canım hayırlı olsun RABİM bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.....isteyen herkese nasip eder inş..
sağol canım allahım isyeyen herkese nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun RABİM bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.....isteyen herkese nasip eder inş..
canım benim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin. Ankarada hangi doktora gidiyorsun merak ettim.
guzel bir pazar sabahindan herkese GUNAYDIN
guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;
umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede
guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;
umudum_31
3 dusuk
umudum_31
3 dusuk
sevgia
2 kimyasal düşük
mthfr1298 factor v heterozigot
gebelik öncesi :folbiol+coraspin
gebelik durumu:beklemede
umudum_31
3 dusuk
beklenen adet tarihim 22-23 ü arası değişebilir. yumurtlama tarihim 8 ekim ( ovulasyon testi yaptım) cumartesi yani 15 inde idrar testi yaptım negatif. çarşamba kan testi yaptırsammı diyorum yada beklesemmi çok kararsız kaldım idrarda çıkmayınca umudumu kaybettim bu ayda yok sanırsam
umutsuzluğa kapılma canım idrarda bu kadar erken çıkmaz,,sabirsızlanıyorsan pazartesi yada salı kanda baktır derim ben hem daha kesin sonuç alırsın için rahat eder..
beklenen adet tarihim 22-23 ü arası değişebilir. yumurtlama tarihim 8 ekim ( ovulasyon testi yaptım) cumartesi yani 15 inde idrar testi yaptım negatif. çarşamba kan testi yaptırsammı diyorum yada beklesemmi çok kararsız kaldım idrarda çıkmayınca umudumu kaybettim bu ayda yok sanırsam
canım ovulasyon gününe 14 ekleyince adet günü ortaya çıkıyor. yani senin adet tarihin 21-22 ekim.ben öyle hesaplıyorum her ay hüsrana uğrama tarihimi.her ay da tutuyor.daha erken bence...kanda baktırırsan çıkarsan ancak.onun için de acele etme..bekle bence çarşamba yada perşembe yaptır.erken yaptırınca da adet günü gelmek bilmiyor...ben her yolu denedim de![]()
sağol canım. bende 2 aydır kanda erken baktırıp hüsranımı erkenden yaşadım. geçen ay adetim gecikince bir daha bkktırmıştım 5.2 çıkmıştı ama dr um gebelikten saymıyoruz dedi. iğneye başlama derdim olmasa beklerdim ilk gebeliğimde beklemiştim ama şimdi şu panik beni yoruyor. allahım sanada banada isteyen herkese nasip etsin kaç aydır bekliyorsun canım ...