• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim cokk gecmis olsun..bende de kac gundur bogaz agrisi ve grip...daha hala da kotuyum.. dikkat et sen kendine ve bebisine.. Rabbim korusun sizi..

amin canım sağol..sanada geçmiş olsun salgın var heralde herkes hasta ama benimki hiç sırası değil şimdi inşallah ilerlemez..hastasın diye sakın çalışmalara ara verme hee:)))

amin canım sağol..sanada geçmiş olsun salgın var heralde herkes hasta ama benimki hiç sırası değil şimdi inşallah ilerlemez..hastasın diye sakın çalışmalara ara verme hee:)))

canim calismalara basladik, hayirlisi artik. yaa onemli olan yumurtlama gununu tutturmak, diger gunlerde yapilan calismalar bos geliyor bana sanki :)))

canim calismalara basladik, hayirlisi artik. yaa onemli olan yumurtlama gununu tutturmak, diger gunlerde yapilan calismalar bos geliyor bana sanki :)))

öyle deme tatlım sen 2 günde bir düzenli devam et..sperm vücutta 72 saat canlı kalıyo unutma ne zaman dölleneceği belli olmaz..

öyle deme tatlım sen 2 günde bir düzenli devam et..sperm vücutta 72 saat canlı kalıyo unutma ne zaman dölleneceği belli olmaz..[/QUOTE

iste yumurtalama gununden iki uc gun once baslayip yumurtlama bittikden iki uc gun sonraya kadar yapilmasi uygun..bunun disinda kalan gunler bos gibi diye dusundum... buarada benim adetlerim epey duzensizlesti, hava degisikligi, stres falan derken bayagi bir oynadi tarihler..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

öyle deme tatlım sen 2 günde bir düzenli devam et..sperm vücutta 72 saat canlı kalıyo unutma ne zaman dölleneceği belli olmaz..[/QUOTE

iste yumurtalama gununden iki uc gun once baslayip yumurtlama bittikden iki uc gun sonraya kadar yapilmasi uygun..bunun disinda kalan gunler bos gibi diye dusundum... buarada benim adetlerim epey duzensizlesti, hava degisikligi, stres falan derken bayagi bir oynadi tarihler..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

evet canım hayırlısı.. inşallah hayırlı haberlerini verirsin..

canım birşey daha söylemek istedim. benimde adetlerim düzensizleşti diye bu ay madem yumurtlama takibi yaptırmdım kendim yapayım dedim. ovulasyon testi kullandım . umut dünyası işte . işe yarar mı bilmiyorum ama ben yumurtlama günümü tesit edebildim. belki denemek istersin

hepiniz dualarımdasınız canım,sizlerde bana dua edin ne olur,haftaya çarşamba kontrolüm var şimdiden heyecan sardı beni bakalım belki kese görünür...

gorunur kese canim Allahin izniyle..sen moralini yuksek tut canim. pozitif dusunmek cok onemli. hormonlarin dengesi acisindan. Insallah rabbim tamamina erdirecek hayirlisiyla. Herzaman sen ve diger arkadaslar dualarimdasiniz.

canım birşey daha söylemek istedim. benimde adetlerim düzensizleşti diye bu ay madem yumurtlama takibi yaptırmdım kendim yapayım dedim. ovulasyon testi kullandım . umut dünyası işte . işe yarar mı bilmiyorum ama ben yumurtlama günümü tesit edebildim. belki denemek istersin

evet benimde aklimda aslinda ovulasyon testi. yapmakda fayda var onemli gunleri kacirmamak icin. sagol paylastigin icin canim.

daha var canım 11 gün .adetlerim düzensiz diye bu ay ovulasyon testi kullandım yanlış değilse 16.gün yumurtladım. ondan öncesi griptim çalışamadık ama yumurtladığım günler çalıştık o yüzden umutlansam mı bu ay umutlanmasam mı bilemedim. iğneye başlıcam hamile kalmayı becerebilirsem en iyisi haftaya bugün yaptırayım giden para delinen kolum olsun napalım . sende grip olucak gibiymişsin aman diyorum dikkat et kendine limon kaynat iç bitkisel çaylarla destekle kendini uzak tut mikropları
BENDE DE bu aralar duzensızlık var hesaplayamıyorum yumurtlama gunlerımı.bu ovulasyon testi eczanedemı satılıo canım nasıl yaptın bıraz bılgı verırmısın ucretı ne kadar?acaba

nasıl yani anlamadım felçmi geçirdiniz benimde protein s 45 çıktı bana öyle birşey söylemediler neden yaptırmıştınız bu tahlilleri

EVET MALESEF PROTEİN S EKSİKLİĞİ PIHTILAŞMA YAPIYOR ve bu pıhtılar beyne giderse felç göze giderse kör yapıyor çünkü kan akışını durduruyor ve orası ölüyor benim protein s 30 çıktı ve geçici felç geçirdim adı tia bu proteinin eksikliği pıhtı yapmaya yatkınlık yapıyor şu anda iiyim çok şükür coraspin 300 kullanıyorum ve geçici olmayan felçte geçirebilirdim halada bu risk var ve bu pıhtıyı çözecek bişeyde yok sadece kan akışkan olması için kan sulandırıcı kullanıyorum hayatım boyuncada kullanmam gerekirmiş...

bu testleri geçici felç geçirince yaptırdım yani gözde görme bozukluğu kolda ve yüzde uyuşma konuşamama neyseki 5 dk falan sürdü neyseki bu sefer geçiciydi bir kere daha olmuştu ama bulunduğum hastane kan proteinine bakmamıştı şu anda erciyes tıp fakültesinde tedavi görüyorum ama sanırım bir tedavisi yok sadece riskleri azaltabiliyorlar.. doktor düşük yapıp yapmadığımıda sordu sanırım bu yüzden...

ya kafam çok karıştı okudukça dahada karışıyor bende 2.kez hamileyim şuan 6 haftalık 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım..şimdi doktorum iğne verdi hemen kullanmaya başladım ama yinede endişeliyim....pazartesi günü kontrolüm var kalp atışlarını duymamız lazım dedi çok korkuyorum bişey olucak diye :( kesem gözüktü 7.1 mm olduğunu söyledi doktorum olması gerekekn boyutta başlıyor hamileli,ğin dedi,bundan önceki kesem daha küçükmüş öyle söyledi çok endişeliyim umarım bu ssefer kucağımza almayı nasip eder RABBİM.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
kimse bana cvp vermicek sanırım :( benim gibi olup bebeğini kucağına alan varmı?

Son düzenleme:
ya kafam çok karıştı okudukça dahada karışıyor bende 2.kez hamileyim şuan 6 haftalık 3 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım..şimdi doktorum iğne verdi hemen kullanmaya başladım ama yinede endişeliyim....pazartesi günü kontrolüm var kalp atışlarını duymamız lazım dedi çok korkuyorum bişey olucak diye :( kesem gözüktü 7.1 mm olduğunu söyledi doktorum olması gerekekn boyutta başlıyor hamileli,ğin dedi,bundan önceki kesem daha küçükmüş öyle söyledi çok endişeliyim umarım bu ssefer kucağımza almayı nasip eder RABBİM.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
kimse bana cvp vermicek sanırım :( benim gibi olup bebeğini kucağına alan varmı?

gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler,pazartesi hayırlı haberlerini alırız hayırlısıyla ,iyi düşün iyi olsun..

canım inş. hayırlısıyla bu sefer kucağına alırsın evladını canım

BENDE DE bu aralar duzensızlık var hesaplayamıyorum yumurtlama gunlerımı.bu ovulasyon testi eczanedemı satılıo canım nasıl yaptın bıraz bılgı verırmısın ucretı ne kadar?acaba

yok canım netten sipariş verdim hemencikte geldi fiyatları değişiyor ama ben ucuz olanlardan 10 tane pahalı olanlardan bir kutu aldım içinde 5 tane var adetimin 10. günü yapmaya başladım.önce ucuz olanları kullanmaya başladım şüpheli günlerde garantiledim ötekiylede ama iki markada doğru sonucu verdi. 16. günü çift çizgiyi yakaladım. gebelik testi gibi kullanılıyor ama tek farkı ikinci çizgi ilki kadar koyu olunca yumurtlamış oluyorsun. daha adet dönemim gelmedi işe yaradımı bilmiyorum ama en azından bildiğimden geç yumurtladım onun farkındayım artık. istersen özelden yazarım hangileri kullandığımı intermette bir çok maraka var ama araştır istersen .

Back
X