• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ben siteye yeni uye oldum ama uzun zamandır takipcisiyim..gecen kıs hamile kaldım ama bebek gelişmediği için aldılar..bakude yasıyorum..bu yuzden yazın ankaraya geldigimde gaziye gittim nuray hanıma,genetik test sonucunda heterezigot taşıyıcısı oldugum ortaya cıktı coraspin verdi ve hamilelik boyunca da iğne vurulmam gerektiğini söylemişti.ama diyetten falan soz etmedi..baska bi doktora sordum internetten o ise diyet yapılması gerektigini söyledi,nolursa olsun diyor..benim gibi heterezigot tasıyıcısı olan var mı..ve nasıl bi tedavi yontemi uygulandıgını ögrenebilir miyim..bakude dogru duzgun doktor bulmak zor..bakude yaşayan var mı .....

canım hangi sebepten dolayı kan pıhtılaşması oluyor.benim protein s düşük protrombin mutasyon analizi mthfr mutasyon analizi heterozigot çıktı.doktor folic asit verdi hamile kalınca da iğne olacaksın dedi.

gila merhaba,bende gecen sene bebegin kalp atısı olmadıgı için 6 haftalıkken alındı,yazın gazi hastanesinde genetik test yapıldı ve heterezigot taşıyıcısı oldugumu soyledi,folik asit ve coraspin verdi ayrıca hamilelik boyunca da iğne vurunmam gerektigini soyledi,bakude yasadıgım için baska doktora da gıdemedim burda iyi doktor bulmak zor acıkcası,ınternetten hrs hastanesinin doktoruna yazdım diyet yapılması gerketigini soyledi,doktor sanada diyet verdi mi metoinden yoksun bir diyet bu oldukca zormus,diyetisyenle birlikte yapılmasını soyluyorlar ama burda bunu yapmam zor tabii,baska bi vitamin kullanmanı soyledi mi,bu doktor cinko ve magnezyum kullanmam gerektıgınıde soyledi de...bana yardımcı olabilir misin.sagol

merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
bilgisi olan varmı?

merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
bilgisi olan varmı?

canım bu genetik tahlillerin bu tahlilleri sana veren dr acıklama yapmadımı
arastırma hastanesine gitmişsindir ama normal sanırım
bu tahlilde pıhtılaşmaya bakılıyo diye biliyorum umarım temizdir
bende 3 düşük bi dış gebelik yasadım bebeklerimin hepsi 6 haftalıkken düştü
bende rahimde septum(perde)varmış onca dr gittim kimse farkına varamadı
dr değiştirdim o buldu ameliyat oldum sanada cok gecmiş olsun
allahım bi daha yasatmasın

bilgisi olan varmı?

tatlım gıdemedım henuz doktora pazartesı gıdıcem randevuyu ozamana alabıldım .acıklama yapmadı bunarı yaptrı gel dedı sadece

gila merhaba,bende gecen sene bebegin kalp atısı olmadıgı için 6 haftalıkken alındı,yazın gazi hastanesinde genetik test yapıldı ve heterezigot taşıyıcısı oldugumu soyledi,folik asit ve coraspin verdi ayrıca hamilelik boyunca da iğne vurunmam gerektigini soyledi,bakude yasadıgım için baska doktora da gıdemedim burda iyi doktor bulmak zor acıkcası,ınternetten hrs hastanesinin doktoruna yazdım diyet yapılması gerketigini soyledi,doktor sanada diyet verdi mi metoinden yoksun bir diyet bu oldukca zormus,diyetisyenle birlikte yapılmasını soyluyorlar ama burda bunu yapmam zor tabii,baska bi vitamin kullanmanı soyledi mi,bu doktor cinko ve magnezyum kullanmam gerektıgınıde soyledi de...bana yardımcı olabilir misin.sagol

canım bende de mthfr heterezigot var önceki hamileliğimde 0.4 kullanmıtım sonuç kürtaj bunda şu anda 0.2 lik iğne kullanıyorum başlarda bebek aspirinide kullandım lekelenmem olunca kesti doktor

banada gebelik öncesinde zinkoc b12 vitamini kullandırdı

ben b12 vitaminini hergün kulladım ama iğne değil hap şeklinde daha önceden 3 düşüğüm olduğu için iğneye önceden başlamamı önerdi bende sorgulamadım hergün 0.2 clexane iğne yapıyorum canım

geçmiş olsun canım.benim 2 düşüğüm oldu.gittiğim bitin doktorlar hamile kalınca iğne kullanacaksın dediler önceden vermediler.sen hangi doktora gidiyorsun.doktorun temkinli davranmış iyi yapmış.hayırlısı artık

ay canım hadi inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar saolun inş.. yarın belli olcak bakalım ama ben hiç bişey hissetmiyorum yaa sizdede böyle oldumu yani ilt tüp bebek denemem hiç bişey hissetmiyorum. sanki tüğp bebek yapmamış gibiyim son 3 gündür ama onun öncesinde kasık ve adet sancısı gibi sancılarım vardı ay neyse yarın herşey belli olcak bacılar hayırlısı nı diliyorum rabbimden

geçmiş olsun canım.benim 2 düşüğüm oldu.gittiğim bitin doktorlar hamile kalınca iğne kullanacaksın dediler önceden vermediler.sen hangi doktora gidiyorsun.doktorun temkinli davranmış iyi yapmış.hayırlısı artık
canım benim doktorumun adı seval taşdemir

Arkadaşlar merhaba bu homosistein değeri tahlillerde bu adlamı geçiyo yoksa başka bi ismi varmı?Bende yapılmışmı anlamadım çok bahsediyosunuzda

çok geçmiş olsun canım rabbim hiçbirimize tekrar yaşatmasın bende bebek aspirini kullanıyordum ama lekelenmem olduğu için doktorum kesti şu anda iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak

saol canım kaç haftalık bebeğin? kayıbın varmı seninde? ve son olarak kan pıhtılaşma testi yaptırdınmı?

hayırlı olsun canım. endişelerini dr unada ilet. şimdi genetiğe baktırsan bile sonuç geç çıkar.basit bir kan vererek kanın pıhtılaşma ve kanama zamanı testlerini yaptırıp aspirin yeterlimi görebilirsin. inşallah bir sorun yoktur çokta düşünüp strese girme

saol canım tavsiyelerine uyucam;)...kanın pıhtılaşma ve kanama zamanı testlerim normal.ben daha öncede yaptırmıştım onları hamile kalmadan öncede.ama bugün doktorum iğneyede başlıyalım dedi.sorun olmazmı die sorduğumda olmaz dedi.bebeğede zararı yokmuş.nasıl olucak bilmiorum.zarar verirmi acaba bebeğe iğneler?

yarın 8 haftalık olucak inşallah canım 3 tane kaybım var pıhtılşma testinide yaptırdım mthfr heterezigot benim

anladım canım..inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.hemen hemen aynı benmde 7+2.. başka yaptığın bişiy varmı peki diyet falan.nelere dikkat ediyosun

Back
X