• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar ben de de 4 düşük var.1 aydır tahlilleri yapmaya çalışıyorum.immunoloji testleri kaldı..gerçi diğerlerininde sonuçları çıkmadı çoğu...ben bu immunoloji testlerini laboratuvarda sordum bir sürü var dediler .siz hangilenini yaptırdınız.yaptıranlar yazabilirmi..

gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin iğnenin dozunu neden artırdı tahlil falan yapıldımı merak ettim
teşekkür ederim canım sağol..ben bundan öncekilerde hep 0,4 mg kullanıyodum şimdi 0,6 oldu tahlil yapmadı yetersiz olduğunu düşündü,bide bunu denicez bakalım..
merhaba arkadaşlar ben de de 4 düşük var.1 aydır tahlilleri yapmaya çalışıyorum.immunoloji testleri kaldı..gerçi diğerlerininde sonuçları çıkmadı çoğu...ben bu immunoloji testlerini laboratuvarda sordum bir sürü var dediler .siz hangilenini yaptırdınız.yaptıranlar yazabilirmi..

tahlillerini yaptırman en iyisi canım bende immünoloji yaptırmıştım Anti Kardiopilinlere bakılmıştı zaten onlardada sorun çıkmıştı..

cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez

.................................................

Son düzenleme:
slm arkadaşlar

ben bu siteye yeni üye oldum.ben 4 yıllık evliyim ve rahim içi kılcal damarlarda pıhtılaşma olduğu için gebeliklerim düşükle sonlanıyor.gebe kaldığımda 9 ay hergün karından iğne yaptıracakmışım .şimdi ise yumurtlama olsun diye klomen kullandım sonrasında yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdım son iki gündür ise sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor ama az kaldı ayın 29 unu bekliyorum belkide size hayırlı haberler veririm bu durumda olan arkadaşlarım farklı bişeyler biliyorsa lütfen benimle paylaşsın herkese sağlıklı günler:)

inşallah gitmez arkakaşım bende aşı yaptırdım bu ayın 29 unu bekliyorum herkes dua etsin lütfen inşallah herkes bu annelik duygusunu yaşar:)

inşallah canım seninde aşılaman pozitif sonuç verir..

merhaba bende mthfr 677T ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var.bu iki parametrede heterozigot mutasyon olan var mı acaba?hamilelikte bu arkadaşlar iğne kullanıyor mu?kullanılması çok gerekli mi bu mutasyonlarda,çünkü bir arkadaşta mthfr 677t homozigot mutasyon var doktoru iğne kullandırmıyor sadece coraspin 100mg kullanıyor,bana ise doktorum ilk tüp denememde fraxiparin 0,6mg kullandırmıştı,1 hafta kadar sonra düşük oldu.merak ediyorummm....yardımcı olursanız çok sevinirim.

cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez
canım inşallh bu sefer bebğin tutunur dularımız seninle
slm arkadaşlar

ben bu siteye yeni üye oldum.ben 4 yıllık evliyim ve rahim içi kılcal damarlarda pıhtılaşma olduğu için gebeliklerim düşükle sonlanıyor.gebe kaldığımda 9 ay hergün karından iğne yaptıracakmışım .şimdi ise yumurtlama olsun diye klomen kullandım sonrasında yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdım son iki gündür ise sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor ama az kaldı ayın 29 unu bekliyorum belkide size hayırlı haberler veririm bu durumda olan arkadaşlarım farklı bişeyler biliyorsa lütfen benimle paylaşsın herkese sağlıklı günler:)

hoşgeldin arkadaşım burdaki arkadaşların hepsi aynı durumdalar kaç düşüğün var canım güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba bende mthfr 677T ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var.bu iki parametrede heterozigot mutasyon olan var mı acaba?hamilelikte bu arkadaşlar iğne kullanıyor mu?kullanılması çok gerekli mi bu mutasyonlarda,çünkü bir arkadaşta mthfr 677t homozigot mutasyon var doktoru iğne kullandırmıyor sadece coraspin 100mg kullanıyor,bana ise doktorum ilk tüp denememde fraxiparin 0,6mg kullandırmıştı,1 hafta kadar sonra düşük oldu.merak ediyorummm....yardımcı olursanız çok sevinirim.

hoşgeldin arkadaşım bazı doktorlar heterizigotlara iğne vermiyorlar sadece coraspin veriyorlar herkeste değişik mutasyonlar var genelde iğne kullanılıyor ama kullanmayanlarda var doktordan doktora değişiyor anlayacağın allaha sığınıp beklemekten başka çaremiz yok

ewt canım bende kullanıyorum bütün kayıplarımda da kullanmıştım..bende de MTHFR 677 Heterizogot var..

sagol kuzucum
canım genelde bir gün yapılıyor ama
doktor bazı arkadaşlara günde iki diyor
ama geneli hep günde bir

3 SENEDİR DENİYORUM
iki düşüğüm oldu bu yılda iğneye başladım bakalım aralık sonuna kadar başaramazsak bende aşılamaya başlıycam allah kolaylık versin umarım istediğine biran evvel kavuşursun

Selam arkadaşlar mutasyon sonucumu sizlerle paylaşmak istedimm doktor pek bilgi vermedi

faktör v leiden (g1691a)=normal
faktör v r2(h1299r)=normal
protrombin (g20210a)=normal
faktör xıı=heterozigot
b-fibrinojen(-455g>a)=normal
paı-1 4g\5g=5g\5g
hpa1 a\b=a\a
mthfr c677t=heterozigot
mthfr a1298c=heterozigot
ace ı\d=ı\ı
apo b=normal
apo e =e 3\3

fraxiparine 0.4 aspirin b12 folikasit elevit içiyorm.10 haftalık hamileyim 2 kürtaj var aynısı olmasından korkuyorum

ı

Selam arkadaşlar mutasyon sonucumu sizlerle paylaşmak istedimm doktor pek bilgi vermedi

faktör v leiden (g1691a)=normal
faktör v r2(h1299r)=normal
protrombin (g20210a)=normal
faktör xıı=heterozigot
b-fibrinojen(-455g>a)=normal
paı-1 4g\5g=5g\5g
hpa1 a\b=a\a
mthfr c677t=heterozigot
mthfr a1298c=heterozigot
ace ı\d=ı\ı
apo b=normal
apo e =e 3\3

fraxiparine 0.4 aspirin b12 folikasit elevit içiyorm.10 haftalık hamileyim 2 kürtaj var aynısı olmasından korkuyorum

ı

moralini yüksek tut canım inşallah bu kez yüzün güler...bende de mthfr 677 heterizogot var bende iğne,cor asprin,folik,elevit ve progestan içiyorum..

Back
X