Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..

Bu ay da yumurta takibine gittim, kendi dr.uma ... Folidoce, aspirin, progestan kullaniyorum. Eger 8 subatta kanda pozitif olursa claxane yine.
hayırlı olsun.. benim faktör 5 leiden heterezigot ve mthfr homozigot genlerimde mutasyon var..homosisteine bakıldı mı sizde? benim şu an 16 , 10 un altına inince izin verecek doktroum 10 ay oldu kürtaj olalı..bunaldım artık ama beklemek zorundayım.

Allah yardimciniz olsun. Ben de sdece trombofili paneli ypildi.

Ben aspirin ve folik asit aliyrdum ama gebe kalinca baska dr.a gittim. O zaman claxane baslamisti..

Bu ay da yumurta takibine gittim, kendi dr.uma ... Folidoce, aspirin, progestan kullaniyorum. Eger 8 subatta kanda pozitif olursa claxane yine.
insaallah pozitif olur az zaman kalmis ogrenmene hakkindan hayirlisi

bende daha bakilmadi sonuclarim yeni cikti zaten doktora gosteremedim Allah yardimcimiz olsun

clexane kullanıp sezaryenla dogum yapan arkadaslar
genel anestezi mi oldunuz,spinal anestezi mi?ilk dogumum genel anesteziyle oldu.simdi ise belirsiz anestezi uzmanıyla görüşmedim ama doktor spinalde olabilir dedi.clexane kullanlarda önerilmiyor diye biliyorum.cok gerildim.yardımcı olacak olan var mı?

Ben 38+1de son igneyi yaptim aksam. 38+3 sabahi epidural+spinal kombin sezeryan dogum yaptim . hic sorun yasamadim. Doktorunuza guvenin siz.
Bebegimi ilk goren kisi olmak, o mis cennet kokusunu almak herseye deger :)

Bebegim vefat etti sadec2 bir hafta yaşadı . Otopsi yapıldı ve nedeni araştırılıyor ve %90 sebeb kanda pıhtılaşma görülmüş cok şaşkın ve üzgünüm evlat acısı zor bisey ama .. Allah yardım etsin herkese

Rabbm cennete sizi birlikte etsin.üzülme demek kolay ama elde olmuyor nasıl bir problem vardıki doğduktan sonra yasamadı

Rabbm cennete sizi birlikte etsin.üzülme demek kolay ama elde olmuyor nasıl bir problem vardıki doğduktan sonra yasamadı
İhmaller yüzünden . Kanda pıhtılaşma yazıyor. Daha hamileyken ben Hiç bişey yok dedi ama doktorlar biseyi yok dedi . Doğduğundan beri huysuz süt emmiyordu demekki hastaydı . Üç defa hastaneye götürdük ama bisey yok dediler . Hep ihmaller . Biliyorum üzülme demekle üzülmemek için neden dehil cok iyi anlıyorum . Insan evladının kokusunu çekip öpüp koklayıp ayrılmak cok zor

Bende karnımda iken kaybettm iki kere zerre halindeyken bile kaybetmek acı senin acını rabbm azaltsın.ben kan pıhtılasmasının sadece karında problem çıkardığını sanıyrdm demek doğduk tan sonrada bişeyler olabiliyor

teşekkürler acıklama ıcın bu kadarını bılmıyordum

iyi aksamlar kizlar
Benimde testim asagidaki gibi
Benimki gibi olupta kan sulandirici kullanan var mi?

Eklentiler

• 20180206_231305.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 71
Allah sabır ve gönlüne ferahlık versin inşallah çok ama çok zor bir durum. Bende 2016 Ağustosta kızımı kaybettim 13 gün yaşadı benimde meleğim yaranı deşmek istemem ama gerekli tedbirleri al arkadaşım. Sendeki pıhtılaşma bozukluğu bebeği anne karnında etkiler , normal zamanlarında doğan bi bebek gelişimsel prob yoksa bildiğim kadarıyla senin pıhtılaimandan etkilenmez. Erkendoğum galan mı yaptın canım gelişimi falan nasıldı kızının ciğer gelişimi falan. Şaşırdım açıkçası böylr bir durum duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…