amin cnmm inş. allah herkse nasıp etsın bu duyguyu...
bende 15 gun daha kullıncak sonra bırakıcam aspırını
iğne konusuna gelınce artık sorun olmuyomus amelıyat olacagın gun olsan bıle sıkıntı yapmıyomus ıgne
burada ıgneyı kesmeden amelıyat olan bıssuru arkadas var
benım takıldıgım nokta madem rısklı buarada arkadaslar hep epıdural yada spınal oldular
onların dr ları bılmıyomu rıskı clexanın ıcınde bıle yazıyo dıyosun nasıl iş anlamadım
neyse takmıyorum da aslında saglık olsun
Merhaba, canım bu soru benimde kafamı çok meşgul etti ama bence durum şöyle , benim doktorumda kesinlikle riskli dedi ve epidural yapmadı bana çünkü bana iğneleri bıraktırmadı, ameliyat sırasında ve sonrasında da kullandım emboli riskine karşı ama bu topikte epidural ya da spinal olanların çoğu doğumdan önce bırakmışlar iğneleri, bence fark orda tersi olan var mı bilemiyorum ama fark o bence..
öyküm iki çocuk zor demişsin eminim öyledir benim kızım anneannesiyle memlekete gitti henüz iki çocuğumla başbaşa kalamadım yaniikincinin koliğiyle meşgulüm bu gün çok şükür daha sakin geçti.azracım bende netten yaptığım araştırmalara göre pıhtılaşma sorunu olanların epidural sipinal olamyacağını örğrenmiştim ama doktorum iğneyi 12 saat önceden kesmenin bile yeterli olduğunu söyledi ama yinede 1 hafta önceden kesmemi istedi ben 4 gün kala kestim sipinal epidural yani kombine anestezi oldum bir sorun çıkmadı çok şükür..
Allah kolaylık versin canım gaz sorunu çok kötü, benim kızımda da var ama 1-2 gündür rahat gibi çünkü çok düzenli gaz ilacını vermeye başladım, saati saatine verince çok işe yaradığını gördüm.. Umarım senin oğlunda rahatlar yakında..