Yok olmadı. Sen hamilemisin yoksa ön araştırmamı yapıyosun.
cuhic korkmayin. Allahin izniyl birseycik olmaz cunku onlem almissiniz coktan...
baslarda insan biraz tedirgin oluyr tabiki ama haftalar ilerledikce rahatlarsiniz...
surekli endiseyle yasamayin. size tavsiyem gebeliginizin tadini cikarin. ben oyle yaptim) simdi de bitiyr diye uzuluyorum..
cu
günaydın cuteheart aspirini ve iğneyi kaçta alıyorsun tşk ederim
ön araştırma yapıyorum canım inş. bende yakın zamanda hamile kalırım şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun progestan kullanıyormusun
hic korkmayin. Allahin izniyl birseycik olmaz cunku onlem almissiniz coktan...
baslarda insan biraz tedirgin oluyr tabiki ama haftalar ilerledikce rahatlarsiniz...
surekli endiseyle yasamayin. size tavsiyem gebeliginizin tadini cikarin. ben oyle yaptim) simdi de bitiyr diye uzuluyorum..
Dua edicem sana ismen melisamı adın.rabbim hayırlısını versin. İkinci düşüğümü geçen sene buay yaptım üstünden tam 1yıl geçti rabbimin hikmeti üzüldüğüm ay beni ve eşimi mucizesiyle sevindirdi. Sabretmek lazım. Rabbim bizimle.
Ben sabah folikasit içiyorum kahvaltıda
Öglen progestan 200. Lük kullanıyorum ama fitil olarak.
Saat 2 de clexane vuruyorum.
Akşam yemeğindn sonra 7 civarı corasprin içiyorum.rabbim şifa versin.
imren tşk ederim inan ağlattın beni çok duygulandım ismim sevil
imren tşk ederim inan ağlattın beni çok duygulandım
Aaa aglamak yok. Zamana bırak herşeyi.inan unuttgn bi anda mucizevi haberi alıcaksın.biz haziran ayında tüp bebege karar vermiştik. Tamm artık yaptırıcaz dedim ve bak buay hamileyim.
Biliyorum unutmak zor hatt imkansız.rabbime bırak.biliyorumki kusa bi zamanda hamile oldgnu yazıcaksın allahın izniyle.
İçimi rahatlattın saol.bebişi ögrendgimde deger 23 tü.en başında ögrenince zaman zor geçiyo ve tedirginlik oluyo.bide fazlaca kanda pıhtılaşma olunca korktm açıkcası. Rabbim korusun.inş bende senin gibi rahatca geçirirm hamileliğimi.dua et benim için :)inş saglıkla kavuşursun bebişine.kızmı erkekmi ?
merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak pazar günün beta hcg yaptırdım adetime 5 gün falan varken 24 çıktı dr gittim heterezigot var bende sadece coraspirin verdi iğneye gerek yok dedi sizce iğne kullanmalıyım mı?
merhaba inci daha önce düşüğün oldu mu peki
amin cnm. insallah hepimiz sagsaglim kavusalim bebeklerimize. erkek benim.
son haftalarim. aslinda son haftalar ilk zamanlardan daha stresliymis onu fark ettim. asil kaybetme duygusu sona yaklastikca basiyormus insana...insallah kazasiz belasiz kavusurum ogluma.
bende daha 1-1,5 ay sonra öğrenecem genetik sonucunu
çok kötü bir bekleyiş..
bende sizin gibi sadece pıhtılaşma ile kalsa istiyorumm..
kromozom sorunu olursa mahvolurum(
rabbim yardımcımız olsun inşallahhh..
Allah sabır versin size de
kaybınız çok benim gibi
yalnız pıhtılaşma sonucu belli oldu ama genetik belli olmadığı için hala dr a gitmedim..
acaba kendim folik asit ve coraspin kullanmaya başlasam bir sorun olur mu:26::26::26:
evet canım biri 6 haftalık biri 7 haftalık..dr gerk yok iğneye dedi ama içim rahat değil
bence mutlaka başka bi doktora git. demekki aspirin yetersiz gelmiş ilk gebeliklerinde.sakın ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?