slm kızlar ne güzel doğum haberleri hamile haberleri var hep böyle devam etsin inş bende 3 yıl bekledikten sonra çok şükür bebeğim 18 haftanın içinde 2 düşükten sonra 3. kaygılarım çok oldu halada devam ediyo aranızda yeni hamileler var Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin korkularınızda haklısınız ve bu bebeği kucağınıza aldığınızda dahi bitmeyecek annelik içgüdüsü olsa gerek ben bebeğimin yeni yeni hissetmeye başladım çok güzel bi duygu içimde ve ben onu hissedebiliyorum progestanı ve folbiolü kestik 16. haftada şimdi clexan 04 coraspin ve elevit bebeğimin cinsiyeti ise kız :) Rabbim nasip ederse bi prensesimiz olucak dualarımızda birbirimizide unutmayalım inşallah.
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım...
bende suan 2 düşükten sonra 25 haftalık hamileyim senin gibi başlarda cok korkuyordum en ufak bişeyde dr a kosturuyordum her dr kontrolüme dualarla sanki kötü bişey duyacakmış gibi giriyordum ama cok şükür rabbime bu haftalara getitrdi bebeğimi umarım bundan sonrada böle devam eder ve kucagımıza almayı nasip eder....bebeğimin cinsiyeti erkek ismide UMUT olcak allah izin verirse....dualarım seninle...kendine ve bebeğine coookkk iyi bak