Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gecmısler olsun.ben tekırdaglıyım.merkezdeyım.gercekten burda bu konudan anlayan bı doktor bulmakta cooook zorlandım.eskı msjlarımı okursan gorurusun.eger merkezdeysen sana yardımcı olabılırım.ben merkezdekı ozel hastaneye gıdıp orda bu tahlıllerı zorla yaptırıdım.doktorum hep gerek yok dıyodu.600 cıvarı tutt hepsı.ama ıyıkı yaptırmısım.cunku kan pıhtılasması cıktı.ve ıgne oluyorum hergun.su an cok sukur 7 aylık hamıleyım eger ıstersen daha genıs bılgı verebılırım sana.ama tavsıyem.oyalanma.bak yasım 37 dıyosun.bı an once o tahlıllerı yaptır.eger ssorun cıkardsa tedavısı var cok sukur.ıgne oluyosun.eger sorun cıkmazsada en azından ıcın rahat olur tekrar devam edersın.ınsallah hersey guzel olur senın ıcın...

günaydın kızlarrr. inş hamile sayısı artmıştır... hamile kalmadan önce herhangi bir hap kullanan varmı aspirin gibi. bana dr hiçbir şey söylemedi benimkini öğrendim bu arada heterezigotmuş..
ben adece folik ait kullandım.mthfr 677t heterezigotum..
selamlar arkadaşlar,benide listeye eklerseniz sevinirim,.6 haftalık hamileyim.daha çok yeniii:lepi:
allahım tamamına erdirsin sorunsuz problemsiz opuyorumnanaktan
hulyacım kesinlikle katılıyorum ii bir doktor bul kendine yerimseniben
FTGG seninde hamişliğin hayırlı olsubn :1hug: darısı tüm bekleyen arkadaslarımın basına :Saruboceq:
ayyyy :asigim: cok sevindim yaaaa opuyorumnanaktan hadi gözümüz aydın :sm_cool: peki ya iğneler :sm_confused:

:1shok: 3 üzmü bebişlerimiiiiizzzz :1shok: :teytey: cok gzl yaaaaaaa zemuszemus hadi hayırlı doğumlar sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq: cinsiyetleri neeee delikafadulden

seybaycım ya canım maşallah yaa, üçüzler 32.haftaya kadar karnında kalmışlar ne mutlu sana, ikizler bile o kadar kalamıyor, maşallah maşallh canım. aman kendine çok çok dikkat et, bir bedende 4 can taşıyorsun, 4 kalp,, ayy düşününce bile içim bi hoş oluyor, minik mink 6 el 6 ayak. göbüşün sürekli oynuyordur senin? çok güzel
aman sen sürekli dinlen canım, senin için kaç gün içerde kalırlarsa o kadar iyi. iyi bak bebişlere, öptüm hepsini opuyorumnanaktan

lalcim ne güzel düşünceler sağolasın..celencim sana da..2 erkek 1 kız bebeklerim..inşallah sağlıkla vakitlice gelsinler diye dua ediyorum..

ebrar canım bu protein c aktivitesi protein c rezidansıyla aynı şeymi yoksa o başka bi tahlilmi beni lütfen aydınlatırmısın

Haklısın başka birşeyde olabilir ben her ihtimali düşünüyorum zaten 3 düşüğüm oldu ilki kimyasal gebelikti diğeri 7. haftasında düştü en son nisanda hamile kaldığımda oda 6. haftanın içindeydi hep kanamalrım oluyordu lekelenmelerim biraz da bu sebepten pıhtılaşma olma ihtimalini düşündüm yardımcı olduğun için çok teşeşkkür ederima.s.

Sağol canım rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor dermansız dert vermesin:Saruboceq:
kızılayda yapılmıyormu bu test çünkü şuan hastane araştırıyorum bana en yakın marmara ünüverste hstanesi var gitsem onlar benimle ilgilenir değilmi..
İlgilendiğin için çok teşekkür ederima.s.

canım bende tahlillerimi marmarada yaptırdım .ama benim teşhis orda koyulmadı koşuyolu kalpte yaptırmıştım ilk tahlillerimi sonra sorun çıkınca hematolog aradım ve marmaranın doktorunun özeline gittim .tahlillerimi tekrarlamamı istedi ve marmarada tekrar yaptım.yanlız sen önce marmaranın kadındoğum bölümüne gidip durumunu anlat ve genetik yaptırmak istediğini söyle mutlaka yaparlar .buarada özel yerlerdede yapılıyor fakat çok masraflı .ben mesela marmarada yapılmıyan tek bir test için özelde 170 tl ödedim.inşallah yardımcı olabilmişimdir ..tekrardan geçmiş olsun canım..opuyorumnanaktan

ha bu arada lekelenmelerim için progestan 200lük, kan sulandırıcı için hap verdi iğneyle aynı etkiyi gösteriyormuş hadi bakalım hayırlısı.

canım iyi olmana çok sevindim sağlıklı bir gebelik sürecin olur umarım..dikkat et kendine sen ilk aylar çok önemli

canım ben tetanos aşı dozunu bilmiyorum ama 2 defa yaptırmıştım,doktorum bana doz hakkında bişey demedi,sağlık ocağında yaptır 2 defa, birde doğumdan sonra yaptırısın demişti

lalcim ne güzel düşünceler sağolasın..celencim sana da..2 erkek 1 kız bebeklerim..inşallah sağlıkla vakitlice gelsinler diye dua ediyorum..

seybay canım maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

meryemmeryem canım sen hamilesin dimi. allah tamamına erdirsin inşallah. neydi senin hastalığın türü. yahu ben dün aradım sonucumu öğrenmek için önce heterezigot dendi sonra homozigot dendi. homozigot olupta hamile kalan ve bebeğini kucağına alan varmı acaba.. artık bu sonucada inanasım kalmadı ama... mafoldumben senağlama

kızlar bu arada ben artık geceleri rahat yatamıyorum yaa
yani uyorumda hep sol tarafıma yatmaktan artık sol kolum bacağım kulağım ağrıyo,uykudan kalktığımda çok halsiz ve bitkin uyanıyorum çok kötü bir his yaa...
allahtan gün içerisinde iyiyim çok şükür aşırı bir rahatsızlığım yok şuan

birde ben hafta sonları yayla evine gidiyorum,ne güzel doğayla başbaşayız,yürüyüş yapıyorum orda ama hiç bu durumu doktoruma sormadım..yürüyüş yapmanın bize bir zararı yoktur dimi

evet canım hamileyim kısmetse eylül sonunda doğum olacak..
canım benim 3 değerimde heterozigot
burda herkesin değerleri farklı farklı ama çoğumuz hamile kaldık,doğum yaptık..vs vs
üzme kendini hamile kalıyoruz çok şükür gebelikte de önlemini alınca çok şükür bir sorun çıkmıyor,sende hamile kalırsın en kısa zamanda umarım..karamsar olmamak lazım ama unutma

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

AY CANIM MAŞALLAH BEBİŞİN SAĞ SALİM GELSİNDE ARTIK OLCAK O KADAR YÜRÜYÜŞ İYİ GELİR İNŞ...vereliniortak :Saruboceq: zemuszemus

AY CANIM MAŞALLAH BEBİŞİN SAĞ SALİM GELSİNDE ARTIK OLCAK O KADAR YÜRÜYÜŞ İYİ GELİR İNŞ...vereliniortak :Saruboceq: zemuszemus

saol canım allah herkese nasip etsin..
işte her hamilelik gibi olmayınca bizimkisi ne bileyim aklıma herşey geliyor
ne yapsam bebeği düşünerek yapıyorum

saol canım allah herkese nasip etsin..
işte her hamilelik gibi olmayınca bizimkisi ne bileyim aklıma herşey geliyor
ne yapsam bebeği düşünerek yapıyorum

EVET KESİNLİKLE BİZİMKİLER FAZLASIYLA NAZLI OLACAKLAR.... BU DA Bİ İMTİHAN GALİBA BİZİM İÇİN HER ŞEYİN HAYIRLISI... AMA SİZİN GİBİ HAMİLELER BİZEDE UMUT OLUYOR... :CüvCüv: :hooray: :1hug:

canım benim bizlerde günlerce aylarca neler yaşadık neler çektik bebişlerimizi bekledik..
ama bak birden geliverdi,sana da öyle olacak inşallah
bir bakmışsın bebişin göbüşünde
sen karamsar olma keyifli ol,sağlıklı ol ki bebek geldiğinde mutlu olsun
annesi

günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle hepinizi öpüyorum zigotlar sizidelikafadulden

seybay, seni de ekledim listemize.. maaşallah, ne güzel ya.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... eşimin hayali böyle bir batın da 3- 4 bebek kaydirigubbakcemile3birini yaptım ya :jeyyar: canım, Allah yardımcı olsun.. heyecanla bekliyoruz bebişlerimizi..

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni hamile arkadaşlarımız olmuş Allah hepinize sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi nasip etsin sağ salim kavuşun yavrularınıza inşallah. bende geri sayıma başladım Allahın izniyle bakalım hayırlısı. lalcim sana özelden yazdım canım ya gelmedimi yoksa yine yazcam ondan. öptüm seni ve güzel oğlunu.

selvihan gelince yaz :)))) bekliyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…