Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hım öncesinde içiyoruz öle mi ben dr sonucu mu gösteremedi m de o yüzden sordum canım çok sağol artık danışayım da kullanayım.
Tabi cnm danis her doktor farklı ama geneli veriyor senin pihtilasma çıkan faktörüne gorede ya coraspinle hamielik gciriyorsun yada artı ignede veriyor

Tabi cnm danis her doktor farklı ama geneli veriyor senin pihtilasma çıkan faktörüne gorede ya coraspinle hamielik gciriyorsun yada artı ignede veriyor
He pıhtılaşma nın da çeşidi. Var ..Sağol canım benim adet olunca gidecem o zanan soracam artık.hayırlusı hepimiz için..

He pıhtılaşma nın da çeşidi. Var ..Sağol canım benim adet olunca gidecem o zanan soracam artık.hayırlusı hepimiz için..
Sen ne kadarlikken kaybettin kaç tane var senin düşük bu arada geçmiş olsun cnm

CANIM MERAK ETTİM HOMOZİGOT BENİMKİ DEMİŞSİN BENDEDE MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTASYON VAR DOKTOR HAMİLE KALMADA CORASPİN VE FOLİC ASİT VERDİ HAMİLE KALINCADA CEAXLAN 4 İĞNEYE BAŞLICAZ DİYOR SENİN DURUMUNDAMI BÖYLE

Benim mutasyonlarım Şunlar canım homozigot mthrf 677 ve paı 4g/4g. Benim 2. Kürtajın daha yeni oldu canım. Adet bile olmadım henüz. Şuan sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. 15 gün sonra gideceğim Dr. A bakalım ne diyecek

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben de bi kimyasal bi dış gebelikte sonra test yaptırdık kan pıhtılaşması çıkıt.Şu an coraspin ve hibor3500(0,2mg) kullanıyorum..Allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah,sizlere de versin hayırlısıyla hayırlı zamanda

Senin düşüğünmü oldu canım ? korunma Süren doldumu eğer düşük olduysa, yoksa yenimi seninkide ?

Allah sağlık versin bebeğede sizede. Dış gebelik sonrası nasıl bir tedavi uyguladınız ? Bende 2. De dış gebelik yaşadım pıhtılaşmada var hangisine üzülsem
Dış gebelik tekrarlar diye duyuyorum hep. Tam dış değil aslında tüpe yakın rahim içi ama dış gebelik diye geçiyor. Kürtajla alındı. Rahim filmi çekildiniz mi ?0

Dış gebeliğim metotreksat adlı kanser iğnesiyle sonlandırıldı.1 doz yeterli gelmedi 2 dozda beta hcg düşüşe geçti şükür ameliyata gerek kalmadı.Bu iğne sonrası 3-4 ay korunmak gerekli zaten.o süreyi atlatınca rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı şükür.Hemen sonraki ay da aşılama ile hamile kaldım(sperm sorunlarımız da vardı)

Sen ne kadarlikken kaybettin kaç tane var senin düşük bu arada geçmiş olsun cnm
Canım 14 aydır deniyoruz olmadı gebelikgebelik hiç olmadım.dr pıhtılaşma ya bakalım demişti istedi yaptırdım çıktı pıhtılaşma.17 aydır evliyim ..

selam bayanlar bende 9 ocakda 4. kürtajımı oldum 1 sene içinde oldu hepsi
ilk inde dış gebelik geçirdim iğneyle sonlandırıldı ama 2 defa kürtaj oldum sonra kasım ayında tekrar hamile kaldım
ondada kese gözüktü bebek yoktu gelişmemiş 6 haftada kalmış yine kürtaj oldum şimdi doktor 3 ay korun dedi benim yaşayan bir oğlum var ama be 32 yaşındayım sizin yaptırdığınız testlerden yaptırmak istiyorum nerde yaptırabilirim
doktora ne demem lazım sizce senin yaşayan çocun var pıhtılaşma olmaz diyor ilk hamileliğimde 20 yaşındaydım
birde pıhtılaşma benim annem de var . coraspin kullanmak zorunda .bendede vardır diye şüpheleniyorum.
devlet hasatanesindemi özelde mi yapılıyor cevap yazarsanız sevinirim.

Ünivertise araşatırma hastnelerinde genetik bölümüne gidip anlat, verilerinide götür gerekli testler yapıyormuş.Doktorunuda değiştir, ilk çocugunu olan ama sonrasında problem yaşayan çok hasta var.

Ünivertise araşatırma hastnelerinde genetik bölümüne gidip anlat, verilerinide götür gerekli testler yapıyormuş.Doktorunuda değiştir, ilk çocugunu olan ama sonrasında problem yaşayan çok hasta var.
teşekkür ederimı ocak 21 randevum var kadın doğum doktoru istemiyormu o testleri kadın doğumdan randevu almıştımda

Canım 14 aydır deniyoruz olmadı gebelikgebelik hiç olmadım.dr pıhtılaşma ya bakalım demişti istedi yaptırdım çıktı pıhtılaşma.17 aydır evliyim ..
Bebeğinin olmamasını buna mi bağladı doktor cnm tuplere bakildi mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…