• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb ben eşimle ovülasyon dönemimde 2 gün arayla ilişkiye girdim üstünden 1,5 hafta geçti fakat sol kasığımda 5 gündür ince bir ağrı oluyor vede 3 gündür ilk defa vücudumu ateş basıyor yüzüm kızarıyor özellikle burnum kızarıyor ve bacaklarım sıcacık oluyor özellikle akşamları bu belirtiler oluyor arada hafif bel ağrımda oluyor ve çok uyuyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken gösterir mi kendini yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

benim de çevremde benimle birlikte amile kalıp çocklarını kucaklarına alan o kadar çok insan var ki....artık hamile birini görmekten nefret eder hale geldim..birtek biz birbirimizi anlıyoruzz....kimse gerçekten bizi anlamıyor...en azından ben sizlerin dışında kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum..eşimin bile..psikolojim altüst durumda...artık ne gebelik belirtileri,ne hamilelik,ne aşılama,ne tüp bebek,ne hormonlarım hiçbirşey umurumda değil....ruhum hasalandı artık çünkü....hele siz daha düşünmüyor musunuz bebek,yada sen de birşey yok m diye soranlardan nefret eder hale geldim....geçenlerde sende bişey yok mu yeter artık apın bir tane kısır mısın yoksa diye gülen bir tanıdığa beddua bile ettim içimden...allah sana da aynı derdi versin dedim....anlayacağınız ben artık pes ettim sanırım....allah yardımcımız olsun...

seni çokk çok ii anlıyorum.ama böyle pes etmek yok.burda hep beraber,birbirimize destek olarak alıcaz meleklerimizi kucağımıza allahın izniyle.kendini bırakma

mrb ben eşimle ovülasyon dönemimde 2 gün arayla ilişkiye girdim üstünden 1,5 hafta geçti fakat sol kasığımda 5 gündür ince bir ağrı oluyor vede 3 gündür ilk defa vücudumu ateş basıyor yüzüm kızarıyor özellikle burnum kızarıyor ve bacaklarım sıcacık oluyor özellikle akşamları bu belirtiler oluyor arada hafif bel ağrımda oluyor ve çok uyuyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken gösterir mi kendini yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

cnm seni ümitlendirmek istemem ama,gebelik uyku yapar.en azından bende yapıyodu.vücut sıcaklığıda artar die biliyorum.diğer belirtiler için birşey diyemiycem.bukadar erken ortaya çıkar mı onuda bilmiyorum.bence böyle kendini yıpratacağına kan testi yaptır.kesin sonucu o verir sende şüphelerinden kurtulursun

aynı şeyleri bende yasamıstım ama sadece bana oluyor sanmıstım...yzadıklarını okuyunca gozlerım doldu bende yenı dusuk yapmıstım o sıralar etraımdakı en yakınlarım tek tek hamıle kalmıstı sankı... karsı komsum hamıleydı sonra kayınvalıdemlere gıttık tatılde onunda karsı komsusu hamıleydı onları her gordugumde ıcım parcalandı acım tazelendı ama dua edıp sabretmekten baska yolum yoktu...dogum yapan yakınlarımıza arkadaslarımıza gıttık bebek gormeye...onların bebıslerine mınık cıcıler aldım.alırken dua ettım ''allahım kendı cocugumada bu guzel gıysılerden almayı nasip et'' dıye hem agladım hem duaettım sabretmekten teslımıyetten baska bır yol yok...kimi cocuklarıyla sınanıyor kımı de bızım gıbı evlat hasretıyle...

cnm seni çok iyi anlıyorum.ilk olarak yalnız değilsin hissettiklerinde bunu bilmen gerek.aynı sorunları yaşadığımız için bende burdakilerin hamile haberlerini okuyunca çok seviniyorum.ama ark.larımın veya komşularımın hamilelik haberlerini alıcam diye ödüm kopuyo.bu kıskançlık değil utanılacak birşey yok yaşadıklarımızın getirisi bu duygular,elimizde değil:(yeni evlenenleri takip ediyorum yada benden sonra,benle aynı dönemde evlenen tanıdıklarımı.hepsinin çocuğu var hatta ikinciyi doğuranlar.yeni evliler bile hamile.bugün doğum günündeydim komşunun kızının.ilk gebeliğimde aynı dönemde hamile kalmıştık.dedim doğsaydı şimdi benimde bukadar çocuğum olacaktı.sonra komşum artık bıraktık korunmayı 2.yi deniyoruz falan dedi boğazım düğümlendi.hergün görüştüğüm insanlar bunlar.hamile kalırsa naparım bilmem.şimdiden içim cız ediyo.allahım diyorum nolur ondan önce hamile kalayım ve bebeğime kavuşayım.nası bi psikoloji anlıyorsunuz beni biliyorum.herkez çocuk muhabbeti yapar,okula başlıycak,kreşe gidiyo,yok dişi çıktı,sen sezeryan mı olmuştun falan.bi ben suspus.ateş basıyo öle anlarda biri dönüp sende yok mu daha bişiler diye sormasın die erken kalkıyorum.offf daha ne anlatayım ki?inş bugünlerde geçecek bebeklerimize kavuşucaz,biliyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorum işte:(birde bildiğim beni en iyi burdaki arkadaşlarımın anladığı.herkesten soyutlayıp kendimi burda sizlerle olmak istiyorum :)
canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için akşam cvp yazdım tek tek yollarken kk sorun verdi:( allahım hepimize evlat nasip etsin bizde burada dertleşelim inşallah ...

mltm2602 cnm sen hangi doktora gidiyosun sorunumuz aynı merak ettimde

canım ilk doktorum külal çukurova idi. şahane bir doktor ama çok pimpirikli bende rahat bir insan değilim strese giriyordum o yüzden bırakmak zorunda kaldım. şimdi hüsnü çağlar a gidiyorum kadomerde. yaşı büyük var epey ama inanılmaz bir doktor ve çok rahat umarım uğurlu gelecek bana

günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

canım aklına kötü şeyler gitirme inşallah bu sefer bebeğin seninledir dularımız seninle

Yaa yapma noolur, degildir merak etme. dedigin belirtiler her zaman olur kafana takmamaya çalış. doktorla konuştun mu?

Yaa yapma noolur, degildir merak etme. dedigin belirtiler her zaman olur kafana takmamaya çalış. doktorla konuştun mu?

kafamdan çıkmıyo ki canım..doktorla konuşmadım zaten perşembe günü kontrolüm var kalp atışını duymamız gerekiyo bakalım hayırlısı...

canım üzme bizi toparla kendini biz senin bebğine inanıyoruz bu sefer bırakmıcak annesini .büyüyoe beki ondan hormonların değişiyordur. progesteronu kullanıyormusun daha bitti mi. mide bulantısını o da yapıyor bittiyse ondan kesilmiştir bulantın . iyiyi düşünelim iyi olsun erken git kontrole olmazsa için rahat etsin tatlım

canım üzme bizi toparla kendini biz senin bebğine inanıyoruz bu sefer bırakmıcak annesini .büyüyoe beki ondan hormonların değişiyordur. progesteronu kullanıyormusun daha bitti mi. mide bulantısını o da yapıyor bittiyse ondan kesilmiştir bulantın . iyiyi düşünelim iyi olsun erken git kontrole olmazsa için rahat etsin tatlım

canım elimde değil çok kötü hissediyorum kendimi bugün şu anda ağlıyorum..ama inşallah yanılıyorumdur,progestanı hala kullanıyorum...
perşembe günü gidecem doktora zaten bıktım doktorlardan da..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK

5 GEBELİK KAYBIM VAR BUNLARDAN 2 Sİ DIŞ GEBELİK DİĞERLERİ İSE 6 - 7 HAFTA ARASINDA DÜŞÜK ARAŞTIRMALAR YAPILDI VE İLK YAPTINLARINDA BİŞEY ÇIKMADI SONRA FAKTÖR TESTİ YAPTILAR KAN PIHTILAŞMASI VARMIŞ GENETİK SONUÇLARIM HENÜZ ÇIKMADI FAKTÖR TESTİ SONUCUM

faktör II (G20210A) MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR (HOMOZİGOT WİLD TYPE)

FAKTÖR V (G1691 A,LEİDEN) MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR (HOMOZİGOT WİLD TYPE)

MTHFR (C677T) MUTASYON SAPTANMIŞTIR (HETEROZİGOT TYPE)

İĞNEMİ OLAMAM GEREKECEK

5 GEBELİK KAYBIM VAR BUNLARDAN 2 Sİ DIŞ GEBELİK DİĞERLERİ İSE 6 - 7 HAFTA ARASINDA DÜŞÜK ARAŞTIRMALAR YAPILDI VE İLK YAPTINLARINDA BİŞEY ÇIKMADI SONRA FAKTÖR TESTİ YAPTILAR KAN PIHTILAŞMASI VARMIŞ GENETİK SONUÇLARIM HENÜZ ÇIKMADI FAKTÖR TESTİ SONUCUM

İĞNEMİ OLAMAM GEREKECEK

canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın,,MTHFR 677 HETERİZOGOT bende de var ve benim de 6 kaybım var şimdi tekrar 7 haftalık hamileyim ve seninde iğne olman gerekecek..

İĞNEMİ OLAMAM GEREKECEK

canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın,,MTHFR 677 HETERİZOGOT bende de var ve benim de 6 kaybım var şimdi tekrar 7 haftalık hamileyim ve seninde iğne olman gerekecek..

Ya dr. Bunun ilaçları var dedi ben nedeni öğrendim diye heyecanlıydım hiç bişey soramadım

usg günü verdiler ve kromozon sonuçlarımda çıkınca tekrar fakülteye gidip sonuçlara göre gebelik planlayacaklar

internette folic asit eksiliği diye yazıyordu bu nasıl oluyor

Kızlar bide benim kayıplarım 2 si dış gebelik ve diğerleride normal düşükle sonuçlandı ama ben hiç kese görmedim yani ondan korkuyorum ya olmazsa diye

Back
X