Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 20 temmuz)
(celen35)........ cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen).............. pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 7 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............3aylık (17nisan dogumlu)
(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
sido ......................30 (erkek)
eserizmir................29haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
çiçeklara.................27 haftalık (kız)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya.......20 haftalık (kız)
smmm06................16 haftalık (erkek)
ravza1818...............15 haftalık
ftgg7779 ..................8 haftalık
nilüfersahh................6 haftalık

canım ben bunu ilk defa duydum birsürü tahlil yapıldı banada ama böyle birşey yapmadılar .valla bende buara delik deşik oldum tek bir tahlilim vardı protein c rezistansı bugünde onu yaptırdım marmarada yapılmadığı için özelde yaptırdım fiyatı birhayli pahalıydı ama neyaparsın sağlık için yapılıyo sonuçta .RABBİM hepimize şifa versin ..

Merhabaa.s.
Ben sizlere birşey danışmak istiyorum:kedi:
Benim üst üste düşüklerim oldu görünürde bir sorun yok gibi doktorum pek ilgilenmedi benden hiç tahlil itemedi sadece rahim filmfisfisfisi
ben bu kan pıhtilaşmasından şüphe ediyorum ve bunun için başka bir hastaneye gideceğim ama doktordan ne talpedeceğimi bilemedim ne diyeceğimi çünkü sadece bunu yaptırmak istiyorum tahlilini nasıl yapılacak bana bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.
Kızılaya giden varmı acaba nasıldır ilgilenirlerimi benle:uhm:a.s.

slm arkadaşlar doktoruu bugünden itibaren değiştirmiş bulunuyorum ve size çoook güzel haerlerim var.
karından ultrasondan baktı doktorcum ve bebişimin kalp atımını zayıfta olsa gördük çook mutlu oldum
7hafta 2 günlük olmuş bebişim
elimdeki sonuçlarıma bu zamana kadar yapılanlara baktı
eşimde şeker hastalığı ve sigaradan ötürü ayrıca eltminde bi kaçtane sorunlu gebeliği sonucu eşimde bi genetik sorun olduğunu şimdilik kesinleştirmiş olduk.Allah korusun bunda da bir problem olursa bizi tüp bebeğe yönlendirceğini aşılama ile hiç vakit kaybetmememizi söyledi.
inşallah bi problem olmaz ve sağlılıdır bebikim. Rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle dünya ya gelir.
kahve lokumcum benide ekleyebilirsin listeye :)

merhaba hırçındenizcim
öncelikle çok geçmiş olsun kaç tane ve ne kadarlıktı düşüklerin?
kan pıhtılaşması olabilecei gibi başka birşeyden ötürüde olabilir bence kan pıhtılaşmasına kesin olarak şartlandırma kendini canım bazen en ufak şeyler bile neden olabiliyor.
doktoruna git ona genetik araştırma ve kromozom analizi yaptırtmak istediğini söyle doktorun gerekli tahlilleri sana verecektir.eğer doktora gitmeden yaptırmak istiyorum dersen yapan hastanelere giderekte yaptırabilirsin sanırım. umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın :Saruboceq:
bu tahliller üniversite hastanelerinde yapılıyor .canım sen düşüklerinin olduğunu ve genetik test yaptırmak istediğini söyle onlar yönlendirirler zaten.ama heryerde yapılmıyor bu testler bilgin olsun..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi: 20 temmuz)
(celen35)........ cemre...........9 aylık (maaşallah)
(şen).............. pelinsu..........7 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 7 aylık (maaşallah)

(lal82)..............ege..............3aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)

(diğer tatlı bebişlerimizin isimleri hatırlayamadım, özür dilerim, yardımcı olur musunuz?)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

nazlı03.................. 36 haftalık (erkek-- 5 ağustosta geliyor bebişimiz inş.. )
gelgit.....................36 haftalık (erkek)
29 selvihan.............34 haftalık (kız)
sido ......................30 haftalık (erkek)
eserizmir................29 haftalık (*?)
meryemmeryem......28 haftalık (erkek)
çiçeklara.................27 haftalık (kız)
funda1980...............25 haftalık (erkek)
bkale......................25 haftalık (kız)
papatyasüreyya.......20 haftalık (kız)
smmm06................16 haftalık (erkek)
ravza1818...............15 haftalık
ftgg7779 ..................8 haftalık
fransiyum.................7 haftalık
nilüfersahh................6 haftalık

Son düzenleme:
fransiyum, gözün aydın... Allah tamamına erdirsin.. inş hep güzel haberler verirsin... ekledim seni listeye.. inş doğum tarihini yazdığımız zamanları da görüceğiz.. öpüyorumm...

canım hadi gözün aydın çok sevindim inşallah sorunsuz bir dokuz ay geçirirsin ve hiçbirşeye gerek kalmaz.buarada hangi doktora gittin canım?

canım hadi gözün aydın çok sevindim inşallah sorunsuz bir dokuz ay geçirirsin ve hiçbirşeye gerek kalmaz.buarada hangi doktora gittin canım?

aminnn inşallah ebrarcım.
gittiğim doktor dilek yağmur hanım altunizade de özel muayenehanese var.
çok şeker biri çokda güzel ilgilendi ilk defa bi doktordan bu kadar memnun kaldım.

fransiyum, gözün aydın... Allah tamamına erdirsin.. inş hep güzel haberler verirsin... ekledim seni listeye.. inş doğum tarihini yazdığımız zamanları da görüceğiz.. öpüyorumm...

aminn inşallah kahvelokumcum.
inşallah hepberaber güzel haberler veririz.bende çok öpüyorum hemide nanaktan opuyorumnanaktan

ha bu arada lekelenmelerim için progestan 200lük, kan sulandırıcı için hap verdi iğneyle aynı etkiyi gösteriyormuş hadi bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
kızlar birde arada bi çok acıktığım zaman elim ayağım titriyor bacaklarmda
hemen yemek yiyorum hala devam ediyor
birde asla doyamıyorum kan şekerim mi düşüyor acaba hiç böyle olmuyordu 3 gündür oluyor öğlenleri

Merhaba arkadaşlar , yeni hamile nilüferşah arkadaşımızı tebrik ediyorum...Allah tamamına erdirsin inşallahhh..Fransiyum senden de güzel haberler aldığmıza çok sevindim..Devamını diliyorum...

Kızlar aranızda 0,3 lük iğne kullanan , sağlık güvencesi olmayan , iğnelere para vermek durumunda olacak arkadaşlar varsa , bende çok sayıda 0,3 lük iğne var , yeni tarihli..Ben 0,6 günde bir kez uyguladığım için 0,3 lükler elimde kaldı...İsteyen arkadaşlara gönderebilirim..

Bir de tetanos aşısı yaptırmış arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum...Ben bugün aşı olmak için gitmiştim , hangi doz uygulanacağını doktorunuzdan öğrenin öyle yapalım dediler..0,5 lik varmış galiba , bi de daha yüksek doz...Henüz doktorumla görüşemedim ama merak ettim sizler hangi doz yaptırdınız ? Bi sefer mi yaptınız , iki sefer mi ? Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür eder , yanaklarınızdan öperim...opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun arkadaşım ne denir bilemiyorum çok acılar yaşamışsın allah birdaha yaşatmasın inş

bize yapılan testlerin adı kardivasküyolar hastalıklara yatkınlık testleri bu testte kan pıhtılaşması olup olmadığı çıkıyor bu testte yaklaşık 12 tane genine bakılıyor canım birde eşin ve sende kan alınıp kromozom testlerine bakılıyor eğer kromozomlarda bir sorun varsa o zaman tüp bebeğe yönelip gen ayrıştırma yöntemiyle gebe kalabilirsin yani bozuk genleri ayırabiliyorlar böylece hiç olmazsa bilinen sakatlıkları ekarte edebiliyorsun ama tabi ki bilinmeyenler allahtan hiç olmazsa önce bu testleri yaptır ve sonrasında hamile kal canım ayrıca bu testler üniversite hastanelerin de yapılıyor yani ünv. hast kadın doğuma gidip derdini anlat ve bu testleri istediğini söyle yardımcı olurlar

ha birde bu testler biraz uzun sürüyor 3-4 ay gibi allah şifanı versin canım

bişey daha unutmadan onuda söyliyim doğum yaptığın için ve bebeğin yaşadığı için bu testleri sana önermemiş olabilirler eğer kanda pıhtılaşma varsa canım sende aspirin yeterli gelmiş yani çok düşük bir pıhtılaşma var demektir fakat eminim sende yeni bir bebek için bu araştırmaları yapmadan hamile kalmayı düşünmezsin umarım herşey yolunda gider merak ettiğin bişey olursa ben ve burdaki arkadaşlarım muhakkak sorularına cevap verecektir bildiğimiz elimizden geldiği kadarıyla çok geçmiş olsun

canım ben dozunu sormadım ama bir tane 29 haziranda oldum ikincisi için 29 temmuzda gel dediler 29 temmuzda gidip olucam. ama sen doktoruna sor tabi ki öptük seni.a.s.

Arkadaşlar..selvihan..sido...ecesem..

Ben 30.haftada iğnemi bıraktım artık..Neden mi..üçüz gebelikte doğum erken haftalarda gelişebiliyor..Kan sulandırıcı iğneler de sanırım kanama olasılığını arttırabiliyor..Benim sizler gibi belli bi tarihim yok..Her geçirdiğim gün kar bize..Doğum için gün yok yani..Ne kadar içimdeler o kadar iyi..Bu nedenle dr.um artık bırakalım dedi..Bana da mantıklı geldi..Dilerim doğru bir karardır..Doğuma ne kadar kala bırakılıyor bu iğneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…