Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

miraç geceniz mubarek olsun kızlar...rabbim bu gecenin hürmetine dualarınızı kabul etsin..rabbimm kimeyi bu yolda oyalamasın :Saruboceq: bir evlat die acılan elleri geri cevirmesin :Saruboceq:

Amin celenim. Allah sana ve kızına ailenle birlikte sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin. Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

selvihancım nasılsın canım. ben sıcaklardan bayılcam. çarşamba nst var bakalım tarih öne çekilcekmi:)) ya ben böle diye diye oğlanı da erkene çekcem ondan tırsıyom:)) hafta sonu hastaneyi görmeye gittim nasıl diye güsel geldi bana. yeni doğmuş bir bebiş vardı Allahım onu görünce bittim zaten. Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. annesi biraz sancılıydı.kadıncağız sezaryan olmuş baya bitkindi ama bebiş insanda acı ağrı falan bırakmaz:))

gelgit senin tarih yarın belli olacak değilmi gelince yaz olurmu merak ediyorum sana ne dicekler bakalım seninle aramız 1 gün sadece.

kızlar gçmiş kandiliniz mübarek olsun rabbim canı gönülden ettiğimiz tüm dualrımızı kabul etsin en kısa zamanda bebelerimizi göndersin sağlıkla sıhhatle inşallah

günaydın kızlarrr. inş hamile sayısı artmıştır... hamile kalmadan önce herhangi bir hap kullanan varmı aspirin gibi. bana dr hiçbir şey söylemedi benimkini öğrendim bu arada heterezigotmuş..

merhaba herkese....
gelevera bende heterozigotum. yaklaşık 4 aydır aspirin ve folik asit kullanıyorum doktorum hamile kalıncada devam edecegımızı soyledı.sanada doktorunun vermesi lazım sanki çünkü burdaki herkes bildiğim kadarıyla hamile kalmadan öne aspirine ve folik asite başlıyor.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 20 temmuz)
(celen35)........ cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen).............. pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 7 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............3aylık (17nisan dogumlu)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
sido ......................30 (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
çiçeklara.................27 haftalık (kız)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya.......20 haftalık (kız)
smmm06................16 haftalık (erkek)
ravza1818...............15 haftalık
ftgg7779 ..................7 haftalık

Son düzenleme:

nazlım canım benim şimdilik çok şükür iyiy,iz.kaydirigubbakcemile3yalnız geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum dengem sarsıldı anlayacağın sürekli uyur gezer bir halim var ne yapıcam bilmiyorum.süt içiyoırum ayran içiyorum yok yoksen ne durumdasın canım uyuyormusun.bugün NST var yarın da dr.kontrolü var.bakalım hayırlısı inşallah sorun çıkmaz.merak ve heyecan var biraz bakaım nidilat için ne diyecek.
canım sende artık sakin olmaya çalış bak ne güzel bütün zorlu aşamaları çok şükür aştın.bundan sonrası kolay.dert etme doğum tarihini sağlıkla gelsin bebişimiz yeter.zaten kontrollerinde düzenli korkma bence bundan sonrası artık allaha kalmış.o ne zaman nasip ederse o mzaman doğacak.inşallah zamanında sağlıklı doğumlar ın olur.allah yardımcın olsun.dualarımdasın.ha doğuma giderken mutlaka haber ver bol bol dua edelim sende beizi unutma o an yapılan dualar kabul olurmuşopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr. inş hamile sayısı artmıştır... hamile kalmadan önce herhangi bir hap kullanan varmı aspirin gibi. bana dr hiçbir şey söylemedi benimkini öğrendim bu arada heterezigotmuş..

canım benim 3 değerim hetereziot
1 kez düşük 5,6 haftalıkken yaptım.. düşükten sonra hamile kalana kadar bebe aspirini kullandım günde 1 tane..
hamile kalınca aspirini bıraktım,clexane 0,4 lük iğne ye başladım..çok şükür herşey yolunda gidiyor bakalım

Fransium ; canım benim geçmiş olsun şuan nasılsın,umarım herşey yolunda gidiyordur..

kızlar bizde birkaç gündür yayla evindeydik o yüzden giremedim nete
çok şükür iyiyiz bakalım artık gün geçtikçe sanki daha da vücudum ağırlaşıyor günlük yaptığım işler biraz daha kısıtlanıyor çabuk yoruluyorum
vee oğlişimize biz hala isim bulamadık onla uğraşıyorum 2 gündür
bir türlü bişeye karar vermedik yaa

hepinizi öpüyorum kızlarr,biraz işlerim var fırsat bulunca girerim yine

kızlar hastaneden geliyorum bugün kan verdim hahlil için hemogram pt aptt birde kanama zamanı diye bir tahlil vardı fakat bu kanama zamanı denilen tahlil kulagımdan yapıldı hemşire kulagımın memesinden igne gibi birşeyle kanattı 3dakika boyunca sürekli sildi kan miktarına baktı sizlerede yapıldımı

merhaba canım bu tahlil ne içindi?
ben hiç yaptırmadım ve duymamıştım ?

bakalım daha neler olacak kollarım delik deşik oldu sıra kulagımda sanırım neyse halimize binlerce kez şükür allahım dermansız dert vermesin hayırlısı artık

hiç böyle bi tahlil yaptırmadım canım hadi hayırlısı bakalım

Kızlar aranıza yeni katıldım.Birkaç gündür formun hemen hemen hepsini okudum.Benim ilk gebeliğimde kalp atışlarını göremedik yaklaşık 10 haftalıkken kürtaj oldum.İkinci gebeliğimde doktor bebe aspirini kullanalım dedi.Kalp atışını gördük.Hamileliğimde de hiç sorun yaşamadım.37 haftalıkken sezeryanla doğum gerçekleşti.Doğduğunda herşey normaldi.Daha sonra gelişmesinde problem oldu.Şu anda 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlum 2 yaşındayken korunurken hamile kaldım.Çocuğun problemleriyle uğraşırken doğru düzgün dr'a bile gidemedim.Gittiğimde onun da kalp atışını göremedik.8 haftalık kürtaj oldum.En son geçen sene hamile kaldım.Doktora bunları anlattım.Yalnız Tekirdağdaki doktorumuzun aklına bu problem gelmedi.Bu gebelikte de kalp atışı göremedik.Doktorumuz bizi tüp bebeğe yönlendirdi.Bu düşükten sonra farklı dr'lara gittim.Buradaki bir dr bana rahimdeki kılcal damarların tıkalı olabileceğini ve bebeği besleyemediği için gelişimin durduğunu söyledi ama tahlil falan yapılmadı.Sonra Çapa tıp fakültesine araştırılmak için gittiğimde bana rutin çocuğu olmayan kadınlara yapılan tahlilleri istediler.Sizin bahsettiğiniz tahlillerin hiçbiri yapılmadı.Gittiğim her dr'a durumu anlatınca olabilir dediler.Ben de yaşım 37 olduğu için tüp bebeği denedim bu yıl nisan ayında.Yalnız bana transferden sonra hemen kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Baştan değerler iyiyken bhcg kendini ikiye katlamışken gelişme durdu yine.Benim kafam çok karıştı.Sizler hep hamile kaldıktan sonra iğne başlanıyor demişsiniz.Uzun yazdığım için kusura bakmayın.Beni aydınlatırsanız sevinirim.

hulya59 çok geçmiş olsun canım.Allahım bir daha yaşadığın acıları yaşatmasın.Burada hemen hemen tüm arkadaşlar hamile kaldıktan sonra vurulmaya başlıyorlar iğneye.Ama yapılan tahlil sonuçlarına göre.ığne vurulduğu halde kaybeden de var ama çok az.Bence sen iyi bir doktor bul.Tahlillerini yaptır.Benimde 2 gebelik kaybım var 8 ve 11 haftalık kalp durması sonucu.Tahlil sonuçlarımdan sonra.Şuan yine hamileyim.ığneye 4+6 iken başladım.Şimdi 8 haftalığım hayırlısıyla.Ve bu tahliller çok basit sadece kan veriyorsun.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…