Çok güzel acıklamıssın teşekkür ederm.PAI 4/g 4/g mi sizindePAI HOMOZIGOT OLAYI....
benim 2 genim sorunlu. biri pai homozigot. digeri mthfrc677t heterozigot....
bu kanda pihtilasma var demek. iki bebegimi de bu nedenle kaybettim...
pai kalp ve damar sistemimizdeki gen demek. yani normal insanlara gore kalp hastasi olma riskimiz yuksek demek. bunu kalp cerrahi acikladi bana. pihti atma riskin var. akcigere vs dedi. ama ille de olacak diye birsey yok dedi. ignesiz gebelik olmaz dedi. diger 10 kadin dogumcu da...
bir de sunu unutmayin lutfen... pihtilasmadan dolayi bebeklerimiz yasamayabiliyor ama bizlerinde sagligi tehlike de. yani kan sulandirici kullanmak sadece bebek icin degil bizim de pihti atip daha buyuk rahatsizliklara yakalanmamamiz icin lazim... misal bana kalp dr.u her gun coraspirin icmelisin dedi, gebelik olsun ya da olmasin..
dunden beri okumustum da tek tek yazamadimtopluca yazayim istedim.
evet...Çok güzel acıklamıssın teşekkür ederm.PAI 4/g 4/g mi sizinde
Bana neden pıhtılaşma yok kan inceltici ye gerek yok diyorlar anlamadım birkaç doktora daha gideym anlamadım bu iştenevet...
aynen. birkac dr daha sart. benim toplam 5 yilda gezmedigim dr kalmadi. suan aspiri kullandiriyorlar misal. gebelik olabilir diye....Bana neden pıhtılaşma yok kan inceltici ye gerek yok diyorlar anlamadım birkaç doktora daha gideym anlamadım bu işten
Hakkınızı helal edin çok soru sordum.peki protein s c de problem varmı?? Bide gebelikleriniz kanamalı mi düştü yoksa kürtajlamıaynen. birkac dr daha sart. benim toplam 5 yilda gezmedigim dr kalmadi. suan aspiri kullandiriyorlar misal. gebelik olabilir diye....
Helal olsun sorun siz.Hakkınızı helal edin çok soru sordum.peki protein s c de problem varmı?? Bide gebelikleriniz kanamalı mi düştü yoksa kürtajlamı
Cok sağol benim eşimde de problem var sebep bu kan pıhtılasmasımı yoksa sperm le mi alakalı anlayamadk benm biri bos gebelik ti buda kan pıhtılaşması ile alakası yok kromozom la alakalı idi.diğer gebelik 8.5 te kalmıştı ben fark edemedi kanama falan olmadı 11 hafta tesadfn öğrendmHelal olsun sorun siz.
İlk bebegimde 5hafta sonra knama basladi. Her gidisimde kalp atisi vardi. Sonra yavasladi. 8+1de evde dusuk yaptim ama parca kalmistir diye kurtaj oldum.
İkinci bebegiumde 6+2 de hersey yolundaydi. 8+3te kanama oldu azicik. Gittim gelisimi durmus. Yasamiyordu. 8+4te kurtajla alindi.
Protein s c filan yapilmadi bana
bu arada kaç düşük var sende
Aspirin bana demedi bende burdan okudum işte kullansam mı diye kararsızımpeki aspirin önermedi mi forumda bakinidigim kadariyla genel olarak kullaniyorlar
Canım geçmiş olsun. Benim genlerimde seninkiler ile aynı. Bu iğne coraspin olayı doktordan doktora değişen bir durum. Ben iğne ve coraspin kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım durmadı bebekler. Daha sonra rahimde anormallik görüldü ve histeroskopi operasyonu oldum şükür şuan hamileyim. Dr um bana kullandırtmıyor şuan ne iğne ne hap. Gittiğim dr prof. İçim rahat etmedi iğne kullandırtmıyor diye başka bir perinatolog prof ile görüştüm oda gerek yok diyor. Gebe kalmadan önce Hematolog bana gerek yok, için rahat etmeyecekse haftada iki defa al coraspin demişti. Ben kullanmıyorum. Karar vermesi çok zor bi durum. Ben doktoruma güvendim rabbime sığındım allaha emanetgidiyoruz şuan.Dün öğrendm.bugün iki doktora basvurdum Arkadaslar Hemotoloji ve kadın dogumcuya ikiside gerek yok dedi sulandırıcıya ihtiyacın yok dediler sonucu benm gibi olup sürekli düşük yapan varmı
Allahrazı olsun babada iğnelik durum yok dediler üzerine basa basa ben emriyo kalitesiz liginden düşük yaptığımı düşünüyorum inşallah öyledir.Canım geçmiş olsun. Benim genlerimde seninkiler ile aynı. Bu iğne coraspin olayı doktordan doktora değişen bir durum. Ben iğne ve coraspin kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım durmadı bebekler. Daha sonra rahimde anormallik görüldü ve histeroskopi operasyonu oldum şükür şuan hamileyim. Dr um bana kullandırtmıyor şuan ne iğne ne hap. Gittiğim dr prof. İçim rahat etmedi iğne kullandırtmıyor diye başka bir perinatolog prof ile görüştüm oda gerek yok diyor. Gebe kalmadan önce Hematolog bana gerek yok, için rahat etmeyecekse haftada iki defa al coraspin demişti. Ben kullanmıyorum. Karar vermesi çok zor bi durum. Ben doktoruma güvendim rabbime sığındım allaha emanetgidiyoruz şuan.
Sen yinede farklı doktorlardan görüş al. Herkesin durumu bir olmuyor haliyle. İnşallh hyırla sağlıkla bebek sahibi olur evlatlarımızı sıhhatle sağlıkla kucağımıza alırız herbirimizAllahrazı olsun babada iğnelik durum yok dediler üzerine basa basa ben emriyo kalitesiz liginden düşük yaptığımı düşünüyorum inşallah öyledir.
Kaç haftadasnz canım Rabbm sana bagışlasın bebeğiniCanım geçmiş olsun. Benim genlerimde seninkiler ile aynı. Bu iğne coraspin olayı doktordan doktora değişen bir durum. Ben iğne ve coraspin kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım durmadı bebekler. Daha sonra rahimde anormallik görüldü ve histeroskopi operasyonu oldum şükür şuan hamileyim. Dr um bana kullandırtmıyor şuan ne iğne ne hap. Gittiğim dr prof. İçim rahat etmedi iğne kullandırtmıyor diye başka bir perinatolog prof ile görüştüm oda gerek yok diyor. Gebe kalmadan önce Hematolog bana gerek yok, için rahat etmeyecekse haftada iki defa al coraspin demişti. Ben kullanmıyorum. Karar vermesi çok zor bi durum. Ben doktoruma güvendim rabbime sığındım allaha emanetgidiyoruz şuan.
Amin allah razı olsun. Şuan 11. Haftanın içindeyim 10+5 . Başka dr larla görüşürsen buraya yaz olur mu merak ederim :)Kaç haftadasnz canım Rabbm sana bagışlasın bebeğini
kalp damar ile alakaliysa bu gen icin kalp doktoruna mı gitmem lazım okudugum kadariyla bazi kadin dogumcular önemsemiyolarmis madem kalbi ilgilendiriyor en ufak risk bile tasiyor olsa neden insan sagligini tehdit altinda birakiyolar anlamis degilim sonuclarim icin daha gidemedim doktora yeni cikti simdi kararsiz kaldim napmaliyim diye bende pai homozigot iki mthfr de heterizot varPAI HOMOZIGOT OLAYI....
benim 2 genim sorunlu. biri pai homozigot. digeri mthfrc677t heterozigot....
bu kanda pihtilasma var demek. iki bebegimi de bu nedenle kaybettim...
pai kalp ve damar sistemimizdeki gen demek. yani normal insanlara gore kalp hastasi olma riskimiz yuksek demek. bunu kalp cerrahi acikladi bana. pihti atma riskin var. akcigere vs dedi. ama ille de olacak diye birsey yok dedi. ignesiz gebelik olmaz dedi. diger 10 kadin dogumcu da...
bir de sunu unutmayin lutfen... pihtilasmadan dolayi bebeklerimiz yasamayabiliyor ama bizlerinde sagligi tehlike de. yani kan sulandirici kullanmak sadece bebek icin degil bizim de pihti atip daha buyuk rahatsizliklara yakalanmamamiz icin lazim... misal bana kalp dr.u her gun coraspirin icmelisin dedi, gebelik olsun ya da olmasin..
dunden beri okumustum da tek tek yazamadimtopluca yazayim istedim.
Allah yardimcin olsun firsat bulur bulmaz gidicem insallah aspirin konusunda doktoruna sende bi danis bence yada baska doktora git doktorlar fikir ayriliginda anladigim kadariylaBende 4 düşük var canım
Ne yazikki dr lar gorus ayriliginda bulunabiliyor. Benj kalp doktoruna dogum sonrasi baski bir sorunumla ilgili gitmistim. O zaman demisti bana. Yani gebelik oncesi kalp doktoruna gitmenize gerek yok.kalp damar ile alakaliysa bu gen icin kalp doktoruna mı gitmem lazım okudugum kadariyla bazi kadin dogumcular önemsemiyolarmis madem kalbi ilgilendiriyor en ufak risk bile tasiyor olsa neden insan sagligini tehdit altinda birakiyolar anlamis degilim sonuclarim icin daha gidemedim doktora yeni cikti simdi kararsiz kaldim napmaliyim diye bende pai homozigot iki mthfr de heterizot var
anladim tesekkur ederim bilgilendigin icinNe yazikki dr lar gorus ayriliginda bulunabiliyor. Benj kalp doktoruna dogum sonrasi baski bir sorunumla ilgili gitmistim. O zaman demisti bana. Yani gebelik oncesi kalp doktoruna gitmenize gerek yok.
dogum yapmissiniz peki hamile kalmadan nasil bir tedavi uyguladi doktor hamilelikte bi sıkıntı oluyo muNe yazikki dr lar gorus ayriliginda bulunabiliyor. Benj kalp doktoruna dogum sonrasi baski bir sorunumla ilgili gitmistim. O zaman demisti bana. Yani gebelik oncesi kalp doktoruna gitmenize gerek yok.
Ben aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..dogum yapmissiniz peki hamile kalmadan nasil bir tedavi uyguladi doktor hamilelikte bi sıkıntı oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?