Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağlıklı uzun ömürler versin Mevla. Doğum normal mi sezeryan mı oldu? iğneyi ve coraspini ne zaman bıraktınız acaba?

Arkadaslar ben clexani hergun ayno saatte vuruyorum doktorum oyle solemisti...simdi saatler ileri alininca sizce igne saatini de degistirmeli miyim?

suan zamanini ayarlamissin cnm.
aklinda olsun igne saati en fazla yarim saat oynayabilir. 1-2 saat fark cok fazla.

Nasil yani canim simdi ben hep aksam 22:00 de yapiyodum igneyi saatler ileri alijinca 24 saatlik sure 23:00 te dolmus oluyo o saatte yaptim bende valla

anladim cnm. ben ilk basladigimda sabah yapiyrdum. ama haftam buyuyup de karnimdan yapamaz hale gelince her gun 15 dk kaydirarak aksam 19 da yapmaya basladim hep. saatler ileri alininca da aynisini yaptim. simdi yine yeni saate gore saat 19 da yapiyrm.

eger sende istersen 15 dk öne alarak birlac gun icinde saat 22 ye tekrar kaydirabilirsin. yoksa zaten saat 23 de yapman dogru cnm senin. sen hic saatini oynatmamis olmussun.

ilk mesajda demek istedigim bir arkadas 1-2 saat farktan birsey olmaz demis ya. ben ona yanlis dedim. en fazla yarim saat oynayabilir iki igne arasinda. anlatabildim.umarim

Hehh tamm canim simdi anladim:)cok tsk ederimm sana da hayirli dogumlarr nasip olsunn insallahh:)

Arkadaslar igneyi bacagin neresinden yapiyorsunuz.yapanlar yardimci olabilirlerse cok sevinirim

bacak en cok aciyan yer cnm haberin olsun.
dizinin 4 parmak ustu ile kasiginin 4 paramk altinda kalan bolgeye yapiyrsun cnm. ama bacagin ic kismina.

Kızlar lütfen yardım edin.clexane o.6 kullanıyorum.fakat buğün unuttun 1 saat geç yaptım iğneyi ama içim hiç rahat değil. Sizce sorun olurmu.
Nası unuttum anlamadım .saati görünce şok oldum ama 1 saat fark var.

korkma cnm..1 seferden birsey olmaz Allahin izniyle.
ama dikkat et bundan sonrakilere. alarm kurabilirsin mesela.
diyelim normal saatin 7. ama bugun 8 de yaptin igneyi. geri 7 ye donmek.icin yarin 7:30 da sonraki gun 7:00 de yap. boylece eski saatine de getirmis olsun.

İçime su serptin .allah razı olsun. Alarm kurdum zaten hemen.artık bu korkuyla bidaha unutmamki :)
Öglen 1 de yapıyodm hem 2 ye kaydı.böle dvm ederim artık 2de kalsın.ounamayım daha fazla. Tekrar saol cvbn için.

kızlar ben de iki kayıp sonrası genetik ve trombofili testlerimin sonuçlarını aldım.çok şükür genetik olarak hiç bişeyimiz çıkmadı.ama ben de pai heterozigot ve mthfr 1248 homozigot çıktı. hamile kalınca kan sulandırıcı kulanacak adaylardan biriyim ben de :) yarın da homosistein,folikaist ve b12 düzeylerine bakılması için kan vericem.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadşlar bilgisi olan var mı bilmiyorum ama bi sorum var.pıhtılaşma testlerinin yanında bir de antifosfolipid antikor sendromu testi var onu da istedi doktorm benden.bu da pıhtılaşmayı arttırıyormuş çünkü.yaptıran var mı? :44:

evet benim doktorum da istedi. antifosfolipid sendrom pozitif çıktı ben de. hamilelikte geçici pozitiflikler olabiliyormuş ama. yinede hemen iğneye başlandı. nitekim 1 ay sonra falan değerler negatife döndü. doğumdan sonra -inşallah- ramotolojiye gidip ayrıntılı baktırmalıymışım.

Arkadaslar ben igneyi bacaktan yapiyorum koldan yapamiyorum.dizin birr karis üstünden hafif dis yana dogru yaptim dun ama kocaman bi morluk oldu damara denk getirdim heralde.ilac yayilmistir degil mi.korkuyorum ilac yayilmamistir diye

imren merhaba sende problemi öğrenebilirmiyim doktor banada 06 lık iğne ve aspirin verdi. sen aspirinde kullanıyormusun kaç aylık gebesin başından beri mi 0,6 lıkı kullanıyorsun benim kilom 70 acaba kliyo göre mi belirliyorlar merak ediyorum

Canm peki nerde yaptrdın bu testi?onu da mı ünivde yaptrcaaz?onun da mı sonuçları geç çıkıyo?

Canm peki nerde yaptrdın bu testi?onu da mı ünivde yaptrcaaz?onun da mı sonuçları geç çıkıyo?

benim tek düşüğüm olduğundan üni. hastanesi kabul etmez diye özelde yaptırmıştım. 3 haftada falan çıkmıştı. diğer testlerin hepsi aynı zamanda yapıldı.

Faktör V.heterezigot
tPai-1 (4g/5g)- homozigot
mutant 4g -4gMthfr (c677t)- homozigot
Mthfr (a1298c)- heterezigot
Faktör XIII v34l-heterezigot
Faktör II -homoİgot.

Test sonucum bu benim.5 haftalık hamileyim.buğün keseyide gördük rabbime şükür.6.6mm miş kese. Neye göre doz ayarlanıyo bilmiyorum ama kilolu degilim 1.75 boyum 59 kilom ama 0.6 lık clexane la başladım ve corasprinde içiyorum günde 1 tane.
Geçen sene iki tane kimyasal gebeliğim oldu.
Rabbim tamamına erdirsin inş.şimdilik iyi gidiyo bebişin beslenmesi :) Allaha emanet içimdeki can.
Sen nekadarlık hamilesin rabbim tamamına erdirsin.
Bide sanırım dozu pıhtılaşma oranına göre ayarlıyorlar.
2 ayrı doktora gidiyorum ben ikisine 0.6 lık ve cprasprin önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…