Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dr rahmin delinebilir yapışma olursa ameliyat tekrarlanabilir kısır kalabilirsin dedi en azından hamile kalabiliyosun rahim delinirse düşecek bebeğinde olmaz dedi. beni korkuttu birde bebek o perdeyi yırtabilir bebeiğin gelişimine engel olmaz dedi. bilmiyorum bu ayda korunmayı bırakmıştım dr. gitsem mi regl olana kadar

Gittiğim dr alanında uzman bi dr mu canım. Öyle bişey demiş ki gebe kalsan bu perdeyle erken doğum yaparsın , perdeyi aldırmaya kalksan rahimin delinir. Ne öyle ne böyle . Bence 1 hatta 2 de a daha git bu iş tek dr un demesiyle alınacak bi karar değil

uzman bilgili bi dr. zaten bana hamileyken bunları demişti durumun neyse diyo aile dr.umuzdu. başka bi dr.a daha gittim ultrasonla baktı oda perde var hemen acil ameliyata alınman lazım dedi. bana düşünme şansı bile vermedi hastaneden kaçtım dahada dr.a gitmedim korundum 3 senedir hiç muayneden geçmedim. şimdi dr.a gitmeye korkuyorum ama hamile kalmadan da gitmek istiyorum bilmiyorum ne yapacağım.

sen hangi şehirdesin? Bulunduğun yerde maddi durumuna göre fakülte veya araştırma hastanelerinde yada özel muayenehanelerde muhakkak riskli gebelik bölümü oluyor bence bir şekilde başka dr a daha görün. Histeroskopi işlemi cerrahlık gerektiren bi işlem demekki senin dr un kendine güvenemedi o konuda çünkü apayrı bi alan histeroskopi-laparoskopi . Düşünsene hamile kaldığında o tedirginlikle bişey olacakmı diye kendini yer bitirir insan.

Bursada yaşıyorum evet haklısın. Riskli gebelik bölümü hamile kalmadan bakar mı yakınımızdaki hastanede var bakarsa hemen randevu alayım. Hamile kalınca riskli gebelik bölümüne gidecektim öncesinde de bakarsa randevu alır hemen giderim

Durumumuz aynı benimde 2 kaybım var ve aynı gen homozigot allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin

Ankaradasınız sanırım hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz?
Bende mthfr 677 homozigotum ve ankarada doktor arıyorum...

Banada yardımcı olurmusunuz ne güzel hem memnunsunuz doktorunuzdan hemde hamilesiniz darısı bizlere olsun, bende ankarada doktor arıyorum yeterki bilgili güvenilir olsun
Canm ben doktorumdan memnunm istersn sanda tavsiye edrim.ozel muaneleri biraz pahali yogun calisan bi doktor.

Biliyorum sevtap hanımı çok duydum peki memnunmusunuz yani ilgi ve bilgisi açısından? Bi kaç kişi sadece para önemli onun için felan diye yazmıştı bi başka forumda güvenemedim ön yargılı da olmak istemiyorum yüksel riskli gebelik uzmanına ihtiyacım var benimde

S SERRASEV CANIM SINAN HOCA AGIR DIYET UYGULATIYORMYS OKUDUĞUM KADARIYLA ÖYLE MI?
evet malesef öyle...ben 4 ay yaptım homosistein 18 den 21 e yükseldi sinan hoca 3 ay daha devat et yanlış yapmışsındır dedi ama ben eski hastalarıyla da görüştüm çoğu bırakmış diyeti öyle düşmüş değeri..ben de bıraktım 21 den 16 ya düştü 1.5 ayda...diyet yapmıyroum ilaçları kullanıyorum..

sağol canım peki sen de hangi faktörler sıkıntılı buna istinaden hangi ilaçları alıyorsun

sağol canım peki sen de hangi faktörler sıkıntılı buna istinaden hangi ilaçları alıyorsun
faktör 5 leiden heterezigot, mthfr 677 homozigot...p.tesi cuma bemiks c, günaşırı prednol, her gün coraspin ve çarşamba folbiol kullanıyoruım ....senin hangi gwenlerde mutasyon var? homosistein değerin kaç?

Canım homosistein değerime hiç bakılmadı benim de seninle aynı
şu an gittiğin doktor hamileliğe izin verdi mi? bende bunu anlamıyorum işte çoğu doktorun haberi ve bilgisi yok homosisteinden..böyle hamile kalan iğne olup sağlıklı doğum yapan var ama sinan hoca için çok çok önemli diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…