hayırlı olsun.. benim faktör 5 leiden heterezigot ve mthfr homozigot genlerimde mutasyon var..homosisteine bakıldı mı sizde? benim şu an 16 , 10 un altına inince izin verecek doktroum 10 ay oldu kürtaj olalı..bunaldım artık ama beklemek zorundayım.Ben aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..
Bu ay da yumurta takibine gittim, kendi dr.uma ... Folidoce, aspirin, progestan kullaniyorum. Eger 8 subatta kanda pozitif olursa claxane yine.
Allah yardimciniz olsun. Ben de sdece trombofili paneli ypildi.hayırlı olsun.. benim faktör 5 leiden heterezigot ve mthfr homozigot genlerimde mutasyon var..homosisteine bakıldı mı sizde? benim şu an 16 , 10 un altına inince izin verecek doktroum 10 ay oldu kürtaj olalı..bunaldım artık ama beklemek zorundayım.
insaallah pozitif olur az zaman kalmis ogrenmene hakkindan hayirlisiBen aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..
Bu ay da yumurta takibine gittim, kendi dr.uma ... Folidoce, aspirin, progestan kullaniyorum. Eger 8 subatta kanda pozitif olursa claxane yine.
bende daha bakilmadi sonuclarim yeni cikti zaten doktora gosteremedim Allah yardimcimiz olsunhayırlı olsun.. benim faktör 5 leiden heterezigot ve mthfr homozigot genlerimde mutasyon var..homosisteine bakıldı mı sizde? benim şu an 16 , 10 un altına inince izin verecek doktroum 10 ay oldu kürtaj olalı..bunaldım artık ama beklemek zorundayım.
Amin insallah ama sanmiyorum...idrar testlerim negatif hep ne yazik ki.insaallah pozitif olur az zaman kalmis ogrenmene hakkindan hayirlisi
hakindan hayirlisi olsun yine de belli olmaz skma sen yinede caniniAmin insallah ama sanmiyorum...idrar testlerim negatif hep ne yazik ki.
Aminnn hepimizin insallah....hakindan hayirlisi olsun yine de belli olmaz skma sen yinede canini
Tamam canım aklımdasın genetik e de yarın gidecegim belki ordada gösteririmAmin allah razı olsun. Şuan 11. Haftanın içindeyim 10+5 . Başka dr larla görüşürsen buraya yaz olur mu merak ederim :)
Ben 38+1de son igneyi yaptim aksam. 38+3 sabahi epidural+spinal kombin sezeryan dogum yaptim . hic sorun yasamadim. Doktorunuza guvenin siz.clexane kullanıp sezaryenla dogum yapan arkadaslar
genel anestezi mi oldunuz,spinal anestezi mi?ilk dogumum genel anesteziyle oldu.simdi ise belirsiz anestezi uzmanıyla görüşmedim ama doktor spinalde olabilir dedi.clexane kullanlarda önerilmiyor diye biliyorum.cok gerildim.yardımcı olacak olan var mı?
Rabbm cennete sizi birlikte etsin.üzülme demek kolay ama elde olmuyor nasıl bir problem vardıki doğduktan sonra yasamadıBebegim vefat etti sadec2 bir hafta yaşadı . Otopsi yapıldı ve nedeni araştırılıyor ve %90 sebeb kanda pıhtılaşma görülmüş cok şaşkın ve üzgünüm evlat acısı zor bisey ama .. Allah yardım etsin herkese
İhmaller yüzünden . Kanda pıhtılaşma yazıyor. Daha hamileyken ben Hiç bişey yok dedi ama doktorlar biseyi yok dedi . Doğduğundan beri huysuz süt emmiyordu demekki hastaydı . Üç defa hastaneye götürdük ama bisey yok dediler . Hep ihmaller . Biliyorum üzülme demekle üzülmemek için neden dehil cok iyi anlıyorum . Insan evladının kokusunu çekip öpüp koklayıp ayrılmak cok zorRabbm cennete sizi birlikte etsin.üzülme demek kolay ama elde olmuyor nasıl bir problem vardıki doğduktan sonra yasamadı
Bende karnımda iken kaybettm iki kere zerre halindeyken bile kaybetmek acı senin acını rabbm azaltsın.ben kan pıhtılasmasının sadece karında problem çıkardığını sanıyrdm demek doğduk tan sonrada bişeyler olabiliyorİhmaller yüzünden . Kanda pıhtılaşma yazıyor. Daha hamileyken ben Hiç bişey yok dedi ama doktorlar biseyi yok dedi . Doğduğundan beri huysuz süt emmiyordu demekki hastaydı . Üç defa hastaneye götürdük ama bisey yok dediler . Hep ihmaller . Biliyorum üzülme demekle üzülmemek için neden dehil cok iyi anlıyorum . Insan evladının kokusunu çekip öpüp koklayıp ayrılmak cok zor
teşekkürler acıklama ıcın bu kadarını bılmıyordumPAI HOMOZIGOT OLAYI....
benim 2 genim sorunlu. biri pai homozigot. digeri mthfrc677t heterozigot....
bu kanda pihtilasma var demek. iki bebegimi de bu nedenle kaybettim...
pai kalp ve damar sistemimizdeki gen demek. yani normal insanlara gore kalp hastasi olma riskimiz yuksek demek. bunu kalp cerrahi acikladi bana. pihti atma riskin var. akcigere vs dedi. ama ille de olacak diye birsey yok dedi. ignesiz gebelik olmaz dedi. diger 10 kadin dogumcu da...
bir de sunu unutmayin lutfen... pihtilasmadan dolayi bebeklerimiz yasamayabiliyor ama bizlerinde sagligi tehlike de. yani kan sulandirici kullanmak sadece bebek icin degil bizim de pihti atip daha buyuk rahatsizliklara yakalanmamamiz icin lazim... misal bana kalp dr.u her gun coraspirin icmelisin dedi, gebelik olsun ya da olmasin..
dunden beri okumustum da tek tek yazamadimtopluca yazayim istedim.
Allah sabır ve gönlüne ferahlık versin inşallahİhmaller yüzünden . Kanda pıhtılaşma yazıyor. Daha hamileyken ben Hiç bişey yok dedi ama doktorlar biseyi yok dedi . Doğduğundan beri huysuz süt emmiyordu demekki hastaydı . Üç defa hastaneye götürdük ama bisey yok dediler . Hep ihmaller . Biliyorum üzülme demekle üzülmemek için neden dehil cok iyi anlıyorum . Insan evladının kokusunu çekip öpüp koklayıp ayrılmak cok zor
Canım senin genler normaliyi aksamlar kizlar
Benimde testim asagidaki gibi
Benimki gibi olupta kan sulandirici kullanan var mi?
bir tek PAI sonucum yok o degere de baktirmam gerekir mi?Canım senin genler normal
Çok özür dilerim mthfr homozigot büyük ihtimal gebelik boyunca folik asit kullandıracakiyi aksamlar kizlar
Benimde testim asagidaki gibi
Benimki gibi olupta kan sulandirici kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?