kızlar hastaneden geliyorum bugün kan verdim hahlil için hemogram pt aptt birde kanama zamanı diye bir tahlil vardı fakat bu kanama zamanı denilen tahlil kulagımdan yapıldı hemşire kulagımın memesinden igne gibi birşeyle kanattı 3dakika boyunca sürekli sildi kan miktarına baktı sizlerede yapıldımı
Merhabaa.s.
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum:kedi:
Benim üst üste düşüklerim oldu görünürde bir sorun yok gibi doktorum pek ilgilenmedi benden hiç tahlil itemedi sadece rahim filmfisfisfisi
ben bu kan pıhtilaşmasından şüphe ediyorum ve bunun için başka bir hastaneye gideceğim ama doktordan ne talpedeceğimi bilemedim ne diyeceğimi çünkü sadece bunu yaptırmak istiyorum tahlilini nasıl yapılacak bana bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.
Kızılaya giden varmı acaba nasıldır ilgilenirlerimi benle:uhm:a.s.
Merhabaa.s.
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum:kedi:
Benim üst üste düşüklerim oldu görünürde bir sorun yok gibi doktorum pek ilgilenmedi benden hiç tahlil itemedi sadece rahim filmfisfisfisi
ben bu kan pıhtilaşmasından şüphe ediyorum ve bunun için başka bir hastaneye gideceğim ama doktordan ne talpedeceğimi bilemedim ne diyeceğimi çünkü sadece bunu yaptırmak istiyorum tahlilini nasıl yapılacak bana bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.
Kızılaya giden varmı acaba nasıldır ilgilenirlerimi benle:uhm:a.s.
slm arkadaşlar doktoruu bugünden itibaren değiştirmiş bulunuyorum ve size çoook güzel haerlerim var.
karından ultrasondan baktı doktorcum ve bebişimin kalp atımını zayıfta olsa gördük çook mutlu oldum
7hafta 2 günlük olmuş bebişim
elimdeki sonuçlarıma bu zamana kadar yapılanlara baktı
eşimde şeker hastalığı ve sigaradan ötürü ayrıca eltminde bi kaçtane sorunlu gebeliği sonucu eşimde bi genetik sorun olduğunu şimdilik kesinleştirmiş olduk.Allah korusun bunda da bir problem olursa bizi tüp bebeğe yönlendirceğini aşılama ile hiç vakit kaybetmememizi söyledi.
inşallah bi problem olmaz ve sağlılıdır bebikim. Rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle dünya ya gelir.
kahve lokumcum benide ekleyebilirsin listeye :)
canım hadi gözün aydın çok sevindim inşallah sorunsuz bir dokuz ay geçirirsin ve hiçbirşeye gerek kalmaz.buarada hangi doktora gittin canım?
fransiyum, gözün aydın... Allah tamamına erdirsin.. inş hep güzel haberler verirsin... ekledim seni listeye.. inş doğum tarihini yazdığımız zamanları da görüceğiz.. öpüyorumm...
Kızlar aranıza yeni katıldım.Birkaç gündür formun hemen hemen hepsini okudum.Benim ilk gebeliğimde kalp atışlarını göremedik yaklaşık 10 haftalıkken kürtaj oldum.İkinci gebeliğimde doktor bebe aspirini kullanalım dedi.Kalp atışını gördük.Hamileliğimde de hiç sorun yaşamadım.37 haftalıkken sezeryanla doğum gerçekleşti.Doğduğunda herşey normaldi.Daha sonra gelişmesinde problem oldu.Şu anda 7 yaşında özürlü bir oğlum var.Oğlum 2 yaşındayken korunurken hamile kaldım.Çocuğun problemleriyle uğraşırken doğru düzgün dr'a bile gidemedim.Gittiğimde onun da kalp atışını göremedik.8 haftalık kürtaj oldum.En son geçen sene hamile kaldım.Doktora bunları anlattım.Yalnız Tekirdağdaki doktorumuzun aklına bu problem gelmedi.Bu gebelikte de kalp atışı göremedik.Doktorumuz bizi tüp bebeğe yönlendirdi.Bu düşükten sonra farklı dr'lara gittim.Buradaki bir dr bana rahimdeki kılcal damarların tıkalı olabileceğini ve bebeği besleyemediği için gelişimin durduğunu söyledi ama tahlil falan yapılmadı.Sonra Çapa tıp fakültesine araştırılmak için gittiğimde bana rutin çocuğu olmayan kadınlara yapılan tahlilleri istediler.Sizin bahsettiğiniz tahlillerin hiçbiri yapılmadı.Gittiğim her dr'a durumu anlatınca olabilir dediler.Ben de yaşım 37 olduğu için tüp bebeği denedim bu yıl nisan ayında.Yalnız bana transferden sonra hemen kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Baştan değerler iyiyken bhcg kendini ikiye katlamışken gelişme durdu yine.Benim kafam çok karıştı.Sizler hep hamile kaldıktan sonra iğne başlanıyor demişsiniz.Uzun yazdığım için kusura bakmayın.Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar , yeni hamile nilüferşah arkadaşımızı tebrik ediyorum...Allah tamamına erdirsin inşallahhh..Fransiyum senden de güzel haberler aldığmıza çok sevindim..Devamını diliyorum...
Kızlar aranızda 0,3 lük iğne kullanan , sağlık güvencesi olmayan , iğnelere para vermek durumunda olacak arkadaşlar varsa , bende çok sayıda 0,3 lük iğne var , yeni tarihli..Ben 0,6 günde bir kez uyguladığım için 0,3 lükler elimde kaldı...İsteyen arkadaşlara gönderebilirim..
Bir de tetanos aşısı yaptırmış arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum...Ben bugün aşı olmak için gitmiştim , hangi doz uygulanacağını doktorunuzdan öğrenin öyle yapalım dediler..0,5 lik varmış galiba , bi de daha yüksek doz...Henüz doktorumla görüşemedim ama merak ettim sizler hangi doz yaptırdınız ? Bi sefer mi yaptınız , iki sefer mi ? Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür eder , yanaklarınızdan öperim...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?