Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bir de arada çok az vermişsin. Dur bakalım dr.lara görünelim de ona göre tekrar tartışırız bu durumu, hayırlısı olsun... Busefer biraz vücudunun dinlenmesine izin ver bence tatlım sen bilirsin de...

Helal olsun nedemek ya
Bende zerrine uc muayenedir gidiorum yakinimizin ahbabi onun slm var diyince ilgilendi baya kadin
dedim ben ona bana mol gebeebe olabilrisn dediler dedim
oda olsan bende bilirim dedi durmadan doktor drgisme herkes farkli der dedi
kanammam oluo filan diyince hemen tahlil istedi benden
dusuk tehlikeme karsida progestan yazdi
ignede kullaniyorum zaten

cogu kisi memnunum dio
cogu kisi memnun drgilim dio
bakalim bu pazartesi bi daha cagridi gidicem ne diycek bakalim

Sanirim kan pihtilasmasi var sende

Biz onu yaptırmadık pzt gidicem zaten bi isteyim onu da bakalım eşimde mi kan verecek onun için bi de tam olarak hangi bölüm yapıyo bu kromozom testini herzaman yaptırabilir miyiz kandan bakıyolar ya bi de son soru kan verirken aç mı tok mu gitmek lazım?

İns iyi olur canim fikirlerimi paylasmak istedim Rabbim isteyince hepsi olur ins saglikla alirsin kucagina doktorlar da vesile ins guzel vesile olurlar Cennet kokulu bebislermizi buzfr svebiliriz

Banada öyle olcak galiba. Elimizden geleni yapıcaz ama yine düşebilir dedi insan bunalıyo zor yaa
Aynen cnm valla ınan korkuyorum yine aynı şeyleri yasayacagim diye dusunsene hamile kalsam ii gitse bile hep bir korku olacak yine mi diye hayırlısı

Iyi akşamlar herkese..benim sizlere bir sorum olacak Dr lar kan sulandırıcı iğnenin dozunu neye göre veriyorlar?bende homozigot mutasyonu var ama 0.2 lik doz verdi kafam karıştı

senin kaç duşktu cnm. Ve tedavine başladın mı
Cnm bnm iki düşük var coraspin folbiol kullanıyorum suan hamile kalınca 0.4 luk iğne ama bn ikincisini buna rağmen kaybettim artık nasip akışına bıraktım çok arastirmakta ii değil insan yıpranıyor

Cnm bnm iki düşük var coraspin folbiol kullanıyorum suan hamile kalınca 0.4 luk iğne ama bn ikincisini buna rağmen kaybettim artık nasip akışına bıraktım çok arastirmakta ii değil insan yıpranıyor
inşllh bidaha aynı acıları yaşamayız cnm. Haklısın insan hamile kalmaya korkuyo artk. Ama durmak yok yola devam

Kızlar ii akşamlar. Bende de pıhtılaşma çıktı hamile kalmadan önce de kullanıyor muyuz herhangi bi ilaç. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…