ben 3 defa düşük yaptım bebekler hep 2-3 aylıkken düştü. araştırdık kan pıhtılaşması çıktı. kleksan 06 kullandım. şimdi 11 aylık dünyalar güzeli sümeyyem var. Allah yar ve yardımcınız olsun. kesinlikle ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim dualarınıza cevap verecektir. bu arada listeye ekleyebilirseniz benim üç ayrı heterozigot kan pıhtı çeşidi çıktı ilk üç ay 0,4clksn+cor asp. daha sonra 06clksn kullandım
Arkadaslar ben clexani hergun ayno saatte vuruyorum doktorum oyle solemisti...simdi saatler ileri alininca sizce igne saatini de degistirmeli miyim?
suan zamanini ayarlamissin cnm.
aklinda olsun igne saati en fazla yarim saat oynayabilir. 1-2 saat fark cok fazla.
Nasil yani canim simdi ben hep aksam 22:00 de yapiyodum igneyi saatler ileri alijinca 24 saatlik sure 23:00 te dolmus oluyo o saatte yaptim bende valla
anladim cnm. ben ilk basladigimda sabah yapiyrdum. ama haftam buyuyup de karnimdan yapamaz hale gelince her gun 15 dk kaydirarak aksam 19 da yapmaya basladim hep. saatler ileri alininca da aynisini yaptim. simdi yine yeni saate gore saat 19 da yapiyrm.
eger sende istersen 15 dk öne alarak birlac gun icinde saat 22 ye tekrar kaydirabilirsin. yoksa zaten saat 23 de yapman dogru cnm senin. sen hic saatini oynatmamis olmussun.
ilk mesajda demek istedigim bir arkadas 1-2 saat farktan birsey olmaz demis ya. ben ona yanlis dedim. en fazla yarim saat oynayabilir iki igne arasinda. anlatabildim.umarim
Hehh tamm canim simdi anladim:)cok tsk ederimm sana da hayirli dogumlarr nasip olsunn insallahh:)
Arkadaslar igneyi bacagin neresinden yapiyorsunuz.yapanlar yardimci olabilirlerse cok sevinirim
Kızlar lütfen yardım edin.clexane o.6 kullanıyorum.fakat buğün unuttun 1 saat geç yaptım iğneyiama içim hiç rahat değil. Sizce sorun olurmu.
Nası unuttum anlamadım .saati görünce şok oldum ama 1 saat fark var.
korkma cnm..1 seferden birsey olmaz Allahin izniyle.
ama dikkat et bundan sonrakilere. alarm kurabilirsin mesela.
diyelim normal saatin 7. ama bugun 8 de yaptin igneyi. geri 7 ye donmek.icin yarin 7:30 da sonraki gun 7:00 de yap. boylece eski saatine de getirmis olsun.
kımse yokmucevap verecekkkk
arkadşlar bilgisi olan var mı bilmiyorum ama bi sorum var.pıhtılaşma testlerinin yanında bir de antifosfolipid antikor sendromu testi var onu da istedi doktorm benden.bu da pıhtılaşmayı arttırıyormuş çünkü.yaptıran var mı? :44:
Kızlar lütfen yardım edin.clexane o.6 kullanıyorum.fakat buğün unuttun 1 saat geç yaptım iğneyiama içim hiç rahat değil. Sizce sorun olurmu.
Nası unuttum anlamadım .saati görünce şok oldum ama 1 saat fark var.
evet benim doktorum da istedi. antifosfolipid sendrom pozitif çıktı ben de. hamilelikte geçici pozitiflikler olabiliyormuş ama. yinede hemen iğneye başlandı. nitekim 1 ay sonra falan değerler negatife döndü. doğumdan sonra -inşallah- ramotolojiye gidip ayrıntılı baktırmalıymışım.
Canm peki nerde yaptrdın bu testi?onu da mı ünivde yaptrcaaz?onun da mı sonuçları geç çıkıyo?
imren merhaba sende problemi öğrenebilirmiyim doktor banada 06 lık iğne ve aspirin verdi. sen aspirinde kullanıyormusun kaç aylık gebesin başından beri mi 0,6 lıkı kullanıyorsun benim kilom 70 acaba kliyo göre mi belirliyorlar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?