Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cu

günaydın cuteheart aspirini ve iğneyi kaçta alıyorsun tşk ederim

ön araştırma yapıyorum canım inş. bende yakın zamanda hamile kalırım şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun progestan kullanıyormusun

Dua edicem sana ismen melisamı adın.rabbim hayırlısını versin. İkinci düşüğümü geçen sene buay yaptım üstünden tam 1yıl geçti rabbimin hikmeti üzüldüğüm ay beni ve eşimi mucizesiyle sevindirdi. Sabretmek lazım. Rabbim bizimle.
Ben sabah folikasit içiyorum kahvaltıda
Öglen progestan 200. Lük kullanıyorum ama fitil olarak.
Saat 2 de clexane vuruyorum.
Akşam yemeğindn sonra 7 civarı corasprin içiyorum.rabbim şifa versin.

Merhaba arkadaşlar.size bir şey danışacağım.Doktorum bana gen mutasyonu testi yaptırman lazım dedi.Zeynep kamilde yapılıyormuş.kan pıhtılaşması demek mi oluyor bu.testin adı varmı ya da.randevu alıp gideceğim.bir düşük bir kimyasal gebelik geçirdim.bu testin yapılacağı özel bir gün yok değil mi regli zamanında da gidilinebilir mi?

İçimi rahatlattın saol.bebişi ögrendgimde deger 23 tü.en başında ögrenince zaman zor geçiyo ve tedirginlik oluyo.bide fazlaca kanda pıhtılaşma olunca korktm açıkcası. Rabbim korusun.inş bende senin gibi rahatca geçirirm hamileliğimi.dua et benim için :) inş saglıkla kavuşursun bebişine.kızmı erkekmi ?

imren tşk ederim inan ağlattın beni çok duygulandım

imren tşk ederim inan ağlattın beni çok duygulandım

Aaa aglamak yok. Zamana bırak herşeyi.inan unuttgn bi anda mucizevi haberi alıcaksın.biz haziran ayında tüp bebege karar vermiştik. Tamm artık yaptırıcaz dedim ve bak buay hamileyim.
Biliyorum unutmak zor hatt imkansız.rabbime bırak.biliyorumki kusa bi zamanda hamile oldgnu yazıcaksın allahın izniyle.

inş. canım dediğin gibi unutmak zor. Ama en doğrusu Allaha bırakmak herşeyi stres yapmakla da olmuyor sonuçta

amin cnm. insallah hepimiz sagsaglim kavusalim bebeklerimize. erkek benim.
son haftalarim. aslinda son haftalar ilk zamanlardan daha stresliymis onu fark ettim. asil kaybetme duygusu sona yaklastikca basiyormus insana...insallah kazasiz belasiz kavusurum ogluma.

merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak pazar günün beta hcg yaptırdım adetime 5 gün falan varken 24 çıktı dr gittim heterezigot var bende sadece coraspirin verdi iğneye gerek yok dedi sizce iğne kullanmalıyım mı?

merhaba inci daha önce düşüğün oldu mu peki

bende de heterozigot var ama ben bu sefer iğne olmayı düşünüyorum aklını karıştırmak ta istemiyorum ama burda tecrübeli arkadaşlar var onlar daha çok yardımcı olurlar tabi

canım ne güzel bebeğine kavuşmana az kalmış.allahın izniyle sağlıkla kucagına alırsın inşalalh. bende de en basından beri kaybetme korkusu var ilerleyen zamanlarda nasıl olurum hiç kendimi düşünemiyorum.

evet çok ama çok zor bir bekleyiş.hele bu internet hele yazılanlar..okudukça daha çok strese girmek hr şeyin en kötüsünü düşünmk.ben de o kadar zor süreçler geçirdim ki.sonuçları almaya gittiğimiz gün eşimle ikimiz titriyorduk hocanın kapısında..ama çok şükür genetik bir sorunmuz yok ikimizin de.ben de pıhtılaşma çıktı ve bu da halledilerbilir olduğu için canımı sıkmıyorum.bütün dualrım sizinle bunu yaşayan herkesle.yaşamayan bilmez...sabır,biraz daha sabır.inşallah güzel çıkacak sonuçlar...

bence mutlaka başka bi doktora git. demekki aspirin yetersiz gelmiş ilk gebeliklerinde.sakın ihmal etme

canım ben pıhtılaşma olduğunu 2. düşükten sonra öğrendim bu 3. gebeliğim dr sadece coraspirin verdi iğneye gerek yok dedi ama ne bileyim sanki yetersiz gibi bana:18:

evet öyle söylüyorlar ama sen yinede başka bir doktoro daha git iğne kullanmak istediğini söyle gidince bize de bilgilendirmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…