• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar ne güzel doğum haberleri hamile haberleri var hep böyle devam etsin inş bende 3 yıl bekledikten sonra çok şükür bebeğim 18 haftanın içinde 2 düşükten sonra 3. kaygılarım çok oldu halada devam ediyo aranızda yeni hamileler var Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin korkularınızda haklısınız ve bu bebeği kucağınıza aldığınızda dahi bitmeyecek annelik içgüdüsü olsa gerek ben bebeğimin yeni yeni hissetmeye başladım çok güzel bi duygu içimde ve ben onu hissedebiliyorum progestanı ve folbiolü kestik 16. haftada şimdi clexan 04 coraspin ve elevit bebeğimin cinsiyeti ise kız :) Rabbim nasip ederse bi prensesimiz olucak dualarımızda birbirimizide unutmayalım inşallah.

allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin arkadasım...
bende suan 2 düşükten sonra 25 haftalık hamileyim senin gibi başlarda cok korkuyordum en ufak bişeyde dr a kosturuyordum her dr kontrolüme dualarla sanki kötü bişey duyacakmış gibi giriyordum ama cok şükür rabbime bu haftalara getitrdi bebeğimi umarım bundan sonrada böle devam eder ve kucagımıza almayı nasip eder....bebeğimin cinsiyeti erkek ismide UMUT olcak allah izin verirse....dualarım seninle...kendine ve bebeğine coookkk iyi bak

guzel bir pazar sabahindan herkese GUNAYDIN

guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;

umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede

2 düşük
sorun: protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 25 haftalık hamile

2 düşük
sorun: protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 25 haftalık hamile

benim de 3 heterozigotum var ve çok umutsuzdum...seni okuyunca umutlandım.allah sana da bebeğine de sağlık versin

kızlar ben içim rahat etsin diye sonuçlarımı bir doktora daha göstermek bilgi almak istiyorum. gata da çalışan ali ergun dan randevu aldım yarın için özel muayenesine gideceğim. bu doktoru bilen varmı. sanırım riskli gebelik uzmanıymış

canım muayeneden sonra doktorunun ne dediğine dair bilgi bizede verebilirsen sevinirim..

mthfr 1298 ve faktör V heterozigot, homosistein üst sınırda
3 düşük
gebelik öncesi benexol,coraspin,folik
gebelikte 0.4 clexane (15. haftada 2 ye çıkmıştı doz 21. haftada kaybettim) IUGR tanısıyla
gebelik: bir süre beklemede

canım benim çok geçmiş olsun bendede aynı sorun var ve senin gibi iğne kullanmama rağmen kaybettim. sen gebelikten kaç ay önce folik, coraspin ve benexol kullanmaya başladın ve bundan sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun. .. bizimde kafamız karıştı:(

guzel bir pazar sabahindan herkese GUNAYDIN

guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;

umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede

merhaba herkese güzel,sağlıklı bir hafta diliyorum öncelikle

5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik durumu : 26+4 haftalık hamileyim
gebelikte : ilk 3 ay progestan 200 vajinal olarak ve bemiks, şimdi ise gyno ferro sanol demir habı ve omega 3 (balik yiyemediğim için). homosistein ve b12 sonuçlarım ii olduğu için iğne kullanmıyorum.

ben kontrolden geldim
iğneye devam galiba aşılama haftasonunu bulcak
hayırlısı bakalım dua edin nolur

merhaba herkese güzel,sağlıklı bir hafta diliyorum öncelikle

5 kimyasal gebelik , 1 dış gebelik
sorun: mthfr1298 heterezigot, mthrf622 heterezigot
gebelikten önce: folbiol ve çinko
gebelik durumu : 26+4 haftalık hamileyim
gebelikte : ilk 3 ay progestan 200 vajinal olarak ve bemiks, şimdi ise gyno ferro sanol demir habı ve omega 3 (balik yiyemediğim için). homosistein ve b12 sonuçlarım ii olduğu için iğne kullanmıyorum.

canım benimde 6 kimyasal gebeliğim var ya
nasıl atlattın bunları nasıl geldi sağlıklı bebek yardım nolur
yoksa ben çıldırmak üzereyim farklı ne kullandında oldu bebek
bende de aynı mutasyonlar var senle

canım benimde 6 kimyasal gebeliğim var ya
nasıl atlattın bunları nasıl geldi sağlıklı bebek yardım nolur
yoksa ben çıldırmak üzereyim farklı ne kullandında oldu bebek
bende de aynı mutasyonlar var senle

merhaba cnm valla temmuz 2009 da başladı bnm maceram ilk kimyasal gebelikle beraber ondan sonra gercekten cok yıpratıcı bir süreç bir sürü doktor bir sürü tahlil. bütün tahlillerim immunolijide dahil olmak üzere temiz cıktı sadece 2 mthrf geninde heterezigot mutasyon baskada bişey yok eşimin spermiyogramı ii bnm rahim filmim temiz. daha önceki dr.lar hamile kalırkalmaz iğne kullanca dediler kullandım ama olmadı. sonra şimdi gittiğim dr.mu buldum bana da baska bir dr. önerdi. ege ünv.perinatoloji uzmanı prof.dr.sermet sağol'a gitmeye başladım. ve bütün tahlilerime baktı falan ve bana direkt sana tüp bebek tedavisi de olmaz dedi otoimmün sistmimde bi sorun olmadığını ancak eşimden gelen parçayı bnm vücüdümun yabancı olarak gördüğünü ve yok ettiğini ama zaman la savaşmayı bırakacağını soyledi nitekim ole de oldu. ocak ayında tekrar bi gebelik yaşadım ama bu sefer dış gebelik oldu ve ameliyat oldum zaten 3 ay korunduk sonra da bu bebeğime hamile kaldım dr.um bana hemen homosistein ve b12 testleri yaptırdı ve bunların sonucuna göre igneye başlayıp başlamıcağıma karar vereceğini soledi ve bnm sonuçlarım ii geldi hamdolsun gebeliğim ii gidiyor hatta kızım 1 hafta onden gidiyor. kusura bakma viraz uzun yazdım umarım yardımcı olumuştur. allah sağlıklı bir nasip etsin sana cok optum.

merhaba cnm valla temmuz 2009 da başladı bnm maceram ilk kimyasal gebelikle beraber ondan sonra gercekten cok yıpratıcı bir süreç bir sürü doktor bir sürü tahlil. bütün tahlillerim immunolijide dahil olmak üzere temiz cıktı sadece 2 mthrf geninde heterezigot mutasyon baskada bişey yok eşimin spermiyogramı ii bnm rahim filmim temiz. daha önceki dr.lar hamile kalırkalmaz iğne kullanca dediler kullandım ama olmadı. sonra şimdi gittiğim dr.mu buldum bana da baska bir dr. önerdi. ege ünv.perinatoloji uzmanı prof.dr.sermet sağol'a gitmeye başladım. ve bütün tahlilerime baktı falan ve bana direkt sana tüp bebek tedavisi de olmaz dedi otoimmün sistmimde bi sorun olmadığını ancak eşimden gelen parçayı bnm vücüdümun yabancı olarak gördüğünü ve yok ettiğini ama zaman la savaşmayı bırakacağını soyledi nitekim ole de oldu. ocak ayında tekrar bi gebelik yaşadım ama bu sefer dış gebelik oldu ve ameliyat oldum zaten 3 ay korunduk sonra da bu bebeğime hamile kaldım dr.um bana hemen homosistein ve b12 testleri yaptırdı ve bunların sonucuna göre igneye başlayıp başlamıcağıma karar vereceğini soledi ve bnm sonuçlarım ii geldi hamdolsun gebeliğim ii gidiyor hatta kızım 1 hafta onden gidiyor. kusura bakma viraz uzun yazdım umarım yardımcı olumuştur. allah sağlıklı bir nasip etsin sana cok optum.

bebiş diye yazıcaktımmm yazmamısım

nasıl yani ya vücut bebeği kabul edene kadar uğraşcakmıymışız
ya benimde aynı durum kasım 2009 da başladım 6 kimyasal oldu bugüne kadar
bütün testler normal çok iyi süper esşiminde benimde
kromozom analizi bile yapıldı süper çıktı
sadece 2 mthfr de heterizigot çıktı
adetim bi hafta geçiyo bebek düşüyo
bhcg en fazla 34 e kadar çıkıyor
şuan gittiğim doktor bunları gebelikten kabul edemeyiz aşılama deneyelim hamilelik şansın artar dogru bebeği bulana kadar beklicez dedi
yani vücut kendiliğinden bunu kabul ediyor ya
ooo çok uğraşacagız desene inş. benim ki de gelir bi an önce

senin bhcg en fazla kaç oluyodu dış gebelik harici
bide bunun için lenfosit aşısı diye bişi dediler vücut bebeği kabul etsin diye yapılıyormuş böyle bi aşı falan yapmadılar mı

nasıl yani ya vücut bebeği kabul edene kadar uğraşcakmıymışız
ya benimde aynı durum kasım 2009 da başladım 6 kimyasal oldu bugüne kadar
bütün testler normal çok iyi süper esşiminde benimde
kromozom analizi bile yapıldı süper çıktı
sadece 2 mthfr de heterizigot çıktı
adetim bi hafta geçiyo bebek düşüyo
bhcg en fazla 34 e kadar çıkıyor
şuan gittiğim doktor bunları gebelikten kabul edemeyiz aşılama deneyelim hamilelik şansın artar dogru bebeği bulana kadar beklicez dedi
yani vücut kendiliğinden bunu kabul ediyor ya
ooo çok uğraşacagız desene inş. benim ki de gelir bi an önce

senin bhcg en fazla kaç oluyodu dış gebelik harici
bide bunun için lenfosit aşısı diye bişi dediler vücut bebeği kabul etsin diye yapılıyormuş böyle bi aşı falan yapmadılar mı

bana dr.um lenfosit aşısından bahsetti ama güveniliriği tartışılır dedi ve önermedi daha cok deneysel bişeymiş. ben aşı falan olmadım. bnm beta hcg 200 lere bile cıktı. bana yardımcı üreme methotlarını önermedi zaten kolay hamile kalıyorum bizde kromozom analizi yaptırdık. o da temizdi. valla bnde bekledim vucud tanısın diye reddetmesin diye.

bana dr.um lenfosit aşısından bahsetti ama güveniliriği tartışılır dedi ve önermedi daha cok deneysel bişeymiş. ben aşı falan olmadım. bnm beta hcg 200 lere bile cıktı. bana yardımcı üreme methotlarını önermedi zaten kolay hamile kalıyorum bizde kromozom analizi yaptırdık. o da temizdi. valla bnde bekledim vucud tanısın diye reddetmesin diye.

of çok zor ya
ya vücut bebeği hiç tanımazsa daha kaç kere olucak bu kimyasallar
peki bebek hiç olmasaydı doktorun ne yapacaktı bi tedavi yöntemi belirlemişmiydi yoksa oluruna mı bırakmıştınız
bende her 3 4 ayda bi gebe kalıyorum ama olmuyo işte
bhcg hiç 34 ten yukarı çıkmadığı için doktor aşılamalarla deneyelim dedi çok yorucu ya çok

of çok zor ya
ya vücut bebeği hiç tanımazsa daha kaç kere olucak bu kimyasallar
peki bebek hiç olmasaydı doktorun ne yapacaktı bi tedavi yöntemi belirlemişmiydi yoksa oluruna mı bırakmıştınız
bende her 3 4 ayda bi gebe kalıyorum ama olmuyo işte
bhcg hiç 34 ten yukarı çıkmadığı için doktor aşılamalarla deneyelim dedi çok yorucu ya çok

bu kimyasallar duracak dedi ama tabi kacıncı da onunla ilgili bişey demedi ve oluruna bıraktım bende. gercekten yorucu ve yıpratıcı ben bu hamileliğimi 12. haftada sonra soledim yakınlarıma ve uzun süre de bağlanamadım ya bi şey olursa artık allaha emanet

bu kimyasallar duracak dedi ama tabi kacıncı da onunla ilgili bişey demedi ve oluruna bıraktım bende. gercekten yorucu ve yıpratıcı ben bu hamileliğimi 12. haftada sonra soledim yakınlarıma ve uzun süre de bağlanamadım ya bi şey olursa artık allaha emanet

çok teşekkür ederim canım cevapların için iyi geldi sagol
beynim allak pullaktı rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah bebeğini

çok soru sordum kuzucum ama son bişi daha sorucam
doktor bana sende pko var dedi
ama adetlerim falan düzenli yumurtlama sorunumda yok
acaba sende de varmıydı böyle bişi
çünkü bana pkodan dolayı aşılama yapalım dediler

çok teşekkür ederim canım cevapların için iyi geldi sagol
beynim allak pullaktı rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah bebeğini

çok soru sordum kuzucum ama son bişi daha sorucam
doktor bana sende pko var dedi
ama adetlerim falan düzenli yumurtlama sorunumda yok
acaba sende de varmıydı böyle bişi
çünkü bana pkodan dolayı aşılama yapalım dediler

istediğini sorabilirsin cnm yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. bana da bi doktor yumurtalığım polilistik over görünümünde demişti ama bnm LH ve FSH hormon seviyelerim normal ve adetlerim de cok düzenli 28 günde bir hastalanırdım o yüzden pko yok herhalde. pko hastası tanıdıklarım var 3 - 4 ayda bir hastalanıyorlar. cnm senin hormon seviyerin nasıl ki ondan mı dr.sana ole dedi

istediğini sorabilirsin cnm yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. bana da bi doktor yumurtalığım polilistik over görünümünde demişti ama bnm LH ve FSH hormon seviyelerim normal ve adetlerim de cok düzenli 28 günde bir hastalanırdım o yüzden pko yok herhalde. pko hastası tanıdıklarım var 3 - 4 ayda bir hastalanıyorlar. cnm senin hormon seviyerin nasıl ki ondan mı dr.sana ole dedi

bana da pko görünümünde dedi
ama adetlerim 27 günde bir olur hiç şaşmaz
fsh lh da normal
senle aynı anlaşılan durumlarımız
inşallah sonumuzda aynı olur benim 6 kimyasalım oldu
şimdi de aşılama deniyoruz bakalım inş. aşılamayla bebiş gelir ve vücut kabul eder bebeği

bu senin pko görünümü için bişi yaptılar mı ilaç yumoş takibi falan
çünkü bu doktor bana pko görünümlüsün belki yumoşların kalitesiz oluyodur o yüzden bebek tam bölünüp yerleşemiyordur dedi
o yüzden aşılama istedi

Son düzenleme:
bana da pko görünümünde dedi
ama adetlerim 27 günde bir olur hiç şaşmaz
fsh lh da normal
senle aynı anlaşılan durumlarımız
inşallah sonumuzda aynı olur benim 6 kimyasalım oldu
şimdi de aşılama deniyoruz bakalım inş. aşılamayla bebiş gelir ve vücut kabul eder bebeği

bu senin pko görünümü için bişi yaptılar mı ilaç yumoş takibi falan
çünkü bu doktor bana pko görünümlüsün belki yumoşların kalitesiz oluyodur o yüzden bebek tam bölünüp yerleşemiyordur dedi
o yüzden aşılama istedi

yok hiç bi sey yapılmadı zaten onu daha önce gittiğim bi dr. solemişti bu dr. hiç ole bişey demedi zaten pko için lh ve fsh oranı önemli diye biliyorum.inş aşılama sonucub pozitif olu cnm ya allah emeklerimizi boşa cıkartmasınn

Back
X