Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kürtajdan ne kadar sonra bu testleri yaptırdınız? Ben kürtajdan 5 gün sonra vermiştim benim de protein s düşük çıkmıştı ama onlar gebelikte kullanılan değişen durumlarmış o yüzden en az 6 hafta sonra yaptırmak gerek

Canım evet ben geçen yıl 26 haftalık doğum yaptım. 1 yıl arra verdim. Coraspin ve folikasit kullanıyordum. Mayısta kimyasal gebelik yaşadım düşük gibi değil aslında kese falan görmedik yani. Haziran da tekrar kimyasal gebelik yaşadım yine kese falan görülmeden. Bunlarda ben knda gebelik çıktığı gibi hem 0.4 lük clexane 100 lük coraspin prednol(kortizon ilacı) ve folik içmiştim. Bunlara rağmen kaybedince bide histeroskopi ile rahime bakalım dedi gittiğim prof benim doğuştan rahimde şekil bozukluğu varmış onu düzeltti ekimin ilk haftası. Senin durumun pıhtılaşma değil kullanmayacaksın hiçbişey dedi ne iğne ne coraspin. Şimdi gebe kalmayı bekliyorum canım. Pai yi ilk başlarda en kötü pıhtılaşma diye biliyordum ben ama değilmiş. Aslında bebek kayıplarıyla doğrudan ilişkisi de yokmuş sanırım. Tabiki doktorlar daha iyi bilir ama sonuçta biz pıntılaşmaya meyilli insanlarız riske atmak bence çok sağlıklı değil. Şuan birşey kullanmıyorum ama gebe kalınca detaylıca konuşucammhatta başka doktorlarda gidicem. Her doktor başka birşey söylüyor bu dueumla ilgili

.
Daha 2 hafta oldu canım.Boşuna mı yaptirdim yani pofff

detaylı acıkladıgın ıcın cok tesekkür ederim. sana yazdıktan sonra bilimsel bi makale okudum. paı4g4g olan kadınlarda düşüklerin arttıgı bilimsel olarak ispatlanmıs. hatta linkini vereyim belki sende bakmak isterin.http://dergipark.gov.tr/download/article-file/48115

ben 2 doktora sordum kürtajdan snra ilk adeti gör sonra yaptır dedi bende öyle yaptım sonuçlarım çıktı ama pek bişey anlayamıyorum ben orda önemli olan hangi değer onuda bilmiyorum

ben 2 doktora sordum kürtajdan snra ilk adeti gör sonra yaptır dedi bende öyle yaptım sonuçlarım çıktı ama pek bişey anlayamıyorum ben orda önemli olan hangi değer onuda bilmiyorum
hangi testleri yaptırdınızki? ay o kadar okudum araştırdım sordum ki kendi mesleğimden daha çok bilgiye sahp oldumm resmen.

Anti kardiyolipin IgG- IgM homosistein LA2 LA1 LA Anti throbin3 aktivitesi, Protein c ve Protein s bunları yaptırdım birde kromozom testi yapıldı eşime ve bana ama o iki aya çıkar dedi

Anti kardiyolipin IgG- IgM homosistein LA2 LA1 LA Anti throbin3 aktivitesi, Protein c ve Protein s bunları yaptırdım birde kromozom testi yapıldı eşime ve bana ama o iki aya çıkar dedi
bunlar verilen referans aralığında mı peki bir de bunları kürtajdan 6 hafta sonra yapmak gerekiyormuş

evet hepside aralıkta valla bana doktor lohusa gibisin şuan kırkının çıkmasını bekle hala hamilelik değerlerini taşıyosun etkiler demişti zaten hormanların hepsini ilk adette yaptırdım bunları ve kromozomuda bittikten sonra ama anlamadığım bu mu pıhtılaşma testi yoksa 2 ay snra çıkcak kromozomdamı belli olcak bu testler değerler ne içindi :)

yok bunlar pıhtılaşma testi değil pıhtılaşma genetik tahlille çıkıyo trombofili paneli deniyor o teste. büyük ihtimal kromozomla onu da vermişsindr bunlar biraz geç çıkıyo evet.

yok bunlar pıhtılaşma testi değil pıhtılaşma genetik tahlille çıkıyo trombofili paneli deniyor o teste. büyük ihtimal kromozomla onu da vermişsindr bunlar biraz geç çıkıyo evet.
anladım canım teşekkürler bu testlere ne için bakılıyor peki önemliimi bunlarda

AMİN CANIM İNŞALLAH. SONUÇLAR ÇIKINCA BİZE DE HABER VERİRSİN İNŞALLAH BİR PROBLEM ÇIKMAZ
İnşallah canım umarım doktorun dediği gibi ilk gebelikte genelde olur dedikleridir bakalım bu hafta adetten sonra başlicaz çalışmalara hepimizin Allah yardımcısı olsun

sizin hangi genlerde pıhtılaşma vardı? henüz iğne kullanmadığım için birşey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…