konuyla ilgili hiçbir test yapılmadı ilk gebeliğimden dolayı doktorum bundan dolayı olmuş olabilir dedi 10 kullan bi bakalım dedi kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışları vardı o yüzden 9 ay devam et deyip rapor çıkardı

İnşallah sorunsuz geçer saglikli kucaginiza alirsiniz. Bende de kahverengi lekelenmeler olmuştu sonra suyu az dediler derken kalbi durdu maalesef....

Allahım sanada inşallah 2 bebeğini sağlıklı bir şekilde nasip eder bende çok korkuyordum halende korkuyorum kesesi çok küçük gelişmemiş dediler eğer böyle devam ederse bebeğiminde gelişmesi ve kalbi duracak :-(

Amin.Rabbim ne verirse Hayirlsini versin. İnşallah sorunsuz geçer. Dr.lar 2-3 düşük yaşadıktan sonra testleri yaptiriyorlar. Tabi kadınlar bu arada çok kayıplar veriyor. Keşke ilk düşükten sonra gerekli tahliller yapilip ona gore tedavi olup saglikli gebelikler yaşansa

Inşallah canım.. Çok doğru söylüyorsun bebeklerimizi kaybettiğimiz de ne yaşadığımızı hiç düşünmüyorlar bana düşükten hemen 1 ay sonra hamile kalabilirsin dediler ama tekrar kaybederim korkusuyla 6 ay bekledim

Aslında çok beklemeye gerek yok. Sorun yasanacaksa 1 yil beklesende yine ayni sorun yasaniyor.

Aslında çok beklemeye gerek yok. Sorun yasanacaksa 1 yil beklesende yine ayni sorun yasaniyor.

Elinde olmadan O psikoloji ile sürekli tekrar düşerse diye düşünüyorsun korkup hep ileri tarihe attım ben :-( aslında benim ablam sezeryan ile doğum yaptı ve doktor hatası yüzünden 3 hastane gezip doğumdan sonra 2 ameliyat daha oldu 2 ay yoğun bakımda yattı ve sadece bilinci açıktı ve kalbi atıyordu diğer bütün organları iflas etti allaha Şükür şimdi çok iyi ama çok şey yaşadık ve etkilendim o yüzden de çok korkuyorum :-(

Allah korusun.Rabbim bütün hastaların sifasini versin. Ablanin nesi vardi sezaryende ne oldu (

Allah korusun.Rabbim bütün hastaların sifasini versin. Ablanin nesi vardi sezaryende ne oldu (

Amin.Rabbim herkese şifa versin. Doktor 3 ana damarını kesmiş ve sadece çocuğu alıp kapatmış ne çocuğun eşini almış ne de kestiği damarları dikmiş kan kaybından önce karaciğer çok çalıştığı için sarılık oldu sonra böbrekleri iflas etti diyalize bağlandı 2 kere ameliyat oldu çocuğun eşini ilk ameliyatta aldılar rahminin yüzde yirbeşini kanaması azaltır bir diye aldılar daha sonraki ameliyatında o 3 damarı bulup diktiler ama ard arda ameliyata girmekten zatüre oldu akçiğerleri çalışmadı solunum cihazına bağlandı ama oğluna kavuşabilmek için savaştı ve kazandı şimdi hiçbir rahatsızlığı kalmadı ama yaşadığı acılar hep taze :-( allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın ve kimseyi böyle doktor eline düşürmesin

Rabbimin mucizeleri.Allah yavrusuna bagislasin.nazil bir Dr.muş o öyle. Allah iyilerle karsilastirsin. Alt tarafi bir sezaryen dersin ama neler yasanmis.

Rabbimin mucizeleri.Allah yavrusuna bagislasin.nazil bir Dr.muş o öyle. Allah iyilerle karsilastirsin. Alt tarafi bir sezaryen dersin ama neler yasanmis.

Ben muşa bu yıl geldim eşimin tayini buraya çıktı ablam Çanakkale de oturuyor ve Çanakkale de doğum yaptı ama İzmir de iyileşti benim doktorumda ablamın iyileştiği hastaneden gelmiş o yüzden çok şanslıyım

Allah hepimizin sifasini versin. İnşallah bebeğin saglikli bir şekilde doğar. Kontrolleri ihmal etme

Allah hepimizin sifasini versin. İnşallah bebeğin saglikli bir şekilde doğar. Kontrolleri ihmal etme

Amin inşallah zaten her hafta doktordayım şimdi özele de başladım Allahım hayırlısıyla sağlıklıca bebeğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah

Cok teşekkürler ayrıntılı paylaşımın için.kafamdaki pek cok soruya cevap ve korkularıma da ümit buldum.test sonuclarımız aynı, benimde ilk hamileliğimde hiç bir problem olmamıştı 2. Kürtaj. inşallah aynı şekilde 2. Cocuguma sahip olurum. Saglıkla büyütün bıdıkları...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim canım.. saolsun buradaki doktorlar ilk düşük araştıramayız falan demediler.. hemen araştırmaya başladılar her şeyi.. senin az kaldı allahın izniyle alacaksın bebişini kucağına.. allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. senin hangi değerinde sorun çıkmıştı pıhtılaşmayla ilgili?..

arkadaslar ihtiyacı olana ulaşana kadar yazımı güncelleyeceğim..

arkadaslar merhaba yakalsık bır senedir topiği takip edıyorum hepimiz acılarla basladık bu topiğe ben bır kayıp yasadım kalbı hıc atmaıd yavas gelıstı ve sonuc kurtaj oldu sonra yaklasık bır sene sonra hamıle kalabıldım umutsuz olmaya baslamıstım preseed i arastırdım sadece kayganlastırıcı olarak kullandım ve denedıgım ay hamıle kaldım fakat kımyasal oldu ama yınede sevındım sorun yok yıne hamıle kalabılıyorum dedım bır ay daha denedım olmadı ıkıncı ayda yıne hamıle kalabıldım cok sukur daha cok kucuk kesemı bıle gormedım ama ınsallah hersey yolunda gider bu sefer 3+3 te ogrendım gebelıgı ve hemen ıgneye basladım aspırınıde kullanıodum gelelim yazma sebebime ben eger bu jel bana vesıle olurda hamıle kalırsam bende benım gıbı acılar yasamıs bırıne vesıle olmak ıstıorum dedım allah izin verırse tabıkı, gercekten maddi sıkıntıdan alamayacak (130 lıra gıbı bır ucretı var) ihtıyacı olan pıhtılasmadan bebeğini kaybetmiş ve hamıle kalmakta sıkıntı yasayan birine bır kutu jel gondermek istıyorum bebeğimle bana dua etsin yeter isteyen varsa özelden yazabilir herkese saglıklı mutlu bebekli günler diliorum

çok sevindim.Allah bebeğine ve sana uzun ömürler versin canım.bu hastalığın tedavisi olduğunu bilmek yüreğimize su serpiyor .inşallah bizde kavuşuruz bigün bebeğimize

busecim nasılsın??senin meraklarını çok iyi anlıyorum ve bende aynı korkuları yaşadığımı ve hala bu korkular devam etmekte oldugunu sölemek istiyorum.bebeğmi sağlıkla kucagıma alana kadar da devam edicek bu korkularım.sen benim yaşadıklarımı biliyosun ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durdu
ve hala her doktor kontrolümde kalbim ağzımda gidiyorum ya kalbi durduysa die.ama çok şükür maşallah iğnelerin etkisiyle bebeğim çok şükür çok sağlıklı umarım hep böle devam eder. sende hamile kaldıktan sonra o iğnelerin faydasını kullanıp görüceksin.allahım inşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalabilmeyi nasip eder .

merhaba arkadaslar nasılsınız clexan ve folbıol kullanan arkadaslarım doktorunuz sıze de karacıger enzımlerınıze baktırmak ıcın kan testı yapıyor mu bana yaptıar az bıraz yuksek geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…