canım senin bir çok mutasyonun var, sanırım o yüzden 0,6lık verdiler iğneyi.Faktör V.heterezigot
tPai-1 (4g/5g)- homozigot
mutant 4g -4gMthfr (c677t)- homozigot
Mthfr (a1298c)- heterezigot
Faktör XIII v34l-heterezigot
Faktör II -homoİgot.
Test sonucum bu benim.5 haftalık hamileyim.buğün keseyide gördük rabbime şükür.6.6mm miş kese. Neye göre doz ayarlanıyo bilmiyorum ama kilolu degilim 1.75 boyum 59 kilom ama 0.6 lık clexane la başladım ve corasprinde içiyorum günde 1 tane.
Geçen sene iki tane kimyasal gebeliğim oldu.
Rabbim tamamına erdirsin inş.şimdilik iyi gidiyo bebişin beslenmesi :) Allaha emanet içimdeki can.
Sen nekadarlık hamilesin rabbim tamamına erdirsin.
Bide sanırım dozu pıhtılaşma oranına göre ayarlıyorlar.
2 ayrı doktora gidiyorum ben ikisine 0.6 lık ve cprasprin önerdi.
ben çekiyorum canım, ama şimdiye kadar hiç kan gelmediArkadaslar igneyi yaparken damara gelip gelmediğini kontrol etmek için igneyi geri cekiyormusunuz
hemen birşey olmaz bir kereden, ama bir daha unutmayın bence, dikkatli olun. unutma ihtimaliniz varsa telefonun alarmını kurun. iğne kullanmıyor musunuz?arkadaşlar bana yardımcı olabilirmsiniz bendede kan pıhtılaşması var 6 aylık hamileyim dün coraspin atmayı unutmuşum bunun bi zararı olurmu çık moralim bozuldu lütfen acil cevap bekliyorum
normal değerlerin NORMAL olması gerekiyor, hetero zigot veya homozigot olduğunda pıhtılaşmaya meyil var demek oluyor.Faktör V.heterezigot
Pai-1 (4g/5g)- homozigot
mutant 4g -4gMthfr (c677t)
- homozigotMthfr (a1298c)- heterezigot
tFaktör II -homoİgot.
KAn pıhtılaşması testim bu.ama normal degerlerin ne olması lazım.homozigotmu normal.heterezigot mu?
hemen birşey olmaz bir kereden, ama bir daha unutmayın bence, dikkatli olun. unutma ihtimaliniz varsa telefonun alarmını kurun. iğne kullanmıyor musunuz?
Faktör V.heterezigot
tPai-1 (4g/5g)- homozigot
mutant 4g -4gMthfr (c677t)- homozigot
Mthfr (a1298c)- heterezigot
Faktör II -homoİgot.
Test sonucum bu benim.5 haftalık hamileyim.buğün keseyide gördük rabbime şükür.6.6mm miş kese. Neye göre doz ayarlanıyo bilmiyorum ama kilolu degilim 1.75 boyum 59 kilom ama 0.6 lık clexane la başladım ve corasprinde içiyorum günde 1 tane.
Geçen sene iki tane kimyasal gebeliğim oldu.
Rabbim tamamına erdirsin inş.şimdilik iyi gidiyo bebişin beslenmesi :) Allaha emanet içimdeki can.
Sen nekadarlık hamilesin rabbim tamamına erdirsin.
Bide sanırım dozu pıhtılaşma oranına göre ayarlıyorlar.
2 ayrı doktora gidiyorum ben ikisine 0.6 lık ve cprasprin önerdi.
imren peki iğneye ve aspirine ne zaman başladın ben kiloya göre dozu ayarladıkları düşünmüştüm
normal değerlerin NORMAL olması gerekiyor, hetero zigot veya homozigot olduğunda pıhtılaşmaya meyil var demek oluyor.
Heterozigot bu mutasyonun tek gen alelinde olduğunu, homozigot ise çift gen alelinde olduğunu ifade eder. Heterozigot değer, homozigot değerden daha hafiftir yani.
8 ay önce ögrendiğimde pıhtılaşma oldgnu ozaman başladm corasprine. Şuan 5haftalık hamileyim iğneye başlayalı buğün 13 günoldu. Bhcg de 23 dü deger ozaman hemen başladım igneye.doz neye göre ayarlanıyo merak ettim bende haftaya gittgmde sorarım :)
imren inş hayırlısı ile kucağina alırsın kanaman falan oldumu iğneden yada aspirinden dolayı
ben clexane ı dogumdan 36 saat once, corasprini de 34.haftada bırakmiştim.ben de Factor V heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot um.
Faktör V.heterezigot
Pai-1 (4g/5g)- homozigot
mutant 4g -4gMthfr (c677t)
- homozigotMthfr (a1298c)- heterezigot
tFaktör II -homoİgot.
KAn pıhtılaşması testim bu.ama normal degerlerin ne olması lazım.homozigotmu normal.heterezigot mu?
Arkadaslar ben igneyi bacaktan yapiyorum koldan yapamiyorum.dizin birr karis üstünden hafif dis yana dogru yaptim dun ama kocaman bi morluk oldu damara denk getirdim heralde.ilac yayilmistir degil mi.korkuyorum ilac yayilmamistir diye
cnm. senin hepsinde sorun var.
sorun olmasa normal yazardi.
heterozigot: diyelim normal insana gore pihtilasma egilimin 4 kat fazla.
homozigot: diyelim normal insana gore pihtilasma egilimin 40-50 kat fazla demek.
Mthfr (c677t) homozigot normal
Faktör ıı homozigot normal. Bunların dışnda normal yazan yok.
İğnelere başladım rabbim bebişi korusun. Bukadar çok sorun varsa kanda rabbim büyüktür.ona sıgınmaktan başka çare yok.
Yanıtınz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?