faktör v leiden normal yaziyor sonucumdada ama pai neyse o homozigot anlamadimki ne oBende bugün yaptırdım çok bilgim yok ama faktör v Leiden in homozigot olması pıhtılaşmayı hamilelikte 80 kata kadar artırabilirmiş
Ben faktör v Leiden in homozigot olmasının tehlikeli olduğunu okudum başka bisry okumadm bu konuda .benmde yeni cıktı arasyırıyrmfaktör v leiden normal yaziyor sonucumdada ama pai neyse o homozigot anlamadimki ne o
anladim benimde yeni cikti bende bakiyorum ama henuz tam net bisey bulamadimBen faktör v Leiden in homozigot olmasının tehlikeli olduğunu okudum başka bisry okumadm bu konuda .benmde yeni cıktı arasyırıyrm
selam benimkide senınkı ıle tamamen aynı. doktor baktıgında bana dediki pıhtılasma yok sende. türkiyedeki kadınların cogunda mtfr geni heterozigot pai ile alakalı bır sey demedı.ama yınede hamıle kalınc kan sulandırıcı baslayacakmıs. aynı sonuca bakan genetık doktoru hafıf pıhtılasma oldugunu bunun düşüğe neden olacagını dolayısıyla folık asıt vekan sulandırıcıyı gebelık boyunca kullanmam gerektıgını soyledı.Anlayan varmı Arkadaslar çok makbule geçer doktorlardan verim alamadım pek
Tesekkür ederim cevabın içinselam benimkide senınkı ıle tamamen aynı. doktor baktıgında bana dediki pıhtılasma yok sende. türkiyedeki kadınların cogunda mtfr geni heterozigot pai ile alakalı bır sey demedı.ama yınede hamıle kalınc kan sulandırıcı baslayacakmıs. aynı sonuca bakan genetık doktoru hafıf pıhtılasma oldugunu bunun düşüğe neden olacagını dolayısıyla folık asıt vekan sulandırıcıyı gebelık boyunca kullanmam gerektıgını soyledı.
rica ederim ne demek. bu arada şunu da belirtmek gerek doktoran doktora çok değişiyor . internette paı ile alakalı bır bilimsel makale bulmustum. onda paı nın düşüğe neden oldugunu söylüyor.Tesekkür ederim cevabın için
Bende PAI 4/G 4/G yazıyor bu normal mi nasıl olmalı bilginz varmorica ederim ne demek. bu arada şunu da belirtmek gerek doktoran doktora çok değişiyor . internette paı ile alakalı bır bilimsel makale bulmustum. onda paı nın düşüğe neden oldugunu söylüyor.
benimkindede pai-1 5g>4g homozigot mutasyon yaziyordu bende bisey bulamadim daha ciddi biseymi diyeBende PAI 4/G 4/G yazıyor bu normal mi nasıl olmalı bilginz varmo
4g4g homozigot demek. 4g5g normal 5g5g heterozigot demekBende PAI 4/G 4/G yazıyor bu normal mi nasıl olmalı bilginz varmo
Ve genelde ya ilk sana solerler yada hic solemezler..en zoruda senden saklanmasidir.. kiskaniyo gibi... bosver her bi hamile duydugunda sevin ve hayirlisini iste elbet rabbim bi gun senide duyacaktir sabretbnmde aynı malesef ki çok yıprandık artk hersey duzelsın ıstıorm allahım duysum sesımızıde dun gene hamıle haberı aldım bnden 7 ay snra ewlenmıstı ıcım acıo duydugum zaman
Senin kiler le aynı benimkide hamilelik öncesi folik asit ve b12 başladı hamile kalınca hemen innohep 05 başlayacağız dedi .ama hamile kaldığımı en erken anlamam gerek .günüm geçiyor iki üç gün içinde kanamayla düşük oluyor bende ilk beş aylık sonrakiler hep adet geçtikten sonra düşük oldu maalesef rabbim kolaylaştırsın inşdoktora gitmem biraz zaman alcagi icin fikir almak istedim belki bilen vardir diye ev tasiyorum imkanim yok suan icin ama gosterince yazarim bi fikrin varmi peki pai olan ne oluyo ki
aynen benim düşüklerimde senin gibi adet geçtikten sonra oldu bi turlu sevinemedim bile hamile kaldigima ama sükürler olsunki kalabiliyorum o benim tesellim peki sana doktor pai icin bisey dedi mi ben arastirirken kalp damarla alakasi oldugunu okudum birisi oyle yazmisSenin kiler le aynı benimkide hamilelik öncesi folik asit ve b12 başladı hamile kalınca hemen innohep 05 başlayacağız dedi .ama hamile kaldığımı en erken anlamam gerek .günüm geçiyor iki üç gün içinde kanamayla düşük oluyor bende ilk beş aylık sonrakiler hep adet geçtikten sonra düşük oldu maalesef rabbim kolaylaştırsın inş
Bende düşük yapıyorum ama kanama olmuyor fark edemiyrm bile kalplerinin durduğunu Allaj yardmcımz olsun şuan hamileyim hemen bugn halletmem lazm doktor işini korktm sanki pıhtılaşma durumundan PAI 4g 4g benm buda homozigot musSenin kiler le aynı benimkide hamilelik öncesi folik asit ve b12 başladı hamile kalınca hemen innohep 05 başlayacağız dedi .ama hamile kaldığımı en erken anlamam gerek .günüm geçiyor iki üç gün içinde kanamayla düşük oluyor bende ilk beş aylık sonrakiler hep adet geçtikten sonra düşük oldu maalesef rabbim kolaylaştırsın inş
amin cok zor bi durum kaybetmek. Allah kucagina almayi nasipetsin neguzel bencede git doktora ne zaman ogrendinBende düşük yapıyorum ama kanama olmuyor fark edemiyrm bile kalplerinin durduğunu Allaj yardmcımz olsun şuan hamileyim hemen bugn halletmem lazm doktor işini korktm sanki pıhtılaşma durumundan PAI 4g 4g benm buda homozigot mus
Dün öğrendm.bugün iki doktora basvurdum Arkadaslar Hemotoloji ve kadın dogumcuya ikiside gerek yok dedi sulandırıcıya ihtiyacın yok dediler sonucu benm gibi olup sürekli düşük yapan varmıamin cok zor bi durum kaybetmek. Allah kucagina almayi nasipetsin neguzel bencede git doktora ne zaman ogrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?