• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

guzel bir pazar sabahindan herkese GUNAYDIN

guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;

umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede

merhaba arkadaşlar...
12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikte:heparin

guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;

umudum_31
3 dusuk

merhaba arkadaşlar...
12m
2 düşük
sorun:mthfr 1298 ,mthfr 677 ve pai 4G-5G hetrozigot
gebelikten önce:folbiol ve bebe aspirini
gebelikte:heparin
gebelik durumu:hep bekliyor:(

bir de arkadaşlar aspirin konusunda bazı merak ettiklerim var.en son dün bir doç e gittim.aspirine gerek yok dedi.3 aydır kullanıyordum bebe aspirinini.ne yapacağımı şaşırdım.coraspin kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyorsunuz?bebe aspirinini 100 lük kullanıyordum ben

kızlar ben içim rahat etsin diye sonuçlarımı bir doktora daha göstermek bilgi almak istiyorum. gata da çalışan ali ergun dan randevu aldım yarın için özel muayenesine gideceğim. bu doktoru bilen varmı. sanırım riskli gebelik uzmanıymış

umudum_31
3 dusuk

sevgia
2 kimyasal düşük
mthfr1298 factor v heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin
gebelik durumu:beklemede

umudum_31
3 dusuk

canım süper bir fikir benide eklersen sevinirim

mltm2602
bir kürtaj
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikte önce: folbiol+ ecopirin
gebelikle birlikte: iğne ama hangisi henüz bilmiyorum
gebelik durumu : beklemede :(

beklenen adet tarihim 22-23 ü arası değişebilir. yumurtlama tarihim 8 ekim ( ovulasyon testi yaptım) cumartesi yani 15 inde idrar testi yaptım negatif. çarşamba kan testi yaptırsammı diyorum yada beklesemmi çok kararsız kaldım idrarda çıkmayınca umudumu kaybettim bu ayda yok sanırsam

beklenen adet tarihim 22-23 ü arası değişebilir. yumurtlama tarihim 8 ekim ( ovulasyon testi yaptım) cumartesi yani 15 inde idrar testi yaptım negatif. çarşamba kan testi yaptırsammı diyorum yada beklesemmi çok kararsız kaldım idrarda çıkmayınca umudumu kaybettim bu ayda yok sanırsam

umutsuzluğa kapılma canım idrarda bu kadar erken çıkmaz,,sabirsızlanıyorsan pazartesi yada salı kanda baktır derim ben hem daha kesin sonuç alırsın için rahat eder..

mthfr 1298 ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
3 düşük
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikte 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybettim) IUGR tanısıyla
gebelik: bir süre beklemede

Son düzenleme:
Hamileliğini öğrenen arkadaşları kutluyorum sizin için yürekten sevindim Allahım sonunu hayırlı etsin hasretle bekleyen bizlere de nasip etsin İnşallah.

Gülbeşekerden haber alan var mı hatırlarsanız o da benim gibi ikizdi ve biraz tehlikesi vardı sanırım hiç haber alamadım ne zamandır. Mesajlarıma cevap gelmedi. Ben de bebeklerimi kaybettiğimde bir süre gelememiştim topiğe o yüzden endişelendim açıkçası. dualarımızı eksik etmeyelim. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin

umutsuzluğa kapılma canım idrarda bu kadar erken çıkmaz,,sabirsızlanıyorsan pazartesi yada salı kanda baktır derim ben hem daha kesin sonuç alırsın için rahat eder..

idrar tsti için erken olduğunu düşünmüştüm ama üstünde muhtemel ilişkiden 7 gün sonra yazınca dayanamadım yaptım canım. kasık ağrım var şu anda sadece dün akşam başladı. çevremdekiler çok kızıyor her ay acele ettiğim için ama elde değil günüm yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum bide malum iğne meselesi. salı sabahı kimseye söylemeden gideyim bari kan vermeye en azından kimseyi üzmemiş olurum ...sağol canım seninve bebeğin için duacıyım ...

canım ovulasyon gününe 14 ekleyince adet günü ortaya çıkıyor. yani senin adet tarihin 21-22 ekim.ben öyle hesaplıyorum her ay hüsrana uğrama tarihimi.her ay da tutuyor.daha erken bence...kanda baktırırsan çıkarsan ancak.onun için de acele etme..bekle bence çarşamba yada perşembe yaptır.erken yaptırınca da adet günü gelmek bilmiyor...ben her yolu denedim de:(

canım ovulasyon gününe 14 ekleyince adet günü ortaya çıkıyor. yani senin adet tarihin 21-22 ekim.ben öyle hesaplıyorum her ay hüsrana uğrama tarihimi.her ay da tutuyor.daha erken bence...kanda baktırırsan çıkarsan ancak.onun için de acele etme..bekle bence çarşamba yada perşembe yaptır.erken yaptırınca da adet günü gelmek bilmiyor...ben her yolu denedim de:(

sağol canım. bende 2 aydır kanda erken baktırıp hüsranımı erkenden yaşadım. geçen ay adetim gecikince bir daha bkktırmıştım 5.2 çıkmıştı ama dr um gebelikten saymıyoruz dedi. iğneye başlama derdim olmasa beklerdim ilk gebeliğimde beklemiştim ama şimdi şu panik beni yoruyor. allahım sanada banada isteyen herkese nasip etsin kaç aydır bekliyorsun canım ...

sağol canım. bende 2 aydır kanda erken baktırıp hüsranımı erkenden yaşadım. geçen ay adetim gecikince bir daha bkktırmıştım 5.2 çıkmıştı ama dr um gebelikten saymıyoruz dedi. iğneye başlama derdim olmasa beklerdim ilk gebeliğimde beklemiştim ama şimdi şu panik beni yoruyor. allahım sanada banada isteyen herkese nasip etsin kaç aydır bekliyorsun canım ...

2.düşükten sonra 3 ay korunduk.2 aydır da korunmuyor.2 ay boş geçti...bakalım....Allah isteyen herkese içinde bize de nasip etsin inşallah.ben de iğneden dolaı erken öğrenmeye çalışıyorum ama aspirin kullanıyoruz zaten.adet günü yaptırsak bile kan testini yeter.

Back
X