Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok güzel acıklamıssın teşekkür ederm.PAI 4/g 4/g mi sizinde

Bana neden pıhtılaşma yok kan inceltici ye gerek yok diyorlar anlamadım birkaç doktora daha gideym anlamadım bu işten
aynen. birkac dr daha sart. benim toplam 5 yilda gezmedigim dr kalmadi. suan aspiri kullandiriyorlar misal. gebelik olabilir diye....

aynen. birkac dr daha sart. benim toplam 5 yilda gezmedigim dr kalmadi. suan aspiri kullandiriyorlar misal. gebelik olabilir diye....
Hakkınızı helal edin çok soru sordum.peki protein s c de problem varmı?? Bide gebelikleriniz kanamalı mi düştü yoksa kürtajlamı

Hakkınızı helal edin çok soru sordum.peki protein s c de problem varmı?? Bide gebelikleriniz kanamalı mi düştü yoksa kürtajlamı
Helal olsun sorun siz.
İlk bebegimde 5hafta sonra knama basladi. Her gidisimde kalp atisi vardi. Sonra yavasladi. 8+1de evde dusuk yaptim ama parca kalmistir diye kurtaj oldum.

İkinci bebegiumde 6+2 de hersey yolundaydi. 8+3te kanama oldu azicik. Gittim gelisimi durmus. Yasamiyordu. 8+4te kurtajla alindi.

Protein s c filan yapilmadi bana

Cok sağol benim eşimde de problem var sebep bu kan pıhtılasmasımı yoksa sperm le mi alakalı anlayamadk benm biri bos gebelik ti buda kan pıhtılaşması ile alakası yok kromozom la alakalı idi.diğer gebelik 8.5 te kalmıştı ben fark edemedi kanama falan olmadı 11 hafta tesadfn öğrendm

Dün öğrendm.bugün iki doktora basvurdum Arkadaslar Hemotoloji ve kadın dogumcuya ikiside gerek yok dedi sulandırıcıya ihtiyacın yok dediler sonucu benm gibi olup sürekli düşük yapan varmı
Canım geçmiş olsun. Benim genlerimde seninkiler ile aynı. Bu iğne coraspin olayı doktordan doktora değişen bir durum. Ben iğne ve coraspin kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım durmadı bebekler. Daha sonra rahimde anormallik görüldü ve histeroskopi operasyonu oldum şükür şuan hamileyim. Dr um bana kullandırtmıyor şuan ne iğne ne hap. Gittiğim dr prof. İçim rahat etmedi iğne kullandırtmıyor diye başka bir perinatolog prof ile görüştüm oda gerek yok diyor. Gebe kalmadan önce Hematolog bana gerek yok, için rahat etmeyecekse haftada iki defa al coraspin demişti. Ben kullanmıyorum. Karar vermesi çok zor bi durum. Ben doktoruma güvendim rabbime sığındım allaha emanetgidiyoruz şuan.

Allahrazı olsun babada iğnelik durum yok dediler üzerine basa basa ben emriyo kalitesiz liginden düşük yaptığımı düşünüyorum inşallah öyledir.

Allahrazı olsun babada iğnelik durum yok dediler üzerine basa basa ben emriyo kalitesiz liginden düşük yaptığımı düşünüyorum inşallah öyledir.
Sen yinede farklı doktorlardan görüş al. Herkesin durumu bir olmuyor haliyle. İnşallh hyırla sağlıkla bebek sahibi olur evlatlarımızı sıhhatle sağlıkla kucağımıza alırız herbirimiz

Kaç haftadasnz canım Rabbm sana bagışlasın bebeğini

kalp damar ile alakaliysa bu gen icin kalp doktoruna mı gitmem lazım okudugum kadariyla bazi kadin dogumcular önemsemiyolarmis madem kalbi ilgilendiriyor en ufak risk bile tasiyor olsa neden insan sagligini tehdit altinda birakiyolar anlamis degilim sonuclarim icin daha gidemedim doktora yeni cikti simdi kararsiz kaldim napmaliyim diye bende pai homozigot iki mthfr de heterizot var

Ne yazikki dr lar gorus ayriliginda bulunabiliyor. Benj kalp doktoruna dogum sonrasi baski bir sorunumla ilgili gitmistim. O zaman demisti bana. Yani gebelik oncesi kalp doktoruna gitmenize gerek yok.

Ne yazikki dr lar gorus ayriliginda bulunabiliyor. Benj kalp doktoruna dogum sonrasi baski bir sorunumla ilgili gitmistim. O zaman demisti bana. Yani gebelik oncesi kalp doktoruna gitmenize gerek yok.
dogum yapmissiniz peki hamile kalmadan nasil bir tedavi uyguladi doktor hamilelikte bi sıkıntı oluyo mu

dogum yapmissiniz peki hamile kalmadan nasil bir tedavi uyguladi doktor hamilelikte bi sıkıntı oluyo mu
Ben aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..

Bu ay da yumurta takibine gittim, kendi dr.uma ... Folidoce, aspirin, progestan kullaniyorum. Eger 8 subatta kanda pozitif olursa claxane yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…