Teşekkür ederim iyi dileklerin için...
Ben prof. doktor ERKUT ATTAR'a gidiyorum. Muayenesi Bağdat caddesinde... İstersen telefon numaralarını verebilirim sana. Kendisi ayrıca Çapa da görevli.
selvihancım nasılsın canım. ben sıcaklardan bayılcam. çarşamba nst var bakalım tarih öne çekilcekmi:)) ya ben böle diye diye oğlanı da erkene çekcem ondan tırsıyom:)) hafta sonu hastaneyi görmeye gittim nasıl diye güsel geldi bana. yeni doğmuş bir bebiş vardı Allahım onu görünce bittim zaten. Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. annesi biraz sancılıydı.kadıncağız sezaryan olmuş baya bitkindi ama bebiş insanda acı ağrı falan bırakmaz:))
gelgit senin tarih yarın belli olacak değilmi gelince yaz olurmu merak ediyorum sana ne dicekler bakalım seninle aramız 1 gün sadece.
günaydın kızlarrr. inş hamile sayısı artmıştır... hamile kalmadan önce herhangi bir hap kullanan varmı aspirin gibi. bana dr hiçbir şey söylemedi benimkini öğrendim bu arada heterezigotmuş..
kızlar hastaneden geliyorum bugün kan verdim hahlil için hemogram pt aptt birde kanama zamanı diye bir tahlil vardı fakat bu kanama zamanı denilen tahlil kulagımdan yapıldı hemşire kulagımın memesinden igne gibi birşeyle kanattı 3dakika boyunca sürekli sildi kan miktarına baktı sizlerede yapıldımı
merhaba canım bu tahlil ne içindi?
ben hiç yaptırmadım ve duymamıştım ?
selamlar arkadaşlar,benide listeye eklerseniz sevinirim,.6 haftalık hamileyim.daha çok yeniii:lepi:
kızlar hastaneden geliyorum bugün kan verdim hahlil için hemogram pt aptt birde kanama zamanı diye bir tahlil vardı fakat bu kanama zamanı denilen tahlil kulagımdan yapıldı hemşire kulagımın memesinden igne gibi birşeyle kanattı 3dakika boyunca sürekli sildi kan miktarına baktı sizlerede yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?