Merhaba canım,
yazılarını takip ediyorum ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen için sana devamlı dua ediyorum. Profilinden gördüm Mersin'liymişsin, ben de Mersin'liyim hatta şu anda Mersin'deyim. Dün genetik testlerimin sonucunu aldım, 3 tane homozigot 1 tane heterozigot var. Protein c ve s değerlerimde de sıkıntı var. homosistein test sonucumu almadım ama yüksek çıkmasını bekliyorum. senin durumun bana da umut oldu, bu konuda hangi doktora gittiğini öğrenmem mümkün mü? Ve Mersin'de bu konuyla ilgili bana tavsiye edebileceğin bir doktor var mı?
tesekkür ederim canım dualarında banada yer verdiğin için evet ben Mersin'liyim 9 hafta boyunca yenişehir hastanesinde tugrul beye gidiyodum iğnelere o başlattı.
9.haftadan sonra eski druma forum yasam hastanesinde ahmet ısıktan'a devam ettim suan hala ona gidiyorum...
seninde benim gibi 4 mutasyonunda sorun var benim ikisi homozigot ikisi heterezigot
rabbim nasip ettiyse bu sefer kucagıma alacagım inşallah...
darısı senin basına olsun canım en kısa zamanda...
rabbim kimsenin evini kucagını boş bırakmasınn..
birde umut dilek adında bir dr varmış ona iyi diyorlar kan pıhtılaşması konusunda mezitlide muaynehanesi varmış ama ben gitmediğim için tam olarak biilmiyorum yerini...