Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar anlayan var mı:) CD3 64,5 CD4 45,9 CD8 13,6 CD19 24,8 CD45 100 CD16+/CD56+/CD3- 9,8 Yorum: PERİFERİK KANDAN YAPILAN AKIM SİTOMETRİ ANALİZİNDE; % 27,4 LENFOSİT GÖRÜLDÜ. ANALİZ LENFOSİTLER ÜZERİNDEN YAPILDI. DOUBLE NEGATİF HÜCRELER; TÜM HÜCRELER İÇERİSİNDE % 1 T LENFOSİTLER İÇERİSİNDE % 5,4 GÖRÜLDÜ. LENFOSİTLERDE; NKT HÜCRELERİ % 0,4 CD3-/CD56 bright HÜCRELER % 0,8 GÖRÜLDÜ. CD25 ANALİZİ CD3-/CD56 bright HÜCRELER ÜZERİNDEN YAPILDI. CD25 6,1 CD56 6,1

Merhaba canim ben sadece folik asit ve kan sulandirici kullaniorm vitamin eksikligim yok onceden d vitamini az dusuk demislerdi 8 kutu devit ictim o kadar
Senin ictigin ilaclarin hepsini bende gunluk iciyorum canm suana kadar bi sorun olmadi cok.sukur insallaj sennde hayirli haberlerini aliriz

Bana 2018 muayene ücretini yazabilirmisiniz isterseniz özelden ve yoğun mu çok kendisi randevu açısından?

Günaydın kızlar sizlere bi sorum olacak.Bende kan pıhtılaşması var gebeliğim boyunca clexan 0.4 ve coraspin kullanmak zorundayım.Kullanıyorum da dün sabah 9.40 da folik asit ve coraspini aldım,10.00 da da iğne mi yaptım yarım saat sonra 10.30 da istifra ederek çıkardım.Bu ilaçlar biliyorsunuz ki bebek için hayati önem taşıyor.Şimdi sorum şu,doktoruma sordun ilaçları tekrar mı alayım diye gerek yok dedi.İçim rahat etmedi bide sağlık ocağında 2 doktora sordum onlarda yarım saatte ilaç erimeye başlamış illaki vücuda girmiştir iğnede yaptığınız için ve günlük kullandığınız ilaçlar olduğu için almanıza gerek yok dedi tatmin oldum ama yinede içim pek rahat değil?Bide Size sorayım dedim.O günden beri bebeğim iyi mi diye düşünüyorum çıkardım ya hani, tekrar da ilaç Almana gerek yok dedilr bi şey olmuştur diye korkuyorum.Gerci onlar doktor gerek olsa tekrar al derlerdi değil mi?

alir almaz cikardaydiniz tekrar icmenizi soylerlerdi. ama aradan sure gecmis. ne kadarinin emildigini bilemezler. o nedenle de bence dogru olani demisler.
bir de dikkat ettim ayni zamanda aspirin ve igneyi kullaniyorsunuz. ben birini sabah birini aksam kullaniyordum. 12 saat arayla.

Benimde yarım saat arayla kullanyrm doktorum bu konuda bilgi vermedi çünkü

İlaç zaten hemen eriyor tekrar içseniz bu sefer fazla ilaç almış olursunuz hem doktor da gerek Yok demiş

Arkadaslar merhaba, benim durumumda olanlar varmi aranizda fikir verebilirmisiniz.. ikinci bebegim icin calisiyoruz 1 yildir daha kismet olmadi. Oncesinde 2 kimyasal dusugum olmustu sonra mthfr123c homozigot oldugu cikti testlerde ayrica hasimatoyum. Sonrasinda coraspin yuksek doz folicasit ve b12 vitamini kullanarak korunmadik ve kizima hamile kaldim vitami lere ek prednol ve 0.4 clexan baslayarak cok sukur kizimi dogurdum. Suanda tekrar dr gittigimde aspirine smdi gerek yok diyo gebe kalinca basla. pihtilasmayla ilgili baska bir test de yapilmadi guncel. I mom die bir folicasit verdi yolladi. Icinde cesitli vitaminler var. Kafam karisik aspirin konusunda almadan kaldiklarim kimyasal oldu.kizimda kullandigim sekildemi devam etsem yoksa suanki drun dedigine goremi bilmiyorum zaten zor hamile kaliyorum kayip yasamak istemiyorum. Amh im.1.66 cikmis onada dusuk dedi..rezevrlerim azalmis, ne yapicam bilmiyorum.. bnm durumumda olaniniz varmi neler iciyorsunuz? Uzattim biraz ama Simdiden tesekkurler.

Apikobal (B vit),

Devit3 damla(D vit),

Elevit Pronatal,

Folbiol,

Coraspin,

Zinko (Çinko)

Gebelikten önce bunları kullanmalıyım benim gibi kullanan var mı başka?

Prednolu doguma kadar mı kullandınz

Gen yonunden degilde asagi yukari suan ayni durumdayiz. Benim ilk ili bebegim 8+1 ve 8+4 te yasamadi. Oglumda aspirin kullanarak gebe kaldim ve sonra 0.4claxane.
8 aydirda yeni bir gebelik olmadi. 35olmak uzereyim diye bu ay yumurta takibi yapildi, klomen, puregon igne ve ovitrille igne kullandim. Az kaldi suan ama benim de amh 1.07 cikti. Baya canim sıkildi ama doktor sorun yok sonuc iyi dedi. Uzun lazfin kisasi ben suan folidoce ve aspirin kullaniyorum. Ayrica sabah aksam 200mg progesteron kullaniyorum.

Pai homozigot, mthfrc677t heterozigot bneim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…