Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Anlayan varmı Arkadaslar çok makbule geçer doktorlardan verim alamadım pek

Eklentiler

• IMG_20180205_200717.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
İyi akşamlar kızlar..
Pıhtılaşma için igne kullananlr ne zman başladınız igneye birde igne kullanan her kezde kanama oluyor mu yani bu normal mi bu arada sinan hocanın hastasıym kafamda ki belirsizlikleri çözemiyorum bir türlü yardımcı olurmusunz

Anlayan varmı Arkadaslar çok makbule geçer doktorlardan verim alamadım pek
selam benimkide senınkı ıle tamamen aynı. doktor baktıgında bana dediki pıhtılasma yok sende. türkiyedeki kadınların cogunda mtfr geni heterozigot pai ile alakalı bır sey demedı.ama yınede hamıle kalınc kan sulandırıcı baslayacakmıs. aynı sonuca bakan genetık doktoru hafıf pıhtılasma oldugunu bunun düşüğe neden olacagını dolayısıyla folık asıt vekan sulandırıcıyı gebelık boyunca kullanmam gerektıgını soyledı.

Tesekkür ederim cevabın için

rica ederim ne demek. bu arada şunu da belirtmek gerek doktoran doktora çok değişiyor . internette paı ile alakalı bır bilimsel makale bulmustum. onda paı nın düşüğe neden oldugunu söylüyor.
Bende PAI 4/G 4/G yazıyor bu normal mi nasıl olmalı bilginz varmo

bnmde aynı malesef ki çok yıprandık artk hersey duzelsın ıstıorm allahım duysum sesımızıde dun gene hamıle haberı aldım bnden 7 ay snra ewlenmıstı ıcım acıo duydugum zaman
Ve genelde ya ilk sana solerler yada hic solemezler..en zoruda senden saklanmasidir.. kiskaniyo gibi... bosver her bi hamile duydugunda sevin ve hayirlisini iste elbet rabbim bi gun senide duyacaktir sabret

doktora gitmem biraz zaman alcagi icin fikir almak istedim belki bilen vardir diye ev tasiyorum imkanim yok suan icin ama gosterince yazarim bi fikrin varmi peki pai olan ne oluyo ki
Senin kiler le aynı benimkide hamilelik öncesi folik asit ve b12 başladı hamile kalınca hemen innohep 05 başlayacağız dedi .ama hamile kaldığımı en erken anlamam gerek .günüm geçiyor iki üç gün içinde kanamayla düşük oluyor bende ilk beş aylık sonrakiler hep adet geçtikten sonra düşük oldu maalesef rabbim kolaylaştırsın inş

aynen benim düşüklerimde senin gibi adet geçtikten sonra oldu bi turlu sevinemedim bile hamile kaldigima ama sükürler olsunki kalabiliyorum o benim tesellim peki sana doktor pai icin bisey dedi mi ben arastirirken kalp damarla alakasi oldugunu okudum birisi oyle yazmis

Bende düşük yapıyorum ama kanama olmuyor fark edemiyrm bile kalplerinin durduğunu Allaj yardmcımz olsun şuan hamileyim hemen bugn halletmem lazm doktor işini korktm sanki pıhtılaşma durumundan PAI 4g 4g benm buda homozigot mus

amin cok zor bi durum kaybetmek. Allah kucagina almayi nasipetsin neguzel bencede git doktora ne zaman ogrendin

PAI HOMOZIGOT OLAYI....

benim 2 genim sorunlu. biri pai homozigot. digeri mthfrc677t heterozigot....

bu kanda pihtilasma var demek. iki bebegimi de bu nedenle kaybettim...

pai kalp ve damar sistemimizdeki gen demek. yani normal insanlara gore kalp hastasi olma riskimiz yuksek demek. bunu kalp cerrahi acikladi bana. pihti atma riskin var. akcigere vs dedi. ama ille de olacak diye birsey yok dedi. ignesiz gebelik olmaz dedi. diger 10 kadin dogumcu da...

bir de sunu unutmayin lutfen... pihtilasmadan dolayi bebeklerimiz yasamayabiliyor ama bizlerinde sagligi tehlike de. yani kan sulandirici kullanmak sadece bebek icin degil bizim de pihti atip daha buyuk rahatsizliklara yakalanmamamiz icin lazim... misal bana kalp dr.u her gun coraspirin icmelisin dedi, gebelik olsun ya da olmasin..

dunden beri okumustum da tek tek yazamadim topluca yazayim istedim.

amin cok zor bi durum kaybetmek. Allah kucagina almayi nasipetsin neguzel bencede git doktora ne zaman ogrendin
Dün öğrendm.bugün iki doktora basvurdum Arkadaslar Hemotoloji ve kadın dogumcuya ikiside gerek yok dedi sulandırıcıya ihtiyacın yok dediler sonucu benm gibi olup sürekli düşük yapan varmı

Eklentiler

• IMG_20180205_200717.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…